Canım benim şubatta Rabbimin izni ile 3. yılımız bitecek..Benim eşimde sürekli aynı şeyi söylerdi..Küplere binerdim yeni evliyim ne işim var ailesi ile tatilde hele de ilk tatilimizdeeee..Ya ne olmuş felan kıyamet kopardı..
Ailem Antalya da tatile de oraya gidiyoruz..Ve eşimin ailesi gelmiyor..EŞimde ne olur birlikte gidelim demiyorzaman ile düzelir inşallah..Sen biraz iyimser ol ..Elbette gideriz ama ilk tatilimiz başbaşa olalım tadını çıkartalım Yarın çocuğumuz olur ise bu zamanlar elime geçmez felan devam et sen =)))
bilmiyorum kafam çok karışık. ben evlendikten sonra kendi ailem hatta annem bana resmen mesafe koydular. tek başına bize çıkıp gelme, gelirsen eşinle gel vs...psikolojim bozuldu.hatta eşim iş için ayda 2 haftasonu şehirdışında oluyor o zaman bile annem yalnız olduğumu bile bile evinde dur evine alış diyor. inanamıyorum.
evlendikten sonra ben 1 kez şehir dışına çıkmak zorunda kaldım 2 gün. geldiğimde cep telefonuna baktım. ben gider gitmez hemen ablaları aramış, annesi babası aramış çağırmak için tabii.
hangisi doğru bilemiyorum ama çok mutsuzum dayanaıyorum artık yaşadığım hayata.
bilmiyorum kafam çok karışık. ben evlendikten sonra kendi ailem hatta annem bana resmen mesafe koydular. tek başına bize çıkıp gelme, gelirsen eşinle gel vs...psikolojim bozuldu.hatta eşim iş için ayda 2 haftasonu şehirdışında oluyor o zaman bile annem yalnız olduğumu bile bile evinde dur evine alış diyor. inanamıyorum.
evlendikten sonra ben 1 kez şehir dışına çıkmak zorunda kaldım 2 gün. geldiğimde cep telefonuna baktım. ben gider gitmez hemen ablaları aramış, annesi babası aramış çağırmak için tabii.
hangisi doğru bilemiyorum ama çok mutsuzum dayanaıyorum artık yaşadığım hayata.
canım peki senin eşin ilk zamanlarda senin istememene ragmen gidiyor muydu ailesiyle tatile..benimki ben kendimi parçalasam da yırtınsam da gider cok da güzel tatilini yapar
tatile gitme konusunda, ben olsam erkek kardeşim ve eşiyle tatile gitmezdim..
ancak, siz 2 gün şehir dışına çıktığınızda ailesinin aramasına neden bozuldunuz anlayamadım? keşke eşinizi bir odaya kapatıp, elinden telefonunu alsaymışsınız.. gözünüz arkada kalmazdı.. evet kardeşim ve eşiyle tatile gitmezdim ama kardeşim 2 gün evde tek kalacaksa çağırmak için arardım.. çok normal bir durum, siz de evde tek kalsaydınız muhtemelen sizi de ararlardı değil mi? evlenince neden eşinizi veya kendinizi bu derece soyutluyorsunuz ki ailelerinizden?
bunu neden sorun ettim biliyor musun?
çünkü benim ailem ben evliliğimi benimseyeyim diye yalnız kalsam dahi gel demezler, evini benimse vs diye. eşim 33 yaşında ve onlar bu tavırlarını sürdürdükçe evliliğe adapte olamadığını beni ailesi olarak göremediğini artık onun da bir ailesi olduğunu zihnine oturtamayacağını düşünüyorum. sonuçta o yaşta bir insan kendine bakabiilir.illaki ona yemek yapıcak bir bayanın yanında olması gerekmez.
Saçmalık!
Ben olsam katlanamam hep beraber de tatile gitmem.
İyi sen ailenle git ben de arkadaşlarımla tatil ayarlarım derdim
ve hele bi gitsin valla giderdim arkadaşlarımla ister çatlasın ister patlasın
bunu neden sorun ettim biliyor musun?
çünkü benim ailem ben evliliğimi benimseyeyim diye yalnız kalsam dahi gel demezler, evini benimse vs diye. eşim 33 yaşında ve onlar bu tavırlarını sürdürdükçe evliliğe adapte olamadığını beni ailesi olarak göremediğini artık onun da bir ailesi olduğunu zihnine oturtamayacağını düşünüyorum. sonuçta o yaşta bir insan kendine bakabiilir.illaki ona yemek yapıcak bir bayanın yanında olması gerekmez.
eşine artık tek başına olmadığını ve tek başına kararlar veremeceğini kafasına girene kadar anlat.
bazı insanlara defalarca söylemek lazım, ancak algılayabiliyorlar.
anlattım canım defalarca anlattım. artık depresyona girdim. hiç tınlamıyor bildiğini okuyor.ne yapmalıyım bilmiyorum.
belli etmeden biraz daha sorumluluk mu vermek lazım acaba gerçi o zaman tatili daha çok iple çekecek desanırım biraz sadece sizin evinizin onun evi olduğunu hatırlatmak lazım bi bebek mi yapsanız acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?