bunu neden sorun ettim biliyor musun?
çünkü benim ailem ben evliliğimi benimseyeyim diye yalnız kalsam dahi gel demezler, evini benimse vs diye. eşim 33 yaşında ve onlar bu tavırlarını sürdürdükçe evliliğe adapte olamadığını beni ailesi olarak göremediğini artık onun da bir ailesi olduğunu zihnine oturtamayacağını düşünüyorum. sonuçta o yaşta bir insan kendine bakabiilir.illaki ona yemek yapıcak bir bayanın yanında olması gerekmez.
Evet katılıyorum neyse ki benimkinin ne abla ne de kardeşi var nede annesiyle arası iyi
1 abisi var dünya iyisi bende abi derim çok severim..Görümcem olmadığına şükrediyorum .
ikimizin de ailesiyle aynı şehirdeyiz. ben düğünün ertesi günü annesiyle tel. de yasadıgım bir diyalog sonucu ki bu benim için bardagı tasıran son damlaydı.ailesiyle hiç görüşmüyorum görüştüremez de.
evlenmeden önceki adamdan eser yok zaten haklısın canım. bana "evlenince bu kadar sık görüşmeyiz zaten ailelerle diyen adam ailesini haftada 1 görmeden duramaz.bi bahane bulur gider
bilmiyorum kafam çok karışık. ben evlendikten sonra kendi ailem hatta annem bana resmen mesafe koydular. tek başına bize çıkıp gelme, gelirsen eşinle gel vs...psikolojim bozuldu.hatta eşim iş için ayda 2 haftasonu şehirdışında oluyor o zaman bile annem yalnız olduğumu bile bile evinde dur evine alış diyor. inanamıyorum.
evlendikten sonra ben 1 kez şehir dışına çıkmak zorunda kaldım 2 gün. geldiğimde cep telefonuna baktım. ben gider gitmez hemen ablaları aramış, annesi babası aramış çağırmak için tabii.
hangisi doğru bilemiyorum ama çok mutsuzum dayanaıyorum artık yaşadığım hayata.
ne kadar farklı bakış açıları var cidden...haliyle kafamda bir sonuca varamadım.
ya bir de belki burası yani bu topic uygun değil gerçi o konuyu açmakiçin yazmıyorum bu ayrıntıyı.ama bu duruma etkisi olabilir mi diye aklıma geliyor bazen. biz benim korkularım yuzunden henuz birlikte olamadık. acaba bu olmuş olsa eşimin önceliği ben olabilir miydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?