Eşimin akrabaları

Ben çocuk uyuyor diye evimdeki misafire biraz sessiz konuşabilirmisiniz diorum utana sıkıla ama sizinki cok farklı bir boyut gerçekten allah sabir versin
Ya ben kaç kez uyarıyorum bu konuda anlatamam. Zaten görüyo bebeğimi uyutmak saatlerimi alıyor,uyumuyor diye şikayetçiyim hala bağıra bağıra konuşuyorlar. Bunu anlamamaları dikkat etmemeleri çok yanlış. Benim bebeğşmin niye uykusunu bozuyorsunuz ki bunu düşünmeyecek kadar sorumsuzlar işte.

Anlamıyorlar ben üst üste böyle yaptım yine de anlamayıp yine geldiler. Bilmiyorum kötü olmak istemiyorum. Gelip bigün kalıp gitseler böyle olmaz da 1 den fazla kalınca cılkını çıkarıyorlar.
Ozaman durumu kabullenip böle devam etmesine müsade edeceksiniz anlaşılan. Yani asıl ilginç olan eşinizin okadar şeye sessiz kalması ayıp olmasın diye de yani gelip başınıza...

Benim esimin çocukluk arkadaşı vardı bekarken esimin evine geliyorlardı eşi ve 2 çocuğuyla doktor kontrolüne başka şehirden 3 ayda bir geliyorlardi surekli.esim anahtarı veriyordu kendi evleri gibi kullanıyorlardı.pesinen dedim evlenince istemem bunlari .sonra evlendik hiç gelmediler 2 sene sonra aramis esimi doktor kontrolüne gelcez diye esim kabul etmiş bana sormadan.bende kavga ettim gelemezler artık bekar değilsin alıştırma onları dedim sonra en son tamam dedi ve gelmediler . Yani en baştan yüz vermemek gerekiyor.

kapıyi acmayin geldiklerinde :) bir kez gec bir vakit bir akrabamiza gittik yatiya. yani dugun sonrasi geleceklerimizi biliyorlardi gec olmustu. acmadilar kapiyi baya bildigin. o zaman cep telefonu da yok tabi. uzun uzun zile basmamiza ragmen acmamislardi
habersiz geldiklerinde acmayin siz de kapıyı

cocuk uyuturken bagirdiklarinda iyi bahaneymis aslinda. cikip bir guzel azarlasaydiniz. cok ince dusunceliyimdir insanlar kirilir diye de cok detayli dusunurum. ama arsiz ve bencil insana tahammulum yok artik. disarda da hemen mudahale ediyorum arsiz tiplere. bir uyanik bunlar zaten. topuna gicigim cok cektim bu hep kendini dusunen uyaniklardan.

Bende ince düşünceliyim. Ama maleaef böyle insanlar yüzünden ince düşüncelerim yok olup gidiyo yapamıyorum onu ne yazık ki ben kendi evimde kimseye birşey söyleyemiyorum. Çok gıcık oluyorum gerçekten düşüncesiz ve terbiyesizler.

Evet en baştan yüz vermemek lazım da ben ne bileyim böylr yapacaklarını. Ya benim evimde benden daha rahatlar resmen. Artık gitsinler diye dua ediyorum resmen. Ya 3 gün ne demek 3 gündür burdasınız. Ben 1 gün bile kalmaya gitmiyorum kimseye rahatsız olmasınlar diye. Babamın oğlu babamın kızı sanki

Ahahahaha trajikomik. Acaba diyorum kısasa kısas mı yapsan? Sende onlara git kal. Kocanla tartış evlerine misafir çağır. Yaptıkları ne dengesizlik varsa hepsini yap. Belki halden anlarlar
Yok onlar seviyorlar dengesizlikleri. Alışıklar böyle şeylere. Gitsem 1 ay kalsam gık demezler ısrarla zar zor giyoruz evlerinden. Ben bi akşam yemeğe gidip eve dönelim diye giderim kalkn diye ısrar ediyorlar ertesi gün de kalın diyorlar. Ben kimseye kal demiyorum ama kalıyorlar

Nalet olsun içlerindeki insan sevgisine diyorum

en basitinden soğan bile 3 lirayken ve sayıyla alınıyorken neden bütün masrafı ev sahibi yapsın?
Peki siz gelen misafire ödetin. Usulü budur. Kim kimin misafiriyse o agirlar. En basitinden arkadasinizi disariya kahveye yemege davet ettiniz ona mi ödetiyosunuz siz. Ayni sey. Bizim gorgu kuralimiza ters. Haberli gidilen bir misafirlikse usulunce hediye alinir gidilir. Ev sahibide uzerine duseni yapar.

Ev sizin bebek sizin rahatsız olan sizsiniz neden konuşmuyorsunuz...bırakın terbiyesiz desinler evimden çocuğundan kıymetli olamazlar.... Yumuşak yüzlüsün kimseyle kötü olmak istemiyorsun ama bunu da anlatmanın bi yolu vardır...

Başkasının evinde kavgaya tutuşmak
Başkasının evine misafir çağırmak
Rahatlıkta top seviye!
Benimde tandiiklarim var daha dogrusu tanımak istemedik lerim

Benim evime gelip üzerine birde misaifr davet ederkerdi aynı kişi ona misafir geldiğinde bana seslenmezlerdi

Tek çare kusmekti şuan çok rahatım bazı insanlar hos laftan anlamıyor malesef

Sen bu gelen salaklara sabah kalkmayla dün gece çocuk çok huzursuz oldu sesten yatılı gelmeyin lütfen de. Çocuğunun belli bir düzeni olduğunu eşinle bile evde ses yükseltmediğinizi söyle çekinme de ayrıca eşinin yüzü yutmuyor belli ki sen üslubu ile anlat küserlerse de küssünler...

Yatılı kabul etmem bir daha gerçekten. Bitek onlar değil kimse yatılı gelmesin misafir dediğin gündüz gelir akşam gider ya :)))

Sessiz olmaları konusunda hep uyardım. Gelmeleri kalmaları konusunda ne diyebilirim nasıl denir bilmiyorum ki? bana gelmeyin dışarıda görüşeliö diyemiyorum. Ben kötü olmak istemiyorum olacaksa eşim olsun onun akrabaları diye düşünüyorum. Benim akrabam olsa her türlü konuşurum ama bence benim birşey söylemem ayıp diye söylemiyorum. Ne bileyim bi patlama yaşayacağım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…