eşimin aldatması...

aysunsedat

Herşeyin Hayırlısı Olsun.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
1.386
3
66
Bursa
selam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....

Offf

Kadın getirmiş derken, duygusal bir ilişki mi kurmuş yoksa tek gecelik mi?

Çok kötü bir durum.

Peki anladığınızı biliyor mu?

Sizi kendi evinizde mi aldattı? Hemen ailenizin yanına gidin ve boşanma dilekçenizi verin.

Sıkıntı büyük.. Getirdigi kadin hayat kadini mi? Gerci sana soguk davraniyosa, gonul iliskisi gibi.. Mesajlar nasildi? Calisiyo musun? Ailen arkanda durur mu bosansan?

ayrılma boşanma

Offf

Kadın getirmiş derken, duygusal bir ilişki mi kurmuş yoksa tek gecelik mi?

Çok kötü bir durum.

Peki anladığınızı biliyor mu?
tek gecelik bi ilişki kendi söylemeye calışmıştı zaten
Sizi kendi evinizde mi aldattı? Hemen ailenizin yanına gidin ve boşanma dilekçenizi verin.

Sıkıntı büyük.. Getirdigi kadin hayat kadini mi? Gerci sana soguk davraniyosa, gonul iliskisi gibi.. Mesajlar nasildi? Calisiyo musun? Ailen arkanda durur mu bosansan?
bilmiyorum ama değil sanırım calışmıyorum ailem durur tabi arkamda
ayrılma boşanma
peki ya ne yapayım oğlum var ona kıyamıyorum

Adam belli gözden çıkarmış ki soğuk davranıyo.
Karaktersiz adam denilemeyecek bi'insan ki çocuğunun annesinin yatağına başka kadını sokabiliyo.
Yüzüne tükür.

Bir de sizin evinizde pes..
Biz boşan desek boşanacak, boşanma deyince deavm edebilecek misiniz ki?
Bu sizin iç dünyanız, ne hissettiğinizle alakalı, ben kaldıramazdım diye düşünüyorum.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Sen eşinin rızası olmadan mı gittin annene peki?
Aklınca intikam mı almış, sen o yatağa tekrar nasıl girebiliyosun peki, ya da nasıl girceksin?
Bu öyle kolay atlatılacak bişey değil ki....

kafam öle karışık kı kime anlatsam bilemiyorumm derdimi durup durup ağlıyorum

Empati yapıyorum gerçekten zor bir durum, keşke kimsenin başına gelmese böyle şeyler..

Çocuğunuzu düşünün, dik durun.
Bu davranışlarının üzerine devam etmeyi seçerseniz onun işini kolaylaştırmış olacaksınız bunu da göz ardı etmeyin lütfen..

Zor bi durum, ama ben anlamadim size niye kizgin. Yaptigindan pisman mi peki. Sanki kendine de kizgin, siz onu biraktiginiz icin de sizi sucluyor . Tek cozum esinizle acik acik konusmaniz, siz kaldirabilecekseniz devam edin derim ama, kolay degildir, tekrarlarsa nolacak vs. Her evden gittihinizde bunu mu yapacak yani. :26:

Bu konularda psikologların tavsiyesi

Evliliginize devam edecekseniz, affetmek istiyorsanız, olayı gömeceksiniz konusunu dahi acmayacaksınız, unutulacak bu konu
Affedemiyorsanız ayrılmak zorundasınız

İnsanlar Allah'tan utanmiyor, esinden utanmiyor da cocuklarindan da mu utanmiyor
Allah evlat vermis 5 aylik sut kokan bebek
Evladindan da mi utanmiyor

Allah yardmciniz olsun

Huylu huyundan vazgeçmez demişsin, ilk yaptığı değil o zaman?
Her zaman böyle huysuzluklar kavga çıkarmalar yapar mı?
Huyu bu ise keşke çocuk yapmasaydınız ama olmuşa çare yok derler...
Boşanmakyacaksanız, maddi gücünüz de yoksa konuşun diyorum. Ama huyu buysa ömür geçmez.
Karar sizin.

Ne iğrenç ya ne mide kaldırıcı bir durum ...evine yuvana çocuğuna ihanettir bu..pislik ya... aynısını siz yapsanız tavrı ne olurdu acaba önce bir düşünün sonra karar verin. Çok zor bir durum allah sabır versin ayrılsanız aileniz yanınızda olur mu? Çalışıyor musunuz? Aldattığını ispat edebilecek durumda mısınız? Bunlara göre düşünün, ama bunu bile bile evliliğe devam etmek çok zordur... ne kadar nankör erkekler var, yatıp kalkıp şükür edeceğine yaptığına bak. bazı erkekler baba olmayı koca olmayı bir aileyi hiçç hak etmiyor

Son düzenleme:

Kırmızıyla işaret ettiğim ifadeden ilk olmadığını anlıyorum.
Adamın tek gecelik ya da uzun süreli ilişki yaşamış olması durumu değiştirmez, aldatma aldatmadır.
Benim tek aklıma gelen boşanmak bu durumlarda.
Çocuğunun annesini aldatan bir babayla aynı evde yaşamasını ister misin?

Annesinin onurunun ezildiğini bilmesini, bile bile evliliğine devam etmesini?
Aldatmayı görerek büyümesini?

Bunlara cevap vermek çok önemli.

İster kendi evi olsun ister bir otel odası...İşin özünde adamın eli dudakları başka kadının tenine değdimi?? Değdi... Bu durumu hazmetmek çok zor Allah sabır versin size. Benim tavsiyem boşanmanız yönünde olacak aksi halde psikopata dönüp şimdi napıyor acaba peki ya şimdi ya 5 dk sonra ne yapacak kimi görecek vs vs sorular yakanızı bırakmayacak sonuçta 7x24 dibdibe yaşamayacaksınız adam işe vs. gidecek.

Ki olaki yok ben yuvamı dağıtmayayım yutucam hazmedicem dediniz ozaman da benim tavsiyem size dokunmadan,sizinle birlikta olmadan önce elisa,hepatit vs testleri yaptırması konusunda adama baskı yapmanız olsun en azından elinizden sadece ruhsal sağlığınızı alsın.

bence çok vakit geçmeden ailesine durumu anlatmanız gerekir
en azından benlki kendi ailesi dile getirirse bu durumu yaptıklarına utanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…