- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi aysunsedat
-
Eşiniz hatasını biliyo o yüzden kendince hatasını bastırmak için size annenize gittginiz için kızıyor. Izinsiz gittiyseniz o ayrı tabiselam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....
selam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....
selam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....
Eşiniz hatasını biliyo o yüzden kendince hatasını bastırmak için size annenize gittginiz için kızıyor. Izinsiz gittiyseniz o ayrı tabi
Şimdi bosanin demek kolay dışarıdan ... ama kim bilir ne kadar içiniz aciyo,kendinizden çok çocuğunuzu düşünüyorsunuz.
Bu duyguyu yasamasam da ( Allah korusun) şu an nasıl bi kararsızlığın içine düştüğünüzu anlayabiliyorum
Eşiniz nasıl bi insan ki kendi karısının yatağına başka bi kadın getiriyor
Bu nasıl vicdansızlik terbiyesizlik aklım almıyor
Eşinizin size karşı ilgisi nasıldır normalde ???
Hep böyle aldatma olayları oldu mu,ilk mi ??
Eşinizle normalde iletişiminiz nasıl ???
Maddiyatiniz iyiyse,aileniz arkanızda durursa,eşinize karsi artık güzel hisler beslemiyosaniz,artık sevgi hissetmiyosaniz ayrılın derim
Aldatmayi da geçmiş eşiniz bi de elin bilmem nesini (!) kendi yatağına atıyor
Pes ki ne pes
Ama eşinizi buna rağmen hala seviyorsanız eşinizle hemen barışmayin (konusmuyorsaniz şu an ) biraz kıymetinisi anlaması için uzak tutun kendinizden sizden af istesin,yalvarsin,gözünü korkutun. Biraz aklı başına gelince barışın
Allah yolunuzu açık etsin.zor bi karar
Öncelikle bu ne sinir , hayırdır ?????Ya arkadasim Allah askina bu kadin aldatilmis esi kadini evine kadar sokmus ne sevgisinden bahsediyorsunuz ne barismasindan bahsediyorsunuz bu evlilikten hayir gelmez konu sahibine olay bitmistir !!!! kimse bosanmak icin evlenmiyor tabikide !!!! disaridan bunu soylemek bana kolay gelmiyor acikcasi tabikide burada bir yuvadan bahsediyoruz ama bu erkeklere yuz vere vere tepemize cikiyolar konu sahibinin derhal ayrilmasi lagzim !!!!
sonuna kadar katılıyorum.Bu kocani birakma diyenler neyin kafasini yasiyor
.ne barismasi yahu kadinin kendi yataginda aldatmis birde...ayrıca konu sahibesi eşinden bosanmayacaksan susup oturacaksin ve test yaptirmadan koynuna girme ya hastalık kaptiysa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah askına sız bır bayanmısınız ? bakın konu sahıbesının suan bellıkı psıkolojısı cok bozuk sız boyle bır yazarak dahada bozdugunuzun yıprattıgınızın farkındamısınız , tamam gercekler acıdır ama acıya baharat katmanın da alemı yok hanı , Allahım basıma vermesın kendı adıma soylemek gerekırse esım boyle yapsaydı elbettekı bosanırdım cunku benım cocugum yok he olsakı yıne bosanırdım cunku gururum herseyden once gelır ılerıde cocougum buyudugunde yuzune de utanmadan bakardım nıye benı aldatan ınsan babasıda olsa es gecerım ama aılenız ne kadarda yanınızda olsada 5 aylık bır bebeke baba evıne donmek ne dmek tatmadık bılemeyız elbettekı kızlarının arkalarında sahıp cıkıp durular kı oyle tahmın edıyorum ama boyle cırkın bır uslupla bu soylenmez laf olsun torba dolsun dıye bazı seylerı dıle getırmeyın , kımse yatagına baska kadını soktugu bır adamla aynı yataga gırmek ıstemez bıraz empatı ki olmadıkı zamnı gelınce konu sahıbesıde gururunun ıncıldıgının farkına varacaktır kı varmıs zataen ama anne yuregı kendınden once bebegını dusunuyor :26:Aman bosanma. Kocan o kadar degerli bir sahsiyet ki sakin elinden kacirma. Gurur murur diyen olursa da cocugum icin falan de. Dunyada baska erkek yok zaten onsuz da asla yasayamazsin. Bu mukemmel (!) evliligi sakin bozma insan bosanmak icin evlenmiyor nede olsa. Haa unutmadan zuhrevi hastaliklar icin arada kontrollerini de aksatmazsan oldu bu evlilik...
sonuna kadar katılıyorum.
siyasette zıtız ama bdvde aynı diyede ekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?