eşimin aldatması...

allah sabır versinn yardımcın olsunn kocanıda ıslah etsinn eger boşanmicaksan burnunu sürt biraz ezik oldukca eziyolar çünkü rabbm evladının yüzüne bakarda inşallah kocan dogru yolu bulup yuvasına sahip çıkarrr

Eşiniz hatasını biliyo o yüzden kendince hatasını bastırmak için size annenize gittginiz için kızıyor. Izinsiz gittiyseniz o ayrı tabi
Şimdi bosanin demek kolay dışarıdan ... ama kim bilir ne kadar içiniz aciyo,kendinizden çok çocuğunuzu düşünüyorsunuz.
Bu duyguyu yasamasam da ( Allah korusun) şu an nasıl bi kararsızlığın içine düştüğünüzu anlayabiliyorum
Eşiniz nasıl bi insan ki kendi karısının yatağına başka bi kadın getiriyor
Bu nasıl vicdansızlik terbiyesizlik aklım almıyor
Eşinizin size karşı ilgisi nasıldır normalde ???
Hep böyle aldatma olayları oldu mu,ilk mi ??
Eşinizle normalde iletişiminiz nasıl ???
Maddiyatiniz iyiyse,aileniz arkanızda durursa,eşinize karsi artık güzel hisler beslemiyosaniz,artık sevgi hissetmiyosaniz ayrılın derim
Aldatmayi da geçmiş eşiniz bi de elin bilmem nesini (!) kendi yatağına atıyor
Pes ki ne pes
Ama eşinizi buna rağmen hala seviyorsanız eşinizle hemen barışmayin (konusmuyorsaniz şu an ) biraz kıymetinisi anlaması için uzak tutun kendinizden sizden af istesin,yalvarsin,gözünü korkutun. Biraz aklı başına gelince barışın
Allah yolunuzu açık etsin.zor bi karar

Son düzenleme:
Bence herşeyden önceki sorununuz eşiniz o kadından hastalık kapmış olabilir mi, sizede geçebilir... birde nasıl anladınız ki ne yazıyordu mesajda... silmemiş mi mesajları

Cnm aldatmis diyorsun eve kadin atmis diyorsun eeeee is bitmistir daha neyi bekliyosunki dava acmak icin hala gormezdenmi geleyim diyosun anlamis degilim cidden ---- cocugun olabilir ama maalesef burada aldatmaktan bahsediyoruz bunu bir yapan yine tekrarlar ve yine sen uzulursun esine kesinlikle yuz verme git bosan ayril ne yapiyosan yap ama bu sahizla evli kalma derim ben !!!! o delilleride al bi sekilde ki dava acarsan elinde bir kanitin olsun !!! aglamaya degmez o bu isi yaparken senin isminin bas harfini bile aklinin ucuna getirmemistir emin ol ama sen boylesi bir geri zekaliya cok pardon goz yasi dokuyosun yapma lutfen guclu ol kendini ezdirme !!! benim icin aldatilmak = bosanmak kurtulmana bak bence !!!

Allah yardim etsin sabir versin eminim.cok zordur bu durum
Bekarim bekara koca bosamakta kolaydir ama beni benim evimde aldatanla devam.edemezdim ben nasil benden baskasina dokinabilrsin derdm surekli yapamazdm yani cocogunuda alip ailene git seni aldatan saygiszla kalma derim bn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya arkadasim Allah askina bu kadin aldatilmis esi kadini evine kadar sokmus ne sevgisinden bahsediyorsunuz ne barismasindan bahsediyorsunuz bu evlilikten hayir gelmez konu sahibine olay bitmistir !!!! kimse bosanmak icin evlenmiyor tabikide !!!! disaridan bunu soylemek bana kolay gelmiyor acikcasi tabikide burada bir yuvadan bahsediyoruz ama bu erkeklere yuz vere vere tepemize cikiyolar konu sahibinin derhal ayrilmasi lagzim !!!!

Öncelikle bu ne sinir , hayırdır ?????
Benim görüşüm bu ve evet bence size göre dışarıdan bosan demek kolay sanırım
Böyle şeylerde büyük konusulmamali ....
Konu sahibi arkadaş arada kalmis,kendi içinde ne yaşıyor bilmiyoruz,belli ki boşanmak da hem istiyor hem istemiyor
Bende iki yol önerdim zaten arkadaşa kendimce......

Son düzenleme:
ben olsam ogrenir ogrenmez cocugumu da alir evi terkederim, sonra dusunurum bosanip bosanmayacagimi, adam bu durumda sana kul kole bin pisman perisan olacagina bide sana soguk mu davraniyo? ay olur sey degil!!!! diyelim ki onun rizasi olmadan annene gittin, diyelim ki onun istemedigi birsey yaptin, bunun cezasi eve Kadin almak mi oluyo yani!!! Allah yardimcin olsun kardesim ama sen boyle sessiz karasiz aglarken olay kulleniyo, soguyo, gec kalmis tepki yersiz anlamsiz kalir soyliim...

Bu kocani birakma diyenler neyin kafasini yasiyor
.ne barismasi yahu kadinin kendi yataginda aldatmis birde...ayrıca konu sahibesi eşinden bosanmayacaksan susup oturacaksin ve test yaptirmadan koynuna girme ya hastalık kaptiysa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 evladım var benim de ve Allah korusun eşim öyle bir şey yapsa bir dakika düşünmeden boşanırım!

hiç de zor durumda değilsin aslında. yapacağın belli. daha 4 yıllık evlilikte gözü dışarı kayan, minicik yavrusunu bile gözü görmeden kendi evine yuvasına bir kadın getirecek kadar gözü dönmüş ve üste çıkmaya çalışan bir adamı daha fazla hayatında barındırma...tek ihtiyacın olan biraz cesaret.

Boşan ya da boşanma demek benim haddime değil o senin verebileceğin bir karar ama nasıl miden kaldıracak Allah aşkına senin evinde senin yatağında Ömür boyu bunun acısı kalbinden de aklından da çıkmayacak ve büyük ihtimalle aynı şeyi defalarca yaşayacaksın. 5 aylık oğlum var ona kıyamıyorum diyorsun ama çocuk senin stresini üzüntünü hep hissederek büyüyecek bence asıl böyle ona kıymış olursun

Tabi ki boşan birde soruyor musun??
Ewe getirecek kadar cesartte bulunmuş,
kim bilir daha neLer yapar?

Bu nasıl bir insanlık nasıl bir vicdan yahu!
Kendi evinde yatak odanda, eşinin, 5 aylık çocuğunun yattığı yatakta başka bir kadın!!
Çok zor bi durum. Affetme ama boşanmamalısın. Bebeğin çok minik Aile büyüklerine anlatsan mı acaba bilemedim.

Aman bosanma. Kocan o kadar degerli bir sahsiyet ki sakin elinden kacirma. Gurur murur diyen olursa da cocugum icin falan de. Dunyada baska erkek yok zaten onsuz da asla yasayamazsin. Bu mukemmel (!) evliligi sakin bozma insan bosanmak icin evlenmiyor nede olsa. Haa unutmadan zuhrevi hastaliklar icin arada kontrollerini de aksatmazsan oldu bu evlilik...

sonuna kadar katılıyorum.
siyasette zıtız ama bdvde aynı diyede ekliyorum:)

Allah askına sız bır bayanmısınız ? bakın konu sahıbesının suan bellıkı psıkolojısı cok bozuk sız boyle bır yazarak dahada bozdugunuzun yıprattıgınızın farkındamısınız , tamam gercekler acıdır ama acıya baharat katmanın da alemı yok hanı , Allahım basıma vermesın kendı adıma soylemek gerekırse esım boyle yapsaydı elbettekı bosanırdım cunku benım cocugum yok he olsakı yıne bosanırdım cunku gururum herseyden once gelır ılerıde cocougum buyudugunde yuzune de utanmadan bakardım nıye benı aldatan ınsan babasıda olsa es gecerım ama aılenız ne kadarda yanınızda olsada 5 aylık bır bebeke baba evıne donmek ne dmek tatmadık bılemeyız elbettekı kızlarının arkalarında sahıp cıkıp durular kı oyle tahmın edıyorum ama boyle cırkın bır uslupla bu soylenmez laf olsun torba dolsun dıye bazı seylerı dıle getırmeyın , kımse yatagına baska kadını soktugu bır adamla aynı yataga gırmek ıstemez bıraz empatı ki olmadıkı zamnı gelınce konu sahıbesıde gururunun ıncıldıgının farkına varacaktır kı varmıs zataen ama anne yuregı kendınden once bebegını dusunuyor :26:

bu arada her ailene gittiğinde bunu yapacak endişesini yada dışarı çıktığında eve birini atacak ve yatağında, özelinde elin kadınıyla yatıp kalkacak fikrini kafandan atabilecek misin.
ya bu adamın evin kutsallığınada saygısı kalmamış. ahlaksız var birde ahlaksız var.
eve getirmek bu ahlaksızlığın uç noktası. bu olayın bile dereceleri vardır. seninki nirvanaya ulaşmış bunda.

Son düzenleme:
Ay midem bulanıyor bu erkeklerden . . . Hemde sizin yatağınızda . . Ne kadar iğrenç. . Madem aileniz arkanızda duruyor durmayın hemen boşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…