eşimin aldatması...

bebegini düşünmek aldattıgı halde kocasından boşanmamaksa eger eşlerini terkeden kadınlar zerrei miskal bebeklerini düşünmüyor..

Canına yandıgımın dunyası ahhh erkek olarak dogmak varmış

bebegini düşünmek aldattıgı halde kocasından boşanmamaksa eger eşlerini terkeden kadınlar zerrei miskal bebeklerini düşünmüyor..

konu sahıbesı adına bıraz genelleme yaptım konuyada bebegını baslayarak gırmıs zaten , dedıgım gıbı RABBIM korusun basıma gelse buyuk konusmak ıstemıyorum hemen bosanırdım ama bazen kendılerınde bu gucu bulamıyorlar ıste , evet dedıgınız gıbı erkek olarak dogmak varmıs bız kadınlar kendımızden once evlatlarımızı dusunuyoruz ama erkekler aılesınden once bu ısı yaparken nefıslerını dusunuyorlar sadece yazık dıyorum

Bayan degil kadinim. Yazdigim yazi aman affetciler icindi. Ayrica yazim cirkin falan degil. Gercekler ne zamandan beri cirkin oldu? Kadincagizi yataginda aldatmis yahu...

Ayrica karsi ciksaniz da bunlar benim goruslerim. Uzgunum...

Çok zor bir durum Allah sabır versin canım. Gebeliğin sebebiyle ve sonrasında eşinle birlikte olma konusunda sıkıntılarınız oldu mu? Bunu bahane edip bu işlere girmiş olabilir.

Eve bir kadın gelmiş olduğuna emin misin?

Adam beline pis, görmezden gelirsen devam edecek. Bence ailenin yanına dönmelisin. Böyle bir adamla yaşamak, bunun pisliklerine katlanmak...

Boşanmayı ciddi ciddi düşün arkadaşım...

Bayan degil kadinim. Yazdigim yazi aman affetciler icindi. Ayrica yazim cirkin falan degil. Gercekler ne zamandan beri cirkin oldu? Kadincagizi yataginda aldatmis yahu...

Ayrica karsi ciksaniz da bunlar benim goruslerim. Uzgunum...
gorusunuze tabıkı saygım var ama dedıgım gıbı acıya baharat katmanın bır anlamı yok , bayan kadın aynı sey bılıyorsanız tabıkı .

gorusunuze tabıkı saygım var ama dedıgım gıbı acıya baharat katmanın bır anlamı yok , bayan kadın aynı sey bılıyorsanız tabıkı .

Bak onu bilmiyordum. Ama halaa kadin oldugumu dusunuyorum. Aciya babarat falan da kattigim yok (bu arada baharat katmak ) Asil tepkiyi aman affetcilere de vermelisiniz. Konu sahibi yeterince kotu hissediyordur bir de affet deyip gururunu bice sayip kendini daha da degersiz bissettirmemeli insanlar degil mi?

Bende boşanmalısınız diyenlerdenim. Evet belki ilk başlarda boşanmak zor gelebilir, ama asıl zor olan tekrar böyle bir şeyi yaşarmıyım şüphesiyle yaşamaktır.

tartısma yaratmaya calısmıyorum affette demıyorum sadece bıraz agır olmus sankı yazınız o anlamda soyledım yoksa o adamı elıme verseler kafa goz gırerdım konu sahıbınınde bosanmasından yanayım yanı cocukta olsa bosanırdım eger affederse cocugu ıcın gururundan ve kendısınıe yapılmıs haksızlık ve saygısızlıgı kabullenmıs olacak , yanı cocuk vs. hıcbır gerekce bunu affetmesını yaptıgı seyın affedılır bır yanı oldugunu gerektırmıyor sadece agır yazmayalım dıyorum kı suan durumunu az cok tahmın edebılıyorum psıkolojık acıdan yanı

Oturun eşinizle güzel güzel hakaret etmeden bir konuşun.Sizinle ilgili sıkıntıları mı var,babalığa mı alışamadı,psikolojik olarak aşağılarda mı anlamaya çalışın.42 yaşında bir ablanız olarak söylüyorum,aldatmayan erkek çok az,olan da ya yakışıklı dğil fazla,ya parası yok,ya da karşısına çıkmıyor böyle fırsatlar.Pek çok kadın aldatıldığını bilmeden yaşayıp gidiyor inanın.Sizin en büyük şanssızlığınız bunu öğrenmiş olmak,dünyanız paramparça şimdi.Duygusallıktan biraz sıyrılmaya,olaylara erkek gözüyle bakmaya çalışın.İnanın erkeğin aldatmasının yüzde 99 sevgiyle ilgisi yok,erkeklerin beyni bizden çok farklı.Onlar için cinsellikle sevgi apayrı şeyler.Çoğu erkek aldattığında bir nevi masturbasyon yapmış gibi hissediyor.Siz kahrınızdan ölürken,onun da tenine değdi,onu da öptü vs erkekler bunu hatırlayıp düşünmez bile.Diğer kadına aşık olup aldatanları elbette ki bunun dışında tutuyorum.Bu anlattıklarımın kadın erkek eşitliğiyle ilgisi yok,kadınların çoğu biriyle beraber oluyorsa duygusal bağ da kurmuş oluyor,erkekler yaradılışları gereği böyle değil.Başkasıyla beraber olmuş olması ne size sevgisinin azaldığını ne de sizi gözden çıkardığını gösterir.Burada aldatmayla
Lgili yazanlar hep kadın kalbinden çıkanlar,erkeğin davranışını kadın duygularıyla anlamlandırmaya çalışmak boşa uğraşmaktır ve yüreğinizin,beyninizin size vereceği yanıtların gerçeklerle ilgisi olmayacaktır.
Konuşun eşinizle sakince,suçlamadan.

Çok sabırlısınız
Boşanmayacaksanız bildiğinizi belli etmeyin
Ama yapılması gereken belli aslında.. Çocuğunu al git demeyeceğim, kapının kilidini değiş onu eve alma
Aldatma sebebiyle bir de tazminat aç, at sokağa.

tabi tabi boşanma, allahın hakkı 3.. bekle eğer bir daha olursa biraz burnunu sürttürürsün, ne de olsa zor bulunan bir cinsten bahsediyoruz, gururunuzun ne önemi var..

Vay arkadaş... Üstüne özür de dilesin mi? Suçlamadan konuşacakmış bir de. Hatta yakalandı diye psikolojisi de bozulmuştur. Hemen pamuklara sarsın kocasını. Ben de diyorum bu erkekler bu yüzü nereden buluyor. Aldatmayan erkek çok az aldatmayan da çirkin fakir falan, nasıl bir çevrede yaşıyormuşsunuz öyle. Hayat ne kötü şeyler çıkarmış karşınıza. Kusura bakmayın ama tavsiyeleriniz pek ablalık tavsiyeler değil açıkçası. Madem bu tür şeyleri sadece masturbasyon olarak görüyorlar o zaman kadınlarda yapsın masturbasyon, duygularla alakası yokmuş ya hani. Ama erkekler böyle bir şeyi namus meselesi yaparlar. Kendileri tarafından da yanlış bir şey olduğu için olabilir mi?

bazı hemcinslerimi görünce keşke erkek olaydım diyorum, utanıyorum resmen..

Bu erkekler aldatma konusunda ne kadar rahatlasti. Eslerinin bosanmayacagini dusunup gozlerinin icine baka baka her halti yiyorlar.

Son düzenleme:
bazı hemcinslerimi görünce keşke erkek olaydım diyorum, utanıyorum resmen..

Aynen ya... İnanamıyorum bir kadın hemcinsine böyle bir şeyi nasıl öğütler. Resmen biz ikinci sınıfız diyor. Kadın erkek eşitliği diye yırtınan erkeklerin çoğaldığını görünce seviniyordum ama kale içten çökmüş baksana.

aynen.. yazının bir yerinde kadının onuru/ gururunu aradım ama abi ne kadar derine saklamışsa bulamadım.. böyle birinin kadın olduğuna inanmıyorum ben. az kalsın adamcağız o kadar strese girdi, bir ödülü hak etti diyecekmiş 2 satır sonra o kadar "haklı!" bahane sıralamış ki, az kalsın adamın haline oturup ağlayacağız

yahu ortada ıgrenc bı durum oldugunu herkes bılıyo burada zaten ....
konu sahıbı kararsız cok bellı
bosanmayı hem ıstıyor hem ıstemıyor
bu durumda bosan denılmez ıyıce dusun tart o halde denır
bu vebalın altına gırılmez
ne meraklıymıssınız bosanmaya hemen ben yasadım sız oyle kolay bısey mı zannedıyosunuz .......
bosanmak ıstıyorum dese evet durma bosan derdım ama arkladas kararsız bellı kı esını cok sevıyor
burada bosuna ' aaaa esın senı aldattıgı halde sevıyor musun hala ' deyıp de ahkam kesmeye kalkmayın
nıce bayanlar neler yasıyor da unutamıyor ....
bu konuda arkadas kararsız oldugu ıcın hadı gıt bosan denmez ılerısı sorulur bosanınca onu neler beklıyo bosanmayınca neler beklıyo
bosanmak da zor bu durumda gerı barısmak da
her ne kadar ortada ıgrenc bı durum varsa da arkadas ılerıyı de dusunecek mecbur cocugu var hıc bellı olmaz karsımıza su hayatta ne cıkacagı
yapmam olmaz dedıgımız seylerı yapıyoruz hepımız de ...

Son düzenleme:

Yok ya nerede? Kadınsın ya ne gururu. Erkektir yapar kerata. Herifin erkekliği kuvvetli ki yapıyor. Yapmayanların erkekliği yoktur kesin.

İyi ki öyle her ablayı dinlemiyoruz.

çok yıllar önce bir haber vardı tvlerde ,çarşaf çarşaf çıkarıp kadını konuşturmuşlardı .
adam kadını aldatıyor sürekli ve sonunda karısına hayat kadınlarından aids virüsü geçiriyor ..
ilk işiniz bir test yaptırmak olsun ,bunlar komedi değil gerçek ,eşinizin hiç utanması yokmuş gerçekten .
evinize kadar alması iyi cesaret ,şahsen ben böyle bir adamı bir daha koynuma almayı bırakın gözüne bile bakamam ,midem bulanır ..
boşanıp boşanmama konusunda hiç büyük konuşamam ,dışardan davulun sesi hoş gelir ,hep de büyük konuşanların başına gelri böyle işler ve burda atıp tutarken en çok boşanamayanlar da onlar olur. o yüzden büyük konuşup çok şunu bunu yaparım diyemeyeceğim .
fakat bazılarının yazdıkları gerçekten hayret verici .
erkeklerin yaratılışı farklıymış da ,adamcağızın aldatma sebepleri olabilirmiş de ,pes doğrusu ,böyle insanların aldatılması çok normal geliyor bana .
namusun erkeği ,kadını mı olur ,aldatmanın bahanesi mi olur ,nasıl bir örtbas etme çabasıdır ,bu işin empatisi de olmaz arkadaş.
ahlaksız adam aldatır bu kadar basit ,ALLAH nefis denen şeyi neden vermiş insana ,tutsun onu korusun diye ,neden evlilik denen bir kurum var .
İki bacağının arasındakine güvenemeyen evlenmesin arkadaş ,evlenip de aldatıp da bi de bahane de buluyorlar hey ALLAHım ..
iki bacak arası gevşek olan bekar kalsın ,ne istiyorsa onu yapsın ,elalemin yıllarca bakıp büyüttüğü kızını al evlen ,üstüne çocuk yap ,sonra da aldat ,eee ne yapalım bir sürü derdi vardır adamcağızın aldatmak için demi ,pes ki ne pes yani...
ortalık bedava kız dolu zaten ,ailelerimiz de bizi ondan büyüyüp evlendiriyorlarya ,adamcağızın birinin derdi büyük olursa bizi aldatsın diye..
hadım yasası bu aldatmalara da mı çıksa ne diye düşünmeden edemiyor insan evlilik ,çocuk yapmak peşine de aldatmak bu kadar basit olmamalı ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…