- 30 Aralık 2009
- 23.901
- 96.231
- 1.123
- Konu Sahibi aysunsedat
-
Allah askına sız bır bayanmısınız ? bakın konu sahıbesının suan bellıkı psıkolojısı cok bozuk sız boyle bır yazarak dahada bozdugunuzun yıprattıgınızın farkındamısınız , tamam gercekler acıdır ama acıya baharat katmanın da alemı yok hanı , Allahım basıma vermesın kendı adıma soylemek gerekırse esım boyle yapsaydı elbettekı bosanırdım cunku benım cocugum yok he olsakı yıne bosanırdım cunku gururum herseyden once gelır ılerıde cocougum buyudugunde yuzune de utanmadan bakardım nıye benı aldatan ınsan babasıda olsa es gecerım ama aılenız ne kadarda yanınızda olsada 5 aylık bır bebeke baba evıne donmek ne dmek tatmadık bılemeyız elbettekı kızlarının arkalarında sahıp cıkıp durular kı oyle tahmın edıyorum ama boyle cırkın bır uslupla bu soylenmez laf olsun torba dolsun dıye bazı seylerı dıle getırmeyın , kımse yatagına baska kadını soktugu bır adamla aynı yataga gırmek ıstemez bıraz empatı ki olmadıkı zamnı gelınce konu sahıbesıde gururunun ıncıldıgının farkına varacaktır kı varmıs zataen ama anne yuregı kendınden once bebegını dusunuyor :26:
konu sahıbesı adına bıraz genelleme yaptım konuyada bebegını baslayarak gırmıs zaten , dedıgım gıbı RABBIM korusun basıma gelse buyuk konusmak ıstemıyorum hemen bosanırdım ama bazen kendılerınde bu gucu bulamıyorlar ıste , evet dedıgınız gıbı erkek olarak dogmak varmıs bız kadınlar kendımızden once evlatlarımızı dusunuyoruz ama erkekler aılesınden once bu ısı yaparken nefıslerını dusunuyorlar sadece yazık dıyorumbebegini düşünmek aldattıgı halde kocasından boşanmamaksa eger eşlerini terkeden kadınlar zerrei miskal bebeklerini düşünmüyor..
Canına yandıgımın dunyası ahhh erkek olarak dogmak varmış
Allah askına sız bır bayanmısınız ? bakın konu sahıbesının suan bellıkı psıkolojısı cok bozuk sız boyle bır yazarak dahada bozdugunuzun yıprattıgınızın farkındamısınız , tamam gercekler acıdır ama acıya baharat katmanın da alemı yok hanı , Allahım basıma vermesın kendı adıma soylemek gerekırse esım boyle yapsaydı elbettekı bosanırdım cunku benım cocugum yok he olsakı yıne bosanırdım cunku gururum herseyden once gelır ılerıde cocougum buyudugunde yuzune de utanmadan bakardım nıye benı aldatan ınsan babasıda olsa es gecerım ama aılenız ne kadarda yanınızda olsada 5 aylık bır bebeke baba evıne donmek ne dmek tatmadık bılemeyız elbettekı kızlarının arkalarında sahıp cıkıp durular kı oyle tahmın edıyorum ama boyle cırkın bır uslupla bu soylenmez laf olsun torba dolsun dıye bazı seylerı dıle getırmeyın , kımse yatagına baska kadını soktugu bır adamla aynı yataga gırmek ıstemez bıraz empatı ki olmadıkı zamnı gelınce konu sahıbesıde gururunun ıncıldıgının farkına varacaktır kı varmıs zataen ama anne yuregı kendınden once bebegını dusunuyor :26:
bebegini düşünmek aldattıgı halde kocasından boşanmamaksa eger eşlerini terkeden kadınlar zerrei miskal bebeklerini düşünmüyor..
Canına yandıgımın dunyası ahhh erkek olarak dogmak varmış
gorusunuze tabıkı saygım var ama dedıgım gıbı acıya baharat katmanın bır anlamı yok , bayan kadın aynı sey bılıyorsanız tabıkı .Bayan degil kadinim. Yazdigim yazi aman affetciler icindi. Ayrica yazim cirkin falan degil. Gercekler ne zamandan beri cirkin oldu? Kadincagizi yataginda aldatmis yahu...
Ayrica karsi ciksaniz da bunlar benim goruslerim. Uzgunum...
gorusunuze tabıkı saygım var ama dedıgım gıbı acıya baharat katmanın bır anlamı yok , bayan kadın aynı sey bılıyorsanız tabıkı .
tartısma yaratmaya calısmıyorumBak onu bilmiyordum.Ama halaa kadin oldugumu dusunuyorum. Aciya babarat falan da kattigim yok (bu arada baharat katmak ) Asil tepkiyi aman affetcilere de vermelisiniz. Konu sahibi yeterince kotu hissediyordur bir de affet deyip gururunu bice sayip kendini daha da degersiz bissettirmemeli insanlar degil mi?
Oturun eşinizle güzel güzel hakaret etmeden bir konuşun.Sizinle ilgili sıkıntıları mı var,babalığa mı alışamadı,psikolojik olarak aşağılarda mı anlamaya çalışın.42 yaşında bir ablanız olarak söylüyorum,aldatmayan erkek çok az,olan da ya yakışıklı dğil fazla,ya parası yok,ya da karşısına çıkmıyor böyle fırsatlar.Pek çok kadın aldatıldığını bilmeden yaşayıp gidiyor inanın.Sizin en büyük şanssızlığınız bunu öğrenmiş olmak,dünyanız paramparça şimdi.Duygusallıktan biraz sıyrılmaya,olaylara erkek gözüyle bakmaya çalışın.İnanın erkeğin aldatmasının yüzde 99 sevgiyle ilgisi yok,erkeklerin beyni bizden çok farklı.Onlar için cinsellikle sevgi apayrı şeyler.Çoğu erkek aldattığında bir nevi masturbasyon yapmış gibi hissediyor.Siz kahrınızdan ölürken,onun da tenine değdi,onu da öptü vs erkekler bunu hatırlayıp düşünmez bile.Diğer kadına aşık olup aldatanları elbette ki bunun dışında tutuyorum.Bu anlattıklarımın kadın erkek eşitliğiyle ilgisi yok,kadınların çoğu biriyle beraber oluyorsa duygusal bağ da kurmuş oluyor,erkekler yaradılışları gereği böyle değil.Başkasıyla beraber olmuş olması ne size sevgisinin azaldığını ne de sizi gözden çıkardığını gösterir.Burada aldatmayla
Lgili yazanlar hep kadın kalbinden çıkanlar,erkeğin davranışını kadın duygularıyla anlamlandırmaya çalışmak boşa uğraşmaktır ve yüreğinizin,beyninizin size vereceği yanıtların gerçeklerle ilgisi olmayacaktır.
Konuşun eşinizle sakince,suçlamadan.
Vay arkadaş... Üstüne özür de dilesin mi? Suçlamadan konuşacakmış bir de. Hatta yakalandı diye psikolojisi de bozulmuştur. Hemen pamuklara sarsın kocasını. Ben de diyorum bu erkekler bu yüzü nereden buluyor. Aldatmayan erkek çok az aldatmayan da çirkin fakir falan, nasıl bir çevrede yaşıyormuşsunuz öyle. Hayat ne kötü şeyler çıkarmış karşınıza. Kusura bakmayın ama tavsiyeleriniz pek ablalık tavsiyeler değil açıkçası. Madem bu tür şeyleri sadece masturbasyon olarak görüyorlar o zaman kadınlarda yapsın masturbasyon, duygularla alakası yokmuş ya hani. Ama erkekler böyle bir şeyi namus meselesi yaparlar. Kendileri tarafından da yanlış bir şey olduğu için olabilir mi?
bazı hemcinslerimi görünce keşke erkek olaydım diyorum, utanıyorum resmen..
Aynen ya... İnanamıyorum bir kadın hemcinsine böyle bir şeyi nasıl öğütler. Resmen biz ikinci sınıfız diyor. Kadın erkek eşitliği diye yırtınan erkeklerin çoğaldığını görünce seviniyordum ama kale içten çökmüş baksana.
yahu ortada ıgrenc bı durum oldugunu herkes bılıyo burada zaten ....Bu kocani birakma diyenler neyin kafasini yasiyor
.ne barismasi yahu kadinin kendi yataginda aldatmis birde...ayrıca konu sahibesi eşinden bosanmayacaksan susup oturacaksin ve test yaptirmadan koynuna girme ya hastalık kaptiysa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen.. yazının bir yerinde kadının onuru/ gururunu aradım ama abi ne kadar derine saklamışsa bulamadım.. böyle birinin kadın olduğuna inanmıyorum ben. az kalsın adamcağız o kadar strese girdi, bir ödülü hak etti diyecekmiş 2 satır sonrao kadar "haklı!" bahane sıralamış ki, az kalsın adamın haline oturup ağlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?