Eşimin annesi ve babası bize her geldiğinde eşimle 1 hafta kavga ediyoruz?

Kocani seviyorsun anlasildi bosanmak da istemiyorsun ona da Tamam

Kocanla otur sakince konus bagirip cagirmak la olmicak bu is el alem degil Anne baba

Orta yolu bulmalisiniz

Esim ailesine rest cektiye de siginma seni atar onlari tutar senle evlendi istegini aldi simdi de bikmaya basladi kavgalardan

Ailesi gelince sen kendi ailene gec esine de söyle anlasamiyoruz kimsenin kalbi kirilmasin böylesi en iyisi

Ama Ben biliyorum bu seferde esin senin ailene gelmicek kisasa kisas diye ama sen cirkinlesme olgun davran kisaca s>ktir et gitsin

Özür dileyeceğine kovmaktan beter etseydin senden iyisi yoktu şuan.
Onlar gerçekten benimle farklı kafa yapısında öyle olsa da daha kötü olurdu muhtemelen artık hiç görüşmemek en iyisi her ailenin elbette kafasında bir gelin modeli olabilir ama bunu dikte etmeye çalışmak saçma bir durum. Her insan seçiminde özgür her bireyin kendi aklı var artık gerçekten takmak bile istemiyorum onlara da istediğini verip de eşimden de ayrılamam. Naparlarsa yapsınlar

Olabilir ama bu adamın uzun süre ailesine karşı durabileceğini sanmıyorum, ne demek ya sana ya da kendime zarar vereceğim.
Öyle bir şey yapacak bir insan değil o blöf de zaten onlara istediklerini verip ayrılsam onların ekmeğine yağ sürmüş olcam

Sen de bir psikologa görün pasif agresifsin cünkü

Onlara laf edememissin üstüne özür dilemissin sonra yedirememis kocana saldirmissin gücün ona yetiyor cünkü

Hata sen de bir kendini cok ezik görüyorsun neden illa Kabul edilmek zorundasin birak ne halleri varsa görsünler

2 esine saldirma insan gibi otur sakince konus zor degil yani

Kisa vaadeli degil uzun vadeli cözümler arayin

Benim ailem de onun ailesi de farklı şehirde gelirlerse ben görüşmem odama çekilirim kendi görüşsün zaten bu şekilde anlaştık dediğiniz çok mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim.

Çok şeyi sineye çektim evet. Temizlik hastasıymış heryerde temizlik yapıyormuş kendi ablasının evinde de böyleymiş eşimin dediğine göre o yüzden ben de takmamaya çalıştım ama son geldiğinde yaptığı hareketlerden bazıları o kadar değişikti ki bir sorun olduğımu anladım mesela eve zaten temizdi dedi ama yemek yaptım yemekten bi lokma aldı yüzünde tiksinen bir ifade belirdi sonra kayınpederim olacak ruh hastası dışarda tuvalete gidip gelmeye başladı kaynanam niye dışarda giriyosun dedi kb tuvalet pis dedi bunu dediği sırada eşim yoktu. Ayırmaya çalıştıkları bariz kısaca ben artık görüşmeyi kescem tamamen eşim görüşsün

Ben eşim bir şey demedi diye sinirlendim çünkü öncesinde bu konuda anlaşmıştık eşimin anne babası bana bir şey derse eşim cevap vercekti. Gücümün yetmesinden değil

Sonuç????? Sizi istemeyen o aile evinize gelip size rahatça hakaret ediyor.Siz ise onlardan özür diliyorsunuz Yani herşeyi boş yere feda eden sadece sizsiniz ....

Ne kadar korkunç bir hikaye ben burada aşk sevgi göremedim.Hiç istemem kendi kızım bu duruma gelip gizli nikah kıysın oldukça gurur kırıcı bir olay Düşmanıma beddua diye bile edemem o kadar fena bir durum.Siz ilerde bu durumun çirkinliğini anlayacaksınız......

Bıraksaydınız eşiniz cevap verseydi.

İştemiyorsam misafir kabul etmem, hastayım müsait değilim daha sonra derim.

KV de temizlik yapayım zart zurt yapıyorsa durup dururken, (ki benim ki titizdir) yapmaya çalıştı bikac kere, bende gerek yok oturmaya gelmedin mi temizlik falan yapamam dedim, son oldu yeltenmiyor şimdi.

Kocama eski sevgilinle görüşmüyor musun diye gözüme baka baka sorulup, saygısızlık yapılıyorsa gönül alıp yalvarmam.

Eşim de bunun için küsüyorsa, babasına sen ne diyorsun demiyorsa, ailesiyle s.gitsin.

Bir de bunun için beni tehdit ediyorsa dooğğru adliyeye, gitsin o dk.dan sonra eski sevgilisiyle, yeni sevgilisiyle, ailesinin sevdigiyle ne yapıyorsa yapsın, durup iki sn.ye düşünmem.

Bazı şeylerin lafı olmaz, bazı sınırlar aşılmaz.

Ailesi istemeye geldi mi gelmedi mi? Sizi ne için oyaladılar? İstemeye geliriz deyip mi oyaladılar yoksa düğün günü için mi?

Her iki durumda da sizi bu duruma sürükleyen eşinizin ta kendisi.

29 yaşında yetişkin kadınsınız, eşiniz de ya sizinle yaşıttır veya 30-35 yaşlarındadır.
Ailesi sizi istemeye gelmiyorsa, eşiniz ailenizin kapısını çalıp ben kızınızı seviyorum, işim gücüm yerinde, kızınızı sevip sayarım, maddi olarak onu sıkıntıya düşürmem, kızınızın benimle evlenmesine razı mısınız derdi, aileniz damatlarını muhatap alırdı nikah tarihi ailenizin de bilgisi dahilinde alınır, eşiniz de ailesine şifahen biz şu gün evleniyoruz, ister gelirsiniz ister gelmezsiniz derdi.

Düğün için sizi oyaladılar gün vermedilerse, düğün gününe de nikah gününe de karar verecek kişiler aileler değil evlenecek çifttir, ki eşiniz kocaman bir yetişkin olduğuna göre kendi düğününü de yapabilir, ailesinin maddi desteğine ihtiyaç duymamalı.

Eşiniz eğer dediğim gibi yapsaydı, siz neredeyse kaçar gibi evlenmiş bir kadın olmayacaktınız gözlerinde, dolaysıyla kabul etseler de etmeseler de oğulları göstere göstere nikah tarihi aldığı için hadlerini bilmek zorunda kalacaklardı.

Oğullarına gelince size herkesten gizli nikah kıyarak şunu der gibi oldu, benim sizden ödüm kopuyor bir şey yapacağımda yüreğim yetmiyor gizli yapıyorum.

Sonuç????? Sizi istemeyen o aile evinize gelip size rahatça hakaret ediyor.Siz ise onlardan özür diliyorsunuz Yani herşeyi boş yere feda eden sadece sizsiniz ....
Burdan bakınca öyle görünüyor olabilir ama bir tartışmayla bu sonuca da varamayız benim burada yazdıklarıma dayanarak siz bunları yazıyosunuz bu olay için evet haklısı
Eşimin maddi durumu da benim maddi durumum da o sıra düğün yapmamız için yeterli değildi. Eşimin ailesi isteme konusunda eşimi de beni de oyaladı sonra benim ailem de tavır koyunca eşim annene babana birlikte durumu anlatalım evlenelim dedi ancak babam sadece eşimle tanışmak istemedi.Eşim ve annem tanıştı daha sonra anneme eşim durumu izah etti nikah olacağını daha sonra da durumlar düzelince kendi çapımızda düğün de yapacağımızı söyledi. Annemle evde konuştum annem de kabul etti eşimi sevdi. Nikah tarihi aldık ve nikahı yaptık. Sadece babama diyemedik malesef daha sonra eşim ailesini tamamen hayatından çıkarttı annesi farklı bir numaradan eşimi aradı baya ağladı sonra benimle konuşmak istedi bana da ağladı özür diledi. Düğünü biz yapcaz dedi. Sonra eşimin ailesi en sonunda beni istedi düğünü de onlar yapmak istedi ve biz yapcaz diye ısrar ettiler ama kaynanamla kayınbabam düğün tarihini de taaa bir buçuk yıl sonraya aldı ona da eyvallah dedik.bu şekilde evlendik.

Kusura bakmayın da eşiniz yine de babanızı kazanmak için hiç emek harcamamış, istese hemen evlenmek yerine babanızı ikna etmek için uğraşırdı, siz düğün için ailesinin nazını 1,5 yıl çekmişsiniz, o niye sizin babanızın nazını çekemedi?

Ailesi zor insanlardır, kibirlidir sevgisizdir sizi de istemiyorlardır hepsine tamam ama babanızı yok sayarak evlenmeniz yanlış, bunu kabul edersiniz etmezsiniz ama kız annesi olarak yazıyorum, evlenirken babasından gizli evlenen kadının kolu kanadı kırıktır, kırılmamış yerlerini de böyle eş ailesi kırar, ileride eşiniz de size saygı duymaz.

Anneniz biliyormuş haberi varmış tamam ama burası Türkiye, en üniversite okumuşu, en ekonomik gücü olan erkek ailesi bile ataerkil zihniyete sahiptir, baba o yüzden çok önemli bir figürdür hele de bir kız evladının hayatında çok öneme sahiptir.

Babam babasıyla konuşsa mı diyorsunuz da, kayınpederiniz babanıza kızınız evlenirken sizi bile yok saydı dese babanızı kırıp geçirir, ki adamın ağzının ayarı yoksa daha kim bilir neler der.

Babam isteme olana kadar nikahı bilmiyodu isteme oldu daha sonra nikahı söyledik haklısınız eşim tanışmak istedi ama babam mizaç olarak çok sert biri tanışmayı bile kabul etmedi nikahı hiç kabul etmezdi. Birini sevince bide içinde gidecek korkusu oluyo ben de olsun bitsin bi şu stresten kurtulayım diye düşündüm eşim de o dönem öyle düşündü böyle olmak zorunda kaldı. Onu kayınbabamla kaynanam zaten hep yüzüme vuruyo habersiz nikah yaptınız biz istemedik dediler zaten kaç kere kendi değerimi düşürdüm evet ama çaresiz kaldık eşim de babamı kazanmak istedi ama babamdan korktu.

Sizi kışkırtmak için yapmışlar ve hakliyken haksız olmuşsunuz. Kayınvalide temizlik yapmak istediğinde ben yaptım gerek yok deyip teşekkür edebildirdiniz. Zeka olarak bir sorunu yoksa anlayacaktır. Kayınpederinizin yaptığına gelince bu kadarı bana ayıp olmuyor mu diyebilirdiniz. Kavga ile sorun cozemezsiniz.

Değer düşürme olarak nitelendirmeyin fakat eşiniz de siz de nikah konusunda hatalısınız, babanızı ikna edene kadar çabalayacaktınız, olan olmuş artık, ben siz eşinizin ve kendi hatanızı da görün diye yazdım, bu duruma sebep olan ailesi değil eşiniz ve sizin gizli nikahı kabul etmeniz.

Umarım babanızla aranız iyidir, babanızın varlığını eşinize hissettirin, ailesiyle de istiyorsa kendisi görüşsün ama bundan sonra siz asla ailesine taviz vermeyin, hatanız olmayan şeylerde bile özür dilemeyin, onlardan özür dilemeye alıştırmayın kendinizi, ayrıca onun ailesi üniversite mezunu, benim ailem lise mezunu, onların ekonomik şartları bizden iyi gibi kıyaslamalara girip ne kendinizi ezin ne kendinizi ezdirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…