Esimin annesi vefat etmis

Olen kisi magdur oluyor bizim kulturde bilirsin olumden ote koy yok hesaplar kapanir vs...tesekkur ederim bu olaylardan en cok uzuldugum esim hep yarim kaldi adam hep

Bunlari cok dogru buluyorum cok durgun ve sakin.ama bu olaylar olmasa cok isterdim onlarla gorusmeyi esimde mutlu olurdu ama olmadi

Yaptirirsan bosanirim dedi.

Oluye olan sayginin dortte biri diriye yok bu ulkede cok acayip.. olunun arkasindan konusamiyorsun ama diriye iftirayi yagdir, bir helal etmeye bakiyor sifir yaptirim.. sahane..
Vicdan olayi devreye giriyor bi anlamda toplum baskisi zaten kendimi suclamamin nedeni bunlar.fakat esimin teyzesi ablam cok hata yapti kizin sucu yok esine saril demis

Aman ya Rabbim.. Nasıl bu kadar kötü olunabilir şahit olduğum onca şeyden sonra hala anlayamıyorum.

Oğlum için de arada "kime benziyor ben size benzetemiyorum" diye lafı geçerdi doğduğunda birkaç kişi arasında. Ama onlar ne bana ne eşime benzetirdi. Bana benzeten de çoktu bu arada. Çocuk bariz ben aslında. Ama laf olsun işte..

Bu bile beni sinir eder "hastanede karıştı" diye sözde espri yapardım. Senin yaşadıklarını hiç düşünemiyorum.

Hani eşin testi kabul etmemiş ya. Keşke sen kendin çıkıp yaptırıp suratlarına yapıştırsaydın..Utanırlar mıydı acaba?

Valla ben olsam hakkımı asla helal etmezdim çünkü sizin kadar kizinizin da hakkına girilmiş... Bakmayın burda zirvalayanlara... Kendi başlarına gelse değil gitmek eşlerini bile göndermezler... Bu yüzden kafaya takmayın...

Onuda denedim esim yaptirirsan bosanirim dedi.
Hani komik diyalog olsa sorun yok bize benzemiyor hep annesinin tarafi dese bizde gulerdik.
Sonrasinda babasinin her sene gelip yaptirin testi ne olacak madem eminsin annen utansin demesi.ve esimin israrla testi yaptirmak karima guvenmemek anlamina gelir diyerek reddetmesi .
Cok aci olaylar aslinda

İçiniz rahat olsun. Attığı iftira çok ağır, bir yuvayı yıkacak hatta Allah korusun cahil bir insan olsa eşiniz cinayete sebep bir iftira.
Ben böyle bir konuda asla hakkımı helal etmem siz yine vicdanlıymışsınız.

Disardan atip tutmak kolay haklisiniz.yipratici ve aci verici donemler yasadik.evliligi surdurmek zordu.sonra toparladik kendimizi.ama olan esime oldu ne kotu olsa annesiydi.esimi zan altinda birakti kadin bana degil ogluna hakaret etti aslinda.ben istermiydim boyle olmasini.asla.

Tabii suphe tohumu ekti evime kolay degil.Yillarca esime kizimin yuzu bana benziyor diye huyu sana cekmis surasi halasina benziyor diye hep bir ispatlama cabasi icine girdim.

Tabii suphe tohumu ekti evime kolay degil.Yillarca esime kizimin yuzu bana benziyor diye huyu sana cekmis surasi halasina benziyor diye hep bir ispatlama cabasi icine girdim.
Çok kötü bir durum anlıyorum sizi, hiç kolay değil. Kaç yaşında şimdi kızınız.

7 yasinda okula baslayacak ve hoc gormedi kadin gormedende vefat etti
Görmeyi haketmemiş zaten. Siz asla kendinizi suçlu hissetmeyin. Kör öldü badem gözlü mü oldu. Ölünce insanlar melek olmuyor birden. Cennet cehennem niye var.

İşte bunu yaşamamanız için testi yaptırsaydınız . Eşiniz sizin bu yaşadığınızı görmüyor muydu? Boşanırım ne demek ? Anası ‘bu çocuk oğlumdan değil, başkasının’ diye iftira atacak test isteyecek , oğlu test yaptırırsan boşarım diyecek ...?! Sizin günahınız neydi bu adamın karısı olmak mı? Ne yaşadıysan size ve evladınıza olmuş. Bu hadisede testi yapmak için izin istemeniz dahi doğru değil . Siz yıprandınız yıllarca? Değer miydi? Alsaydın testi çarpsaydın suratına, kapasaydın tüm kapılarını hepsine. Onlar düşünseydi gerisini. Test için sizi boşayacak olan eş , iftira karşısında bir kalemde silmeli bu ifitirayı atan kişileri de . Yok öyle canımın istediği gibi iftira sallamak sağa sola. Sonra ben kayınvalideyim, anneyim edebiyatı yapmasın kimse . Bunu yaşattığı kişide anne sonuçta ! Yaşadıklarınız kolay kolay herkesin kaldırabileceği bir hadise değil...

Böyle bir şey dile pelesenk edilip sürekli söylenilir mi? Bu ne biçim cahillik.

Çok kötü şeyler yaşamana rağmen yine hakkını helal etmişsin. Büyük konuşmayayım ama ben yapmazdım galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…