Olen kisi magdur oluyor bizim kulturde bilirsin olumden ote koy yok hesaplar kapanir vs...tesekkur ederim bu olaylardan en cok uzuldugum esim hep yarim kaldi adam hepkesinlikle boşuna banlanmış..
ben ne giderdim, ne de hakkımı helal ederdim.. oh valla ne güzel, burada ağzının ayarı olmasın, karşılık verilmesin bir de gittiği yerde de hesap sorulmasın oh ne ala memleket.. işte öteki dünya inancı olan adam yatacağı yeri düşünüp ona göre davranacak.. ben olsam yattığı yer cehennem olsun derdim valla manap sen çok iyi niyetlisin..
10 yil sonra evlendim esimle bilmesi gereken herseyi biliyordu aslindaAldattın demekle diğeri arasında ne fark var?
Kadın seneler öncesinde evlilik geçirmiş. Birinden ayrılıp apar topar evlenilmiyor zaten. İddet süresi diye bişey var.
Yolda suan ogleden sonra almaya gidicemEvli değilmiş bile eski konularına baktım da..
Yani ciddiye almaya değmez. Boş yapma yürü git demek daha iyi böylesine..
Eşin döndü mü bu arada?
Cidden bunu yasadim ve cok korktumAyy tövbe
Bunlari cok dogru buluyorum cok durgun ve sakin.ama bu olaylar olmasa cok isterdim onlarla gorusmeyi esimde mutlu olurdu ama olmadiBence hic kendinizi uzmeyin evet esiniz icin de sizin icin de kolay degil ama kv kendi secmis bu yolu. Edebiyle yasasaymis. O size oglum gelinim diye sevgi yagdirdi da siz evine mi ayak basmadiniz? Ayrica ne guzel ki esiniz herseyin farkindaymis. Sizin dediginiz gibi icten ice keske demis olsaydi bir anda patlar ve senin yuzunden derdi. Siz keske dediginizde bile son gorevimi yapmak icin giderim demistim demis. Bence esiniz de olayin farkinda. Durgun olmasi sizi sucladigi anlamina gelmez ki hayatini degerlendiriyordur kendisini annesini aralarindaki sevgiyi sorguluyordur. Keske annem boyle olmasaydi da ben de her normal evlat gibi annemin yasini bari duzgunce yasayabikseydim diye dusunmustir.
Kizimin baskasindan oldugunu soylediÖncelikle Allah rahmet eylesin Allah sabır versin
1-Peki senin gitmemenin sebebi neydi
2- her zaman burada söylüyorum ne olursa olsun en azından bayramdabayramda arayın sorun yapışmaz elinize
Yaptirirsan bosanirim dedi.Testi ne olursa olsun yapardım ben. Hem çocuğu kabul etmiyorlar hem sanaftira atıyorlar. Ama Sırf suratlarına vurmak ve eğer birazcık varsa vicdanlarını ölene kadar kahretmek testi yapardım . Onlar istemiş diye asla değil, kendim için yapardım, yüzlerine vurmak için yapardım. Bir daha da çocuğumu onlara göstermezdim evime bile sokmazdım onları. Bu iftirayı sağda solda konuşmadıkları ne malum . Eşin gerek Yok desede sen yaptırabilirsin
Vicdan olayi devreye giriyor bi anlamda toplum baskisi zaten kendimi suclamamin nedeni bunlar.fakat esimin teyzesi ablam cok hata yapti kizin sucu yok esine saril demisOluye olan sayginin dortte biri diriye yok bu ulkede cok acayip.. olunun arkasindan konusamiyorsun ama diriye iftirayi yagdir, bir helal etmeye bakiyor sifir yaptirim.. sahane..
Tam olarak konusma soyle gelisti.
Annesi.oglum hayirli olsun
Esim sagol anne
Annesi.oglum bu cocuk hic bize benzemiyor
Esim.annesine benziyo iste ikimizden birine benzeyecek dogal olarak
Annesi.bak sana soyluyorum bu cocuk bize hic benzemiyor bu isin pesini birakma
Esim.kapatiyorum sacmaliyorsun.ve kapatti ama ben duydum telefonu bozuktu sesi disari veriyordu
Onuda denedim esim yaptirirsan bosanirim dedi.Aman ya Rabbim.. Nasıl bu kadar kötü olunabilir şahit olduğum onca şeyden sonra hala anlayamıyorum.
Oğlum için de arada "kime benziyor ben size benzetemiyorum" diye lafı geçerdi doğduğunda birkaç kişi arasında. Ama onlar ne bana ne eşime benzetirdi. Bana benzeten de çoktu bu arada. Çocuk bariz ben aslında. Ama laf olsun işte..
Bu bile beni sinir eder "hastanede karıştı" diye sözde espri yapardım. Senin yaşadıklarını hiç düşünemiyorum.
Hani eşin testi kabul etmemiş ya. Keşke sen kendin çıkıp yaptırıp suratlarına yapıştırsaydın..Utanırlar mıydı acaba?
Disardan atip tutmak kolay haklisiniz.yipratici ve aci verici donemler yasadik.evliligi surdurmek zordu.sonra toparladik kendimizi.ama olan esime oldu ne kotu olsa annesiydi.esimi zan altinda birakti kadin bana degil ogluna hakaret etti aslinda.ben istermiydim boyle olmasini.asla.Valla ben olsam hakkımı asla helal etmezdim çünkü sizin kadar kizinizin da hakkına girilmiş... Bakmayın burda zirvalayanlara... Kendi başlarına gelse değil gitmek eşlerini bile göndermezler... Bu yüzden kafaya takmayın...
Tabii suphe tohumu ekti evime kolay degil.Yillarca esime kizimin yuzu bana benziyor diye huyu sana cekmis surasi halasina benziyor diye hep bir ispatlama cabasi icine girdim.İçiniz rahat olsun. Attığı iftira çok ağır, bir yuvayı yıkacak hatta Allah korusun cahil bir insan olsa eşiniz cinayete sebep bir iftira.
Ben böyle bir konuda asla hakkımı helal etmem siz yine vicdanlıymışsınız.
Çok kötü bir durum anlıyorum sizi, hiç kolay değil. Kaç yaşında şimdi kızınız.Tabii suphe tohumu ekti evime kolay degil.Yillarca esime kizimin yuzu bana benziyor diye huyu sana cekmis surasi halasina benziyor diye hep bir ispatlama cabasi icine girdim.
7 yasinda okula baslayacak ve hoc gormedi kadin gormedende vefat ettiÇok kötü bir durum anlıyorum sizi, hiç kolay değil. Kaç yaşında şimdi kızınız.
Görmeyi haketmemiş zaten. Siz asla kendinizi suçlu hissetmeyin. Kör öldü badem gözlü mü oldu. Ölünce insanlar melek olmuyor birden. Cennet cehennem niye var.7 yasinda okula baslayacak ve hoc gormedi kadin gormedende vefat etti
Tabii suphe tohumu ekti evime kolay degil.Yillarca esime kizimin yuzu bana benziyor diye huyu sana cekmis surasi halasina benziyor diye hep bir ispatlama cabasi icine girdim.
Onuda denedim esim yaptirirsan bosanirim dedi.
Hani komik diyalog olsa sorun yok bize benzemiyor hep annesinin tarafi dese bizde gulerdik.
Sonrasinda babasinin her sene gelip yaptirin testi ne olacak madem eminsin annen utansin demesi.ve esimin israrla testi yaptirmak karima guvenmemek anlamina gelir diyerek reddetmesi .
Cok aci olaylar aslinda
Konu sahibi mi öldürdü kadını niye bu kadar yükleniyorsunuz. Anne anne demişsiniz sanki her doğuran anne oluyormuş gibi!Siz annenizi kaybetseniz çabuk toparlanabilir misiniz? Ölümden başkası yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?