Her kelimeniz sonuna kadar dogru olmakla birlikte esim ailesine de tavir aldi ve gorusmedi.testi yaptirmak sana guvenmedigim anlamina gelir dedi.ayrica onlara hicbisey ispat etmek zorunda degilim dedi.İşte bunu yaşamamanız için testi yaptırsaydınız . Eşiniz sizin bu yaşadığınızı görmüyor muydu? Boşanırım ne demek ? Anası ‘bu çocuk oğlumdan değil, başkasının’ diye iftira atacak test isteyecek , oğlu test yaptırırsan boşarım diyecek ...?! Sizin günahınız neydi bu adamın karısı olmak mı? Ne yaşadıysan size ve evladınıza olmuş. Bu hadisede testi yapmak için izin istemeniz dahi doğru değil . Siz yıprandınız yıllarca? Değer miydi? Alsaydın testi çarpsaydın suratına, kapasaydın tüm kapılarını hepsine. Onlar düşünseydi gerisini. Test için sizi boşayacak olan eş , iftira karşısında bir kalemde silmeli bu ifitirayı atan kişileri de . Yok öyle canımın istediği gibi iftira sallamak sağa sola. Sonra ben kayınvalideyim, anneyim edebiyatı yapmasın kimse . Bunu yaşattığı kişide anne sonuçta ! Yaşadıklarınız kolay kolay herkesin kaldırabileceği bir hadise değil...
Kotu olaylardi ilk bebegimdi cogu sey kursagimda kaldi emzirebilmek dahil.helal ettim cunku hayatimdan tamamen ciksinlar istedim.sirtimda o yukle yasamak istemedim.Böyle bir şey dile pelesenk edilip sürekli söylenilir mi? Bu ne biçim cahillik.
Çok kötü şeyler yaşamana rağmen yine hakkını helal etmişsin. Büyük konuşmayayım ama ben yapmazdım galiba..
Bu konuda ban yedim iki gun o yuzden size tesekkur ediyorum.tum arkadaslarimada beni koruyan kollayan sonsuz tesekkurlerKonu sahibi mi öldürdü kadını niye bu kadar yükleniyorsunuz. Anne anne demişsiniz sanki her doğuran anne oluyormuş gibi!
Sıkmayın canınızı. Ben çok daha basit bir mesele sizinkinin yanında ama helal etmiyorum hakkımı kv me. Çünkü evimde huzur kalmadı. Herkes ağzından çıkan sözün, yaptığı hareketin, sebep olduğu huzursuzluğun bedelini ödemeli.Bu konuda ban yedim iki gun o yuzden size tesekkur ediyorum.tum arkadaslarimada beni koruyan kollayan sonsuz tesekkurler
Kv yine anlasilamaz bana gorede hani kadin anne ogul eyvah oglan elden gitti paikolojisi oglani mulku sanma paikolojisi kadin kiskancligi bir noktada yapar diyorsunda baba yi hic anlamadim yani bu israr kiyamet vallahi pes hadi yaptiniz testi cocuk kocanizdan nasil bakacaklardi yuzunuze oyle bir vebale niye girer insan bir noktada durmazm i durulunca gonul almazmi ne biliyim Allah karsilastirmasin denilecek insanlardanmisEsimin suana kadar ki tavirlari suclayici degil.surekli haberlestik.kimseyle muhatap olmadan gorevini yapip dönmüş e benziyor.
Tavsiyelerinizi dikkate alicam cunku nasil davranmam konusunda saskindim.bunun icin ayrica tesekkur ediyorum size.
Aslinda ara ara gorusme talepleri oldu fakat hep kayinpederim geldi o gelisler de hep test yapin baskisiyla gecti .son gelisinde esim evden kovdu adami ve bir daha gorusmedi.
Ben sadece agladim ne hakaret ettim nede cirkinlik yaptim tek yaptigim aglamak ve esime test yaptir diye yalvarmakti.adamin sabri tasti demekki
Haklisiniz cunku herkes ne yasadigini kendi biliyor.bilerek sizi huzursuz ettiyse oda affedilir bisey degil.Sıkmayın canınızı. Ben çok daha basit bir mesele sizinkinin yanında ama helal etmiyorum hakkımı kv me. Çünkü evimde huzur kalmadı. Herkes ağzından çıkan sözün, yaptığı hareketin, sebep olduğu huzursuzluğun bedelini ödemeli.
Bir bedel ödenmeyecek olsaydı herkes kötülük yapardı, iyilik diye bir şey kalmazdı.
Babasi esinin baski yaptigini bu nedenle soylemek zorunda oldugunu soyledi.fakat esim yinede kovdu evden.sonrada yillarca konusmadilar zaten.Kv yine anlasilamaz bana gorede hani kadin anne ogul eyvah oglan elden gitti paikolojisi oglani mulku sanma paikolojisi kadin kiskancligi bir noktada yapar diyorsunda baba yi hic anlamadim yani bu israr kiyamet vallahi pes hadi yaptiniz testi cocuk kocanizdan nasil bakacaklardi yuzunuze oyle bir vebale niye girer insan bir noktada durmazm i durulunca gonul almazmi ne biliyim Allah karsilastirmasin denilecek insanlardanmis
Muhtemelen esinizin kazanci iyi ve bunca sorunun temelininde paradan oldugunu dusundum ben
Vallahi bu saatten sonra zaten uzakmissiniz uzakta kalin cok dengesiz insanlar belliki cocugun akil ermis artik ufak ufak yrn cocugunuza seni annen eski kocasindan getirdi derler akraba erdavat sen baskasindansin der bu isler ocuk yaninda konusulmustur yasiti kalkar bise der sizin kocaniz akli basinda adam gelme sen dediyse uzakta durduysa bir bildigi vardir derim
Neden yaptı böyle bir şeyi ya neye dayanarak hemde kayinpederiniz de destek vermiş bu olaya .Kizimin baskasindan oldugunu soyledi
Sorma arkadasim cileden cikardi beni sonunda.dikine dikine konusuyor zaten gergin ve uzuntuluyum esim adina.Şu sahisi okuyunca kesin Manap'in kaynanası hortladi geldi burada yazıyor diye düşündüm.
Kendi başına gelse konu sahibinden daha da beter şeyler yapardı eminim.
Sen yine merhametliymissin Manap.
Helal etmişsin.
Ben helal de etmem, merhamet de okumam
Cehennemin dibine kadar yolu var.
Eee daha ne istiyorsun be tatlimMilanam canim arkadasim cok kotu hersey.kendimi sucluyorum hala esim bana tavirli degil sakin ve normal davraniyor.herkes bana selam soylemis.
Kimse hakkimda kotu konusmamis kiz hakli demisler.bende opuyorum
Aynen öyle. Çocuklarını gerçekten sevip düşünseler zaten yapmazlar.Haklisiniz cunku herkes ne yasadigini kendi biliyor.bilerek sizi huzursuz ettiyse oda affedilir bisey degil.
Kimin eline ne geciyor anlamiyorum ki.herkes mutsuzluktan besleniyor sanki.oysa kendi cocuklarida uzuluyor
Evliligin detaylarini onlar bilmiyordu sadece esim biliyordu.10yil once oldugunu vs.. bilmiyorlardi.esimde kimseyi ilgilendirmez aciklama yapma deyince olaylar boyle gelistiNeden yaptı böyle bir şeyi ya neye dayanarak hemde kayinpederiniz de destek vermiş bu olaya .
10 sene önce ki bir evlilik nasıl ve neye dayanarak böyle birşey soylediler aklım almadı .
Ne olursa olsun o testi yapmalıydınız sırf yüzlerine fırlatmak için .
Yavas yavas kendime geliyorum ama sanirim vefat ettigi icin yinede huzunluyum sonucta kadin artik zarar veremez ama boyle olmasaydi keske.icim burukEee daha ne istiyorsun be tatlim
Boyle davranmaya ve hissetmeye devam edersen daha kotu olucak
Dost sozu dinle , at icinden bu duygulari
Duymadi gibi davrandi hep.duymuyorumda dedi.kimseyi umursama dedi ama icinde ne yasadi bilememcok büyük bir nifak tohumu ekmiş kv belkide eşinin senden şüphe duymasına sebep olmuş.
Acaba annem ne gördü de bunu söyledi diye düşünmüştür hep ama sizi tanıyorsa problemde etmez herkes eşini bilir canım.Sen rahat ol nasıl verecek hesabını kvDuymadi gibi davrandi hep.duymuyorumda dedi.kimseyi umursama dedi ama icinde ne yasadi bilemem
Vallahi manap,ölen kişiyi mağdur eden bu durumlarda kendisidir.Ölenin arkasından iy konuşturacak olan da kendisidir.Olen kisi magdur oluyor bizim kulturde bilirsin olumden ote koy yok hesaplar kapanir vs...tesekkur ederim bu olaylardan en cok uzuldugum esim hep yarim kaldi adam hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?