Esimin annesi vefat etmis

Her kelimeniz sonuna kadar dogru olmakla birlikte esim ailesine de tavir aldi ve gorusmedi.testi yaptirmak sana guvenmedigim anlamina gelir dedi.ayrica onlara hicbisey ispat etmek zorunda degilim dedi.
Ama tabii surec cok zordu benim icin kendi kendime bir ispat cabasi icine girdim tabii esimle konustuk bunu surekli ama cozum olmadi

Böyle bir şey dile pelesenk edilip sürekli söylenilir mi? Bu ne biçim cahillik.

Çok kötü şeyler yaşamana rağmen yine hakkını helal etmişsin. Büyük konuşmayayım ama ben yapmazdım galiba..
Kotu olaylardi ilk bebegimdi cogu sey kursagimda kaldi emzirebilmek dahil.helal ettim cunku hayatimdan tamamen ciksinlar istedim.sirtimda o yukle yasamak istemedim.

Bu konuda ban yedim iki gun o yuzden size tesekkur ediyorum.tum arkadaslarimada beni koruyan kollayan sonsuz tesekkurler
Sıkmayın canınızı. Ben çok daha basit bir mesele sizinkinin yanında ama helal etmiyorum hakkımı kv me. Çünkü evimde huzur kalmadı. Herkes ağzından çıkan sözün, yaptığı hareketin, sebep olduğu huzursuzluğun bedelini ödemeli.
Bir bedel ödenmeyecek olsaydı herkes kötülük yapardı, iyilik diye bir şey kalmazdı.

Kv yine anlasilamaz bana gorede hani kadin anne ogul eyvah oglan elden gitti paikolojisi oglani mulku sanma paikolojisi kadin kiskancligi bir noktada yapar diyorsunda baba yi hic anlamadim yani bu israr kiyamet vallahi pes hadi yaptiniz testi cocuk kocanizdan nasil bakacaklardi yuzunuze oyle bir vebale niye girer insan bir noktada durmazm i durulunca gonul almazmi ne biliyim Allah karsilastirmasin denilecek insanlardanmis
Muhtemelen esinizin kazanci iyi ve bunca sorunun temelininde paradan oldugunu dusundum ben

Vallahi bu saatten sonra zaten uzakmissiniz uzakta kalin cok dengesiz insanlar belliki cocugun akil ermis artik ufak ufak yrn cocugunuza seni annen eski kocasindan getirdi derler akraba erdavat sen baskasindansin der bu isler ocuk yaninda konusulmustur yasiti kalkar bise der sizin kocaniz akli basinda adam gelme sen dediyse uzakta durduysa bir bildigi vardir derim

Haklisiniz cunku herkes ne yasadigini kendi biliyor.bilerek sizi huzursuz ettiyse oda affedilir bisey degil.
Kimin eline ne geciyor anlamiyorum ki.herkes mutsuzluktan besleniyor sanki.oysa kendi cocuklarida uzuluyor

Şu sahisi okuyunca kesin Manap'in kaynanası hortladi geldi burada yazıyor diye düşündüm.
Kendi başına gelse konu sahibinden daha da beter şeyler yapardı eminim.
Sen yine merhametliymissin Manap.
Helal etmişsin.
Ben helal de etmem, merhamet de okumam
Cehennemin dibine kadar yolu var.

Babasi esinin baski yaptigini bu nedenle soylemek zorunda oldugunu soyledi.fakat esim yinede kovdu evden.sonrada yillarca konusmadilar zaten.
Esimi degilde kardesini daha cok severdi kadin evimin reisi o derdi.kocasini bile saymazdi.beni istemeye geldiklerinde herkesin icinde bunu soyledi.annemde ne diyor bu kadin buyuk oglu varken kocasi varken kucuge evimin reisi diyor demisti.
Dugunde takilan takilari paralari zorla alip bunlar kardesinin hakki dedi esime neden dedim kardesi birilerine altin takmis onlarin geri donusuymus o yuzden onun hakkiymis ve bes parasiz eve geldik dugunden sonra.hic unutmuyorum 6 ay ucak bileti taksidi odemistik.
Sonra bebek oldu esim terfi etti.araba aldi sonra onu sattik nasil anlatayim ukala demeyin ama epey guzel bir marka cip aldik.son arabadan sonra dahada kinlendiler .
Bencede uzak tutmak istedi daha fazla incitirler diye belkide

Kizimin baskasindan oldugunu soyledi
Neden yaptı böyle bir şeyi ya neye dayanarak hemde kayinpederiniz de destek vermiş bu olaya .
10 sene önce ki bir evlilik nasıl ve neye dayanarak böyle birşey soylediler aklım almadı .
Ne olursa olsun o testi yapmalıydınız sırf yüzlerine fırlatmak için .

Sorma arkadasim cileden cikardi beni sonunda.dikine dikine konusuyor zaten gergin ve uzuntuluyum esim adina.
Ben sirti.da tasimak istemedigim icin helal ettim.kurtulmak istedim belki bilmiyorum.karmakarisiktim hala oyleyim

Milanam canim arkadasim cok kotu hersey.kendimi sucluyorum hala esim bana tavirli degil sakin ve normal davraniyor.herkes bana selam soylemis.
Kimse hakkimda kotu konusmamis kiz hakli demisler.bende opuyorum
Eee daha ne istiyorsun be tatlim
Boyle davranmaya ve hissetmeye devam edersen daha kotu olucak
Dost sozu dinle , at icinden bu duygulari

Haklisiniz cunku herkes ne yasadigini kendi biliyor.bilerek sizi huzursuz ettiyse oda affedilir bisey degil.
Kimin eline ne geciyor anlamiyorum ki.herkes mutsuzluktan besleniyor sanki.oysa kendi cocuklarida uzuluyor
Aynen öyle. Çocuklarını gerçekten sevip düşünseler zaten yapmazlar.

Evliligin detaylarini onlar bilmiyordu sadece esim biliyordu.10yil once oldugunu vs.. bilmiyorlardi.esimde kimseyi ilgilendirmez aciklama yapma deyince olaylar boyle gelisti

Eee daha ne istiyorsun be tatlim
Boyle davranmaya ve hissetmeye devam edersen daha kotu olucak
Dost sozu dinle , at icinden bu duygulari
Yavas yavas kendime geliyorum ama sanirim vefat ettigi icin yinede huzunluyum sonucta kadin artik zarar veremez ama boyle olmasaydi keske.icim buruk

Duymadi gibi davrandi hep.duymuyorumda dedi.kimseyi umursama dedi ama icinde ne yasadi bilemem
Acaba annem ne gördü de bunu söyledi diye düşünmüştür hep ama sizi tanıyorsa problemde etmez herkes eşini bilir canım.Sen rahat ol nasıl verecek hesabını kv

Topla kendini.
Çocuklarına sarıl.
Üzme daha fazla, harap etme tatlı canını.

M Manap bende kv ile görüşmüyorum ama senin sebebe göre daha masum (eşimden boşanmasıni istemesi, hakaretler, evimi ve eşimi yönetmeye çalışmalar, eşimi bana şiddet uygulamaya teşvik etme vs.) sebepler..

Evime gelmiyor bende bayramda dahil gitmiyorum ama eşim gidiyor..

Bazen cvredekiler affet felan diyor ölümlü dünya, ölürse vicdan azabi cekersin gibi..

Açıkçası senin konundan etkilendim ve acaba görüşsem mi diye düşünmeye başladım.

Fikirlerinizi merak ediyorum..

Olen kisi magdur oluyor bizim kulturde bilirsin olumden ote koy yok hesaplar kapanir vs...tesekkur ederim bu olaylardan en cok uzuldugum esim hep yarim kaldi adam hep
Vallahi manap,ölen kişiyi mağdur eden bu durumlarda kendisidir.Ölenin arkasından iy konuşturacak olan da kendisidir.
Konunu okudum,kesinlikle senlik bir durum yok,için son derece rahat olsun.
Bazı insanlar için söylenmiş bir söz vardır"Ne kendi eyledi rahat,ne halka verdi huzur,
Yıkıldı gitti dünyadan,dayansın ehli kubur"
Çocukluğumuzu zehir eden bir komşu cadaloz vardı.Annem tecrübesiz genç bir kadın.Bizim 10 yaşında çocukken bile bakkala oyuna gitmemize karışırdı,annemi doldurmaya çalışırdı,ama kendi kızlarını tek başına yurtdışına gönderdi.Hakkımı kesinlikle helal etmedim, etmem.Hesaplar hesaplaşmadan kapanmaz, o kdın da onunla hesaplaşacağın günü beklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…