Esimin annesi vefat etmis

O anneler keşke biraz ölümlü dünya olduğunu bilseler de gelinlerine böyle eziyet etmeseler. size böyle bir iftira atılsa eşiniz ne yapar?
Uzaktan davulun sesi hos geliyor.evimde bu konu nedeniyle neler yasadim kimse bilmiyor

Testi ne olursa olsun yapardım ben. Hem çocuğu kabul etmiyorlar hem sanaftira atıyorlar. Ama Sırf suratlarına vurmak ve eğer birazcık varsa vicdanlarını ölene kadar kahretmek testi yapardım . Onlar istemiş diye asla değil, kendim için yapardım, yüzlerine vurmak için yapardım. Bir daha da çocuğumu onlara göstermezdim evime bile sokmazdım onları. Bu iftirayı sağda solda konuşmadıkları ne malum . Eşin gerek Yok desede sen yaptırabilirsin

Oluye olan sayginin dortte biri diriye yok bu ulkede cok acayip.. olunun arkasindan konusamiyorsun ama diriye iftirayi yagdir, bir helal etmeye bakiyor sifir yaptirim.. sahane..

Insallah arkadasim.bundan sonrasi icin umarim hersey daha iyi olur hem esim hem bizim icin

En sonunda sabrimi tasirdi .adamda travma yaratmis kadin

Istemezdim tabii ama en azindan kadin gel diye aradiginda kesin bir dille sorun olmaz git diyemedim.istiyorsan git gor dedim vasat bir durum gibi.

Oyle tabii evladini goremedi cok uzgunum hem esim adina hem kendi adima.bende akrabalardan tepki gorurum diye cok korktum ama yinede esime teklif ettim gitmeyi.herkes bana selam soylemis esimin teyzeleri dahil.o kizin sucu yok demisler

Bu konuda bile kadını çıldırtanlar olmuş. Bana bu denli iğrenç iftira atan birinin cenazesine bile gitmek istemezdim, konu sahibi herşeye rağmen merhametli birine benziyor.
Tesekkur ederim arkadasim.gitmeyi en cok esim icin istedim ona orda kotu seyler soylerler diye korktum.ama cok sukur kotu bisey olmamis

1 haftalik lohusa idim bu sozleri duydugumda.cok aci seyler yasadim tabii yuvam yikilma noktasina geldi defalarca

Ruyamda gordum kadin gitmek istiyorum godemiyorum hakkini helal et diyordu.kabus gibiydi uyandim helal ediyorum dedim ertesi gun haber geldi.yinede uzgunum tabii

Diğer evliliğin üzerinden çok geçmiş zaten..
Ayrıca devlet bugün boşandın haftaya hadi evlenebilirsin demiyor zaten.
İddet süresi var.

Eşimin bir akrabası 4 ay geçtiği halde hamile olmadığını kanıtlamak zorunda kaldı raporlarla. Her hastanenin raporu da kabul edilmiyor zaten..
Yani olay sizin düşündüğünüz kadar basit değil. Resmen kötülükten söylenmiş sözler..

Yuh ya. Gerçekten böyle mi söyledi
Tam olarak konusma soyle gelisti.
Annesi.oglum hayirli olsun
Esim sagol anne
Annesi.oglum bu cocuk hic bize benzemiyor
Esim.annesine benziyo iste ikimizden birine benzeyecek dogal olarak
Annesi.bak sana soyluyorum bu cocuk bize hic benzemiyor bu isin pesini birakma
Esim.kapatiyorum sacmaliyorsun.ve kapatti ama ben duydum telefonu bozuktu sesi disari veriyordu

Ne farki varki hakaret sonucta.once annesi soyledi cocuk 1 haftalikken sonra kayinpederim her sene duzenli olarak gelip test yaptirin dedi

Milanam canim arkadasim cok kotu hersey.kendimi sucluyorum hala esim bana tavirli degil sakin ve normal davraniyor.herkes bana selam soylemis.
Kimse hakkimda kotu konusmamis kiz hakli demisler.bende opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…