Uzaktan davulun sesi hos geliyor.evimde bu konu nedeniyle neler yasadim kimse bilmiyorO anneler keşke biraz ölümlü dünya olduğunu bilseler de gelinlerine böyle eziyet etmeseler. size böyle bir iftira atılsa eşiniz ne yapar?
Testi ne olursa olsun yapardım ben. Hem çocuğu kabul etmiyorlar hem sanaftira atıyorlar. Ama Sırf suratlarına vurmak ve eğer birazcık varsa vicdanlarını ölene kadar kahretmek testi yapardım . Onlar istemiş diye asla değil, kendim için yapardım, yüzlerine vurmak için yapardım. Bir daha da çocuğumu onlara göstermezdim evime bile sokmazdım onları. Bu iftirayı sağda solda konuşmadıkları ne malum . Eşin gerek Yok desede sen yaptırabilirsinEsimin suana kadar ki tavirlari suclayici degil.surekli haberlestik.kimseyle muhatap olmadan gorevini yapip dönmüş e benziyor.
Tavsiyelerinizi dikkate alicam cunku nasil davranmam konusunda saskindim.bunun icin ayrica tesekkur ediyorum size.
Aslinda ara ara gorusme talepleri oldu fakat hep kayinpederim geldi o gelisler de hep test yapin baskisiyla gecti .son gelisinde esim evden kovdu adami ve bir daha gorusmedi.
Ben sadece agladim ne hakaret ettim nede cirkinlik yaptim tek yaptigim aglamak ve esime test yaptir diye yalvarmakti.adamin sabri tasti demekki
Merhametsiz insanlara asla acımam ben. Bana böyle bir iftirayı kendi anam atsa o bile o andan itibaren düşmanım olur.
Ne ölüsüne ne dirisine... Cenazesine gitmek bir yana dursun, arkasından "cehenneme gitsin" diye de dua bile ederim. Ölüm niye hafifletici bir şey hiç anlamam zaten. Hepimiz öleceğiz sonuçta, çok doğal ve beklenen bir sonuç bu. Yaşarken pisliğini gördüğüm kişi ölünce gözüme iyi mi görünmeli artık yani... gebersin.
Insallah arkadasim.bundan sonrasi icin umarim hersey daha iyi olur hem esim hem bizim icinAllah rahmet eylesin. Size böylesine çirkin bir iftira atan birinin cenazesine gitmeyecektiniz tabi ki.
Eşiniz de atlatır merak etmeyin, elbette çok acı, elbette küs olmaları durumu daha acı hale getiriyor ama hayatta yalnız değil, siz varsınız, çocuklarınız var. Teselli bulacağı bir ailesi var ve iyileşmek için bundan iyi bir ilaç yok.
Kesinlikle bunu hissettim bendeNe acimasizsiniz
En sonunda sabrimi tasirdi .adamda travma yaratmis kadinYuh be! Derdi olan kadını çileden çıkarmayı başarmışsınız..
Siz her kadını kendi anneniz gibi mi biliyorsunuz?
"Ne olursa olsun o anne" diye bir şey yoktur. Çocuğa biberle işkenceyi bile normalleştirmişsiniz. Bir de geniş geniş eskiler çok yapardı yazmış. Şaka gibi..
Herkes anne olamaz bunu anlayın..
Istemezdim tabii ama en azindan kadin gel diye aradiginda kesin bir dille sorun olmaz git diyemedim.istiyorsan git gor dedim vasat bir durum gibi.Hayır kim yapardı acaba, tehdit edilirdi belki ama ben ciddi ciddi biber süren bir psikopat tanımadım.
Arkadaş nasıl bir çevrede büyüdüyse...
Başınız sağolsun, defalarca kez yazılmış ben de yazayım, anne oğul ilişkisinde sizin vicdan yapacağınız hiçbir şey yok, istese görüşürdü.
Ama namusunuza laf edenlerle görüşen bir hayat arkadaşı ister miydiniz?
En hayırlısı buymuş demek ki.
Oyle tabii evladini goremedi cok uzgunum hem esim adina hem kendi adima.bende akrabalardan tepki gorurum diye cok korktum ama yinede esime teklif ettim gitmeyi.herkes bana selam soylemis esimin teyzeleri dahil.o kizin sucu yok demislerValla konu sahibi haklı kimse boşuna oydu buydu şuydu demesin
Kv her türlü kötülüğü yapacak sonra çocuğunun başkasından olduğunu atacak ortaya sonra aman ölümlü dünya keşke o kv de de ölümlü dünya olduğunu düşünseydi
Sonra konu sahibi gitmemiş tavır koymuş eşini bu konuda kısıtlamamış cenazeye de geleyim demiş ama eşi istememiş
Daha napsın kadın cenazede densizin birileri yine canını sıkacak belki eşi de önlemek istemiş
Başınız sağolsun allah eşinize sabır versin siz içinizi ferah tutun kendinize boşuna eziyet etmeyin herkes hak ettiğini yaşar er yada geç
Tesekkur ederim arkadasim.gitmeyi en cok esim icin istedim ona orda kotu seyler soylerler diye korktum.ama cok sukur kotu bisey olmamisBu konuda bile kadını çıldırtanlar olmuş. Bana bu denli iğrenç iftira atan birinin cenazesine bile gitmek istemezdim, konu sahibi herşeye rağmen merhametli birine benziyor.
1 haftalik lohusa idim bu sozleri duydugumda.cok aci seyler yasadim tabii yuvam yikilma noktasina geldi defalarcaölüm hak insanlar doğar yaşar ölür konu sahibi zaten öldüde kurtulduk demiyor ki vicdan yapıyor karşı tarafın yaptığı da yenilir yutulur cinsten değil resmen kadına iftira atılmış eşile ister istemez soğukluk girer arasına küçüğe daha iyi davrandığında acaba büyüğü kendi çocuğu gibi görmüyor mu der içerlenecek konu küsmenizde çok haklısınız bi gönül alma olayı dahi olmamış olsa bile insan kinlenir ya... hemen asıp kesmiş bazıları o bazıları da kendi kayanansının suratına bile bakmıyordur Allah bilir gelip burda ahkam kesiyor
Adam travma yasamis diyorum ama neyse iste ban yemiyeyim sen anladinNe kadar polyanasiniz siz öyle. Olsun varsin canim nolacsk ki dimi ?
Sabrimi tasirdi okusana yazdiklarini dayanamadim artikZırlamis durmussun resmen.
Cok bile dayandi konu sahibi.
Geldim arkadasim keske olmasaydi boyle ama sabrim tastiTerbiyesiz çok şükür banlanmışsın konu sahibi seni burda görmek istiyoruz gel lütfen
Ruyamda gordum kadin gitmek istiyorum godemiyorum hakkini helal et diyordu.kabus gibiydi uyandim helal ediyorum dedim ertesi gun haber geldi.yinede uzgunum tabiiYerinizde olsam ben de kv yi anmak icin degil ama bu kotu gununde esimin yaninda olmak isterdim. Ama cenaze evinde biri gelir size bir laf eder, kavga cikar vs daha kotulesebilirdi. O yuzden gitmediginiz iyi olmus.
Helallik vermissiniz. Kinci degilimdir aslinda ama ben olsam helallik de vermem boyle seyler yasadigim kisiye.
ben şunu anlamadım, bunu kv mi söyledi kp mi
çünkü bir yerde kp "belki de yüklü geldin, dedi" yazmışsınız
Bir de size bunu söylerken "oğlumuzu aldattın" mı demek istediler ? eğer böyleyse çok kötü.
Yoksa "belki de sen hamileydin ama fark etmedin, oğlumla evlendin, çocuk diğer adamdan olabilir" mi demek istediler?
her iki durumda da çok üzülmüşsünüz Allah ferahlık versin
En sonunda sabrimi tasirdi .adamda travma yaratmis kadin
Tam olarak konusma soyle gelisti.Yuh ya. Gerçekten böyle mi söyledi
Ayy tövbeRuyamda gordum kadin gitmek istiyorum godemiyorum hakkini helal et diyordu.kabus gibiydi uyandim helal ediyorum dedim ertesi gun haber geldi.yinede uzgunum tabii
Ne farki varki hakaret sonucta.once annesi soyledi cocuk 1 haftalikken sonra kayinpederim her sene duzenli olarak gelip test yaptirin dediben şunu anlamadım, bunu kv mi söyledi kp mi
çünkü bir yerde kp "belki de yüklü geldin, dedi" yazmışsınız
Bir de size bunu söylerken "oğlumuzu aldattın" mı demek istediler ? eğer böyleyse çok kötü.
Yoksa "belki de sen hamileydin ama fark etmedin, oğlumla evlendin, çocuk diğer adamdan olabilir" mi demek istediler?
her iki durumda da çok üzülmüşsünüz Allah ferahlık versin
Milanam canim arkadasim cok kotu hersey.kendimi sucluyorum hala esim bana tavirli degil sakin ve normal davraniyor.herkes bana selam soylemis.Manapcim bosu bosuna banlanmissin
Gormezden gel
Hic vicdan azabi cekme , sen dogrusunu yaptin , esin de dogrusunu yapti
Esin de pisman falan olmayacak cunku zaten kendi tercihiydi gitmemek
Hakkini helal etmis olman bile senin yureginin guzelliginin kaniti
Operim kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?