- 20 Mart 2015
- 300
- 358
- 53
- 29
Yuh ya. Gerçekten böyle mi söylediTesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Oooo ben olsam asla gitmezdim hatta yattığı yerde bir daha yatsın derdim heralde.Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Manapcim bosu bosuna banlanmissin
Gormezden gel
Hic vicdan azabi cekme , sen dogrusunu yaptin , esin de dogrusunu yapti
Esin de pisman falan olmayacak cunku zaten kendi tercihiydi gitmemek
Hakkini helal etmis olman bile senin yureginin guzelliginin kaniti
Operim kocaman
Kesinlikle katiliyorumkesinlikle boşuna banlanmış..
ben ne giderdim, ne de hakkımı helal ederdim.. oh valla ne güzel, burada ağzının ayarı olmasın, karşılık verilmesin bir de gittiği yerde de hesap sorulmasın oh ne ala memleket.. işte öteki dünya inancı olan adam yatacağı yeri düşünüp ona göre davranacak.. ben olsam yattığı yer cehennem olsun derdim valla manap sen çok iyi niyetlisin..
Aldattın demekle diğeri arasında ne fark var?ben şunu anlamadım, bunu kv mi söyledi kp mi
çünkü bir yerde kp "belki de yüklü geldin, dedi" yazmışsınız
Bir de size bunu söylerken "oğlumuzu aldattın" mı demek istediler ? eğer böyleyse çok kötü.
Yoksa "belki de sen hamileydin ama fark etmedin, oğlumla evlendin, çocuk diğer adamdan olabilir" mi demek istediler?
her iki durumda da çok üzülmüşsünüz Allah ferahlık versin
Iyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.
Konu Sahibi de mi banlandı neden ama ki?Üstelik konu sahibi yine iyi yürekli biriymiş ki hakkını helal etmiş. Keşke böyle zor zamanlarda konu açan kişilerin banlanması 1-2 gün ertelense.
Yuh. Bırak Allah aşkına. Ötesi var mı? Ölen badem gözlü olmuyor. Kafanın bulunmasına gerek yok. Yinede eşine sor isterse git.Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Esimin suana kadar ki tavirlari suclayici degil.surekli haberlestik.kimseyle muhatap olmadan gorevini yapip dönmüş e benziyor.Darginlik olmayan cenazede bile gerginlik olabiliyor insanlarin caninin burnunda oldugu zamanlar siniri bozuk hirslida gelebilir kendini bu yonde hazirla alttan almaya sartlandir suclu psikolojisine girmeden yapin ama o alttan almayi (gelmeyebilirde) o konusmazsa herhangi bi konu acmaman tavsiyem olur birsey konusulacaksa acan taraf sen olma iyimisin birsey isermisin caninin istedigi birsey varmi pisiriyimmi tarzi gunluk hayat gailesi diyecegi birsey varsa o der zaten
Ben size farkli davranacagini dusunmuyorum test yaptiralim diyen kadina ne demek sana guvensizlik gibi diyen net dik duran bir adam sapla samani ayirt ediyordur o bana git gor vs dedi ben gitmedim gitseydim keske der en cok.
Kaldiki yaziminizdan hissiyatim benim yuvam ailem ayriyi cok net oturtmus biri onun icin cok ihtimal vermiyorum ben
Keske olmasa ama insan dedigin bir gaip kuyu oste ne cikacagi belli olmuyor rahmetlide hicmi demedi koca 7 yil 2. Cocuk olmus kizim torunu gorelim hirs yaptim ben buyukluk sende kalsin falan onlarda kinciymis galiba
Zaman zaman evde cok gerginlik oldu bu konu nedeniyle aslinda .seninde mi suphen var neden cocukla ilgilenmiyorsun vs. Tarzi da cok kavgamiz olmusturAnladım canım.Ya nasıl böyle bir aileden eşin çıkmış bunlar nasıl insanlar ya..Şükür ki eşin bunların lafına bakıp bir cahillik yapmamış imtihan dünyasındayız gerçekten...
Sabrimi tasirdi gercekten.zaten cok kotuydum amacina ulastiAllah rahmet etsin.
Herşeye saldıran arkadaşlar, şöyle hassas konularda bi geri durun Allah aşkına.
Bu kadar negatif yaşamak zor gelmiyor mu?
Kadının annesinin ölümünü dileyeceksiniz az kaldı.
Okurken biz yoruluyoruz çıldırıyoruz yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?