Esimin annesi vefat etmis

ben şunu anlamadım, bunu kv mi söyledi kp mi
çünkü bir yerde kp "belki de yüklü geldin, dedi" yazmışsınız

Bir de size bunu söylerken "oğlumuzu aldattın" mı demek istediler ? eğer böyleyse çok kötü.
Yoksa "belki de sen hamileydin ama fark etmedin, oğlumla evlendin, çocuk diğer adamdan olabilir" mi demek istediler?

her iki durumda da çok üzülmüşsünüz Allah ferahlık versin

böyle ağır ciddi şeylerde küste olsanız
ağır hakaret şiddet yok ise bence eşinizin yanında olun
biraz da olsa güzel geçirdiğiniz zamanlar için bence yanında olmalısınız

küsüm konuşmuyorum hemde sebebi yenilir yutulur değil öldüğünde neden
gidicem ki sağken gitmedim elini öpmedim vs ölünce gitmem hiç birşey değişmeyecek
namus yani sonuçta bu asla ve asla diyorum yani....

Manapcim bosu bosuna banlanmissin
Gormezden gel

Hic vicdan azabi cekme , sen dogrusunu yaptin , esin de dogrusunu yapti

Esin de pisman falan olmayacak cunku zaten kendi tercihiydi gitmemek

Hakkini helal etmis olman bile senin yureginin guzelliginin kaniti
Operim kocaman

kesinlikle boşuna banlanmış..

ben ne giderdim, ne de hakkımı helal ederdim.. oh valla ne güzel, burada ağzının ayarı olmasın, karşılık verilmesin bir de gittiği yerde de hesap sorulmasın oh ne ala memleket.. işte öteki dünya inancı olan adam yatacağı yeri düşünüp ona göre davranacak.. ben olsam yattığı yer cehennem olsun derdim valla manap sen çok iyi niyetlisin..

Kesinlikle katiliyorum
Bende hakkimi helal etmem
O zaman neden iyi insan olalim ki? Kotuler c3zasini cekmiyorsa hepimiz kotu insan olalim

Aldattın demekle diğeri arasında ne fark var?
Kadın seneler öncesinde evlilik geçirmiş. Birinden ayrılıp apar topar evlenilmiyor zaten. İddet süresi diye bişey var.

Merhametsiz insanlara asla acımam ben. Bana böyle bir iftirayı kendi anam atsa o bile o andan itibaren düşmanım olur.

Ne ölüsüne ne dirisine... Cenazesine gitmek bir yana dursun, arkasından "cehenneme gitsin" diye de dua bile ederim. Ölüm niye hafifletici bir şey hiç anlamam zaten. Hepimiz öleceğiz sonuçta, çok doğal ve beklenen bir sonuç bu. Yaşarken pisliğini gördüğüm kişi ölünce gözüme iyi mi görünmeli artık yani... gebersin.

Bence hic kendinizi uzmeyin evet esiniz icin de sizin icin de kolay degil ama kv kendi secmis bu yolu. Edebiyle yasasaymis. O size oglum gelinim diye sevgi yagdirdi da siz evine mi ayak basmadiniz? Ayrica ne guzel ki esiniz herseyin farkindaymis. Sizin dediginiz gibi icten ice keske demis olsaydi bir anda patlar ve senin yuzunden derdi. Siz keske dediginizde bile son gorevimi yapmak icin giderim demistim demis. Bence esiniz de olayin farkinda. Durgun olmasi sizi sucladigi anlamina gelmez ki hayatini degerlendiriyordur kendisini annesini aralarindaki sevgiyi sorguluyordur. Keske annem boyle olmasaydi da ben de her normal evlat gibi annemin yasini bari duzgunce yasayabikseydim diye dusunmustir.

Çocuğuma ve bana saygı duymayana bende duymam. Sen affetmişsin böyle bir iftiraya karşılık ben hakkımı helal etmezdim , kendisini Allah’a havale ederdim. Kayınpederinde eşiyle aynı düşüncedeymiş. Onuda arayıp başsağlığı dilemezdim şu durumda .

Öncelikle Allah rahmet eylesin Allah sabır versin
1-Peki senin gitmemenin sebebi neydi
2- her zaman burada söylüyorum ne olursa olsun en azından bayramdabayramda arayın sorun yapışmaz elinize

Esimin suana kadar ki tavirlari suclayici degil.surekli haberlestik.kimseyle muhatap olmadan gorevini yapip dönmüş e benziyor.
Tavsiyelerinizi dikkate alicam cunku nasil davranmam konusunda saskindim.bunun icin ayrica tesekkur ediyorum size.
Aslinda ara ara gorusme talepleri oldu fakat hep kayinpederim geldi o gelisler de hep test yapin baskisiyla gecti .son gelisinde esim evden kovdu adami ve bir daha gorusmedi.
Ben sadece agladim ne hakaret ettim nede cirkinlik yaptim tek yaptigim aglamak ve esime test yaptir diye yalvarmakti.adamin sabri tasti demekki

Anladım canım.Ya nasıl böyle bir aileden eşin çıkmış bunlar nasıl insanlar ya..Şükür ki eşin bunların lafına bakıp bir cahillik yapmamış imtihan dünyasındayız gerçekten...
Zaman zaman evde cok gerginlik oldu bu konu nedeniyle aslinda .seninde mi suphen var neden cocukla ilgilenmiyorsun vs. Tarzi da cok kavgamiz olmustur

Sabrimi tasirdi gercekten.zaten cok kotuydum amacina ulasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…