Esimin annesi vefat etmis

Kizimin kaderiyle ayni seyler olmus nerdeyse ikinizinde sutunu almislar elinizden.
Isin garibi esimde suclayici konusmadi aslinda senin yuzunden goremedim öldü iste rahatladinmi tarzinda bir konusma gecmedi.
Laf arasinda pismanim keske gitseydik sagken dedim sensiz asla gitmeyecegimi soylemistim son goreve giderim demistim dedi o kadar.
Ama ne agladi nede bana saldirdi cok sakindi buda beni cok yipratti

Tamam o da eşinizin tercihi, duruşu. İstemez miydi adam annesiyle karısı güleç güleç çocuğunu büyütsün, sen kalk evladının karısının namusuna iftira et, en mutlu zamanında aklına kurt sokmaya çalış, adam baba olmuş sevincini paylaşacak ama oradan çocuk senden değil desinler... Olacak iş mi? O eşinin iç hesaplaşması annesinin ettiğiyle alakalı, senlik bir şey yok. Sen takma ve artık üzerine düşünme bence.

Rabbim affetsin,iftira çok büyük günah değdimi şimdi yaptıklarına ölüm var ölüm bak hesap vakti geldi çattı.

Keske dusunemesem .keske ama aklim tabii esimde kaldi.
Kiyamiyorum hic aglayamadi kimbilir icinde ne firtinalar koptu.
Beni suclarmi acaba orada ona kotu seyler soylerlermi gitmedigi icin hastanedeyken.
Cunku kadin yalvardi ona gel diye esim islerim yogun dedi gitmedi acaba bendenmi cekindi diye dusunuyorum surekli

Rabbim affetsin,iftira çok büyük günah değdimi şimdi yaptıklarına ölüm var ölüm bak hesap vakti geldi çattı.
Ne gerek vardi tek sucum evlenip bosanmis olmam 10 sene once .esim haketmedi beni gectim.annesiyle karisinin arasinda kaldi

Kayinpederimi veya esimin kardeslerini aramam gerekirmi bu durumda acaba hicbiriyle gorusmuyorum normalde kayinpederimde kanser hastasi bu arada kayinvalidem gibi

Anne ölümü hiçbir şeye benzemiyor me eş ne bilmem ne. Keşke kadın hasta yalvarırken görseydi çok pişman olur daha hele gidip soğuk toprağını öptüğünde elinden bir şey gelmediğinde. Yazık çok üzüldüm kadına

Bizlerde cok uzulduk.gitmek istiyorsa gitmesi gerektigini soyledim.ama bazi seyler agizdan cikmadan dusunulmeli demekki cunku 7 yildir gitmedi

Bizlerde cok uzulduk.gitmek istiyorsa gitmesi gerektigini soyledim.ama bazi seyler agizdan cikmadan dusunulmeli demekki cunku 7 yildir gitmedi
Sizden utanmıştır gidememiştir yazık büyütüp kaç yaşına getirmiş ölüm döşeüinde son kez sadece dünya gözüyle görmek için doğurup büyüttüğü evladına yalvarıyo ama gitmiyo. Acı

Görüşülmese bile yaşadıgını biliyosun için bi nebze rahat olabiliyo ama ölüsünü görünce toprağını görünce orda çaresiz yattıgını görünce o zaman insanın kafasına dank ediyo işte ANNEM diyosun. Taşıdı doğurdu büyüttü okuttu ev bark sahibi etti. Annem diyosun giden gelmiyo işte

Evet kendimi sucluyorum bende.keske israr etseydim belki giderdi

Ne gerek vardi tek sucum evlenip bosanmis olmam 10 sene once .esim haketmedi beni gectim.annesiyle karisinin arasinda kaldi
Boşanmış olmanız bu iftirayı hakettiğiniz ve suçlu olduğunuz anlamına gelmiyor.benimde eşimle ikinci evliliğim aynı şekilde bende eşimin yengesi tarafından geçmişim yönünden çok eleştirildim hatta geçen sene öğrendimki birine aşık olduğumu söylemiş herkesin içinde ve hırsızlıkla suçlamış beni siz yine merhametlisiniz üzülüp hakkınızı helal etmişsiniz ben kesinlikle ama kesinlikle insanların hayatı hakkında bu kadar kolay iftira atan pislik ve kötü ruhlu insanları affetmiyorum bana hakkımı helal etmemi söyledi bu olayları duyduğumu öğrenince yüzüne direk etmiyorum ne bu dünyada ne ahirette dedim.İnsanın yapmadığı bir şeyle suçlanması kadar ağır birşey yokmuş bu dünyada hala dedikleri aklıma geldikçe sinirimden ağlarım.Dul olmamız her suçlamayı her iftirayı hakkettiğimiz anlamına gelmiyor dul olmak bir suç değil ayrıca...

Hem çocuklara eziyet oluyor hemde cenaze evine de sıkıntı oluyor bence de iki taraflı düşünüp öyle karar vermek lazım .

Bazen sırf cenaze katılmak lazım deyip insanlar 2 3 tane çocuguyla hem kendilerine hem de cenaze sahiplerine sıkıntı yasatabiliyor gerek yok bunlara ama işte herkes aynı mantıkta olamıyor . Kimisi yine de gitmek ister gelinmesi ni ister kimisi de bizim gibi bu açıdan bakıyor işte .

Konu sahibi haklısınız eşinize teklifte de bulunmussunuz sizlik bir durum yok . Kayın biraderinizin de sıkıntı çıkarma potansiyeli varmış zaten hiç gerek yok o zaman karşılıklı gerilimlere.

Şahsen bende gerçek anlamda görmek istemediğim birisinin cenazesine katılmak istemem onlar da gelsin istemem gereksiz yani ..

Tasimis dogurmus evet ama esime akil almaz iskenceler etmis.17 yasinda ayrilmis evdenn bu nedenlerle.meselâ esim tatli bile olsa biber yiyemiyor gormeye bile tahammulu yok sebebi ise annesi ona kizdigi zaman agzina kendi kuruttugu pul biberleri doldurup eliyle cenedini bastirirmis dakikalarca bu yalnizca bir tanesi.bebegimin baskasindan oldugunu soylemesi esim icinde son nokta olmus olabilir yinede icim sizliyor esim adina

Evet kendimi sucluyorum bende.keske israr etseydim belki giderdi
Siz tabi gitmeyin zaten son kez görmeye ama o oğluydu gitmeliydi ne olursa olsun ANNE evlat. Son olarak eşiniz çok pişman olacak o halini görsün özellikle nefes almaz hareketsiz tepkisiz yatarken sonra da annesini insanların gömdüğünü izlesin o zaman içi yanacak işte... çocukluğu gençliği aklına gelir mutlu anları gelir. Gelir de gelir. Ama giden gelmez

Bunlari sizlerden duydukca belki kendime gelebilirim.sanki icimden bir ses surekli sen sebep oldun sen suclusun kadin öldü cocugunu goremedi suclu sensin surekli bunlar
Oncelikle Allah rahmet eylesin affetsin konuya gelince
Ne munasebet Allah askina sonucta anne ogul iliskisi hep vardi degilmi siz sonradan dahil oldunuz bu aileye demekki oncedende cok sıkı sıkıya baglari yokmus
Yuzlerce erkek var ailevi sorunlardan dolayi ailesini ayri esini ayri tutan cocuklarini alip ailesini goren essiz ailesine vakit ayiran gorusen telefonlasan

Sizin esiniz yetiskin birey anne baba hakkina gore gidip gorusebilir mesafeli bir iliskide tutabilirdi arayi ki siz ben gorus dedim diyorsunuz kopmayi tercih etmis bu durumda ne siz suclusunuz nede esiniz kanadi kirik serce cunku onun karari

Kendi bir karar vermis kararinca vicdan yapar yapmaz hissiyati ne olur onu yasayip gorecek

Herkes olum var haktir gitmek lazim vs diyor haklilarda diger taraftan olum hep var 1 dk sonramizin garantisi yok agzi sut kokan sabiyi p..c ilan etmeden oncede dusunmek lazim
Yerinizde olan kimse yutupta gitmezdi gidemezdi kardesim bosuna harap etme kendini zaten gitsende olay cikardi bir anda kardes kiymetli sen ayiran gelin olurdun vs elalemin icinde bir dunya olay belliki aile olarak dur duraklari yok

Helalligini vermissin Bundan sonrasi esine destek artik onuda Allah affetsin

Bu ağzına biber sürme eskiden çok yaygın bir şeydi bunu bilmeyen yokki. Hangi çocuk da hoşlanıyodur bundan? Hiçbiri. Eskiden şimdiler gibi değildi hayat. Şuanda da sorsan çağımızın gençleri anne babalarından başka konuda yakınır aynı ev yaşayan insanlar illaki çatışır bazı konularda. Bu insanları kötü yapmaz

Tesekkur ederim .esim cikti yola gitmedim hem cocuklar hem kardesleri sebebiyle dogru bir karardi fakat ben sormak istedim yinede kabul etmedi.tabii aklim hep onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…