Normal biber surme olayi degil agzini toka basa doldurup elleriyle cenedini bastirirmis tukuremesin diye.travma olmus ki 40 yasinda hala yiyemiyor.catisir tamam her konuda hakli diyelim annesidir diyelim peki bebegime soyledikleri normalmiBu ağzına biber sürme eskiden çok yaygın bir şeydi bunu bilmeyen yokki. Hangi çocuk da hoşlanıyodur bundan? Hiçbiri. Eskiden şimdiler gibi değildi hayat. Şuanda da sorsan çağımızın gençleri anne babalarından başka konuda yakınır aynı ev yaşayan insanlar illaki çatışır bazı konularda. Bu insanları kötü yapmaz
Ya canım sen ikide bir neden pişman oldum sebep oldum diye kendini üzüyosun.Onlar görmek için bir çaba sarf ettide senmi yok dedin.Birde arayıp baş sağlığı dileme bence kp.Onun bu pis iftira üzerine sana haber yollaması lazım helallik için ben olsam etmem ama senin konuşmalara bakılırsa affedicek gibi duruyosun tercih senin tabi..Pismanlik daha cok esim sagken goremedi diye bunada ben sebep oldum o yuzden
Zaten siz görüşmeyin ama öleceği belliyken oğlunu görmek isteyip de gitmemesi için dediğim gibi eşiniz hayatı boyunca bunu unutamaz asıl hayatının travması bu olurNormal biber surme olayi degil agzini toka basa doldurup elleriyle cenedini bastirirmis tukuremesin diye.travma olmus ki 40 yasinda hala yiyemiyor.catisir tamam her konuda hakli diyelim annesidir diyelim peki bebegime soyledikleri normalmi
Kadin dediginiz ölen kadin degildir heralde. Canindan kopanin canina gozunu kirpmadan p.c diye yafta yapistiran torununu sutunden eden evladinin huzurunu kaciran anneye yazik mi. Annelik boyle bisey diil kiAnne ölümü hiçbir şeye benzemiyor me eş ne bilmem ne. Keşke kadın hasta yalvarırken görseydi çok pişman olur daha hele gidip soğuk toprağını öptüğünde elinden bir şey gelmediğinde. Yazık çok üzüldüm kadına
Anne ölümü çok farklı keşke kimse yaşamasa ama yorumum yoruma açık değil düşüncem bu yönde şuan konu sahibinin eşini ben çok iyi anlarım çünkü. Hatta eşinin dönüşteki fikirlerini halini tavırlarındaki değişiklikleri yazarsa konu sahibi çökmüş yıkılmış bi şekilde döneceğinden eminimKadin dediginiz ölen kadin degildir heralde. Canindan kopanin canina gozunu kirpmadan p.c diye yafta yapistiran torununu sutunden eden evladinin huzurunu kaciran anneye yazik mi. Annelik boyle bisey diil ki
Eskidende sıkı baglari yoktu acikcasi esimin erkek kardesini evin reisi ilan etmis esimi ise hicbirseyden anlamayan aptal oglan gibi gormustu.Oncelikle Allah rahmet eylesin affetsin konuya gelince
Ne munasebet Allah askina sonucta anne ogul iliskisi hep vardi degilmi siz sonradan dahil oldunuz bu aileye demekki oncedende cok sıkı sıkıya baglari yokmus
Yuzlerce erkek var ailevi sorunlardan dolayi ailesini ayri esini ayri tutan cocuklarini alip ailesini goren essiz ailesine vakit ayiran gorusen telefonlasan
Sizin esiniz yetiskin birey anne baba hakkina gore gidip gorusebilir mesafeli bir iliskide tutabilirdi arayi ki siz ben gorus dedim diyorsunuz kopmayi tercih etmis bu durumda ne siz suclusunuz nede esiniz kanadi kirik serce cunku onun karari
Kendi bir karar vermis kararinca vicdan yapar yapmaz hissiyati ne olur onu yasayip gorecek
Herkes olum var haktir gitmek lazim vs diyor haklilarda diger taraftan olum hep var 1 dk sonramizin garantisi yok agzi sut kokan sabiyi p..c ilan etmeden oncede dusunmek lazim
Yerinizde olan kimse yutupta gitmezdi gidemezdi kardesim bosuna harap etme kendini zaten gitsende olay cikardi bir anda kardes kiymetli sen ayiran gelin olurdun vs elalemin icinde bir dunya olay belliki aile olarak dur duraklari yok
Helalligini vermissin Bundan sonrasi esine destek artik onuda Allah affetsin
Kayinpederimi veya esimin kardeslerini aramam gerekirmi bu durumda acaba hicbiriyle gorusmuyorum normalde kayinpederimde kanser hastasi bu arada kayinvalidem gibi
İftira atmış resmenTesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Esimede oyle asigim ki anlatamam size gozumden sakinirim oyle severim kiyamam hic.kimse sevmemiski adami tek basina yolladim canimi oralaraİyi yapmissiniz gitmeyerek, gelinine bu kadar cirkin bir iftirayi atabiliyorsa... neyse ölünün arkasindan konusmayayim simdi
Aslinda onun tek evladi vardi oda esimin kardesiydi evimin reisi derdi ona fakat esime kimse saygi duymazdi .Kadin dediginiz ölen kadin degildir heralde. Canindan kopanin canina gozunu kirpmadan p.c diye yafta yapistiran torununu sutunden eden evladinin huzurunu kaciran anneye yazik mi. Annelik boyle bisey diil ki
Insallah oyle olmaz yinede cocuklarimiz var ise devam etmesi gerek temenni ederim cabuk toparlasinAnne ölümü çok farklı keşke kimse yaşamasa ama yorumum yoruma açık değil düşüncem bu yönde şuan konu sahibinin eşini ben çok iyi anlarım çünkü. Hatta eşinin dönüşteki fikirlerini halini tavırlarındaki değişiklikleri yazarsa konu sahibi çökmüş yıkılmış bi şekilde döneceğinden eminim
Yok hic biriyle konusmuyorum.esimin kardesi ve enistesi aramis bugun ama telefon kapaliydiNormalde gorusuyorsaniz arayabilirsiniz ama gorusmuyorsaniz ben olsam aramazdim .
Evet tam olarak iftira.kabul edilebilir bir sorun olsa cozmek isterdimİftira atmış resmen
Siz annenizi kaybetseniz çabuk toparlanabilir misiniz? Ölümden başkası yalanInsallah oyle olmaz yinede cocuklarimiz var ise devam etmesi gerek temenni ederim cabuk toparlasin
Yok hic biriyle konusmuyorum.esimin kardesi ve enistesi aramis bugun ama telefon kapaliydi
Konu sizinle alakali degil belliki sizin haricinizdede travmalari asamadigi seyler vardi uzak durmak iyi geliyordu sizin olayda katlamis hepten kopmusEskidende sıkı baglari yoktu acikcasi esimin erkek kardesini evin reisi ilan etmis esimi ise hicbirseyden anlamayan aptal oglan gibi gormustu.
Bu ve bunun gibi nedenlerle esim 17 yasinda evden ayrilmis ve turkiyenin bir ucuna gitmis.cunku kadin cocukken esime cesitli iskenceler yapmis.
Bayramlarda hatirlatirdim ara diye aramazdi yalniz birakirdim benden cekiniyorsa diye aramadim sorma artik derdi.
Aslinda esimin karari fakat onu etkilemis olabilirim diye yiyorum kendimi.cunku net bir sekilde 2 gun once gitmeyecegimi belirttim.gitmek istersen seni anlarim da dedim.
Bilmiyorum duygularim normal gelmiyor bana suan
Son derece haklisiniz ama sanirim hic evlenmemis ogluna beni layik gormedi.sonra bu cirkin iftirayi uyguladi.ben kendimden emindim her zaman sorun yok teste acigim dedim tek sartim vardi kizim buyumeden olayin kapanmasi ama esim bunu hakaret olarak aldi yaptirmadi testi.helallik meselesine gelince kadini ruyamda gordum birden sicrayarak uyandim cok korkmustum hakkini helal et de gideyim diyordu.uyandigimda korkmustum ve sanki biriyle konusur gibi sesli sekilde helal olsun dedim ertesi gun vefat haberi geldiBoşanmış olmanız bu iftirayı hakettiğiniz ve suçlu olduğunuz anlamına gelmiyor.benimde eşimle ikinci evliliğim aynı şekilde bende eşimin yengesi tarafından geçmişim yönünden çok eleştirildim hatta geçen sene öğrendimki birine aşık olduğumu söylemiş herkesin içinde ve hırsızlıkla suçlamış beni siz yine merhametlisiniz üzülüp hakkınızı helal etmişsiniz ben kesinlikle ama kesinlikle insanların hayatı hakkında bu kadar kolay iftira atan pislik ve kötü ruhlu insanları affetmiyorum bana hakkımı helal etmemi söyledi bu olayları duyduğumu öğrenince yüzüne direk etmiyorum ne bu dünyada ne ahirette dedim.İnsanın yapmadığı bir şeyle suçlanması kadar ağır birşey yokmuş bu dünyada hala dedikleri aklıma geldikçe sinirimden ağlarım.Dul olmamız her suçlamayı her iftirayı hakkettiğimiz anlamına gelmiyor dul olmak bir suç değil ayrıca...
Evet esime ulasamamislar.is yerinde telefon kullanamiyor.sonra gorusmuslerHiç gorusmuyorsunuz ve sizi mi aramışlar ilginç acaba eşinize mi ulasamadilar ki niye aramışlar .
Oyle guzel yazmissin ki tesekkur ederim zamanin icin.Konu sizinle alakali degil belliki sizin haricinizdede travmalari asamadigi seyler vardi uzak durmak iyi geliyordu sizin olayda katlamis hepten kopmus
E kanserdi diyorsunuz bu bir evre hemen hop diye rahmetli olmadi muhtemelen ani olum degil bir Kalp krizi gibi gormek isteyen gorurdu
Birde soyle bir genel yorumum var bazi arkadaslar yorumu kendileri acisindan yazmis hakli olarak simdi anne tamam hepimizinki cok kiymetli Allah basimizdan eksik etmesin avilarini gistermesin ama cok hasta ruhlu hirsli dengesiz insanlarda dogurabiliyor hani bu isin bir egliyeti olsa alamazlar ama diloguruyorlar goruyoruz var cevremizde cocuguna hayati zehir eden insanlar var yani öldu diye hepsini ayni kefeyede koyamayizki birinin evladi kayipta perisan olurken otekininki biseden tutmaz yasanmisliklada alakali oluyor
dusunun tum gencligini anne dayagi baskisi belki zorla sevmedigiyle evlendirilmesi vb binlerce seyle gecirmis birinin hissiyati ile sevgi anlayis sefkatle gecirmisin hissiyati ayni olurmu
Hani burada herkes kendi minnos annesini dusunerek yazar bazen onlarda size kendinizi suclu hissettirmesin
Ben konunun sizinle baglantisi oldugunu dusunmuyorum bu tercih esinizinmis git ve ara demissin bu onlarin gorusmelerinde sizin iliskinize kusme vs olumsuz bise olmayacginin teminatidir aramadiysa onun bilecegi is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?