Affetmek degil notr um aslinda nefret bile etmiyorum sadece esime olan sevgimden o uzulmesin istiyorum.esimde bu gune kadar affet bitsin bu is demedi onlarda ozur dilemedi.kadin bir kez aradi ama benimde hatalarim olmustur mutlaka dedi ama bu beni tatmin etmedi yapmacikti cunku esim gitmedigi icin gidelim gelelim elalem laf ediyo seklinde devam etti konuYa canım sen ikide bir neden pişman oldum sebep oldum diye kendini üzüyosun.Onlar görmek için bir çaba sarf ettide senmi yok dedin.Birde arayıp baş sağlığı dileme bence kp.Onun bu pis iftira üzerine sana haber yollaması lazım helallik için ben olsam etmem ama senin konuşmalara bakılırsa affedicek gibi duruyosun tercih senin tabi..
Ölsün ozaman esimde sizde rahat edin yeter amaSiz annenizi kaybetseniz çabuk toparlanabilir misiniz? Ölümden başkası yalan
O konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.Ölsün ozamanda esimde sizde rahat edin yeter ama
Cevap verme kuzum bosverÖlsün ozaman esimde sizde rahat edin yeter ama
Terbiyesiz defolO konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.
Sensiz terbiyesiz saygılı yorumlara verdiğin cevaplara bak. Seviyeye bak.Terbiyesiz defol
Yazdiklarina bakarmisiniz ama sabriminda bir sonu var.tamam herkes benimle ayni fikirde olmak zorunda degil ama bu ne simdiCevap verme kuzum bosver
Esine gitme desen bile kimse seni suçlayamaz. Ki dememissin. Aksine git demissin adam istememis zorla mı götüreceksin :)Yazdiklarina bakarmisiniz ama sabriminda bir sonu var.tamam herkes benimle ayni fikirde olmak zorunda degil ama bu ne simdi
Off canım ya ürperdim resmen ilahi adalete bak kurban olduğum rabbim mazlumun ahını yerde bırakmıyor işte,kv Allah affetsin işi zor cidden.eşimin ilk benimde ikinci evliliğim bende ne imalar duydum duymadıklarımda olmuştur ama önemli olan eşim Allah razı olsun tek bir kere konuştuk bir daha bu konuyu açmıcam dedi öylede oldu.Geri kim ne konuşuyorsa Rabbime havale ettim ben yarına bırakırda yanına bırakmaz derler.Sen en doğrusunu yapmışsın helal ederek artık üzme kendini bence.Son derece haklisiniz ama sanirim hic evlenmemis ogluna beni layik gormedi.sonra bu cirkin iftirayi uyguladi.ben kendimden emindim her zaman sorun yok teste acigim dedim tek sartim vardi kizim buyumeden olayin kapanmasi ama esim bunu hakaret olarak aldi yaptirmadi testi.helallik meselesine gelince kadini ruyamda gordum birden sicrayarak uyandim cok korkmustum hakkini helal et de gideyim diyordu.uyandigimda korkmustum ve sanki biriyle konusur gibi sesli sekilde helal olsun dedim ertesi gun vefat haberi geldi
Darginlik olmayan cenazede bile gerginlik olabiliyor insanlarin caninin burnunda oldugu zamanlar siniri bozuk hirslida gelebilir kendini bu yonde hazirla alttan almaya sartlandir suclu psikolojisine girmeden yapin ama o alttan almayi (gelmeyebilirde) o konusmazsa herhangi bi konu acmaman tavsiyem olur birsey konusulacaksa acan taraf sen olma iyimisin birsey isermisin caninin istedigi birsey varmi pisiriyimmi tarzi gunluk hayat gailesi diyecegi birsey varsa o der zatenOyle guzel yazmissin ki tesekkur ederim zamanin icin.
Hep ama hep kendimi sucladim ywterince icten git demedigimi o yuzden gitmedigini bile dusundum inan.
Evet hep bir sorun vardi bu iskenceler esimi saygi duyulacak biri olarak gormemesi fark edilmeyecek seyler degildi.
Ozunden en cok uzuldugum esimin yaninda olmak isteyip olamamam fakat bu onun tercihiydi saygi duyuyorum.kaygilaniyorum ona kotu seyler soyleyip uzerler mi yada bana tahrik edip yollarlarmi etkilenirmi acaba.
Ucaga giderken her ne olursa olsun yanindayim dedim seni seviyorum dedi.dikkatli kullan dedi.normalmi bunlar hic algilayamiyorum
Anladım canım.Ya nasıl böyle bir aileden eşin çıkmış bunlar nasıl insanlar ya..Şükür ki eşin bunların lafına bakıp bir cahillik yapmamış imtihan dünyasındayız gerçekten...Affetmek degil notr um aslinda nefret bile etmiyorum sadece esime olan sevgimden o uzulmesin istiyorum.esimde bu gune kadar affet bitsin bu is demedi onlarda ozur dilemedi.kadin bir kez aradi ama benimde hatalarim olmustur mutlaka dedi ama bu beni tatmin etmedi yapmacikti cunku esim gitmedigi icin gidelim gelelim elalem laf ediyo seklinde devam etti konu
Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Sırf sinir bozmak için yazıyorsunuz ama haddini bilmek iyidir. Kimin ne zaman öleceğini, neyi yaşayacağını sadece Allah bilir.O konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.
Ne acimasizsinizO konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.
O konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?