Esimin annesi vefat etmis

Affetmek degil notr um aslinda nefret bile etmiyorum sadece esime olan sevgimden o uzulmesin istiyorum.esimde bu gune kadar affet bitsin bu is demedi onlarda ozur dilemedi.kadin bir kez aradi ama benimde hatalarim olmustur mutlaka dedi ama bu beni tatmin etmedi yapmacikti cunku esim gitmedigi icin gidelim gelelim elalem laf ediyo seklinde devam etti konu

Yazdiklarina bakarmisiniz ama sabriminda bir sonu var.tamam herkes benimle ayni fikirde olmak zorunda degil ama bu ne simdi
Esine gitme desen bile kimse seni suçlayamaz. Ki dememissin. Aksine git demissin adam istememis zorla mı götüreceksin :)

Off canım ya ürperdim resmen ilahi adalete bak kurban olduğum rabbim mazlumun ahını yerde bırakmıyor işte,kv Allah affetsin işi zor cidden.eşimin ilk benimde ikinci evliliğim bende ne imalar duydum duymadıklarımda olmuştur ama önemli olan eşim Allah razı olsun tek bir kere konuştuk bir daha bu konuyu açmıcam dedi öylede oldu.Geri kim ne konuşuyorsa Rabbime havale ettim ben yarına bırakırda yanına bırakmaz derler.Sen en doğrusunu yapmışsın helal ederek artık üzme kendini bence.

Darginlik olmayan cenazede bile gerginlik olabiliyor insanlarin caninin burnunda oldugu zamanlar siniri bozuk hirslida gelebilir kendini bu yonde hazirla alttan almaya sartlandir suclu psikolojisine girmeden yapin ama o alttan almayi (gelmeyebilirde) o konusmazsa herhangi bi konu acmaman tavsiyem olur birsey konusulacaksa acan taraf sen olma iyimisin birsey isermisin caninin istedigi birsey varmi pisiriyimmi tarzi gunluk hayat gailesi diyecegi birsey varsa o der zaten

Ben size farkli davranacagini dusunmuyorum test yaptiralim diyen kadina ne demek sana guvensizlik gibi diyen net dik duran bir adam sapla samani ayirt ediyordur o bana git gor vs dedi ben gitmedim gitseydim keske der en cok.

Kaldiki yaziminizdan hissiyatim benim yuvam ailem ayriyi cok net oturtmus biri onun icin cok ihtimal vermiyorum ben

Keske olmasa ama insan dedigin bir gaip kuyu oste ne cikacagi belli olmuyor rahmetlide hicmi demedi koca 7 yil 2. Cocuk olmus kizim torunu gorelim hirs yaptim ben buyukluk sende kalsin falan onlarda kinciymis galiba

İnsanlar üzülüyor kırılıyor ama vefat ettiklerinde genelde hissettirdikleri kötü duyguların ehemmiyeti sanırım kalmıyor
Size de büyük iftira atmış Allah rahmet eylesin

Anladım canım.Ya nasıl böyle bir aileden eşin çıkmış bunlar nasıl insanlar ya..Şükür ki eşin bunların lafına bakıp bir cahillik yapmamış imtihan dünyasındayız gerçekten...

Allah rahmet eylesin. Size böylesine çirkin bir iftira atan birinin cenazesine gitmeyecektiniz tabi ki.
Eşiniz de atlatır merak etmeyin, elbette çok acı, elbette küs olmaları durumu daha acı hale getiriyor ama hayatta yalnız değil, siz varsınız, çocuklarınız var. Teselli bulacağı bir ailesi var ve iyileşmek için bundan iyi bir ilaç yok.

O konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.

Yuh be! Derdi olan kadını çileden çıkarmayı başarmışsınız..
Siz her kadını kendi anneniz gibi mi biliyorsunuz?
"Ne olursa olsun o anne" diye bir şey yoktur. Çocuğa biberle işkenceyi bile normalleştirmişsiniz. Bir de geniş geniş eskiler çok yapardı yazmış. Şaka gibi..
Herkes anne olamaz bunu anlayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…