eşimin annesi

Ne değişik aileler var ya enteresan
Adam ailesini e devletten sorguluyor
Yine insanfli adammis böyle ana babayi merak ediyor
Biz o zaman bizim aileleri el üstünde tutmamız lazim

Ne değişik aileler var ya enteresan
Adam ailesini e devletten sorguluyor
Yine insanfli adammis böyle ana babayi merak ediyor
Biz o zaman bizim aileleri el üstünde tutmamız lazim
sormayın birde sanırım vukatlı nüfus kayıt örneğinde gözüküyor ölü yada diri oldukları bakıp bakıp şunu diyor acaba öldülerde daha sisteme mi girilmedi işin kötüsü haber alacağı bir allahın kulu yok mu inanın yok tüm 2inci yahut 3 derece akrabaları bize o insanlardan bahsetmeyin modundalar

Yeminle manyaklar çeşit, çeşit, ama bu bir başka özelmiş, normal insanların en ufak şeyleri etrafındakileri batarken, nasıl bu kadına bunca yıl, sen ne içiyon, kafan mı güzel diyen olmamış?

Konu sahibii, kenara atabilecek 3 kuruşunuz olursa, bu varyemezleri daha zengin etmek için harcamayın elbette. Eşinizin psikolojik yardım alması için kullanın birikiminizi. Böyle ailesi olan hiç bir bireyin ruhu tam anlamıyla iyi olamaz. Para vereyim, beni severler nasıl bi mantık? Para versem karşı komşum da beni sever...

Sıkıntı ne acaba
Bütün cocuklarina mi böyleler

Müge anlı da ki Paul ailesi geldi aklıma nedense. Merak ediyorsa bir gidip görsün sizlik bir durum yok

Niye sağ mi diye takıntı yapti ki anlamadım. Görüşmek isterse görüşsun. Böyle komik bı bahane uydurmasin.

Müge anlı da ki Palu ailesi geldi aklıma nedense. Merak ediyorsa bir gidip görsün sizlik bir durum yok

Bu bana biraz kendini acındırmak gibi geliyor
Kusura bakmayın lütfen
Aynı şehirde toplu taşımayla ulaşılacak yerdeler sonuçta
Başka şehir başka ülke olsa anlarım
Belki sizi ikna etmeye çalışıyordur böyle böyle para vermeye

Niye sağ mi diye takıntı yapti ki anlamadım. Görüşmek isterse görüşsun. Böyle komik bı bahane uydurmasin.
yaşları epey fazla olduğundan takıntı haline geldi öncesinde telefonda görüşürlermiş taksit ödemeleri telefon faturası ödemesi vs vs gibi sebeplerden artık o da olmadığından endişe duyuyor

yaşları epey fazla olduğundan takıntı haline geldi öncesinde telefonda görüşürlermiş taksit ödemeleri telefon faturası ödemesi vs vs gibi sebeplerden artık o da olmadığından endişe duyuyor
Neden en azından telefonla arayıp nasılsınız diye sormuyor yada kapıdan bir gidip bakmıyor anlamadım ben.

Kötü de olsa ailesi . Görüşmek istiosa görüşür. Kaç yaşında adam sonuçta. Bencr bunu söyle. Ben görüşmek istemiyorum . Ama senin ailen git gör. Alışveriş yap.

Eşim de sanırım çay konusunda beni suçluyor deyince siz, eşinizin de ailesine çektiğini düşündüm bir an.
Neden en azından telefonla arayıp nasılsınız diye sormuyor yada kapıdan bir gidip bakmıyor anlamadım ben.
çünkü şuan onlara para verebilecek durumda değiliz ben işimden henüz yeni ayrıldım para vermesek dahi gidince market alışverişleri yapılıyor ama aklınıza klasik bir ekmek süt yumurta alışverişi gelmesin toplu erzak alımı düşünün telefonu açarsa eğer söz konusu ancak para olacak bunu biliyor o nedenle yoktan anlayacak yapıda değiller yaşları itibari ile inatçı insanlar

bunu bizzat kendi ailemden duyuyorum ne kusuru eşimin babası benim aile bireylerimden birine ulaşıp [ bu konuda oldukça zorluk çekerek başarmış bunu] para istemiş tabi bu çok önce ki yıllarda yaşanan bir durum

Anladım ama yaşıyorlar mı acaba diye edevletten bakmak da saçma geldi bu durumda da. Çok mu zor durumdalar maddi anlamda? Telefonları belli adresleri belli, Yine de yaşıyorlar mı öldüler mi acaba diye düşünüp durmak yerine bir arayıp, yaşadıklarından emin olup, maaşımı alınca yardım ederim diye geçiştirebilir, en azından hayatta olduklarını öğrenmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…