- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Biz eşimle çok uzun süredir birlikteyiz. Bana hep derdi ki ben senin de annenim. Bir de bana hep kızının kayinvalidesiyle yaşadığı sorunları anlatir. Kayinvalidesi gerçekten kotuymus anlattığına göre. Ben de sandım ki biz anne kız gibi olacağız. Olmuyormuş.son cümleye kadar bana da klasik kv tavırları olduğu için normal geldi ama anneniz hayatta olmadığı için biraz dikkatli konuşması gerekir haklısınız yani sinir olmakta
Evet ben de aynen söylediğin gibi yapıyorum. Hatta yanlış anlamasın oğlunu uzaklastiracagim düşüncelerine kapilmasin diye kiskandigini hissettigim durumlarda yalniz bırakıyorum onları.
Evet evet onun için dedin ya dert mi benimki bilmiyorum diye. Neler okuyorum burda. Allah beterinden saklasin. Ben biraz doldum eşime de hicbirsey söylemiyorum boşuna. O yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Asla asla art niyetle yaptığını düşünmüyorum. Ama annemden bahsetmek kolay değil benim için. Keşke kendiliginden farkinda olabilse.canım çok merhametliyse emin ol farkında değildir
o evladıyla ilgileniyor sadece
bu duygularından sıyrılmaya çalış, ayrıca ne kadar erken annenden bahsedersen o kadar kılaoy bu süreci atlatırsın
Ben çalıştığım için maalesef mümkün değil bu.Sende kv yanında kocanla ilgilen. Eşine neden sen bakmıyorsun? Bence kv gitsin Artık ben bakabilirim demelisin.
canım insan yaşamadığının cahilidir derlerAsla asla art niyetle yaptığını düşünmüyorum. Ama annemden bahsetmek kolay değil benim için. Keşke kendiliginden farkinda olabilse.
Komik olan ne
az acele etmeyip devamını bekleseydin sorun kalmazdı
Ozaman duymazdan gel bir müddet sonra bırakır heralde.Ben çalıştığım için maalesef mümkün değil bu.
Çok doğru söylüyorsun. Yok yani yaptığım birsey yok. Esime tek olumsuz kelime bile soylemem annesine de sevgi de saygida kusur etmem. Ben biraz bunaldim böyle evde yalnız kalinca. Sizinle paylaşmak istedim. Bunlara da gerek yok ama zamanla belki daha iyi olur. Aslinda aramızda kötü değil ama igneleme gibi mi deyim bilemedim ki.canım insan yaşamadığının cahilidir derler
bizim de kendiliğimizden farkında olmamız beklenen şeyler illaki vardır, farkedemeyiz
ama bazen söylenmesi gerekir di mi?
k.validen genel olarak iyi bir insansa, herşeyden önce merhametliyse tolere edilebilinir diye düşünüyorum
lütfen kendini doldurma ve bu konuda dolduruşa gelme
eğer sabırlı olursan belki ileride çok daha güzel bir ilişkiniz olacak
denemeye değmez mi?
arkadaşımın bana laf edene kadar bi gerileri okusana polemik istiyosan girelim zararlı çıkarsın ben atladığım bir kelime için özrümü diledim işi yokuşa sürme tamam mı?Komik olan ne
asla anne kız gibi olmazz inan benimkide yapıyordu aynısını ben tepkimi verdim şimdi cesaret edemiyor tabiki evladı ama o artık bir baba ve 36 yaşında ..inan bilerek yapıyorlarr.Biz eşimle çok uzun süredir birlikteyiz. Bana hep derdi ki ben senin de annenim. Bir de bana hep kızının kayinvalidesiyle yaşadığı sorunları anlatir. Kayinvalidesi gerçekten kotuymus anlattığına göre. Ben de sandım ki biz anne kız gibi olacağız. Olmuyormuş.
sürmeyinn yokuşa özür dilemiş arkadaş görmüyormusun la havle çektirmeyin bana burdaa..arkadaşımın bana laf edene kadar bi gerileri okusana polemik istiyosan girelim zararlı çıkarsın ben atladığım bir kelime için özrümü diledim işi yokuşa sürme tamam mı?
Eskiden kızım derdi evlendik gelinim diye bahsediyor başkalarına. Bilemedim ki dediğin gibi daha rolünü benimseyemedi belkide.Benim ki de aynisini yapardi. Su an yeni rolunu benimseyememis, senin oglunun hayatinda oldugunu benimseyememis. Asirisi can sIkar bilirim. Merak etme duzelir gider.
Sen kiskandigini sakin belli etme, mutlu olur eminim. Ve devsm eder. Esin zaten bikar yakinda bu davranislarindan.
özür dilemiş annem görmüyormusunnKomik olan ne
Ben beklentimi fazla tutmuşum sanırım. Hep derlerdi asla kendi kızı gibi sevmez seni diye de inanmazdim. HaklılarmisAnnen yok diye uzuluyorsun, imreniyorsun.
Bazen bana da olur.
Insanlarin çoğunda klan ahlakı var, kendi kanlarindan olmayanlar onlara görünmez olur.
Zavallı bir insancik de geç
Yok yani beni sinir etmeye çalışmıyor da sanki kendisi dışarda kalmamak için daha bi üzerine düşüyor. Bu da beni dışlamak oluyor. Sirf yanlış anlamasin diye yalnız bırakıyorum onları. Bütün gün basbasalar zaten.Oğlunuzu uzaklaştırmayı düşünmesin diye de olur.
Benim demek istediğim sizi sinir etmekse amacı sinir ettiğini anlarsa daha fazlasını yapacaktır.
en çok yaptığımız hata kendimizi ifade etmeden anlaşılmayı beklemekÇok doğru söylüyorsun. Yok yani yaptığım birsey yok. Esime tek olumsuz kelime bile soylemem annesine de sevgi de saygida kusur etmem. Ben biraz bunaldim böyle evde yalnız kalinca. Sizinle paylaşmak istedim. Bunlara da gerek yok ama zamanla belki daha iyi olur. Aslinda aramızda kötü değil ama igneleme gibi mi deyim bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?