eşimin annesi

son cümleye kadar bana da klasik kv tavırları olduğu için normal geldi ama anneniz hayatta olmadığı için biraz dikkatli konuşması gerekir haklısınız yani sinir olmakta
Biz eşimle çok uzun süredir birlikteyiz. Bana hep derdi ki ben senin de annenim. Bir de bana hep kızının kayinvalidesiyle yaşadığı sorunları anlatir. Kayinvalidesi gerçekten kotuymus anlattığına göre. Ben de sandım ki biz anne kız gibi olacağız. Olmuyormuş.

Evet ben de aynen söylediğin gibi yapıyorum. Hatta yanlış anlamasın oğlunu uzaklastiracagim düşüncelerine kapilmasin diye kiskandigini hissettigim durumlarda yalniz bırakıyorum onları.

Oğlunuzu uzaklaştırmayı düşünmesin diye de olur.
Benim demek istediğim sizi sinir etmekse amacı sinir ettiğini anlarsa daha fazlasını yapacaktır.

Evet evet onun için dedin ya dert mi benimki bilmiyorum diye. Neler okuyorum burda. Allah beterinden saklasin. Ben biraz doldum eşime de hicbirsey söylemiyorum boşuna. O yüzden sizinle paylaşmak istedim.

yaa neler var canımm rahatına bak sen boşver olur illaki evlilik sadece eş değil eşinin tüm ailesi soyu sopu yedi ceddi :)
ayak uydurmassan uğraşıp dururlar seninle ne tadın ne huzurun kalır,sana düşen yerli yerinde hakkını savunup ufak tefek şeylerede aldırmamak..

O anne kız muhabbetleri hikaye maalesef ..
Öyle bir an geliyor ki yüzüne bir şamar gibi iniveriyor karşındakinin size sizin de ona el olduğunuz ..
Ne kadar iyi de olsa bir kv bu gerçek değişmez bir konuda bir şekilde çıkar insanın karşısına .

canım çok merhametliyse emin ol farkında değildir
o evladıyla ilgileniyor sadece
bu duygularından sıyrılmaya çalış, ayrıca ne kadar erken annenden bahsedersen o kadar kılaoy bu süreci atlatırsın
Asla asla art niyetle yaptığını düşünmüyorum. Ama annemden bahsetmek kolay değil benim için. Keşke kendiliginden farkinda olabilse.

Taze gelin alışırsın evlat kıymetli bide evlenince oooo daha bi kıymete biniyor.suaunup kendini yiyecegıne bosver gül gec.itiraf edeyımki burda okadar farklı eş ve kayın v. Kayın p. Ler okudum kendiminkiler papatya gibi geldi.sıkma canını. Rabbim buyuk dert vermesin
eşinese acil şifalar diliyorum.
K.v inşallah bıranınce evine döner

Asla asla art niyetle yaptığını düşünmüyorum. Ama annemden bahsetmek kolay değil benim için. Keşke kendiliginden farkinda olabilse.
canım insan yaşamadığının cahilidir derler
bizim de kendiliğimizden farkında olmamız beklenen şeyler illaki vardır, farkedemeyiz
ama bazen söylenmesi gerekir di mi?
k.validen genel olarak iyi bir insansa, herşeyden önce merhametliyse tolere edilebilinir diye düşünüyorum
lütfen kendini doldurma ve bu konuda dolduruşa gelme
eğer sabırlı olursan belki ileride çok daha güzel bir ilişkiniz olacak
denemeye değmez mi?

Çok doğru söylüyorsun. Yok yani yaptığım birsey yok. Esime tek olumsuz kelime bile soylemem annesine de sevgi de saygida kusur etmem. Ben biraz bunaldim böyle evde yalnız kalinca. Sizinle paylaşmak istedim. Bunlara da gerek yok ama zamanla belki daha iyi olur. Aslinda aramızda kötü değil ama igneleme gibi mi deyim bilemedim ki.

asla anne kız gibi olmazz inan benimkide yapıyordu aynısını ben tepkimi verdim şimdi cesaret edemiyor tabiki evladı ama o artık bir baba ve 36 yaşında ..inan bilerek yapıyorlarr.

arkadaşımın bana laf edene kadar bi gerileri okusana polemik istiyosan girelim zararlı çıkarsın ben atladığım bir kelime için özrümü diledim işi yokuşa sürme tamam mı?
sürmeyinn yokuşa özür dilemiş arkadaş görmüyormusun la havle çektirmeyin bana burdaa..

Eskiden kızım derdi evlendik gelinim diye bahsediyor başkalarına. Bilemedim ki dediğin gibi daha rolünü benimseyemedi belkide.

Annen yok diye uzuluyorsun, imreniyorsun.
Bazen bana da olur.
Insanlarin çoğunda klan ahlakı var, kendi kanlarindan olmayanlar onlara görünmez olur.
Zavallı bir insancik de geç
Ben beklentimi fazla tutmuşum sanırım. Hep derlerdi asla kendi kızı gibi sevmez seni diye de inanmazdim. Haklılarmis

erkek anneleri niye boyle..benimde tanıdıklarım var 28 yasıdaki cocugunu kucagına yatırır sever gordugu zamn ogluuum benimmm diye garip bir tonlamayla bagırır evlenince daha artıyor bu tavırları gelini oglunu elinden kacırcak biri gibi goruyorlar yahu sen ve esi birmi paylastıkları birmi niye kendilerini aynı kefeye koyuyorlar ilginc

Yok
Oğlunuzu uzaklaştırmayı düşünmesin diye de olur.
Benim demek istediğim sizi sinir etmekse amacı sinir ettiğini anlarsa daha fazlasını yapacaktır.
Yok yani beni sinir etmeye çalışmıyor da sanki kendisi dışarda kalmamak için daha bi üzerine düşüyor. Bu da beni dışlamak oluyor. Sirf yanlış anlamasin diye yalnız bırakıyorum onları. Bütün gün basbasalar zaten.

en çok yaptığımız hata kendimizi ifade etmeden anlaşılmayı beklemek
ve karşımızdakini anlamaya çalışmak yerine yine anlaşılmayı beklemek
o da bir anne, evladı şu an için muhtaç görünüyor gözüne ve ilgileniyor sanki
bir de sen evde değilken her hizmetini yapıyor ya, sen eve geldiğinde de o ince çizgiyi aşmaması gerektiğini de farkedemiyor gibi
zamanla aşılır bunlar, dert etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…