- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
:) ben de öyle davranırsam eşim evde krallığını ilan edebilir diye korkuyorum :))ay çok güldüm ya. Kv gerçekten çok kıskanıyor sanırım. Eşim ameliyat olunca annesi beni hastaneden göndermek için elinden geleni yaptı. Senin eşin gibi benimkide bırakmadı. Ertesi gün gelmiş bana laf vuruyor, hemşireler hep sormuş neden annesi değilde nişanlısı kalmışmış, annesinin kalması lazımmış. Ama yinede susmazlar. Ne güzel eşinde seni tutmuş işte, sende bırakma kocişinin elini, akşam otururken git tut elini, ellerinle yedir içir, sende sev aslan kocam yesinde biran önce iyileşsin, falan de.
:) ben de öyle davranırsam eşim evde krallığını ilan edebilir diye korkuyorum :))
Çok tatlısın :) belki de öyle davranmak lazım coj mu çekimser kaldim yoksa ben yanlış anlasilmayim diye.Hahaha... Ay bilmiyorum ya ben çok sevgi saça saça severim kocamı. Hatta bazen çok üstüne düşmeyince artık alınıyor, atıyorum, elim ağrıyor dedim ama gelip sevmedim hadi krem sürelim bebeğim demedin falan diyor :) O kral olursa sende onun kraliçesi olursun şekerim
İnşallah canım. Evet burda okuduklarimin yaninda sorun bile değil belki ama insanın başına gelince huzurunu kaçırıyor gereksiz buluyorum. Boşuna huzur kaçırıp yoruyor maalesef.hay allah.düşüncesiz kayınvalide modeli..bence içinde kötülük yok ama içten içe cinlik düşünüyor gibi.bence bu konuyu eşine bahset.anneniz olmadığı için hassas olabilirsiniz.bunu uygun bir dille anlatabilirsiniz.eşiniz sizi anlar..
çok büyük sorun olmasa bile insanın içi bi huzursuz oluyor..Rabbim yardımcınız olsun
Kızlar Merhaba. Benimki dert mi bilmiyorum ama canımı çok sıkan bi durumu sizinle paylaşacağım. Ben birkaç ay önce evlendim. Eşimin geçirdiği bi operasyon nedeniyle annesi bir süredir bizde kalıyor yardım için. Normalde bizim hiç bi problemimiz yok. Hatta bana yavrum der ve ben de onun beni kızı gibi sevdiğine inanırdım. Ama oturup eşim annesi ve ben konuşurken hep dışarda kalıyorum yani örnek verecek olursan eğer diyor ki oğlum Allah sana şunu versin bunu versin diyor. Hiç beni katmiyor. Bir de kızı var hep onlardan bahsediyor. Dunyada onun çocuklarından önemli birsey yok. Evet herkesin çocuğu degerlidir ama bana nispet yapar gibi annem yavrum diye kocaman adamı sevmesi sinirlerimi bozuyor artık. Eşimle ilgilenmem sanki sucmus gibi. Ya adam tuvalete gidecek ne olur annen değil miyim götürürüm diyor. Eşim tabiki istemiyor. Bazen yardım ediyorum bazen de annesi dahil olduğunda mutfağa filan gidiyorum sırf oğlu kıymete binmesin diye. Doktorun anlattıklarını esime söylüyorum yapması için annesi canı acır sonra yapsın diyor sanki benim kastım var. Bir de eşimle konuşuyoruz mesela eşim birsey diyor ben gülüyorum filan annesi hemen bana dönüp ne diyor diye soruyor ama istisnasız her defasında. Ben de Eşimin yaptığı espiriyi anlatıyorum. Bir de geçen gün düğün cd sini izliyoruz ya sanki orda gelin yok oyy kurban olurum oğlumlar havada uçuştu. Salondan çıktığınızda arabaya biliyoruz videoda yanımıza birilerini bildirmişti tek gidemezsiniz diye neymiş önümüzü keserlermis yolda. Ya gittiğimiz yer arabayla 300 m sadece. Neyse videoyu izlerken diyorki sen yalnız gitmek istiyordun birde bak ne guzel oldu böyle sizi göturmeleri falan filan.
tekrar söylüyorum evet herkesin çocuğu kiymetlidir ama bu abartı değil mi Allah aşkına. Benim annem hayatta değil. Insan düşünmez mi bu kız üzülüyor mudur diye. Gerçi biz nişanlıyken de birkaç defa annen baban nasıl diye sorup sonra kivirmisti lafı. Ben mi fazla hassas oldum bilmiyorum ama çok bunaldım.
Ben aramiz bozulmasın tabiri caizse gül gibi geçirip gidelim istiyorum. Elle tutulur hiç problemimiz yok ki. Insallah bu istemsiz kiskancligi geçer biran önce. Kizinin kayinvalidesinden dert yanan bir insan bu. Kensisinin daha dikkatli olmasını belkiyordum açıkçası.benim kv de aynıydı hep kızlarını över dururdu. bişi olunca örn araba aldık oğluna hayırlı olsun derdi. neyse hemen hepsi aynı. daha yeni evlisin takılma bunlara büyütme kafanda. ara bir kere bozulunca düzelmiyor bak ben görüşmüyorum şu an
Ben aramiz bozulmasın tabiri caizse gül gibi geçirip gidelim istiyorum. Elle tutulur hiç problemimiz yok ki. Insallah bu istemsiz kiskancligi geçer biran önce. Kizinin kayinvalidesinden dert yanan bir insan bu. Kensisinin daha dikkatli olmasını belkiyordum açıkçası.
Aynen sen tepki vermezsen anlar tabi ki. Yine de sinir bozucu olsa gerek, ne gereksiz kompleksler yaa..Bir ay sonra gidecek. Duymuyorum zaten yani hiç tepki vermiyorum ama yersiz ve gereksiz yaptıkları. Ama zamanla anlar herhalde oglunu elinden alma derdinde olmadığımı. Eşim kötü ilgisiz davransa bi kere annesine ben müsade etmem ki ama adım gelin.
Aranız bozulmasın diye tek taraflı uğraşmak fayda vermez, iki tarafında böyle düşünmesi gerekir, oluruna bırak, nasıl istiyorsa öyle olsun.. Sen eşine hiç yansıtma yeter, gerisini kendi bilir kayınvalidenBen aramiz bozulmasın tabiri caizse gül gibi geçirip gidelim istiyorum. Elle tutulur hiç problemimiz yok ki. Insallah bu istemsiz kiskancligi geçer biran önce. Kizinin kayinvalidesinden dert yanan bir insan bu. Kensisinin daha dikkatli olmasını belkiyordum açıkçası.
Doğru söylüyorsun bizimki de aynen buna benzedi. Yok yani tartışma filan olmaz görünürde birsey yok ama içten içe hissediyorum huzursuzlugu. Çok samimi değilim yani biraz resmiyeti elden birakmamaya kararlıyim.cnm empat bilmez onlar. iki kadın yolda karşılaşmışlar biri diğerine ne yaptın çocukların evlendimi demiş.kadın evlendi çok mutluyum damadım çok iyi kızımın elini sıcek sudan soğuk suya sokturmaz yorulmasın diye dışardan yemek söyler vs demiş ya oğlun demiş kadın sorma çook üzgünüm çok demiş aynı kadın gelinim hiç iş yapmaz hep bir kadın tutar ona yaptırır
yemek yapmaya üşenir oğluma dışardan yemek söyletir çok üzgünüm çok demiş
bilmem anlatabildimmi. kv ile resmi ol cvp verme tartışma polemiğe girme tınlama gülüp geçmeyi bil çok mutlu olursun.
dipnot 13 senelik evli ve çocukluyum
Doğru söylüyorsun bizimki de aynen buna benzedi. Yok yani tartışma filan olmaz görünürde birsey yok ama içten içe hissediyorum huzursuzlugu. Çok samimi değilim yani biraz resmiyeti elden birakmamaya kararlıyim.
Kızlar Merhaba. Benimki dert mi bilmiyorum ama canımı çok sıkan bi durumu sizinle paylaşacağım. Ben birkaç ay önce evlendim. Eşimin geçirdiği bi operasyon nedeniyle annesi bir süredir bizde kalıyor yardım için. Normalde bizim hiç bi problemimiz yok. Hatta bana yavrum der ve ben de onun beni kızı gibi sevdiğine inanırdım. Ama oturup eşim annesi ve ben konuşurken hep dışarda kalıyorum yani örnek verecek olursan eğer diyor ki oğlum Allah sana şunu versin bunu versin diyor. Hiç beni katmiyor. Bir de kızı var hep onlardan bahsediyor. Dunyada onun çocuklarından önemli birsey yok. Evet herkesin çocuğu degerlidir ama bana nispet yapar gibi annem yavrum diye kocaman adamı sevmesi sinirlerimi bozuyor artık. Eşimle ilgilenmem sanki sucmus gibi. Ya adam tuvalete gidecek ne olur annen değil miyim götürürüm diyor. Eşim tabiki istemiyor. Bazen yardım ediyorum bazen de annesi dahil olduğunda mutfağa filan gidiyorum sırf oğlu kıymete binmesin diye. Doktorun anlattıklarını esime söylüyorum yapması için annesi canı acır sonra yapsın diyor sanki benim kastım var. Bir de eşimle konuşuyoruz mesela eşim birsey diyor ben gülüyorum filan annesi hemen bana dönüp ne diyor diye soruyor ama istisnasız her defasında. Ben de Eşimin yaptığı espiriyi anlatıyorum. Bir de geçen gün düğün cd sini izliyoruz ya sanki orda gelin yok oyy kurban olurum oğlumlar havada uçuştu. Salondan çıktığınızda arabaya biliyoruz videoda yanımıza birilerini bildirmişti tek gidemezsiniz diye neymiş önümüzü keserlermis yolda. Ya gittiğimiz yer arabayla 300 m sadece. Neyse videoyu izlerken diyorki sen yalnız gitmek istiyordun birde bak ne guzel oldu böyle sizi göturmeleri falan filan.
tekrar söylüyorum evet herkesin çocuğu kiymetlidir ama bu abartı değil mi Allah aşkına. Benim annem hayatta değil. Insan düşünmez mi bu kız üzülüyor mudur diye. Gerçi biz nişanlıyken de birkaç defa annen baban nasıl diye sorup sonra kivirmisti lafı. Ben mi fazla hassas oldum bilmiyorum ama çok bunaldım.
Yok canım takmiyorum yani takiyorum da kimseye belli etmiyorum. Ben öyle yüz göz olmaktan nefret ettiğim için ağzımi bile açmıyorum. Bazen ben mi düşünüp anında anlayamıyorum diyorum. Mesela dün akşam bi konu açıld. Dedim ki babam bizimle vakit geçirmeyi sever o yüzden ev gezmelerine filan bizimle gelirdi halen de gelir dedim. Cevap olarak evet farkettim karilarla oturmayi seviyor bizim bi akraba da aynen öyle ne anliyorlarsa dedi. Bahsettiği arabasını çok sevdiğini ve saydigini bildiğim için belki de o an hicbirsey demedim ama bugun aklıma gelince tekrar düşününce üzüldüm açıkçası. Benim orda anlatmak istediğim babam bize düşkün yalnız birakmazdi. Ama yanlış anlattım sanırım. Bunun gibi şeyler moralimi bozuyor işte.Allah a havale ettigim o zehirli kadin da buna benzer konusurdu ama ben emindim kasitli olduguna ve bana inat yaptigina.. o yuzden nefret ederdim bsy demesem de.. ayrilirken ogluna hepsi icin ozur dilettim ama, Rabbim buyuk.. oh olsun.. x'in evi, x'in perdesi, oglumun mutlulugu, x EVİNE sunu yaptir, x x x..
siz iyi geciniyomussunuz normalde, aldirma bence, yasa sakaya vur, anne beni niye gormuyosun hic videoda :) falan filan..
bidaha oyle bsy derse kibar ve net bi tonla 'o ne demek anne' diyebilirsin.. yani kayinvalide olbilir, herkes yerini bilsin.. susmak her zaman iyi degildir.. cirkeflik yapmani tavsiye etmiyorum tabiki, ama ezik buzuk de durmamak lazim..Yok canım takmiyorum yani takiyorum da kimseye belli etmiyorum. Ben öyle yüz göz olmaktan nefret ettiğim için ağzımi bile açmıyorum. Bazen ben mi düşünüp anında anlayamıyorum diyorum. Mesela dün akşam bi konu açıld. Dedim ki babam bizimle vakit geçirmeyi sever o yüzden ev gezmelerine filan bizimle gelirdi halen de gelir dedim. Cevap olarak evet farkettim karilarla oturmayi seviyor bizim bi akraba da aynen öyle ne anliyorlarsa dedi. Bahsettiği arabasını çok sevdiğini ve saydigini bildiğim için belki de o an hicbirsey demedim ama bugun aklıma gelince tekrar düşününce üzüldüm açıkçası. Benim orda anlatmak istediğim babam bize düşkün yalnız birakmazdi. Ama yanlış anlattım sanırım. Bunun gibi şeyler moralimi bozuyor işte.
Kesinlikle haklısın saygı çerçevesinde susmamak lazım. Dünkü konuşmanın üzerine bunu daha net görebiliyorum.bidaha oyle bsy derse kibar ve net bi tonla 'o ne demek anne' diyebilirsin.. yani kayinvalide olbilir, herkes yerini bilsin.. susmak her zaman iyi degildir.. cirkeflik yapmani tavsiye etmiyorum tabiki, ama ezik buzuk de durmamak lazim..
Aslında o biraz karşınızdaki kişiye göre değişiyor. Dediğiniz lafları anlayamayacak duymayacak hatta bu tavırlarının dozajını daha da arttıracak biriyse hiç tepki vermemeniz aynen böyle devam etmeniz daha doğru olur, ama yaptığı yanlışı kavrayabilecek kapasitede biriyse saygı çerçevesinde tepkiniz belli edebilirsiniz, dediğiniz gibi.Kesinlikle haklısın saygı çerçevesinde susmamak lazım. Dünkü konuşmanın üzerine bunu daha net görebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?