- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Sen yanlış anlaşılmasın diye yalnız bırakıyorsun ama, acaba kv nasıl düşünüyor?Yok
Yok yani beni sinir etmeye çalışmıyor da sanki kendisi dışarda kalmamak için daha bi üzerine düşüyor. Bu da beni dışlamak oluyor. Sirf yanlış anlamasin diye yalnız bırakıyorum onları. Bütün gün basbasalar zaten.
Yok polemik istemiyorum zararli cikacagim için degil bu kadar fevri olma ben de anlamışım ozrune gelince sorun değil sen de kusura bakma.arkadaşımın bana laf edene kadar bi gerileri okusana polemik istiyosan girelim zararlı çıkarsın ben atladığım bir kelime için özrümü diledim işi yokuşa sürme tamam mı?
Evet yani yemin ederim asla onları uzaklaştırmak gibi bir niyetim olamaz niye olsun ki zaten. Hatta uzaktayken ben derim esime anneni ara üzülür diye. Ama onlar yaşlandıkça farklı düşünüyorlar sanırım. Yalniz kalmaktan mi korkuyorlar bilmiyorum.erkek anneleri niye boyle..benimde tanıdıklarım var 28 yasıdaki cocugunu kucagına yatırır sever gordugu zamn ogluuum benimmm diye garip bir tonlamayla bagırırevlenince daha artıyor bu tavırları gelini oglunu elinden kacırcak biri gibi goruyorlar yahu sen ve esi birmi paylastıkları birmi niye kendilerini aynı kefeye koyuyorlar ilginc
Yok polemik istemiyorum zararli cikacagim için degil bu kadar fevri olma ben de anlamışım ozrune gelince sorun değil sen de kusura bakma.
Bir ay sonra gidecek. Duymuyorum zaten yani hiç tepki vermiyorum ama yersiz ve gereksiz yaptıkları. Ama zamanla anlar herhalde oglunu elinden alma derdinde olmadığımı. Eşim kötü ilgisiz davransa bi kere annesine ben müsade etmem ki ama adım gelin.Ne zaman gidecek? bence önemli olan bu
Öyle gereksiz konuşmalar olunca çok sinirine doknursa duymuyor gibi yap, başka şeylerle ilgilen hemen, senin bozulduğunu kızdığını fark ederse daha itici olacaktır.
Kızlar Merhaba. Benimki dert mi bilmiyorum ama canımı çok sıkan bi durumu sizinle paylaşacağım. Ben birkaç ay önce evlendim. Eşimin geçirdiği bi operasyon nedeniyle annesi bir süredir bizde kalıyor yardım için. Normalde bizim hiç bi problemimiz yok. Hatta bana yavrum der ve ben de onun beni kızı gibi sevdiğine inanırdım. Ama oturup eşim annesi ve ben konuşurken hep dışarda kalıyorum yani örnek verecek olursan eğer diyor ki oğlum Allah sana şunu versin bunu versin diyor. Hiç beni katmiyor. Bir de kızı var hep onlardan bahsediyor. Dunyada onun çocuklarından önemli birsey yok. Evet herkesin çocuğu degerlidir ama bana nispet yapar gibi annem yavrum diye kocaman adamı sevmesi sinirlerimi bozuyor artık. Eşimle ilgilenmem sanki sucmus gibi. Ya adam tuvalete gidecek ne olur annen değil miyim götürürüm diyor. Eşim tabiki istemiyor. Bazen yardım ediyorum bazen de annesi dahil olduğunda mutfağa filan gidiyorum sırf oğlu kıymete binmesin diye. Doktorun anlattıklarını esime söylüyorum yapması için annesi canı acır sonra yapsın diyor sanki benim kastım var. Bir de eşimle konuşuyoruz mesela eşim birsey diyor ben gülüyorum filan annesi hemen bana dönüp ne diyor diye soruyor ama istisnasız her defasında. Ben de Eşimin yaptığı espiriyi anlatıyorum. Bir de geçen gün düğün cd sini izliyoruz ya sanki orda gelin yok oyy kurban olurum oğlumlar havada uçuştu. Salondan çıktığınızda arabaya biliyoruz videoda yanımıza birilerini bildirmişti tek gidemezsiniz diye neymiş önümüzü keserlermis yolda. Ya gittiğimiz yer arabayla 300 m sadece. Neyse videoyu izlerken diyorki sen yalnız gitmek istiyordun birde bak ne guzel oldu böyle sizi göturmeleri falan filan.
tekrar söylüyorum evet herkesin çocuğu kiymetlidir ama bu abartı değil mi Allah aşkına. Benim annem hayatta değil. Insan düşünmez mi bu kız üzülüyor mudur diye. Gerçi biz nişanlıyken de birkaç defa annen baban nasıl diye sorup sonra kivirmisti lafı. Ben mi fazla hassas oldum bilmiyorum ama çok bunaldım.
Ben de yarismam asla. Kötü niyetinden de yapmadığını düşünüyorum ama artık bilinç altında ne varsa o yüzden oluyor diye düşünüyorum. Benim onları uzaklastiracagimi düşünüyor belki de o yuzden tetikte bekliyor. Herkes bir değil ki. Ama bu tavırları üzüyor beni çünkü çok çok gereksiz.yahu arkadaşlar konu k.valide olunca neden tanımadan etmeden silahlarımız çıkıyor?
neden illaki sinir etmeye çalışsın, neden kıskandırmaya çalışsın, neden itsin kızı?
o kadının kafasının içinde miyiz biz?
neden biraz daha olumlu bakamıyoruz?
benim k.validem dünya iyisidir mesela
ama buna benzer tavırları olur bazen
onun canı, ciğeri, oğlu o yahu
neden yarışıyoruz ki k.validelerimizle?
ya da bir gelin gördü mü hemen yarıştırmaya çalışıyoruz?
hiç mi ılımlı bakan yok, gerçekten anlamıyorum yani
vallahi ben hemcinslerimi bugünkü bir kaç konuyu okuduktan sonra anlamadığıma kanaat getirdim
Eşim ameliyata giderken yanında bir kişi gelecek dediler gözümün içine baktı annesi. Evet onun annesi ama ben de karısıyim. Sonra ambulansta da yine bir kişi dendi yine gözümün içine baktı sen arabayla git iatersen babaları yalnız bırakma dedi. Ben kendimi fazlalık hissetmekte haksiz mıyım.Hoşgeldin, kv lerin genelde oğlullarını kıskandığı evlilik dünyasına :) Ah arkadaşım ah, kv resmen oğlunu paylaşamıyor. Siz artık evlisiniz. Elbette herkesin evladı kendine kıymetli ama herşeyin de bir yeri var. Siz hanımısınız artık, tuvalete gidecekse sizin götürmeniz lazım, üstü değiştirilecekse sizin değiştirmeniz lazım. Ama kv sizden önce atlar bütün bunlara, eminim. Hiç kafanıza takmayın, o sizi birşeye katmıyorsa siz de onu hiçbirşeye katmayın. Gerekirse duymazdan gelin. Kocanızla gülüşüp konuşmaya devam edin. O kocanızı bir seviyorsa siz bin sevin. Size sorarsa ne diyor diye, ayıp aramızda özel diyin. Eşimin annesi, eşim nişanlıyken ameliyat olduğunda benim burnumdan getirdi. Yanında durmamı hiç istemedi. Hadi git artık evine geç oldu diyip diyip sinirlerimi zıplattı. Eşim benden birşey istediğinde benden önce koşturdu. Ama ben susmadım. Ben hayatında yokken başka bir şehirde yaşayan ve yanına 2 3 yılda bir geldikleri oğulları, canım oğlum gözüm oğlum biz her hafta gelicez gel bizi gardan al oğlum oldu. Sen hiiiççç üzülme. Orası senin evin, kv bir iki gün sonra gidecek. Eşin senin kocan, senin kıymetlin. Emin ol anneciğin hayatta olsa böyle bir ayrımı damadı için yapmazdı, İkinizide severdi, şahsen benim annem öyle yapar. Ama adı üstüne o kayınvalide, sizi rakip gibi görmesini ben yadırgamıyorum. (İyi kv.ler lütfen üstüne alınmasın). Kısacası siz he deyin geçin, bozmayın moralinizi
Yok gerçekten rekabet etmiyorum. Evladidir tabiki ama onun yaptığını anlamsız buluyorum. Çünkü ben hep bu gelin kaynana çekişmelerini saçma bulmusumdur herkesin yeri farklı. Ama eşim bana birsey dediğinde benden önce koşup beni safdisi bırakmasini anlayamıyorum. O durumlarda zaten kendime is bulup ortamdan uzaklaşıyorum sırf iddialasmak gibi olmasın diye.
canım belki senin hassasiyetinden öyle hissediyorsun?Ben de yarismam asla. Kötü niyetinden de yapmadığını düşünüyorum ama artık bilinç altında ne varsa o yüzden oluyor diye düşünüyorum. Benim onları uzaklastiracagimi düşünüyor belki de o yuzden tetikte bekliyor. Herkes bir değil ki. Ama bu tavırları üzüyor beni çünkü çok çok gereksiz.
Eşim ameliyata giderken yanında bir kişi gelecek dediler gözümün içine baktı annesi. Evet onun annesi ama ben de karısıyim. Sonra ambulansta da yine bir kişi dendi yine gözümün içine baktı sen arabayla git iatersen babaları yalnız bırakma dedi. Ben kendimi fazlalık hissetmekte haksiz mıyım.
Bir de hastanede esimin yanında refakatçi kalacaktı bir kişi. Eşim benim kalmamı istedi hatta günler öncesinden konuşmuştuk. Annesi geldiğinde hastanede kalcam dedi hicbirsey demedim esim ortamda yoktu. Sonra eşime dedim annen böyle diyor yazık yorulmasin ben yanlış anlar diye birşey söylemedim sen söylersin dedim. Eşim söylemiş annesi tamam demiş. Ertesi gün hastanedeyiz eşim ameliyattan çıktı daha narkozun etkisinde annesi eşime diyor ki ben mi kaliyim karın mı kalsın. Esimde benim kalmami isteyince annesi diyor ki demekki gerçekten onu istiyorsun narkozluyken insan istediğini soylermis.
Ben de yalnız bırakmadım annesi değil ama hasta bakıcı Kıyamadı bana. Ben onunla yarışmazken ondaki bu yarışma hırsı ne anlamıyorum.Kıyamam yaBen eşiyim ben girmek istiyorum deseydin ya sende. Valla ben gerekirse ameliyathaneye bile eşimden önce giderim yine de onu yalnız bırakmam. Sende öyle ol. Ama bu inatlaşma uğruna değil içinden geldiği için öyle olsun. Eşim özellikle kötü durumdaysa, nolursa olsun onun yanından ayrılmam. Nişanlıyken eşim ameliyat olduğunda ben öğrenciydim, sınavlarım vardı ama yinede hastanede kaldım evinede gittim baktım, yedirdim içirdim. Sende hiç kv yi takma, nasıl ilgilenmek istiyorsan öyle ilgilen. Ve asla susma. Ben olsam eşime yapışırdım da yinede bırakmazdım ameliyatta tek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?