Bunları ben de yaşadım canım. Ben dört yıllık evliyim ve çocuk olduktan sonra benim içimde kayınvalidem bitti. Eşimin annesi hiçbir zaman yaptıklarını yüzüne vurmadım. Saygımda da kusur etmem ama ben eski ben değilim. Değiştim mümkün olduğunca az görüşmeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama en azından eskiye oranla kafam rahat. İnan benim de içimden eskiler çıkmıyor. Yüzüne baktıkça aklıma geliyor. Kendi annemle de yaşadığım zor şeyler oldu hala daha oluyor. Anneme kızdığımı rahatlıkla belli ettiğim için belki de unutup gidiyorum. Kendi annem söyleyince batmıyor ama kayınvalidem yaptığında sinir oluyorum. Benim annem eşime asla kırıcı davranışta bulunmaz. Bana hep sana içimdeki herşeyi söylerim ama Serkan'a söyleyemem der. Benim davranışlarım nezaketlidir aynı şeyi kayınvalidem de bekliyorum ama olmuyor.
seni anlıyorum....
bunlar ilk zamanlar aklını kurcalayabilir normaldir
zamanla unutacaksındır eminim...
aklına geldiği an farklı uğraşlar bul kendine
kendini o düşüncelerin esiri yapma...
benimde bi çok şey aklıma geliyor...
salaksın sen ne diye şu lafı söylemedin
ne diye böyle yapmadın şöyle yapmadın diye
aklıma çok şey geliyor bunları düşündükçe
üzüülüyorum geçen geçti önümüze bakma zamanı...
sevmemekte kendince haklı olabilirsin...
bunları düşünerek kendini yıpratma hayatının merkezinden cıkar onu...
onun senden bi üstünlüğü yok herkes aynı akla fikire sahip
en büyük hata bence bu cevremizdeki insanlara fazla değerler yüklemek
kendini üzme yıpratma
zamanla bu düşüncelerde yokolup gidecektir...
bende kesinlikle takinti haline geldi. bir sure unutuyorum ardindan en ufak birseyde tekrar aklima geliyor.zitlasmadim bile o yuzden boyleyim ne dediyse yapmisim.simdi dusundukce deli oluyorum.bu sadece kayinvalide olayi degil.belki baska biri de olabilirdi bu.bir arkadasim ya da cevremdeki baskalari da olsa ayni seyi hissederdim yine sevmezdim belki nefret ederdim.bir insanin yap dedigini yapmak ne kadar kotu biseymis ya!!!!!!! bu esim de olsa kesin sogurdum biterdi bisekilde bisey yapardim.ama bunda istemesen de gorusmek zorundasin. basina bisey gelse tabiki uzulurum Allah vermesin,tanimadigimiz insanlara bile uzuluyoruz,tabiki yardimina kosarim ama bu benim hislerimi kesinlikle degistirmiycek buna eminim.
Sen şu anda çok fazla kafana takmışsın bu konuyu, bazen bana da oluyor. Takılıp kalıyorum ve o sorunu hayatımın merkezine alıyorum.
Oysa birkaç adım uzaklaşıp bakarsan, mutlu bir yuvan, tatlı bir bebeğin var.. K.validenin sana karşı tavırları senin sahip olduklarının yanında devede kulak kalmaz mı..?
Ama işte düşüne düşüne büyütüyor insan ve takılıp kalıyor, ben de öyle yapıyorum ne yazık ki..
Yazılı olarak ifade etmek iyidir alınan kararları.. Ve hatta birkaç defa onun söylediğini aksine hareket et özellikle, böylece içini soğutursun, rahatlarsın iyice. Yapabildiğini, ancak bu aşamaya dek saygından dolayı yapmadığını kendine kanıtlamış olursun..
Ve malesef dediğin gibi, bir yere kadar katlanmak zorundayız bu insanlara..
senı cok ıyı anlıyorum hasta dedım yaslı dedım sustum sustum gunaha gırmıyım dedım ama olmadı..gene konustu gene konustu bu yuzden ıkı kez bosanmadan donduk..ama yok hala aynı artık olmıcaksa bıran once bıtsın dıyorum sabredemıyorum cunku...ama artık altta kalmıyorum solıcegım bişey varsa soluyorum haksızlıga tahammulum yok aslında artık onlara tahammulum yok..bakalım hayırlısı zaman neler gosterıcek..bende senın gbı cok takıyorum kafama..cok aglardım..sımdı daha gucluyum...bıraz umursamamaya calıs goruceksın kı sana da cok ıyı gelıcek..
umursamaktan bahsedersek artık hıc mı hıc umrumda degıl.kotu gelın mı olucam? Umrumun kenarından bıle gecmıyor kullanılmaktan bın kat daha ıyıdır kotu gelın olmak.esımle aram mı bozulucak? Ana kuzusuysa 35 yasındakı adam benım degıl gıtsın anasının koynunda yatsın.
kendisine kötülük edeni kim sever ki ben eşimin ailesininden sülalesine kadar kimseyi sevmiyorum sanki eşim onlardan deil çok baska biri ama ne yapacaksın katlanıyorum eşimin hatrına
sana yemın ederım aynı sekılde. Esım sankı onun oglu degıl.aralarında o kadar cok fark varkı.esım kadar merhametlı.konusmadan once laf nereye gıdıcek dıye dusunen bırı degıl.kendı gozumle kulagımla sahıt oldugum bı olay var.esımın amcası vefat ettı mılletın onunde uzuldu agladı sonra ne oldu? Amcanın dogum gununde benım yanımda eltısıyle dalga gectı.sımdı napıcak gıder mezarına askım bılmem ne dıye aglar hahahah dedı.bu kadar vıcdansız bır ınsandan nefret etmıyeyım de kımden edeyım.asla ve asla onun hıc bır uzuntusune ınanmam artık.
yasamadan bılemedık boyle davranmamamız gerektıgını senınle aynı dusunuyorum artık umursamıyorum..zaten ıyı olamadım kı bıde adım kotuye cıksın..:)ha bızımkılerde su var gelın=hızmetcı ama ben bunu yapmıyorum yanı kul kole olmuyorum..o yuzdende tavırlılar aslında..dedıklerını yaparsan senden ıyısı yok..ama malesef ben o degılım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?