Esımın annesını sevmıyorum hem de hıc!!!!!!

kayinpederine bakmakla cok büyük sevap islemissin.benm kayinvalidemle kayin peder ayri beni de böyle bir gelecek bekliyo.mecbur bakacaz.ama kayinpederimi cok severim.seve seve de bakarim bunca zaman bana tek bir lafi sözü olmadi.bu hamilelikte iki can tasiyosun.ben iki hamileligim dede ev tasidim .ilkinde artik evimin esyasini mutfagini yerlestirdim.öyle gittim doguma.bir hafta kaynanam da kaldim evinde .koltuk tepesinde yatirdi. ne sagima dönebiliyom ne soluma sabaha kadar belim agrir. kendi kocaman yataginda gelir iyi uyayabildinizmi rahat ettinizmi daracik ama ..hiiiii .ay sen ol da sinir olma .son gün hele kahvaltilari hazirladim eve gidicez yerlestiriyoz .boya badana kokusundan rahatsiz oldugum icin kaynanada yatiyom.yine eve gidicem yerlestirecem.bi yardim ettigi yokk.kendi evinde mutfak islerinide bana yikti. o halimle onun evinin isini de yapmaya calisiyom.toparliyom hep. saat dokuz suyum gelmis doguracamm. haberim yok.esimle gittik ev yerlestirmeye.mutfak yerlestiriyom. akrabasi adam diyo oglum annen falan napiyo geline yardim etsin .yazik günahtirrr. millet bile ayipladi. artik cok kötü oldum.esime iyi bir bagirdim hasteneye gidicem . yetistik hasteneye .yoksa mutfakta doguracam.gülermisin .aglarmisin ya simdi bu yazdiklarima bakiyom da kendisinden daha cok nefret ediyomm.daha neler yaziya dökemediklerim cok seyler.allahindan bulsun. bir de hastaneden ciktim.gelin evimede bir kasik yemek yapin .nolcak demi.konu komsu bile yapip getiriyo .bebgin yatagini düzeltin.bir seyler yapin.ilk torunun hicmi özentisi yoktu bu kadinin ya rabbim .ben duramam.kendisi benden de genc dinc kadin .hicmi kendi kendine utanmadin.bu kadinin kimse si yok burda ..allaha havele ediyom

selam arkadaşlar bende eşiyle annesi arasında kalanlardanım ve şuanda eşimi terk ettim ama deli gibi özlüyorum 3 gündür aramıyoruz birbirimizi zaten o çok inattır aramaz tel.her çaldıgında hem seviniyorum acaba omu diye hemde korkuyorum acaba avukatmı arıyacak diye onu düşünmeden bir an bile yapamıyorum ama annen yada ben diyen bir eşe ne yapardınız ne olur yardım haklımıyım hatalımıyım bilmiyorum

hmmm çok üzüldüm...
geçen yıl aynı cümleyi bende kurmuştum eşime kaynanama bilet alıp yollamıştı memelekete ama biz kopmuştuk zonuçta o durumda hiç hoş değil..ama şimdi kendimi tutmaya çalıyorum allahtan işe gidip geldiğim için akşamdan akşama görüyorum ondada 1-2 saat dayanıp uyuyorum..allah yardımcın olsun..inş bi an önce herşey düzelir..eşinde bi orta yolu bulup araar..
ama eğer çok zorsa senin için kayınvalide durumun eşinin anlayıp aramasını bekle yoksa bi daha ipleri kolay kolay tutamazsın...düzelince aranız yada gelişmeleri yaz..merak ettim şimdi..

ay kizlar burda sizlerin yazdiklarini okudukca kendi kayinvalidemi gördüm resmenbunlarin hepsi ayni al birini vur ötekine yani bende aynen sizin durumunuzdayim 6 yillik evliyim ayni evde yasiyoruz biktim artik kadinin yüzünü göresi gözüm yokdügün yapmaya kalktik dügünümü mahfetti bildigimiz altin mevzuudurumlarida gayet iyidir esimde evin tek cocuguama isler öyle karismis ki kayinvalidem evin kücük kizi saniyo kendiniailemi herseyimi tr de birakip yolunu dilini bilmedigim memlekete geldim en güzel gecmesi gereken evliligimin ilk yillarini zehir etti,hamile kaldim yapmadigi kalmadi hamileligimi zehir etti ben bu kadina daha nasil tahammül edeyim ki büyügümdür esimin annesidir dedim ama olmuyo olmuyo olmuyooooo60 yasinda bi insan 06 yasinda gibi davranirmi yaaen sonunda esime dedim ne yaparsan yap ya burdan tasiniriz yada ben daha dayanamiyorum bosanir gider kendi annemin kahrini cekerim bari düsünün esimle sorunlarimiz olmamasina ragmen esimden bosanabilirim bile ve bu kadin bunlarin hic birinin farkinda degil kendi cocugunun mutsuzluguna sebep olucak o kendi havasinda.Neyse suan ev bakiyoruz insallah bulup biran önce tasiniriz oda kurtulur bende

canım burda anne benim kendi annem yani kaynana degil aman oda bir ayrı sorun gerçi ogluyla görüşmüyor gerçi benimkinin pek umrunda degil ama ben annemi umursamazlık yapamıyorum
ilk günden beri annem eşimi istemedi 5 yıllık evliligimde tekrar bu sene barıştılar 3 aydır bendeydi annem çokta iydiler ancak eşim anneme beni şikayet etmeye kalkınca ortalık karıştı olan bana oldu gerçi eşim annem bana kızar diye düşündü ama offfff offff şimdide eşim ben onu kayırmadım diye bana küstü oysaki nedeyim ve sonunda boşanalım dedik ama korkuyorum evimide çok özledim ama biliyorum evime tekrar dönme düşüncesine bile annem dayanamıyor herkez bana eşime çok taviz verdigimi söylüyorlar kızlar benim gibi olanınız varmı varsa yazın inanın yorumlarınıza çok ihtiyacım var çünkü etrafımdaki insanlar hep yanlı dayranıyorlar

arkadaşlar ne yapıyım cevap yazan yokmu burda herkafadan bir ses çıkıyor ne yapıyım mantıklı olamıyorum eşimin inadını nasıl kırayım ayrılırsak sırf onun inadı yüzünden olucak ve biliyorumki birbirimizi deli gibi severek ayrılcaz ama 5 yıldır hep ben yalvardım artık çok yoruldum ve hep böyle gitmesinden korkuyorum ama deli gibide seviyorum off off kafam karma karışık

bütün yazılanları okudum ve bende yanlız olmadığımı farkettim kaynana kayınpeder konusunda allahtan başka şehirlerdeyiz yoksa kafayı yerdim.. eşimle sözlendik kayınpederim nişan yapmayalım boşuna masraf dedi tamam dedim düğüne 10 gün falan kala eşimin çalıştığı şehre gidip eşyaları ordan alıp evi dayayıp döşeriz dedi tamam dedim düğüne 1hafta kaldı ses seda yok en sonunda dayanamayıp kayınpedere sordum hani gitmicezmi diye ozaman eşim bekar evinde kalıyodu bize uygun geniş bi ev bulamamış oyüzden gitmicez gidemicezde demiyor gitmicez düğünden sonra ben eşyaları burdan alıp göndercem dedi bunada tamam dedim neyse düğün oldu 3 gün sonra eşimle sadece benim çeyizlik eşyalarımla bekar evine geldik ve size anlatamam o an duyduğum pişmanlığı evde olan eşyalar hep ikinci el koltuk dökülen çok eski zar zor çalışan buzdolabı ve piknik tüpü bu kadar ben naptım nasıl bi yere geldim nasıl kabul ettim diye hala daha kızıyorum kendime eşimin ozamanki maaşı 600 liraydı kira 170 liraydı evleneli 1 hafta olmuştuk ve kayınpederim arayıp eşimden para istemişti neden düğün borcu varmış hangi düğünün acaba hala merak ederim eşim annesine ve baabsına çok düşkün isteseler canını verir oyüzde başkasından 200 lira borç buldu ve babasına gönderdi ve o aydan sonra düzenli olarak her ay 250 lira göndermeye başlamıştı ve iki ay boyunca çamaşırları elimde yıkadım piknik tüpüyle idare ettim buzdolabıda çökmüştü artık sonunda kayınpederim memleketten bi buzdolabı çamaşır makinesi ve ocak alıpkargoyla göndermişti bana aldıkları tek eşya bunlar tam 3 sene boyunca her ay 250 lira kayınpedere gitti banada sadece 20 lira verirdi ama oda pazar parasıydı ha başka bişey değil yani al karıcım bunu git kendine bişeyler al değil 20 lirayı çocuğa versen onlar bile az buluyolar doğru değilmi ama ben o 20 lirayı 1 ay boyunca yetirmek zorundaydım yetiyomuydu tabiki yetmiyodu çok kavgalar ettim çok şeyler söyledim ama nafileydi eşimin bana söylediği sözler ben burda açlıktan ölürüm yinede o parayı babama gönderirim babama kötü söz söyleyen benim düşmanımdır biz seni öksüzsün sesin fazla çıkmaz diye aldık evet annem yoktu babam umursamazın önde gideniydi gidecek biyerim sığınacak kimsem yoktu susup katlanmak zorunda kaldım hepsinede hakkımı helal etmiyorum allaha havale ettim eşimin ailesinin memlekette tarla işleri var her yaz eşime tel açarlar benden dolayı şu gün gönder ne eşim nede onlar sormazlar gitmek istiyomuyum kesinlikle hemen gideceğim güne biletim kesilir sesimi çıkaramam dediğim gibi eşimin gözü o an kimseyi görmez neyse giderim köye bir buçuk ay eşim burda ben orda onların tarlada evde işçileriyim sabah ezanıyla gidilir tarlaya akşam ezanına kadar belki bilenleriniz vardır köy işlerini ben bekarken bilmiyodum daha yeni yeni alışıyorum tarladan eve gelince sağılacak inek beni bekliyodur onuda hallederim eve çıkap doğru mutfağa yemek yapılıcak kaynana geçer odaya uzalır içimden konuşa konuşa hazırlarım bişeyler o bulaşıkları yıkamak okadar zor gelirki anlatamam bide öğlen tarlaya götürdüğümüz tabak kaşıkda olunca ölüm yıkar tabi bu arada saat olmuştur gece 11 12 yorgunluktan zar zor uykuya dalıyorum bir buçuk ayım böyle geçiyor koşturmakla benim öyle çabaladığım gözükmüyo yapamıyo değilde yapmıyo gözükür eşim senelik iznine köye gelir onun yanında kaynanam ev işi yapıyomuş gibi davranır eşime beni kötüler hiç iş yapmıyo diye uyuşuk der eşim aptal hemen inanır ona bunun hesabını eve gittimizde vericeksin der geri dönme vakti geldinde 5 kuruş para vermezler bırak parayı allah razı olsun bile demezler evet hesap verme zamanı gelmiştir eşim bana kötü davranmaya hemen kavga çıkarmaya başlar nedenini sordumda cezanı çekiyosun der evet 5 senelik evliliğimizde hep böyle oldu ailesi hakkında hiç sesimi çıkartmadım sabrettim rabbime dua ettim ve çok şükür geçtimiz yaz çok çok iyi geçti parada göndermiyoruz evimize eşya alıyoruz haziranın sonunda yine gidicem köye off off çin işkencesi

Bacım Allah sana önce sabır sonra güç kuvvet versin..
Bu zamanda senin gibi gelin bulmuş o şanslı insanlarada tezz zamanda vicdan ...

benm kaynana adayım da çok fena yaa bunları duyunca acayip oldum emin olun benki hepiniin kayınvalidesne kök söktürürü bizimki evin tek oğlu bi kıskanıyo bi kıskanıyo biz tel de sevgilimle konşrken şapp şuppp öpmeler bu da yeni taktiği sanırım beni sever gibi gözüküyo ama nefret ediyo belli bikeresinde sevgilimin teli açk bıraktı işi vardıo ara annesi girdi odaya bana bi hakaretler bi de o kızzz die bahsediyo benden ben de kendi kendime hangi kız diyommm o kızın saşını başını yolarım falan dedi sonrada o kıza tel açar hakaretler ederim dedii tabi bizimkide tel açık biliyo ya di yo ki bu evde onun saçını teline dokunanı gebertirim seni kapını önüne koyarım diyo ama şakyla karışık gülerek bunları duyunca çıldrdım annen kim oluyoda benle böle konuşuyo benm ne kadar deli oldğumun farkında değil ama ben ona gösterriirm dedim neyse ertesi günü oldu kızlar biz telde konşyoruz yine dedim ki annene duydğmu söledin mi yok dedi anneside yine o ara yaındaydı zaten biz tel de msn de görüştüğümzde bekçi gibi bekler neyse o ara annesi dediki gelsin bi çayımı içsin yok dedim içmiş kadar oldum sonra sordum annene söledin mi sölediklerini duydğumu yok dedi ve hemen söledi anne yasmn dediklerini duymuş ne dedim dieee inkar etti kocaman kadın şinkar etti ddim ki annein inkar etmesiyle bana yalancı demesiyle arasın da hiç bi fark yok dedimm neyse sevgilim memur tayni yeni çıktı ist işte aileside buraya geldi yaklaşık 3 4 ay oldu ben o evev adımı atmadım sevgilim çok götrmeye çalıştı ama gitmicem ddim ki onlar beni istemeye gelirken gelecekler ayağıma çatlak kadın yaaa bi de beni bi kerede kahvaltıya davet etti bizimki konuşmuş çok üzülüyorum anne böle yapmanıza demiş tel açık sölediği aynen şu yarın kahvaltııya gelsin merhametli iyi tarfıma geldi bi daha yapmam ben iii ce kudurdum dedim ki senin annen ne zannediyo kendini kim oluyo da bana merhamet gösteriyo bizimkinde gıkk yok bi bağrdım çağrdım valla ben şimdiden resti çektim ya onlar ya ben die annesine sesini bile çıkaramıyo anca çocuk gibi küsüyo neymiş efendim bişi diince annesi üzülüyomuş ben de dedim ki zamanında ben senin için annemi babmı çok üzdüm senin anne insanda benm annem hayvn mı dedimm yok yanlış anladın diyo herkesin annesi kendine değerli dedim çok pişmanım zamnında annemi üzdüğüm için şunlara bak annelerinin değerlerini nasıl da biliyolar ama ben şimdiden göstercem dişlerimi hele bu okuduklarımdan sonra asla taviz yok ztn benm kaynana adayı dengesizin önde gideni bi öle bi böleee

ama eşinin ailesi, ne olursa olsun tapmak değil tabii ki ama hiç olmazsa sevmiyorum dememelisin, sadece sözde değil içinde de böyle duygular olmamalı, hem onlar yaşlı, hem de uğruna her şeyi yapabileceğin eşini dünyaya getiren kişiler, her insan özünde iyidir, onu senin gözünde böyle alçakta gösteren yine senin algılayışın ve düşüncelerin olacaktır.

misal dönem dönem ben çevremdeki herkese düşman olurum, kendi kafamda şekillendiririm onları, belki de hiç yapmadıkları şeyleri sanki yapmışlar gibi gıcık olurum, sonra aslında o dönem asıl düşman ve gıcık olanın kendim olduğunu farkederim, yani insan nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor.

muhakkak geçerli sebeplerin vardır, fakat nezaman karşındakinin sana göre bir hatasını gördün, hemen onu demek istememeiştir, bunu yapmak istemedi, yanlışlıkla oldu gibi yaklaşmalısın, hem kendi sağlığın için, mutlu olman için hem de kimseye karşı olumsuz düşünceler beslememiş olursun

off halime sukredesim geldi valla!
arkadasim bir is bulsan calissan belki koye de gitmek zorunda kalmazsin hem kafan dagilir.

simdiye kadar zaten "oyle soylemek istememistir,yok ben yanlis anlamisimdir"diyerek gecirdim zamanimi.suana kadar ses cikarmayisimin sebebi de esimdir.ben hastaliktan geberirken esim beni dr a goturecegi zaman kayinvalidemin"gitti yemekler hasta olunacak zaman mi?"demesini ve bunun gibi bircok seyi aslinda o boyle soylemek istememistir gibi dusunmemi beklemeyin!

sen bilirsin sonuçta kendine edersin yine kötülüğü, devamlı düşüncelerinde olacak, zamanını alacak, devamlı moralin bozulacak, salla gitsin demeyi bilmelisin, içindeki kayınvalideni özgür bırakırsan çok rahatlarsın, o istediğini yapsın, sen güleryüzlülüğünü, saygını kaybetmemelisin, hem de içinde sadece kayınvalidene karşı değil kimseye karşı nefret oluşturmamalısın, yaşlılığına ver hep kendine zarar vereceksin, olan hep sana olacak, kafana takıp duracaksın, ne gerek var, ee sen gitsene anne, bak o kadar yemek hazırlamışlar, sen gidiver önemli değil, biri götürsün onu yemeğe diye iki yeltenseydin, o da rahatlardı sen de rahatlardın, takma kafana...

kayinvalidemize karsi sevgimizi yoketmemeliyiz saygi falan yazmissiniz.sevgi versinler bize saygiyi haketsinler.sonucta biz onlarin cocuklari degiliz .huyumuz suyumuz farkli olacak tabiki.kim istemez ki iyi gecinmeyi .her sey karsilikli .bir arkadasinizi komsunuzu akrabanizi hos tutuyosunuz ki bi daha size geliyo. annemizin babamizin bize sevgisi sonsuz ki .aramizda kizmalar kavgalar bile olsa iki taraf üzülüyo. sevgi kelebegi , bizim cektigimiz seninkini yaninda hic kaldi.allah sana sabir versin.zamanla kendine cevirirsin insallah esini.bunlarin hepsi ayni.allahtan benim esim yönünden hic üzmedi .ilk zamanlar oluyodu .ufak tefek ama simdilerde yok tek derdim gurbette olmam.

salla gitsin diyorum zaten uzun zamandir da kafama takmiyorum.onu degistiremem kendimi de hislerimi de degistiremem artik.
saygi da zaten kusurum yoktu.halen daha devam ediyorum ama sevmiyorum bu kadar acik ve net!
dedigim gibi sevmeye de cabalamiyorum.
simdiye kadar kendime ediyordum,olan bana oluyordu evet o konuda haklisin ama soyledigim gibi hicbirseyi umrumda degil artik.
sevdigim insan icin canimi veririm ama sevmedigim tavri hareketi hosuma gitmeyen biri icinde bisey yapamam.

off halime sukredesim geldi valla!
arkadasim bir is bulsan calissan belki koye de gitmek zorunda kalmazsin hem kafan dagilir.

bende çok istiyorum çalışmak ama eşim izin vermiyor nedeni ise yazın köye gidemezmişim birde şu düşüncesi var köye gitme zamanına kadar çalışıcakmışım sonra çıkıp köye gidip geldikten sonra başka bi iş bulacakmışım bende böyle istemiyorum çalışmaya tam alışıcam köye gidicem.. çevremdeki arkadaşlarımda sen işe gir paranın geldini görünce çıkartmaz diyolar asla önceki mesajımda yazdığım gibi babası çağırsın tamamdır kesinlikle dirimi göndermezse ölümü gönderir valla abartmıyorum yapabileceğim bişey yok mecburen bu deveyi güdücem çünkü babamın evine gitmek rabbim göstermesin inşallah.. üvey anne var orda her türlü elim kolum bağlı ama çok şükür başımı sokacak bi evim var karnım doyuyor senede bir buçuk ay gidip çalışıcam geri geldimdede 1 yada 2 ay eşimin düzelmesiyle uğraşıcam ordan gelince çok değişiyor rabbim hepimize sabır versin dualarım sizinle arkadaşlar

esin kendisine ve ailesine sezonluk isci mi almis.cok ozur dileyerek bunu soyluyorum.
sen hicbirsey yapmak zorunda degilsin!

Ben 7 aylık evliyim bi çoğunuz gibi bugüne kadar bi çok şeyi gömezden geldim eşimin hatrına sustum.çevre bi şey demesin diye sustum.Hatta benim kendi annem bana kızmasın diye sustum.bize böyle öğretildi aman kaynanaya iyi davran o da bir anne. Amenna ama nasıl bir anne???

ben de eşimde çalışıyoruz. düğünümüzü kendimiz yaptık.Bir Allahın kulu yardım etmedi zaten etsin de istemedik.neticede eşimin babası yok annesi emekli maaşıyla iki kızına bakıyo. beim ailem desen babam emekli kardeşlerim okuyo. isteseler de yapamazlardı. ama kayınvalidemin yardım etmemesini geçtim de üstüne bize zarar vermesi bei delirtiyo. artık taşıyamıyorum bunları içimde eşimle gece konuştum o da çok üzüldü ama artık yeter, onun yüzünden biz ne kavgalar ettik yedi ayda (

eşimin düğünden önce birikmişi vardı. bi kısmını beyaz eşyaya bi kısmını altına verdi. seti de borca aldık niye çünkü kayınvalidemin canı o gün öyle istedi. meğer niyeti kalan paranın üstüne yatmakmış. geriye 4-5 milyar kalmış eşim de bunu annesine vermiş demiş düğün günü salonda lazım olur bi şey olur sende kalsın. düğünden sonra eşim gidiyor parayı istemeye borçların bi kısmını kapatmak için annesi veremem diyor benim dayınlara borcum var onu kapatacam onla gidin altınlarınızı bozun diyor. onu sineye çektik. Bi de bu ay öğrendim meğerse eşimin amcası eşimin kredi kartını kullanıyor. düğünden önce getirip o ayki taksidi eşimin annesine veriyor yatırsınlar diye ona da el koyuyor kayınvalidem. yaklaşık 1 milyar. ben bunu da tesedüfen öğrendim kayınvalidem kızına para veriyor bi gün çok az bir mebla. git diyor marketten şunu şunu al. kız da alıyor ama vediği paranın baya üstünde tutuyor alışveriş eve geliyor annesine söylüyor annesi kıyameti koparıyor. vermem diyor almasaydın o kadar ne haliniz varsa görün diyor. eşim de o esnada orda çıkarıp veriyor kredi kartını. bana söyledi bunu ben de iyi yapmışsın dedim ben de orda olsam ben de verirdim dedim. anne vermedikten sonra. Neyse ben kaç defa dedim eşime o parayı yatırda karta faiz binmesin diye hep salladı ben de eşkillendim dedim ver kartı internetten bakacam .bi baktım ne göreyim karttaki bort 1 milyarı aşmış. anlattı sonra amcasının olayını falan.dedim niye bana söylemedin. üzülmeni istemedim dedi bilsen ne yapacaktın hem anneme karşı tavır alırdın dedi. iki gün konuşmadım eşimle benden gizledi diye ve annesi yüzünden ettiğimiz kaçıncı kavga bu. en son dün hesap yaptık bu ay ki borçları baktım hala başladığımız noktadayız. değişen hiç bi şey yok çünkü exradan kayınvelidemin bize yüklediklerini ödüyoruz. bi de ekmek borcu varmış düğünden kalma 175 tl de o. dedim aman 5 milyar gitmiş bunu mu ödemeyecem artık onu tınmadım bile. ama elimizde kalan bu ay 100 tl. ve ikimiz de çalışıyoz her gün dışardayız sırf yol parasına bile yetmez. mutfak masrafı yine karttan çekilecek.....

dün akşam sinirlerim yıprandı oturdum ağladım artık eşimle de konuştum. annem böyle biri ben ne yapayım diyor. ben de dedim annenden çok soğudum yaptıklarını unutamıyorum ben onun tek gelini sen onun tek oğlusun neden böyle yapıyor dedim. o da çok üzüldü ve sanki biraz bana gücendi gibi. ne yapacam ben şimdi ya. o kadının artık yüzünü bile görmek istemiyorum.

neden boyle yaparlar hic anlamam.esler maddi ya da manevi neden zor durumda kaliyorlar aileleri yuzunden?
kiz tarafi "aman kizimiz iyi olsun da damadimizla varsin biz uzak olalim,islerine karismayalim"der ama erkek tarafi neden boyle yapar hic kafam basmaz.
benim de esim annem boyle napayim der yeri gelir beni hakli bulur benimle beraber kizar ama 5 dk sonra tamam annecim soyle annecim boyle annecim.
sende maddi ben de manevi baski uygulaniyor.
esimin dogum gunulan yaptik esimin kiz kardesi ve ailesi,kayinvalide yemege cikicaz aksam.
esim hazirlandi ciktik.
ertesi gun kayinvalide bana:neden ogluma o gomlegi giydirdin baska bisey giyseydi ya" dedi.
ben de gomlegini cok seviyor bana gore de cok yakisiyor,ayrica 35 yasinda adama ne giymesi gerektigini soyleyemem ki seviyosa giysin" dedim
inatlasti erkekler bilmez nasil giyinmesi gerektigini bayan yonetmeli diyor. daha sonra benim yanimda kizina telefon aciyor guya hal hatir soracak.
dedi ki:kizim sennce o gomlek guzelmiydi yakismis mi yakismamis mi?diyor.benim tabi cinlerim tepemde
gorumcem de yakismis tabi ne istiyorsa onu giyer diyor.
kizina ne diyosun hic de yakismamis bu bilmiyo nasil giydirecegini diyor benim icin.
simdi ben bu insani nasil sevebilirim?
hayatimdan uzaaaaakkkkk olsun yeter benim icin.yerinde sagolsun ama bana bulasmasin artik.
alismaya calisiyorum biri bitiyor yenisi geliyor.

Canım benim kayınvalidem yüzüme hiç bi şey söylemiyo başlarda gerçi çok iğneledi ben hep anlamazlıktan geldim. boş ver dedim sorun çıkmasın. Şimdi bile öyle geçen borçlar ne alemde dedi mobilya borcu biraz zorluyo dedim ben de.demez olaydım. ne gerek verdı salon takımına yemek takımına oturma grubu yeterdi diyo. Kadın kendi yaptıklarını hiç görmüyo anlaşılan. borcun olma sebebi benim lüks takındımmış gibi davranıyo.salon akımı lüks ya ona göre.

Başkalarının yanında aman şöyle otur aman çayını doldurun aman kızım şöyle yap demez mi bi de.en zoruma giden de biz bi kıyafet alacak olsak bi misafir ağırlasam sizin çok borcunuz var yavrum kıyamam diyo. Ama bu halimizle bile elinden gelse her şeyini bize aldırıyo. Allahtan eşim çok yüz vermiyo.

Esrasofo arkadaşım nedir bu insanların derdi, niye herkes kendi hayatına odaklanmaz da başkalarının hayatına burnunu sokarak zehir eder ben anlamadım ama ben artık bu kadınla telefonda bile konuşmak istemiyorum. ama maalesef biz 15 dk yürüme mesafesnde oturuyoruz (
Karar verdim ama artık daha mesafeli olacam kıymet bildik bu kadar boş. yine saygıda kusur etmem ama bundan sonra da susmam borç konusu bi açılsın dökecem içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…