Esımın annesını sevmıyorum hem de hıc!!!!!!

alıntı yaparak uzatmak istemedim...ilk önce
MAİP haklısın bi yerde onalr eşlerimizi dünyaya getirdi ve bizden büyükler..ama neden hep fedakarlık yapan biz olmalıyız..bazen kendimizden kaynaklanan şeyler olabiliyo tabiki kendi davaranışlarımızdanda sorumluyuz ama nolursa olsun bizide bi anne dünyaya getirdi ve bizim canımız yandıkça onlarınkide yanıyo..eşimi çok seviyorum ama sırf seviyorum diyedezar zor ayakta durarark kazandığım hayatımı düzenimi de başkalarının egoları tatmin olsun diye de harcayamam ..herkes pamuklar içinde büyümüyo..ve ben çok sıkıntı çektim şu an çalışıyorum ve çalıştığımın bile kıymeti yok.kaynanam demediğini bırakmıyo sürekli aşağılar gibi...kendi ne söylermisin o anne ise birdüğn bizde anne olacağız..ve ben hamile iken yaptıklarını görünce hiçde anlayışlı olamıyorum..

ESRASOFO malesef herşeye karışlıyolar seni çok iyi anlıyorum...ve basit gibi görünsede yazdıkalrımız anca yaşayan anlar...

FLİZ_FİDAN cım aynı şartlarda evlenmişiz ..ben evlenmeden önce kredi çektim ve aldığım bileziklerimi kaynanam kendi almış gibi bana taktı sadece kaynanamda dedğil bitane kendisi bi tane görümcem...
geçende diyo size çok altın takıldı gelin çantasını senin ablan aldı ben biliyorum demez mi ..birde ablamı hırsız çıkaracak ..eşimde yok o kadar takılmadı diyo illa takıldı diyo.. vs...vsss... zaten yazmakla bitmez ,,,,

ve artık dayanacak sabrım kalmadı benim 2 haftadır bizde ve sabrım sinirlerim tamamen gevşemiş durumda tepki bile veremiyorum..c.tesi günü hamile halime acımadan bide kavga etti bana eşimin yanında sen kednine güvenme hayatta herşey olur senide koyarlar kapının önüne demez mi eşimde yanımızda bende açtım ağzımı yummdum gözümü ..siz neyinize güveniyorsunuz dedim.dua edip duruyorsunuz zaten boşanalım diye bi defa ben oğlunu sevmiyo olsam ben kapının önüne koyarım dedim...çok şükür kendime bakacak gücümde kuvvetimde var ayaklarımın üzerinde durmasını da bilirim dedim..hamileyim bu haklimde bile dediğiniz lafa bakın dedim ..sende hamileliği bahane et demez mi..benim tepem daha da attı ama sinirden elim ayyağım titremeye başladı resmen kriz geçirdim yanında ağlamamk içinde odama geçtim eşim ardımdan geldi idare et diyo böyle diye bişi demedim ona da patlamayayım diye ama hiç bişi gözümde değil ..idare etmekle olmuyo bazı şeyler...
2 haftadır evi keyfine göre kulanıyo yatak sürekli salonda açık.önceki günde çoraplarını çıukarmış tv standının üzerin koymuş arkadaşım kanal değiştemedi bende decoderin önünde çorap var dedim ondan değişmiyo kanal dedim..kadın dün baktım tvnin bi yanından almış çorapları diğer yanına koymuş.başka çoraplarda yerde. sürekli dışardan yemek söylüyo yiyo öylece bırakıyo..yatak zaten olduğu gibi hiç umurunda değil.dün eve gittik kaynanam eski komşularına gitmiş eşim ben arkadaşım arkadaşım evi temizleyelim birlikte dedi bende hiç karışmayacağım olduğu gibi kalsın dedim.aslan yattığı yerdn belli olur yarın gene aynı olacaka gerek yok dedim ama eşimden hiç ses çıkmyıo..sabahta annesiyle eşim komşualrına kahvaltıya gidecekelrdi bende evin durumu nasıl dedim eşim bıraktığın gibi demez mi ..ben değil siz bırakıyorsunuz dedim kaç defa topladım benimde sabrım var yani...düşünün bu şekilde isz nasıl dayanırsınız zaten akşama kadar çalışıyorum...eve gidince de o halde görmek sinirlerimi..sizce bu durumda kim haklı..maaşımı alıyorum kendime harçlık bile kalmıyo..parasında değilim ama bari emeğimizin karşılığını değer olarak alalım..eşimde annesine bişi diyemiyo o da haklı ama gitmesi gerekiyo bi şekilde söylemesi gerek olan bana ve bebeğime oluyo ....

kayinvalidenin anlamasi anlayisli olmasi,omuzlarinin ustunde tasidigi o yuvarlak seyin farkina varmasi lazim.
cok sinirlerim bozuldu valla.
gelmis git diyemezsin tamam ama huzursuzlugu caktigi anda gitmesi lazim.kendi evi yok mu bu kadinin ya?

Son düzenleme:
benim de öyle oldu. bana mehir diye takılan bileziklerden birini kendi takmış gibi göstercekti. eşme dedim bizimkiler çok üzülür akrabalar laf eder borca al tak biz öderiz dedim öyle de yaptık ama kadının umruna bile gelmedi.

benim de görümcem 2 haftadan fazla kaldı bende gecen ay annesi şehir dışına diğer kızının çocuğuna bakmaya gitti. biz de onunkine baktık. ya bi kötülüğü yoktu kızın amenna ama bizi resmen salak yerine koyuyodu. okula gidecem diye 2-3 saat erken gitmeler arayınca açmamalar. sonra eşim bana kızıyodu nerde bu kız die. idare edecem diye göbeğim çatladı. ama hiç sormadım biri mi var diye. bana ne samimi olmak istemiyorum o kadar. temizlik deseniz önünü süpürüyo arka kirli kalıyo. bulaşık yıkıyo yerleştirirken her tarafında leke görüyorum. yemek deseniz ben işten gelip yapıyorum ben 27 yaşındayım ve o benden 2 yaş büyük.

kızın dünya götünde değil.eşimle bi şey konuşsak hemen lafa giriyo.anlayacağınz yaşının çok altında davranışlara sahip biri. eşim de bana diyo ki konuş gülmesin her şeye aklını başına alsın. dedim ben dersem bana alınır kendiniz söyleyin 3 tane ablası var onlar söylesin.

annesi kızına 20 tl harçlık bırakmış düşünün. bizdeyken her şeyi bizden. gözüme gelmiyo benim hediye bile aldık ona neticede abisine gelmiş ama sanki bakmakta mecburmusum gibi davranmıyo mu kayınvalidem o zaman sinir oluyorum.
esrasofo gitti mi seninki evden. benimki ağzıma bakıyo davet edeyim de gelsin diye etmiyecem görüşmek istemiyorum. gelince insan git de diyemiyo. Allah yardımcınız olsun valla orange ve esra...

kayinvalidenin anlamasi anlayisli olmasi,omuzlarinin ustunde tasidigi o yuvarlak seyin farkina varmasi lazim.
cok sinirlerim bozuldu valla.
gelmis git diyemezsin tamam ama huzursuzlugu caktigi anda gitmesi lazim.kendi evi yok mu bu kadinin ya?
evet canım anca o cümle yerine oturur ...yuvarlak şey...ama akşam kıyamet kopacak gene eğer dünkü gibi bir haldeyse heryer eşimde çalışyı valla içimden ne geliyosa diyip çıkıcam komşuma gidicem.kendi baksın artık keyfinee...gerekirse izin rapor alıp ablama giderim ...git demek bize zor geliyo yoksa sadece 1 kelime...
canım hep aynı şeyler demekki...malesef olan bize oluyo...allah hepimizin yardımcısı olsun...

canim benimki ust katimda oturuyor,
son patlamamdan sonra oyle cok sik gelmiyor.
daha dogrusu hergun burda ama cocugu sevmeye geliyo.
o da hakki zaten bisey demem.
bana,evimin duzenine karismasin da gelsin gitsin farketmez.

iyi yapıyn canm gercekler acıdır insan olana insan gibi davranılır..sana kızı gibi davransaydı eminim severdin ama erkek annelerinin çogu böyle tutarsız sacma sapan davranıyo sanki bi onlar dogruyo kız anaları tabiri caizse kusuyo.........:95:

valla kendimi bozmamaya artik bosver deyip iyi davranmaya calisiyorum.
ve yemin ederim daha ogle saatlerinde kayinvalidemle normal konusuyoruz.
o bana bisey anlatirken ben de aklimdan niye bu kadar onu kafama taktigimi bazen sacmaladigimi artik boyle kabullenecegimi ,herseye iyi tarafindan bakicam diye dusunuyordum.
Allahim sahit.
tam aradan yarim saat gecti.
disarda felaket yagmur yagiyor bu yuzden camasirlarimi disari koyamadim.
camasir askisiyla beraber odada duruyor.kaloriferin onunde hemen kuruyor.
2 tane de koltuk ortum var yikadgim.
dun bana koltuk ortulerini mi yikayacaksin yikayinca ver bana ben asayim benim balkona dedi.
ben de tesekkurler ben de asarim disariya ama cok yagmur var o yuzden iceriye koyarim hemen kurur dedim.
bugun camasir askisinda yari kurumus olan koltuk orutlerimi bana sormadan topluyo ve yukari goturecegini soyluyor.
ben de zaten kurudular niye goturuceksinki dedim
sana ne zarari var gotursem diyor.
gel de cildirma
yok birakin kurusunlar iyice dedim zorla goturucek
ben de israr ettim bu sefer zorla askiya koymaya calisiyo bu arada kirildi camasir askisi.
hersey yerde
sonrada gordun mu bak agir geldiler dedim sana ver bana diye diyor.
agir degiller aksamdan beri burda bisey olmadi agir degildi simdi mi agir dedim
arkasini donup giderken yaa yaa agir degiller dedi.
sorunum askinin kirilmasi falan degil 3 kurusluk sey ne olucak ben de kirabilirdim
beni hala yok sayiyor bu kadin ve ben artik dayanamiyorum nefretttt etmeye basladim.
karnima agrilar giriyor cevap vermiyorum kivraniyorum resmen sinirden.
aglayamiyorum kizim yuzume bakiyor tutuyorum kendimi ama catliycam artik

Son düzenleme:

canım kayınvaldenle aynı apartmandasınız galiba

apartman degil ama altli ustlu oturuyoruz yine.

benim kayınvaldem iidir. çamaşır konusunu anlatınca aklıma geldi.bi kere kayınvaldeme gittiğimizde ayrı şehirlerdeyiz. bebeğimin çamaşırlarını kendlerininkiyle atcaktı. ben de o kadar sabuntozu ayrı kızın vede yumuşatıcısı ayrı. yok onunkilerle yıkancakmış
ben de dedim ki ben dışarda yıkatırım dedim
kocam da sinirlendi bağırdı kaynanama.karışma dedi.
snra artık fırçayıyedi ya kaynanam çamaşırları serdim bana 2 saat snra diyo ki çamaşırları topla yağmur yağabilir. bi de içeri sercelkmişim. toplayamam yağarsa yağsın bi daha yıkanır dedim..
çıldırdı gittimkendi topladı.
ertesi gün de kocam toplan gidiyoz ya bunla mı uğraşıp duraz dedi kendi anası için

kendisinin iyilikleri de oluyor sinir oluyorum diye onlari gormezden gelip yok sayamam.
ama asiri derecede kendi dedigini yaptirmak istiyor
senin ne dedigin ne yaptigin onun umrunda bile degil.
benim ev duzenime dahi karisir.
evde bisey bitse lafini eder sanki biz hic market alisverisi yapmiyoruz.
sanki aldigimiz seyler hic bitmeyen cinsten.
bi kere hayir dedim degil mi?
uzatma artik
ama yok kendi dedigi olana kadar yemin ederim gunlerce ayni seyi tekrar eder

neden hep kendi dediklerini yaptirirlar anlamam.
birkere hayir dedigim zaman usteleme artik bunu 3 gun 4 gun ust uste dedigini yaptirana kadar inatla soylemenin ne anlami var?
baktin gordun yapmiyorum usteleme!

selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bugün üye oldum
nedir bu kaynanaların bizi sevmemek için çabalamaları ben kaynanamın yaptığı onca şeyden sonra eşimin ailesi katlanayım fln demedim tüm ilişkimi kestim eşimle 17 şubatta boşanma davasından döndük ya okadar aramıza girmişti kadın artık ama eşimin ailesi yada akrabası hiç kimseyi işime karıştırmıyorum kıskancından çatlıyorlar evime bile sokmuyorum valla cocugumla gecinip gidicez şu ölümlü dünyada onlarsız cook mutluyum

Selam kızlar

benim gibi ne kadar çok insan varmış

bende sevmiyorum kaynanamı hemde hiç nefret ediyorum hemde.

Siz anlatınca analtmak istedim. Kimseyle paylaşamıyorum. İçimde patlyıor. Kaynanasını benim gibi seven yoktu heralde bir lafı ile nefret ettirdi kendinden. Beş parasız olduğum günlerde geçip karşıma damat kızımı rahat ettirsin dedi. Ki ben o dönemde cebimde bir lira bile yok.Ramazan bayramının arefe günüydü.Hiç unutmuyorum.Bayramın ilk günü de ne buluyorsan onu yiyorsun demezmi depresyona girdim ondan sonra o gün bugündğr de nefret ederim.

Aradan o kadar zaman geçti hala unutmadım laflarını bir lafı ile yıktı artık ta eskisi gibi olmuyor

bazi seylerden sonra sevilmiyor hem de hic!
belki o da beni sevmiyordur umrumda da degil sevmesin ne yapabilirim.
iyi olalim diye dediklerini yaptim da ne oldu?
kendime ediyorum
ailemden uzagim diye mi acaba diye dusunuyorum bazen
yani yakinimda olsalar belki biraz olsun uzak durur
aileme hicbisey demiyorum,esime arada citlatiyorum,o da bazi seylerin farkinda oldugunu soyluyor
ama cogunlukla icime atiyorum
buraya da yazmasam arada patlarim heralde
ergenlik donemimde bile vucudumun hicbir yerinde sivilcem yoktu.
gecen gun bir baktim aynaya yuzumun bir bolumu ve belimde araliksiz sivilceler var
belimi tamamen kaplamis
kendime yapiyorum resmen.

aman bos ver taktigin seye bak.bosver salla gitsin.bak ne güzel bebegin var.sakin oldugumuz dan biraz da kaynaklaniyo bu durum. ben hic takmiyom artik eskiden mis onlar. bende en cok nefret ettigim zaman kizi ni nisanladigi zaman .damat damat diyordu baska bir sey demiyordu.iste damat yemeyi icmeyi seven insan.kizimi yedirip icirip gezdiriyo. bir hizmet bir hürmett. yani ben ssoklardaydim.kaynannami hic böyle görmemistim,damat her lafi sokuyo .kizina da bunlar sus pus .yanii .kadinin huyu suyu degisiyodu damadi görünce . beni yillarca el kizi gibi gördü . damati kedi oglundan üstün tuttu. sonunda gördüler . etme bulma dünyasi .kizi ayrildi.cenelerine kimse dayanamaz..

bunlar aynı yerdenmi geliyo bize yaaaaa..ne okusam benimki gibi diyorum..benimki bide inattırr..illa dediği olcak şuraya gidelim derim yok önce buraya der..bulgur sevmem derim inadıma bulgur plavı yaparrrrr..gıcııııııııııııkk..bide seviyomuş gibi görünmezmi.. oğlunun yanında bana patik matik verir yalandannnnn

bende akraba olduk diye yüzüne gülüyorum saygı gösteriyorum ama içimde bir gram sevgi yok. kendi seçimi bu çünkü sevgiyle yaklaşsaydı o yaptıklarını yapmasaydı bu kadar ağlatmasaydı severdim kendi bilir. bizde sevmeyiverelim napalım... ama sevmek isterdim özeniyorum iyi geçinenlere ama yapacak bişey yok bizim içiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…