Eşimin annesiyle başımız dertte :( bıktım artık bıktırdı:((

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
10 gunluk evliyim,düğün günümde imam nikahı diye eşimin babası annesi baskı yaptılar biz aramızda halledicez dedik insan gibi ama düğün akşamı baskı yaptılar, gecenin 12 sinde, ben yorgunluktan ölmüş bi şekildeyken, söylediğimiz halde. Benim anneme babamada konuyu açmışlar, sizde söyleyin diye,bu defa kendi annemle babamında aramın bozulmasına sebep oldular.Ama yapmadım, onların saygısızlıgına inat yapmadım, dedesi baskı yapıyomuş eşimin, iyide anca söyleyebilirsiniz, baskı yapamazsınız ilk akşamımda eşimin evine gidecekmişim o yorgunlukla( yapmadım yaptıramadılar(
Sonra evime geldim, ilk gece için çarşaf koydurtmuş annesi bacılarına düşünün öyle utandımki, nefret ettim, adettenmişdiye diye şaklabanlıklara sokmaya çalıştı zaten beni.Kırıldım çok üzüldüm

Eşimin annesi evliliğimizin ilk gününden beri telefonda bizi arıyor , günde 2 kez, ertesi gün 3 kez aradı, eşim konuştu devamlı annesiyle babasıyla,evlendikten 2 gun sonra balayına gittik, orayada yetiştiler, daha bir gün olmuştu annesiyle konuşmayalı, babası msj atmış, annen ağlıyo üzülüyor hiç gittiklerinden beri hiç aramadılar diyormuş annesi( Biz kavga ettik eşimle daha 3. gün zaten annesi ailesi çok düşkün biliyordum ama bu kadarı fazla değilmiydi Aradı eşim annesini iyi konuştu, hiç tepki vermedi, son bi şans daha vermek istemiş meğer, bende tepki verdim nasıl aramadık diyebiliyor her gün onu nasıl arayabiliriz dedim Sonra babasına msj attı eşim, dedi böyle böyle konuştuk ya evliliğimizin ilk 2 günü 5 kez, nasıl aramadılar diyorsunuz dedi,annemle konuş sende demiş, babası özür dilemiş annenle konusucam demiş, imam nikahı içinde deden bana baskı yaptı bende size baskı yaptım özür dilerim demiş , ama geçmiş olsun, ilk söylediğinde düzgün bi şekilde dile getirmiştik aramızda halledeceğimizi çünkü, düğünde baskılarını artırdılar.
Balayımızın 2. günü sabahında aradı annesini konuştu eşim,dün akşamdan beri bizim tadımızı kaçırdın daha 3 günlük evliyiz elin telefonda sürekli bizi arıyorsun dedi, rahat bırak biraz dedi,
Balayından döndük zaten 3 gece kaldık, o gunden beri kadın sürekli beni arıyor eli telefonda devamlı, konuştum ya bugun, ertesi gün bi daha, sonrakigün bi daha devamlı her gün. Bende açmadım teli açmıyorum, açmadım ya devamlı aradı bıktım ondan( konuştum zaten 2 gun öncede, gelcekmisiniz demeye başladı, bilmiyorum dedim buz gibi konuştum, daha hemen niye gidelim düzenimizi oturtmadım daha balayından geleli 5 gun oldu bugun,daha ne diyeyim ben kendi annemle böyle konuşmadım her gun, iyiyiz diyoruz kadın anlamıyor, alışamadım diyormuş sürekli, oğlumu arıyorum, diye ağlıyomuş devamlı, beni bunaltıyor kızlar bu normal değil,normalmi daha 10 günlük evliyiz( bıktım sürekli kavga ettik eşimle,

bugun bi daha aradı söyledi eşim, niye ısrarla sürekli bizi arıyorsun, konuşuyoruz, konuştu ya seninle çarşamba günüde, sonra her gun ısrarla sürekli niye arıyorsun napmaya çalışıyorsun demiş, çarşaf olayınıda söylemiş,imam nikahı baskılarınıda söylemiş, yine ağlamış kadın telde, devamlı duygu sömürüsü yapıyor kızlar, hiç bi saygısızlık yapmadım ben ona ama artık bunalttı beni nefret ettirdi( yeni evliler biraz evlerine alışsınlar birbirlerinin tadını cıkarsınlar iyilermiş aradık konuştuk yeter demedi, saygısız( yapmacık yapmacık kızım diyebiliyor ama buyaptıkları normalmi( değil(

babasınıda aramış eşim, babası açmıyomuşsunuz teli demiş, eşimde her gun arıyor konusuyoruz sonra yine aramamızı bekliyor her gun kendi arıyor konuşuyoruz o arıyor, en son çarşamba konuştu demiş benim içinde hala niye aramadı diyorsunuz demiş babasına( sonra benim içinde çok kırldı imam nikahı diye baskı yaptınız düğün günü nefes aldırmadınız demiş eşim babasına, çok kırgın size demiş, rahat bırakın biraz demiş(kızlar cok bunaldım ayrılmak üzereyim, annesinden kurtulmak için eşimi geri göndericem kendisine bu duruma geldim(
odası boşmuş oğlunu özlüyomuş ağlıyomuş kadın bıktırdı bizi(
ben başka şehirde bıraktım ailemi, ailem napsın benim o zaman öyle değilmi, onun oğlu 40 dakikalık bi uzaklıkta, bu kadar olmaz( bu kadar bunaltılmaz ben onun karısıyım bu kadar üzerine düşüp, bizi bunalttıgını bizim aramızı bozdugunu söylediğimiz halde, buna ragmen aynı şekilde devam ediyor(
açmıcam telimi kapatıcam, bu duruma gedim kızlar, normal seyirde değil çünkü,anormal, çok fazla kaldıramıyorum kızlar yardım edin((

Son düzenleme:
canım erkek annelerı cok kıskanc olur derlerdıde ınanmazdım bır tek bend eyokmus demek sendede varmısbı tane canım ben cozumu buldum takmıyorum artık ben evlenelı 5 sene oldu sen daha tazesın kırarsam uzulurlerse yanlıs anlarlarsa dıye dusunuyorsun onları bende cokkk dusundum aman ıncınmesınler man kırılmasınlar dıye dıye esınle aran bozulur zamanı geldıgındede ah dersın keske basdan koysaydım bazı kuraları .Esını al karsına guzlece konus soyle ben yedı yırmıdort aramak zorunda degılım yada ne bılım senı aramasıda gerekmez tabı kavga etmeden guzelce anlata anlata artık ıkı kısı lık bı aıle oldugunuzu anlat bı ucuncu kısıyı yada dorduncu kısıyı ıstemıs olsan zaten bebek yaparım gıbı seyler soyle bende ıse yaradı ınsallah sendede yarar allah yardımcın oldun

ayy canım benım daah cok yenısınız nasıl bı akdın bu cocuk gıbı esınızde bıkıyodur hergun hergun kaynananız senı mı cok kıskanıyo acaba oglu elındne gıttıgını felan dusunuyodur belkı ,hayy allahım ya allah olgun ınsanlarla karsılastırsın

canım benim bence senin burda yapman gereken öncelikle bu durumun böyle devame decegini kabullenmek ve kocana verdigin degeri hatırlamak. elbet bu sürekli böyle devam etmeyecektir. zamanla anneside babasıda alısacaktır bu duruma . bu ilk zamanlarda bence sakin olmalı ve kocanla aranı bozmamalısın . ki ailesiyle de aynı şekilde. her aile her insan aynı deildir ve sanırım bu durumu bu sekilde kabullenmen gerekecek. ve inan ilerde bu durum düzelecek inan bana

Erkek annelerinin bukadar düşkünlüğünü anlayamıyorum.
Kız anneleri napsın. ayrı bi şehire gelmişsiniz üstelik
10 günlük evlisiniz bide. Biraz kendi hallerine bırak belki müsaitler değiller...
Benim en yakın arkadaşım evlendiğinde 10 gün filan o arayana kadar aramamıştım...
Biraz ince düşünmek lazım...
Annedir merak eder ama herşeyin fazlasıda bunaltır insanı.

sinirden cok karisik yazmissin artik bu kaynanalardan ginaaaa geldi ne diyeyim...tipik kiskanc kaynana Allah yardimcin olsun:18:

Kızlar sinirden üzüntüden karışık yazmışım düzeltmeye çalıştım şimdi, umarım ifade edebilmişimdir şimdi,
Kızlar eşimle konuştum devamlı konuşuyorum, evlenmeden öncede daha nişanlıykende bunaltıyordu ama
akrabalarıyla,ben onlara gittiğimde sürekli evi dolduruyordu, alışcaksın diyordu bana,yorgunduk eşya bakıyorduk evlenmeden önce, yine dolduruyordu akşamları misafirle, biz böyleyiz baskısı yapıyordu, neyse bunun gibi bi sürü şey, işte sen bize uygunmusun değilmisin diyorlar akrabalarım komşularım diye söylüyordu sürekli, nişanımdan 3 gun önce bu laflar edilirmi,hep üzdü beni,
uyardı nişanlım benim zorlamalarımla hep onu ama kadın anlamıyor,biraz düzeltir gibi olmuştu, evlenince düzelir diyordu nişanlım, yok daha fena oldu kızlar(
her gun eli telde, balayında daha 1 gun olmuşken eşim uyardı, kavga ettik tadımızı kacırdın dediği halde,devam etti, şimdide beni aramaya başladı, kızım o benim, özlüyorum sizi deyip deyip bunaltmaya sömürmeye başladı iyice, artık kudurdu sanırım anlamıyorum ipin ucunu kaçırdı kızlar(

valla ben bunalıma gırdım balayında da yanı oılmazkı bu kadar,çarsafıda ıstedı mı barı

dur bakalım daha 10 gün olmuş hemen panik yapma o öyle zırt pırt arıyorsa aç telefonu ay hiç müsait değildik filan de azıcık utansın ama sen buna baştan tavır koymazsan yarın öbür gün zırt pırt damlar evine

offfffffff okurken ben bunaldım bu ne ya nasıl kayınvalideymiş bu ,
her gün insan mı aranır ya benim ayrıldığım nişanlımın ailesi gibi bunlar hergün arayacaksın onlarla ilgileniceksin elleri boş bir işleri yok aramazsan sen kötüsün hemen altından bir sebep ararlar,
kayınvalidende öyle heralde devamlı sizinle uğraşmak istiyor gibime geldi,
madem oğluna bu kadar düşkündü niye evlendirmiş oğlunu,
siz daha yeni evlisiniz ve yaptıklarıda çok ayıp hemmmde çokkk.. rahat bıraksınlar sizi,
ilk günden böyle yaparsa sizin evliliğinizi düşünemiyorum bir yolu vardır inşl bunun
sende tavrını koy canım alttan aldıkça dahada yüklenir sana ve eşine
Allah kolaylık versin...

tavır koyduk kızlar, konuştu eşim, ben açmıyorum teli 2 gündür, bugun de yine konuştu eşim, anlattıgım gibi, ama ben cok sogudum zaten nişanlıykende bazı patavatsızlıklarında sogumuştum, bide bu çarşaf, imam nikahı, daha evliliğimizin ilk günündenberi devamlı napıyosunuz diye aramaları vs vss , artık bitirdi, inanın sesini duymak istemiyorum çok konusuyor zaten, sıkışınca ağlıyo hemen, duygu sömürü cok tehlikeliymiş, bıktım ondan nefret ettim toparlanamıyorum, açmıyorum telefonuda, aramıcamda, uzak durucam onlardan, el öpmeye gidersemde 1 saat kalıcam ben dedim eşime, arkadaşım geldi şehir dışından onu karşılamam lazım dicem, eşime sen durursan dur dedim, şimdiden söylüyorum dedim. yapamıyorum artık, bıktırdı usandırdı, haksızmıyım bu kadar üstelenirmi, daha yeni evliler, biraz kendi hallerine bırakalım, sonra noluyoda bu kadar ağlamalar zırlamalar, bize haber salmalar, sürekli aramalar, arama beklentisi, konuştuk yaa, daha niye arayalım ertesi gün bi daha benim aklım ermedi kızlar boğuluyorum ben

ayy dua et aynı şehirde değilsiniz yakın olsanız devamlı sende olur... herşeyine karışır madem çok seviyodu oğlunu evlendirmeyeydii yaa yinede kafana takmamaya çalış zaman içinde azalcaktır aramaları

öyle yapıyor yüz verince iyi olunca tepeme bindi, evlenmeden önce biraz yüz verdim iyi olalım diye, kadınbırakmadı, iyiyiz diyoruz, sorun yok bişey olursa ararız diyoruz, anlamıyoru aynı gün bi daha, ertesigün bi daha, sonra bi daha, bıktım ayrılsam nefes alıcam diye düşünüyorum o kadar bunaldım, zaten evlenmeden öncede bunaltıyordu ama kendinden gecti artık kızlar, ben annemi aradım bu akşam, dedim ben ayrılıcam ben,bıktım( o değil daha şimdiden böyle ben hissediyordum ama bu kadarını yapacagını bilemezdim

aynı şehirdeyiz ki canım, benim kendi ailem uzak banabaşka şehirde, o oğluyla aynı şehirde, aynı şehirdeyken bunu yapıyor bize(

bende eşime dedim bunu, bana çok düşkünler dedi bana, iyide dedim ozaman evlendirmeseydi seni dedim, odasına gidip gidip ağlıyomuş, perişanmış, iyide bu nasıl bişeydir( oğlu 27 yasında, çocuk değiliz çocuk gibi davranma dedi kaç kez, anlamıyor, o değil kendi içindede yaşamıyor bize yansıtıyor fazlasıyla, keşke evlenmeseydim(((

ayyy benim kayınvalide gibi desene gerçi ben ayrıldım,evlerine her gittiğimizde mutlaka misafir olurdu,
en son gittiğimizde kimse yoktu evde biz varken kalktı kadın kapı komşusunu çağırıyor ne yapmak istiyorsa artık ,birde hastaydı ameliyat olmuştu ,
ne zaman gezmeye gitsek ya da oğlu yanıma gelse ikide bir ararlardı ne zaman geliceksin, nerdesin,
düşünüyorumda evlenseydim benimkilerde mi seninkiler gibi rahatsız ederlerdi ,
offf sıkıcı bir durum

canım ne ayrılması bu kadın senın canını cok sıkmıs haklısın ama annenı de uzme

oğlunu değilde kızını evlendirseymiş ne halde olacak kimbilir hasta olup yataklara yatar heralde alla alla ne kaynanalar var ya

dur bakalım hemen ayrılmayı düşünme bence vardır bunun bir orta yolu bakarsın ilerde iyi olursunuz öyle düşün kendini motive etmeye çalış,
evliliklerinde nice dertleri sorunları olanlar var onları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…