offfffffff okurken ben bunaldım bu ne ya nasıl kayınvalideymiş bu ,
her gün insan mı aranır ya benim ayrıldığım nişanlımın ailesi gibi bunlar hergün arayacaksın onlarla ilgileniceksin elleri boş bir işleri yok aramazsan sen kötüsün hemen altından bir sebep ararlar,
kayınvalidende öyle heralde devamlı sizinle uğraşmak istiyor gibime geldi,
madem oğluna bu kadar düşkündü niye evlendirmiş oğlunu,
siz daha yeni evlisiniz ve yaptıklarıda çok ayıp hemmmde çokkk.. rahat bıraksınlar sizi,
ilk günden böyle yaparsa sizin evliliğinizi düşünemiyorum bir yolu vardır inşl bunun
sende tavrını koy canım alttan aldıkça dahada yüklenir sana ve eşine
Allah kolaylık versin...
ayy dua et aynı şehirde değilsiniz yakın olsanız devamlı sende olur... herşeyine karışır madem çok seviyodu oğlunu evlendirmeyeydii yaa yinede kafana takmamaya çalış zaman içinde azalcaktır aramaları
ayy dua et aynı şehirde değilsiniz yakın olsanız devamlı sende olur... herşeyine karışır madem çok seviyodu oğlunu evlendirmeyeydii yaa yinede kafana takmamaya çalış zaman içinde azalcaktır aramaları
Kızlar sinirden üzüntüden karışık yazmışım düzeltmeye çalıştım şimdi, umarım ifade edebilmişimdir şimdi,
Kızlar eşimle konuştum devamlı konuşuyorum, evlenmeden öncede daha nişanlıykende bunaltıyordu ama
akrabalarıyla,ben onlara gittiğimde sürekli evi dolduruyordu, alışcaksın diyordu bana,yorgunduk eşya bakıyorduk evlenmeden önce, yine dolduruyordu akşamları misafirle, biz böyleyiz baskısı yapıyordu, neyse bunun gibi bi sürü şey, işte sen bize uygunmusun değilmisin diyorlar akrabalarım komşularım diye söylüyordu sürekli, nişanımdan 3 gun önce bu laflar edilirmi,hep üzdü beni,
uyardı nişanlım benim zorlamalarımla hep onu ama kadın anlamıyor,biraz düzeltir gibi olmuştu, evlenince düzelir diyordu nişanlım, yok daha fena oldu kızlar(
her gun eli telde, balayında daha 1 gun olmuşken eşim uyardı, kavga ettik tadımızı kacırdın dediği halde,devam etti, şimdide beni aramaya başladı, kızım o benim, özlüyorum sizi deyip deyip bunaltmaya sömürmeye başladı iyice, artık kudurdu sanırım anlamıyorum ipin ucunu kaçırdı kızlar(
öyle yapıyor yüz verince iyi olunca tepeme bindi, evlenmeden önce biraz yüz verdim iyi olalım diye, kadınbırakmadı, iyiyiz diyoruz, sorun yok bişey olursa ararız diyoruz, anlamıyoru aynı gün bi daha, ertesigün bi daha, sonra bi daha, bıktımayrılsam nefes alıcam diye düşünüyorum o kadar bunaldım, zaten evlenmeden öncede bunaltıyordu ama kendinden gecti artık kızlar, ben annemi aradım bu akşam, dedim ben ayrılıcam ben,bıktım ( o değil daha şimdiden böyle ben hissediyordum ama bu kadarını yapacagını bilemezdim
bende eşime dedim bunu, bana çok düşkünler dedi bana, iyide dedim ozaman evlendirmeseydi seni dedim, odasına gidip gidip ağlıyomuş, perişanmış, iyide bu nasıl bişeydir( oğlu 27 yasında, çocuk değiliz çocuk gibi davranma dedi kaç kez, anlamıyor, o değil kendi içindede yaşamıyor bize yansıtıyor fazlasıyla, keşke evlenmeseydim (((
öyle yapıyor yüz verince iyi olunca tepeme bindi, evlenmeden önce biraz yüz verdim iyi olalım diye, kadınbırakmadı, iyiyiz diyoruz, sorun yok bişey olursa ararız diyoruz, anlamıyoru aynı gün bi daha, ertesigün bi daha, sonra bi daha, bıktımayrılsam nefes alıcam diye düşünüyorum o kadar bunaldım, zaten evlenmeden öncede bunaltıyordu ama kendinden gecti artık kızlar, ben annemi aradım bu akşam, dedim ben ayrılıcam ben,bıktım ( o değil daha şimdiden böyle ben hissediyordum ama bu kadarını yapacagını bilemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?