peki gecenin o saatinden sonra kendi aranızda dini nikahı nasıl halledicektinizki?
kusura bakma ama YARADANIN rızası dışında bi tavır sergilediğin için ruhun karamsarlığa sürüklenmiş ve çok büyütülmemesi gereken bu durumu şeytan ve vesvese sebebiyle boşanma düşüncesine kadar götürmüşsün.
kayınvalidenin tutumu kesinlikle yanlış özellikle çarşaf konusu ama sende bu dini nikah konusunda haksızsın.
sen bence ayetleri bi araştır nikahsız bir erkegin yanında aynı ortamda bile bulunamazsın taki sen o adamla adamla diyorum cünkü dinen kocan degil herşeyi yapmışın zina sayılıyor oldu resmi nikah yap ama dini inancın farklıysa ozaman sözüm yok sana idda edersem ozaman yanlış ama
bence kendini irdele yaşadıklarında bence cocuk yapma baride veledi zina olmasın
arkadaşım bennasıl saygı duyuyosam senin fikrine, sizden de saygı beklerim,
bunun baskısı olamaz yani, herkes kendi dinini kendi allahıı yaşar, sen bana resminikahını yapmışsın haram iş yemişsin diyemezsin yani örnek veriyorum,
nikahımı yapmış aleni duyurmuş şahitlerimi almışım,helalimdir eşim,
ben buna inanlardanım varmı?
şeytan biri varsa o kadın şeytanlık yaptı,
nekadar kötü düşünmüşsünüz ben eşimle mutlu olmak için evlendim,
derdimi anlattım ben burda,
beni allahınc ezalandırmasını falan bunlar nasıl laflar,
ne vesvesesi, beni üzdü kadın çok üzdü,
başınıza gelince anlıyor insan bişey demiyorum
lütfen konumuz imam nikahı olmalımı olmamalımı değil,
burda kimse kimseyi allah adına yargılayamaz
pişman oldum derdimi paylaştıgımada hoşçakalın arkadaşlar
bu kulupteki bazı arkadaşlar gercekten cok yargılayıcı usul bilmez, can acıtıcı,
kusura bakmayın diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
dogru lar herzaman acıdır senin hatanı kabullenmemen hata ama bak sana diyim haramın üstüne bina yapılmaz çok cabuk yıkılır sen nikah konusunu yazdıgın için konuşuluyor herkez kafasından atmıyor
sen kendini haval et bencede sana yardım etsin
içler acısı haline baksaa allahın sopası yok yaaa
yazıklar olsun sizin insanlıgınıza , allah size en büyük haramları yedirsin, allahınızdan bulun.
zaten diyanet resmi nikahtan önce dini nikah basvurusunu kabul etmiyor, sokaktaki camideki imama kıydırılmıyor nikahlar artık, resmi nikahtan sonra diyanetten basvuru yapabiliyorsun dini nikah için
yazıklar olsunki bu kadar cahilsiniz, allahınızdan bulun diyorum oyuzden tekrar.
dinimizde dini nikah, imam nikahı yada resmi nikah diye bi kavram yoktur
nikah bahsi vardır ve nikahın şartları içerisinde ilan etmek ve karşılıklı iki tarafın şahitler eşliğinde kabul etmesi vardır
islamda nikah akdi birdir, dinisi resmisi bilmem nesi yoktur.
islamın istediği şartlar gerçekleşirse nikah sahihtir.
dediğim gibi diğer düşünenlerede saygım var, konumuz zaten bu değil.
ama tutupta allah seni bu yuzden cezalandırmış gibi bi ifade allahın bile kabul edebilecği bişey olamaz, allahıma havale ediyorum bu ifadeyi kullanan arkadaşı((
Rica ederim madem islamda nikah akdi birdir peki neden dini nikahı değilde resmi nikahı tercih ettin madem hepsi birdi dini nikahı tercih etseydin ama buda yanlış olurdu çünkü resmi nikahın gerekliliği farklı dini nikahın ise gerekliliği farklıdır ve bi vakti vardır.
ve bu bizim tekelimiz altına alıp dikta edebiliceğimiz bi konu değil.
YARADANIN emiri böyle.
ALLAH seni cezalandırmış dememin nedeni NİKAHSIZ İLİŞKİ ZİNA ETMEKTİR bizim dinimizde yani MÜSLÜMANLIKTA ve zinanın affı yoktur yaradanın affetmiyeceği 3 konudan biridir.
Bana seni eleştirmek düşmez konuyu yoruma açtığın için fikrimi beyan ettim.
kayınvalidenin tacizi konusundada tamamen haklısın ama tekrarlıyorum zaman tedavi görmüş kayınvalidemi düzelttiyse seninkide düzelticektir inşallah ve sabrın halletmiyeceği bi sıkıntı yoktur şükürler olsun ben bu şekilde 3 yılda olan evliliğimi 2 yılda yoluna koydum tabi ALLAHINDA izni ile.
eşini seviyosan aynı şeyi tavsiye ederim yok sevmiyosan yada seviyorum ama uğraşamam diyosan karar senin ama türk toplumunda kaynana sorunu yaşamayan istina gelin vardır hatırlatırım.
gerçekten bu kknın kadınları çok acımasız yaaa
arkadaşım sen beddua etme gene
Rabbim bile sonsuz mağfiretini affını lütuf görmüş bizlere ama biz göremiyoruz azıcık saygıyı birbirimize....
dinimizde dini nikah, imam nikahı yada resmi nikah diye bi kavram yoktur
nikah bahsi vardır ve nikahın şartları içerisinde ilan etmek ve karşılıklı iki tarafın şahitler eşliğinde kabul etmesi vardır
islamda nikah akdi birdir, dinisi resmisi bilmem nesi yoktur.
islamın istediği şartlar gerçekleşirse nikah sahihtir.
dediğim gibi diğer düşünenlerede saygım var, konumuz zaten bu değil.
ama tutupta allah seni bu yuzden cezalandırmış gibi bi ifade allahın bile kabul edebilecği bişey olamaz, allahıma havale ediyorum bu ifadeyi kullanan arkadaşı((
Rica ederim madem islamda nikah akdi birdir peki neden dini nikahı değilde resmi nikahı tercih ettin madem hepsi birdi dini nikahı tercih etseydin ama buda yanlış olurdu çünkü resmi nikahın gerekliliği farklı dini nikahın ise gerekliliği farklıdır ve bi vakti vardır.
ve bu bizim tekelimiz altına alıp dikta edebiliceğimiz bi konu değil.
YARADANIN emiri böyle.
ALLAH seni cezalandırmış dememin nedeni NİKAHSIZ İLİŞKİ ZİNA ETMEKTİR bizim dinimizde yani MÜSLÜMANLIKTA ve zinanın affı yoktur yaradanın affetmiyeceği 3 konudan biridir.
Bana seni eleştirmek düşmez konuyu yoruma açtığın için fikrimi beyan ettim.
kayınvalidenin tacizi konusundada tamamen haklısın ama tekrarlıyorum zaman tedavi görmüş kayınvalidemi düzelttiyse seninkide düzelticektir inşallah ve sabrın halletmiyeceği bi sıkıntı yoktur şükürler olsun ben bu şekilde 3 yılda olan evliliğimi 2 yılda yoluna koydum tabi ALLAHINDA izni ile.
eşini seviyosan aynı şeyi tavsiye ederim yok sevmiyosan yada seviyorum ama uğraşamam diyosan karar senin ama türk toplumunda kaynana sorunu yaşamayan istina gelin vardır hatırlatırım.
diyanet kabul etmiyor resmi nikahsız dini nikah basvurusunu arkadasım siz sokaktaki camideki imamamı tanıdık bi imamamı kıydırıyorsunuz nikahı, bu mudur dini nikah , hayır!!!! önce resmi nikah kıyılır bu cumhuriyette!!! sonra diyanet basvuru kabul eder, aile cüzdanı olmadan kabul etmiyor basvuru
ben yaptırmıcam demedim ayrıcaa, anlamak istediginiz yerlerden anlamışsınız
yazıklar olsunki ben bu kadar mutsuzken destek yardım beklerken takıldıgını ve allah gibi beni yargıladıgınız şeye bakın yazıklar olsun. haramı helalı allahım size göstersin, bu kadar slüyorum
DAHA TEK LAFIM YOK BİTMİŞTİR KK BENİM İÇİN BURDA
evet söylerlerdi inanmamıştım ben bu kk da gördüm çogu şeyi çeyizlerimi bile paylaştım, paylaşanlara güzeldilekler diledim sevdim paylaştım, inanın bi çok seyi burda gördüm,
ama derlerdi cok acımasızlar var bulaşma diye, derdim çok büyüktü bu ara dayanamadım( pişman oldum. bi daha asla yazmam derdimide (( allaha havale ettim allahım bilir yapacagını (((
evet gerçekten öyle bizim akrabalar falan çağırırlardı eskiden giderdi amcam falan
şimdi önce resmi nikahınızı yapmanız gerekiyor diyorlar
yazıklar olsun sizin insanlıgınıza , allah size en büyük haramları yedirsin, allahınızdan bulun.
evet söylerlerdi inanmamıştım ben bu kk da gördüm çogu şeyi çeyizlerimi bile paylaştım, paylaşanlara güzeldilekler diledim sevdim paylaştım, inanın bi çok seyi burda gördüm,
ama derlerdi cok acımasızlar var bulaşma diye, derdim çok büyüktü bu ara dayanamadım( pişman oldum. bi daha asla yazmam derdimide (( allaha havale ettim allahım bilir yapacagını (((
evet gerçekten öyle bizim akrabalar falan çağırırlardı eskiden giderdi amcam falan
şimdi önce resmi nikahınızı yapmanız gerekiyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?