canım benim beddua ederek bi yere varamassın.
ben sana resmi nikahı boşver dini nikahı kıy demedim ikiside önemli ve resmi nikah ŞART senin bu bahsettiğin kuralı canı gönülden destekliyor ve katılıyorum ayrıca.
ama dini nikahta ŞART
Ve bunun ilk geceden önce yapılması gerekli.
canım sakin ol biraz,öyle sanıyorum ki çabuk pes eden ,vazgeçen bir yapın var tabiri caizse pire için yorgan yakıyorsun derler ya işte öyle.evet anlatılmak istenen bazı şeylerin uslubu sert ve nezaketsiz oldu ama KK dan ayrılmanı gerektirmez ki bunlar burası büyük bir paltform herkese de açık dolayısı ile binbir çeşit insan var herkes aynı değil yorumlar farklı olur.anlatma uslubuna kızman doğru,gitmek istemen bence yanlış.tabii genede sen bilirsin...diyanet kabul etmiyor resmi nikahsız dini nikah basvurusunu arkadasım siz sokaktaki camideki imamamı tanıdık bi imamamı kıydırıyorsunuz nikahı, bu mudur dini nikah , hayır!!!! önce resmi nikah kıyılır bu cumhuriyette!!! sonra diyanet basvuru kabul eder, aile cüzdanı olmadan kabul etmiyor basvuru
ben yaptırmıcam demedim ayrıcaa, anlamak istediginiz yerlerden anlamışsınız
yazıklar olsunki ben bu kadar mutsuzken destek yardım beklerken takıldıgını ve allah gibi beni yargıladıgınız şeye bakın yazıklar olsun. haramı helalı allahım size göstersin, bu kadar slüyorum
DAHA TEK LAFIM YOK BİTMİŞTİR KK BENİM İÇİN BURDA
civcivy..... lütfen dini nikahla ilgili yorumlara bu kadar takılıp daha fazla kendini üzme.....sen evliliğin öncesi ve sonrasında yaşadıklarından dolayı zaten yıpranmış ve üzülmüşsün.....Allahla kul arasına girilmez derler....herşeyin en güzelini yaradan bilir kızım....izninle kızım diyorum zira torun torba sahibi bir büyüğün olarak konunun nerden nereye gelmesine üzüldüm....herşey insanlar için bu hayatta....allah senin ve eşinin yardımcısı olsun evliliğiniz bozulmasın.....
haramımı helealimi size sormadım ben((((((((((((
ben resmi nikahımı yapmışım, duyurmuşum aleni, şahitlerim var, ne haramından bahsediyorsun, eşim helalimdir allah huzurunda, örf adetler değişebilir, budereceye vardıracak laflar duymak çok üzdü beni ki gercektenhaksızsınız((((
evlenmeden önce ilişkiye girip evlenen insanlar var, ilişkiyi bırak öpüşenlerde var bu da gunah ne farkı var, onlardamı haramla başladı onlarındamı bahanesi bu olsun ya bu nasıl bi mantık, benim derdim ne siz neden bahsediyosunuz,ki ben evlenmişim resminikahım var allahım huzurnda belgeli resmi,(((((((((((
çok üzdünüz beni çok yaraladınız(((((
önemli değil sizde söyleyin haram iş yedim evet kapı gibi nikahlı eşim haram bana evet, allahmısınız yaa allahtandamı korkmuyosunuz(((((((( k, yaptırıcam diyanete başvurup ama zamanımız olmadı gecenin 12sinde ayaklarım şiş yorgun mahvolmuş haldeydim ki, eşim helalimdi allahım huzurunda evlendim ((((((((((
diyanet kabul etmiyor resmi nikahsız dini nikah basvurusunu arkadasım siz sokaktaki camideki imamamı tanıdık bi imamamı kıydırıyorsunuz nikahı, bu mudur dini nikah , hayır!!!! önce resmi nikah kıyılır bu cumhuriyette!!! sonra diyanet basvuru kabul eder, aile cüzdanı olmadan kabul etmiyor basvuru
ben yaptırmıcam demedim ayrıcaa, anlamak istediginiz yerlerden anlamışsınız
yazıklar olsunki ben bu kadar mutsuzken destek yardım beklerken takıldıgını ve allah gibi beni yargıladıgınız şeye bakın yazıklar olsun. haramı helalı allahım size göstersin, bu kadar slüyorum
Asıl sen benim ne demek istediğimi anlamamakta ısrar ediyosun resmi nıkahımı kıydım düğünden önce demedinmi ohalde resmi nikahtan sonra gidip
dinayete evlilik cüzdanınla dini nikahını kıydırabilirdin demek istedim ben.
ilk geceden sonra yapılmaz dini nikah bu kuralı ben koymadım biliyosun
tekrar söylüyorum konuya müdahale etmemin nedeni kayınvaliden ama bu konu içerisindeki bişeyle ilgilide fikir beyan edmiyecektim ise konuyu neden yoruma açtın?
sağolun allah razı olsun
yok diyen desin artık umrumda değil((( önemlideğil ben haram iş yemişim, resmi nikahım var haram eşim bana, varsın öyle olsun, sağolun (((( çok sağolun ((((
artık uyusam iyi olur
kk da bitmiştir benim için
allah yardımcım olsun hoşçakalın
kk da bitmiştir benim için
allah yardımcım olsun hoşçakalın[/QUOT
kk bütün kadınlara açık, herkesin fikir ve düşüncelerini, sıkıntı ve streslerini bazende güzellikleerini paylaştığı bir paylaşım sitesi olduğuna göre neden bitsin ki sizin için....sizi anlıyanlar, derdinize ortak olmak isteyenler ve yardımcı olmak isteyenler her zaman burada yanınızda olacaktır....pes etmek yok civcivy......
dini nikah konusunda yanılıyorsunuz beşeriz şaşarız diyip bence bu konuyu güzel bi şekilde sahih deliller içeren kaynaklardan araştırın bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu çok ama çok önemli bir konu aksi halde gerçekten zina olur(
Kızlar sinirden üzüntüden karışık yazmışım düzeltmeye çalıştım şimdi, umarım ifade edebilmişimdir şimdi,
Kızlar eşimle konuştum devamlı konuşuyorum, evlenmeden öncede daha nişanlıykende bunaltıyordu ama
akrabalarıyla,ben onlara gittiğimde sürekli evi dolduruyordu, alışcaksın diyordu bana,yorgunduk eşya bakıyorduk evlenmeden önce, yine dolduruyordu akşamları misafirle, biz böyleyiz baskısı yapıyordu, neyse bunun gibi bi sürü şey, işte sen bize uygunmusun değilmisin diyorlar akrabalarım komşularım diye söylüyordu sürekli, nişanımdan 3 gun önce bu laflar edilirmi,hep üzdü beni,
uyardı nişanlım benim zorlamalarımla hep onu ama kadın anlamıyor,biraz düzeltir gibi olmuştu, evlenince düzelir diyordu nişanlım, yok daha fena oldu kızlar(
her gun eli telde, balayında daha 1 gun olmuşken eşim uyardı, kavga ettik tadımızı kacırdın dediği halde,devam etti, şimdide beni aramaya başladı, kızım o benim, özlüyorum sizi deyip deyip bunaltmaya sömürmeye başladı iyice, artık kudurdu sanırım anlamıyorum ipin ucunu kaçırdı kızlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?