Eşimin annesiyle başımız dertte :( bıktım artık bıktırdı:((

bana değildi sanırım bu sözler
arkadaşım herkesin hassasiyeti farklı bilemiyeceğiz değil mi
ben bu konuda hassasım sen hassassın ama
karşımızdaki olmayabilir
öncelikle bizim dinimiz hoşgörü dini
bunu daha güzellikle anlatıp karşı tarafı diklendirmememk lazım
bak ne anladı
niçin beddua ediyor peki tahmin edebiliyor musun
madem siz böyle anlıyorsunuz ben de allaha havale ediyorum diye karşı savunmaya geçerek
kızdırmayalım, böyle konularda kopartmayalım ki
yarın birgün başka bi yerde ne sert insanlarsınız siz anlatmayı bilmiyorsunuz demesin başka bi konuda
bıktırmmayalım sevdirelim lütfen

Son düzenleme:

sağolun allah razı olsun
yok diyen desin artık umrumda değil((( önemlideğil ben haram iş yemişim, resmi nikahım var haram eşim bana, varsın öyle olsun, sağolun(((( çok sağolun((((
artık uyusam iyi olur
kk da bitmiştir benim için
allah yardımcım olsun hoşçakalın

herkes kendinden soruumlu...

din işlerinde Allah ile kul arasına girilmez........bu gibi durumlarda kişiler kendinden sorumludurlar....lütfen kızlarr......

canım sen bunara takılma
eşine HUZUR VER HUZUR
erkekler huzur sever
ben nişanlımla 4 yıldır birlikteyim sorarım sıkıldın mı benden
yok der huzur veriyorsun sen bana sakinleştiriyorsun
ki ben sakin bi insan değilim ama eş başka bişi

dediğim gibi
tatlım sen üzülme içini ferah tut eşini de sıkma sürekli
bak annesi böyle yapıyorsa sen azıcık akıllı olup keendine bağlamak yerine
napıyorsun sende aynı annesi gibi dırdır ediyorsun
tatlım bak eşin biraz da mesleki olarak iyi bir konumdaysa herkes için demiyorum ama
yarın birgün adam gider iki tatlı laf söyleyen kadının yanına
bak güzelim bu işler böyle neden çünkü adam aradığı sevgiyi annede de eşde de bulamazsa
hooooop huzur bulacağı başka bir yere
ille bu başka kadın olmaz
işine gücüne verir kendini sende 2 gün sonra gene ağlarsın
rşim ilgilenmio benle diye
canım sen akıllı ol madem kaynanan u kadar sıkıyor bu adamı
sen huzur ver evine bağla..

bi konu acmissin arkadasim bu tür yorumlara acik oman lazim...bazen konular farkli yerlere gidebilior bunada acik olman lazim..illa herkes sana sen haklisin diecek degil elbet farkli dusuncelerdede bulunacaklar...sana haklisin demediler die elestirdiler die kk bitmistir benim icin demen cok yanlis kk internete bisey yazdiginda muhakkak cvblarindan birinde kkdan ogrenebiliorsun...degerli bi site burasi tabi degerini bilene

dini nikah konusunda yanılıyorsunuz beşeriz şaşarız diyip bence bu konuyu güzel bi şekilde sahih deliller içeren kaynaklardan araştırın bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu çok ama çok önemli bir konu aksi halde gerçekten zina olur(

değil mi araştırmk en güzeli....
bilen bir insandan bilgi almak
ama az önce arkadaşa da çok yüklenildi
çünkü bizler anlatırken böyle şeyleri korkutmadan sevdirerek anlatmak yükümlülüğündeyiz....
çünkü tam tanımayan bir insanı korkutup kaçırabileceğimizi unutuyoruz hep...

eşinle olmaz sen tepkini dile getireceksin gerekirse kötü olcaksın ama sen bigün çıldır bak ondan sonra arıyormu..buarada benim de başıma geldi benzer bişey..kayınvalidem evlendiğim ilk zamanlar ilk aylar diyim bunaltmıştı beni hergün arıyor napıyonuz ne ediyonuz diye bazen açıyorum bazen açmıyordum eşime söylüyorum ama değişen bişe yok ne olcak kadın merak ediyor deyip tepkisiz kalıyordu..bi de sürekli beni arıyor oğlunu aramıyor ama beni arar aramaz oğlunu soruyordu..kıskanıyor oğlunu aynen.

naptım hattımı değiştirdim bi bahaneyle tarife değişince çok yazmaya başladı ona arayamıyor şimdi o kadar çok :) enn azından 3 -4 günde 1 e düştü iyi oldu..

dinde zorlama yoktur...herkes kendisinden sorumlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…