- Konu Sahibi mercan3535
-
evet doğru diyorsunuz. Ama sil baştan kolay mı? her seyi silmek tekrar başlamak. Hele bir bayan olarak. Herseyi ben düşünmekten çok yoruldum. Bazen diyorum. Mutlu olmak bu kadar zor mu?
aslında arkadaşı eşime çok benziyor. Ben eşimi seviyorum. Evet yaptırmak zor değil. ama ben duygusal biriyim. Ben yaptırdığım zaman onun anlamı olmuyor. Hayır aramızda bir kavga nefret durumu yok. En temel eksiklik ne derseniz. Eve işinden dolayı geç geliyor. Geldiği zaman ya yatıyor yada maç izliyor. Onunla olmak için kimi zaman bende maç izliyorum. Diğer zamanlar o bir odada maç izliyor ben dizi izliyoruum. Hafta sonu dışarı çıkıyoruz genel de diğer çiftlerle. Kadın muhambeti yapıyoruz onlarda erkek. Yalnız kaldığımızda genelde ben konuşuyoruum. Sohbetlerimiz sığ kalıyor. Ne eksik beraber yaşıyoruz ama sanki beraber değiliz. Eski sevgi ve ilgiyi bulmakta zorlanıyoruum. Ben duygusaal biriyim, bana ben senin kadar ince düşünemiyoruum diyoor. Benimkisi bir kapris değil çoçukta, karma raşığım kör düğüm olduum. Çabalıyorum. çabaladıkça batıyorrum. Belkide yapımından kaynaklanıyor. Bilmiyoruum. Ama teşekkür ederim sizee
eşinizle eskisi gibi hareketli bir hayata başlayın. evde oturmayın. beraber yapacağınız hobbyler bulun. yürüyüşlere katılın.5 senedir evliyim. 4 senede flört dönemimiz oldu. Flört dönemimizde çook şenşakrak bir ilişkimiz vardı. Artık eve geliyoor işe gidiyoor. Beraber hafta sonları geziyoruz. Ama birbirimize olan paylaşımımız çok azaldı. yakın arkaşı olduğu için onunla çok görüşüyoruuz ve sanki eksik şeyleri oo dolduruyormuş gibi geliyoor. Kendimi hissettiklerim karşısında çok kötü hissediyorrum. Napıcağımı şaşıyoruum. Kimseye belli edemiyorum. Kendimi alamıyoruum.
5 senedir evliyim. 4 senede flört dönemimiz oldu. Flört dönemimizde çook şenşakrak bir ilişkimiz vardı. Artık eve geliyoor işe gidiyoor. Beraber hafta sonları geziyoruz. Ama birbirimize olan paylaşımımız çok azaldı. yakın arkaşı olduğu için onunla çok görüşüyoruuz ve sanki eksik şeyleri oo dolduruyormuş gibi geliyoor. Kendimi hissettiklerim karşısında çok kötü hissediyorrum. Napıcağımı şaşıyoruum. Kimseye belli edemiyorum. Kendimi alamıyoruum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?