Eşimin ardaşına ilgi duyuyoruum. Kendimi çok kötü hissediyorum

mercan3535

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
26
0
6
35
İzmir
5 senedir evliyim. 4 senede flört dönemimiz oldu. Flört dönemimizde çook şenşakrak bir ilişkimiz vardı. Artık eve geliyoor işe gidiyoor. Beraber hafta sonları geziyoruz. Ama birbirimize olan paylaşımımız çok azaldı. yakın arkaşı olduğu için onunla çok görüşüyoruuz ve sanki eksik şeyleri oo dolduruyormuş gibi geliyoor. Kendimi hissettiklerim karşısında çok kötü hissediyorrum. Napıcağımı şaşıyoruum. Kimseye belli edemiyorum. Kendimi alamıyoruum.

Çok büyük bir boşluktasınız. Maalesef bazen öyle güçsüz anlarımız oluyor ki, o dönemlerde sanki en yanlış şeyi yaparak doğruya ulaşacağımızı zannediyoruz.
Arkadaşına karşı hissettiklerinize değil, eşiniz için olan duygularınızı gözden geçirin. Eğer sevginiz bittiyse ilgi duyduğunuz insan pek önemli değil

evet doğru diyorsunuz. Ama sil baştan kolay mı? her seyi silmek tekrar başlamak. Hele bir bayan olarak. Herseyi ben düşünmekten çok yoruldum. Bazen diyorum. Mutlu olmak bu kadar zor mu?

evet doğru diyorsunuz. Ama sil baştan kolay mı? her seyi silmek tekrar başlamak. Hele bir bayan olarak. Herseyi ben düşünmekten çok yoruldum. Bazen diyorum. Mutlu olmak bu kadar zor mu?

Eşinizi seviyorsanız ve evliliğinizi kurtarabileceğinize inanıyosanız mücadele edin bence.
Ortada elle tutulur bir sorun yoksa tabi...
Sorunlar konuşarak çözülür ancak. Hislerinizde yanılıyor da olabilirsiniz, geçici bir durum da olabilir.
Eşinizden göremediğiniz ilgiyi etraftan görmek, o ilgi ihtiyacınıza iyi gelmiş sadece.
En mantıklısı eşinizle oturup enine boyuna konuşmak

Konuşuyorum. fakat seni seviyorum diyor. Daha ne istiyosun senin gibi rahat var mı diyor. Elalimin kadınları dayak yiyor. Senin rahata alıştın asıl sen benim değerimi bilmiyosun vb seyler söylüyor

eksik ne var ki? once bunu bulun eksik bir şeyler neymiş o eksikler acaba acık ve net ben unları bunları da görmek istiyorum senden deyin sitemkar değil biraz naz ve cilve yapark hiçbir erkek karsısında sürekli şikayetçi bir kadın gormek istemez .Aslında erkeklere bazı seyleri yaptırmak cok kolaydır biraz kafayı kullanmak gerekir tabi artık szden nefret etmiyorsa ki ben hiç zannetmiyorum esinizde boyle bir durum oldugunu dusunmuyorum.Yargılmak gibi olmasın ama kocanızın arkadasından hoslanmak da ne demek !! Bence kocanız sizin sevginizde suphe etse daha iyi .Biz kadınlar el bebek gul bebek ollım sitiyoruz sürrekli ama oyle bi hayat yok anca masallarda filmlerde gorursunuz aklınızı basınıza toplayın ve mantıklı davranın artık kocaman erişkin bir bayansınız

eksik ne var ki? once bunu bulun eksik bir şeyler neymiş o eksikler acaba acık ve net ben unları bunları da görmek istiyorum senden deyin sitemkar değil biraz naz ve cilve yapark hiçbir erkek karsısında sürekli şikayetçi bir kadın gormek istemez .Aslında erkeklere bazı seyleri yaptırmak cok kolaydır biraz kafayı kullanmak gerekir tabi artık szden nefret etmiyorsa ki ben hiç zannetmiyorum esinizde boyle bir durum oldugunu dusunmuyorum.Yargılmak gibi olmasın ama kocanızın arkadasından hoslanmak da ne demek !! Bence kocanız sizin sevginizde suphe etse daha iyi .Biz kadınlar el bebek gul bebek ollım sitiyoruz sürrekli ama oyle bi hayat yok anca masallarda filmlerde gorursunuz aklınızı basınıza toplayın ve mantıklı davranın artık kocaman erişkin bir bayansınız

aslında arkadaşı eşime çok benziyor. Ben eşimi seviyorum. Evet yaptırmak zor değil. ama ben duygusal biriyim. Ben yaptırdığım zaman onun anlamı olmuyor. Hayır aramızda bir kavga nefret durumu yok. En temel eksiklik ne derseniz. Eve işinden dolayı geç geliyor. Geldiği zaman ya yatıyor yada maç izliyor. Onunla olmak için kimi zaman bende maç izliyorum. Diğer zamanlar o bir odada maç izliyor ben dizi izliyoruum. Hafta sonu dışarı çıkıyoruz genel de diğer çiftlerle. Kadın muhambeti yapıyoruz onlarda erkek. Yalnız kaldığımızda genelde ben konuşuyoruum. Sohbetlerimiz sığ kalıyor. Ne eksik beraber yaşıyoruz ama sanki beraber değiliz. Eski sevgi ve ilgiyi bulmakta zorlanıyoruum. Ben duygusaal biriyim, bana ben senin kadar ince düşünemiyoruum diyoor. Benimkisi bir kapris değil çoçukta, karma raşığım kör düğüm olduum. Çabalıyorum. çabaladıkça batıyorrum. Belkide yapımından kaynaklanıyor. Bilmiyoruum. Ama teşekkür ederim sizee

aslında arkadaşı eşime çok benziyor. Ben eşimi seviyorum. Evet yaptırmak zor değil. ama ben duygusal biriyim. Ben yaptırdığım zaman onun anlamı olmuyor. Hayır aramızda bir kavga nefret durumu yok. En temel eksiklik ne derseniz. Eve işinden dolayı geç geliyor. Geldiği zaman ya yatıyor yada maç izliyor. Onunla olmak için kimi zaman bende maç izliyorum. Diğer zamanlar o bir odada maç izliyor ben dizi izliyoruum. Hafta sonu dışarı çıkıyoruz genel de diğer çiftlerle. Kadın muhambeti yapıyoruz onlarda erkek. Yalnız kaldığımızda genelde ben konuşuyoruum. Sohbetlerimiz sığ kalıyor. Ne eksik beraber yaşıyoruz ama sanki beraber değiliz. Eski sevgi ve ilgiyi bulmakta zorlanıyoruum. Ben duygusaal biriyim, bana ben senin kadar ince düşünemiyoruum diyoor. Benimkisi bir kapris değil çoçukta, karma raşığım kör düğüm olduum. Çabalıyorum. çabaladıkça batıyorrum. Belkide yapımından kaynaklanıyor. Bilmiyoruum. Ama teşekkür ederim sizee[/QUOTE]

Yani erkekler bizler gibi ince düşüli değiller cok ince düşüncelisi de nadir siz eski flört zamanlarındaki günlerinizi arıyorsunuz ama bu artık mumkun olmayacak.Ben evli değilim ama etrafımda bir cok evli insan var ve gördüğüm kadarıyla hepsi aynı onlarda aynı durumda .Nasıl evlilikler var birbilseniz aldatan döven içen eve gelmeyen karısını evden cıkarmayan birazcıkda şükretmek gerek.İlişkimiz cok monotonlaştı durumu sizin evliliğinizde olustu sanırım bunlar ufak seyler atlatılır.Sorun kocanıza olan sevginiz .Kocanız sizinle ilgilense kocanızın arkadasını olan ilginiz azalacak mı acaba? Genelde diğer çiftlerle cıkıyoruz demişssin bir de kocanıza bir haftasonunuda basbasa gecırmeyi teklif edin ve yahut güzel bir yerde kahvaltı için 2 kişilik bir yer ayırttın pazar gunu ona suprız yapın ne biliyim eğlenecek seyler yapın karting yapın ve ya çift olarak takılıyorsanız paintball yapın eğlenin yapıcak sey cok ama biraz sizin cabalamanız gerekiyor.Umarım düzelir ve mutlu olursunuz

Eşinin arkadaşıyla ne gibi bir muhabbetin var, ne sıklıkla görüşüyorsunuz?

Konuyu biraz açar mısın? Neler paylaşıyırsunuz?

Yani erkekler bizler gibi ince düşüli değiller cok ince düşüncelisi de nadir siz eski flört zamanlarındaki günlerinizi arıyorsunuz ama bu artık mumkun olmayacak.Ben evli değilim ama etrafımda bir cok evli insan var ve gördüğüm kadarıyla hepsi aynı onlarda aynı durumda .Nasıl evlilikler var birbilseniz aldatan döven içen eve gelmeyen karısını evden cıkarmayan birazcıkda şükretmek gerek.İlişkimiz cok monotonlaştı durumu sizin evliliğinizde olustu sanırım bunlar ufak seyler atlatılır.Sorun kocanıza olan sevginiz .Kocanız sizinle ilgilense kocanızın arkadasını olan ilginiz azalacak mı acaba? Genelde diğer çiftlerle cıkıyoruz demişssin bir de kocanıza bir haftasonunuda basbasa gecırmeyi teklif edin ve yahut güzel bir yerde kahvaltı için 2 kişilik bir yer ayırttın pazar gunu ona suprız yapın ne biliyim eğlenecek seyler yapın karting yapın ve ya çift olarak takılıyorsanız paintball yapın eğlenin yapıcak sey cok ama biraz sizin cabalamanız gerekiyor.Umarım düzelir ve mutlu olursunuz[/QUOTE]

Nedense çabalayan, anlayan, uğraşan hep biz evli kadınlarız. En iyisi çoçuk yapayım olsun bitsiin. Dayak yemediğime,eve hapis olmadığıma şükredeğim. paintball anlından vurur hırsımı alırıım:)

Nedense çabalayan, anlayan, uğraşan hep biz evli kadınlarız. En iyisi çoçuk yapayım olsun bitsiin. Dayak yemediğime,eve hapis olmadığıma şükredeğim. paintball anlından vurur hırsımı alırıım:)[/QUOTE]

hahaha ne güldürdün beni ya iyi fikir Allah düşünen yerlerine zeval vermesin Ne yazık ki durum boyle hiçbirimiz istemeyiz boyle olsun.Cocuk mu cocuk fikrini iyi düşün istersen

sizin bu ilginiz kesinlikle sağlıklı ve ahlakî değil, çok tehlikeli bir kapının eşiğindesiniz.
eşinizle ayrılıp o kişiyle evlenecek bile olsanız benzer sorunlar her zaman karşınıza çıkabilir.
dışardan bakınca insanlar olduklarından daha farklı görünürler.
yani o kişinin size çekici gelmesi emin olun aldatıcı bir şeytan hilesi.
sakın zaafınızı belli etmeyin ve kendinizi koyvermeyin.
Allah'a sığının ve men edilen kötü bir davranışa düşmekden korkun.

sinemaya gidip ayrı filimlere giren çiftler olduğunu da duymuştum. ne acı.
çiftler birbiri için fedakârlık gösterebilmeli.
paylaşımlarını artırmak için gayret göstermeli.
bazen kadın, bazen de erkek eşini ihmal edebiliyor.
fakat bu telafi edilemeyecek bir kayıp veya tedavi edilemeyecek bir hastalık değil.
bir aile danışmanına başvurabilirsiniz.
ayrıca size Sema Maraşlı'nın kitaplarını tavsiye ederim.
bu arada sizin cinsel hayatınız yolunda mı?
sakın bunların arkasında cinsel tatminsizlik veya eksiklik yatıyor olmasın?

eşinizin ilgisizliğinden dolayı bir boşluğa düşmüzsünüz belli ki tek istediğiniz gösterilmesi gereken ilgi sevgi.Onlara sorsanız seviyorum işte der ve eminim seviyorlardır ama bunu göstermek gerekir,zor değil ki maddi fiziki ekstra bir çabaya da gerek yok ki güler yüz kadınların ruhunu okşayan bir kaç güzel söz birlikte geçirilen dolu dolu bir vakit koltukta otururken elele oturma sarılma vs bunlar basit şeyler ama bunlar eksik olunca hayat bir kadına zehir oluyor kadınlar duygusaldır eminim ki eşiniz size gereken ilgiyi gösterse size tekrar mutluluğu tattırsa arkadaşına olan ilginiz bitecek eşinize bağlanacaksınız
eşinizle oturun açıkça konuşun bu ilişki bitişe yaklaşıyor deyin benim duygusal yönden tatmin olmaya ihtiyacım var biraz ilgili olsan falan deyin

Canım herşey insanlar için fakat anlattığın bu durum o düştüğün boşluğu dolduramaz ancak ve ancak eşin doldurduğu zaman o histen kurtulursun hepimizin yaşadığı sorunlar var evlilik kolay değil ama ilk günlerini asla bir daha geri getiremezsin eşinin arkadaşıyla aynı ortamda bulunmayin derim belli bi süre sonra bu düşüncelerle bogustugun icin hem pişmanlık hemde vicdan azabı duyarsın. Herkes ikili ilişkide farklılık gösterir ama eşinin bugünkü halini düşünüp kıyaslama yapma umarım bu yanılgıdan dönersin. Allah yardımcın olsun canım

Sayfanın bir kenarına Eşine neden aşık olduğunu maddeler halinde yaz, diğer kenara da eşinin arkadaşı yada herhangi birinden hoşlandiğın özellikleri yaz. Uzun süredir flört ettiğin eşinin güzel yönlerinin ne kadar çok olduğunu göreceksin, diğer tarafta ise hoşlandığın yönlerin herhangi bir erkekte olabileceğini de anlayacaksın.
Bir de bu arada eşinin herşeyiyle ilgilen temizliği, işe giderken bir çocuk giydirir gibi hazırla, yani eşine odaklan, işte o zaman eşine haksızlık yaptığını anlayacaksın.
Daha ağır şeyler yazmak istemiyorum.

Son düzenleme:
eşinizle eskisi gibi hareketli bir hayata başlayın. evde oturmayın. beraber yapacağınız hobbyler bulun. yürüyüşlere katılın.
ve en önemlisi o arkadaşla samimiyete son verin. ve ayağını kesin ve sık görüşmeyin..

Eşinizle sorunlarınızı çözebilirsiniz, sakın ola bu sebeplerden bir hata yapmayın, ömür boyu vicdan azabı çekersiniz. Arkadaşınız sizin eşinize ilgi duysaydı ne hissederdiniz onu düşünün. Biliyorum, insan hislerini kendisi seçmiyor, olaylar bazen kontrolsüz gelişebiliyor ama şu andan sonra olacaklar tamamen size bağlı.

Erkeklerin düşünce sistemi bizden daha farklı. Geçen gün ofisteki erkekler eşlerinin neden gelin çiçeklerini sakladığını tartışıyorlardı, birisi "Ne bileyim, onlar için bir anlamı var herhalde." dedi, diğeri de "Herhalde öyle, hepsi saklıyor galiba." diye cevap verdi. Yani bizim için önemli olan şeyleri anlamayabiliyorlar. Eşinize haksızlık etmeyin, çabalayın. Zaten boşanıp arkadaşınızın eşiyle evlenseniz dahi bir kaç sene sonra dikkat edilmezse evlilik aynı noktaya varır.

Bir de madem kendinizi alamıyorsunuz, arkadaşınızdan ve eşinden muhakkak uzak durun.

Umarım eşin hissetmiyordur o boşluğu arkadaşıyla doldurduğunu.Benim konularıma bakarsan tam 1 senedir eşimle benzer konudan tartışıyoruz.Eşim de sanırım boşlukta ve bir bayan arkadaşla yakın .Aralarında gözle görülür pek bir şey olmasa da hissediyorum ve inanın çok mutsuzum.İnşallah ailenize zarar vermezsiniz.Hiç doğru düşünceler değil bunlar bana göre.Kendimi alamıyorum demeyin.Bir kadın yanlış düşünceler içine girmişse uzaklaştırmayı da bilir pekala.

Gerçekten çok üzüldüm bu duruma. Eşin dengeyi kuramama ve size karşı olan eksik davranışları sanırım bu duruma getirdi sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…