Eşimin ardaşına ilgi duyuyoruum. Kendimi çok kötü hissediyorum

madem öyle görüşmeyin

Genis falan bakamam. Bana gore degil genislik. Cok sey soylemek istiyorum ama sizin gibi biri icin ban yemek istemiyorum. Zira cok seviyesizsiniz. Iki bacak arasiyla benim soylediklerim arasinda ne gibi bir baglanti kurdugunuzu anlamadim cunku.

Kaç defa soruldu ama net yanıt vermiyorsunuz ? Bu arkadaşın sizin duygularınızdan haberi var mı yok mu? İlişki olmasına izin vermedim derken? Duygularınız karşılıklı ama kendinize engel oldunuz sınırladınız mı nedir yani kesin olarak?
Çünkü sadece sizin kendi içinizde bunu yaşamanız farklı, karşıdakine hissettirerek yada aynı duyguları yaşayarak devam ettirmeniz farklı? Dolayısıyla buna açıklık getirirseniz daha net fikirler alabilirsiniz.

Benim eşimde geç geliyor,ayrıca sadece hafta sonları çıkıyoruz dışarı,evet sebeplerim geçerli bence ,
dur ben yarın hemen eşimin arkadaşlarını bir listeliyim ,olabilitesi olanları ayırayım ,te allam yaaaa ..

Ya abartmayın arkadaşlar.
''Eşimin arkadaşıyla beraber oldum'' demiyor kadın. Eşinin ilgisizliğinden yakınıyor ve şaşırmış durumda.
Evet olmaması gereken bir durum; böyle birşeyi çoğumuz ahlaken onaylayamayız ama konusahibi herhangi bir yanlış yapmamış,
aşık da değil.
Hemen boşan diyeneler size de çok gülüyorum vallahi,bi bitin yaa

Konusahibi arkadaşım lütfen eşinle aranızı düzeltecek bir girişimde bulunmayı -o yapmıyorsa- senyap
Bir evlilik 2 kişi arasında yaşanır problemleri de ancak iki kişi düzeltebilir, kafanızdan silip atın başkalarını hatta o kişiyle görüşmeyin lütfen. Gelmesine izin vermeyin, yada illa ki görüşülecekse siz görüşmeyin eşiniz görüşsün.

izin vermedim lafına ben de takıldım
eğer adam bu hislerin farkındaysa ve bundan faydalanmaya çalışıyosa çok kötü gerçekten
bu adamla bi asla görüşmemeli bence
sonuçta bi şekilde aklını karıştırıyo

Abi ben erkeklere hak verdim artık ciddiyim...

Adamlar zaten duygusal boşluğa düşmek için bahane arıyor..

Kadınlar olarak bunu yapan bir erkek olsa burada taşlardık..

Hemcinsim olunca işin rengi değişiyor mu ?

Başkası olsa yine hak veremesemde en azından duruma başka bir gözle bakardım..Yorumumu da ona göre yapardım

Resmen ARKADAŞI ! ya..Umarım o adam da size karşı böyle şeyler hissetmiyordur..Zira eşine gerçekten yazık olur topyekun..

Cem yılmaz haklı ''Hani marjinal bizdik ''

konuyu ve yorumları okudum,okudum okudum ve şok oldum.kk kadınları ne kadar anlayışlıymış.

yapmayın hanımlar,bir erkek bunları yapsa hep beraber lanet etmiyor muyuz.hep birlikte kötülemiyor muyuz.hem cinsimiz olunca aldatma olmuyor mu.madem boşluktan gönül kayabiliyor,erkeklerin yaptıklarını da makul karşılayalım

Boşanman gerektiğini söyleyenlere gülenler olmuş ama tekrar ediyorum boşanmalısın
Sen bu adamı sevseydin gönlün başkalarına kaymazdı. Bence zorlamamalı ve aşık olabilecğin birine tutunmalısın. Hangi devirde yaşıyoruz? Niye sevmediğimiz biriyle bir hayatı paylaşma konusunda bir toplum baskısıyla iteleniyoruz? Aynı durumda bir erkek olsa normal karşılanır. Aşık oldu adam der geçiştiririz ama kadın aşık olunca ayıplıyoruz. Kadınlar robot mu? Bizim gönlümüze başka birileri giremez mi?

Ben bu anlayışın sebebini biliyorum biliyorum da şimdi yazsam mı yazmasam mı onu bilemedim

Yani ben burada böyle bir konu açılacak ''aman canım,aman cicim,çok üzüldüm '' bla bla bla denilecekti..

Valla geçen gün ki ültimatom topyekun işe yaramış..

Ben hâlâ bu arkadaşa anlam veremeyenlerdenim..

Erkek boşluğa düşer elimize ne gelirse yazarız yalan mı ?

adamın ne şe... koyarız ne de ö.... lüğünü !

Eee kadın yapınca ne oluyor yani ne ? Duygusal mı ? Ne yani

Valla burada erkek aşık olunca ''erkektir yapar amaaaan cicim az görmezden gel,dönüp dolaşıp geleceği yer senin yanındır'' diyen kadın yüzdeye vursak anca 3'tür gördüğüm..

Ha eğer böyle düşünüp sırf iş olsun diye taşlıyorlarsa bu duygusal manada boşluğa itilmiş erkeği onu bilemen tabi

Bu anlayış hemcinsimiz bir hataya düşmesin diye...
Hanımefendi sıkıntısını paylaşmış..
Bu durumdan hoşnut olmadığı belli..
Ne yani vurun k....e mi yapalım?!
Yada recm mi edelim?
Neden illa kötülemek zorundayız??

konu sahibi sana hayret ettim. öyle normal bir şeymiş gibi anlatıyorsun ki. hayret ya

olayın ne kadar kötü bir durum olduğunu anlaman için empati kurman yeterli.

eşin senin arkadaşından hoşlansaydı sadece duygusal boşlukta olduğundan o zaman da normal mi görürdün?

görüyorsan zaten biz seninle aynı dünyada yaşamıyoruz bence.:44:

esinden ilqi qoremeyince baska yerlerde ariyosun mutluluqu yanlis belki ama esininde seni birazcik anlamasi qerek hcbsy tek tarafli olmuyo.

Eşinle daha farklı zamanlar geçirmeye çalışabilirsin. Her şeyi karşı taraftan beklemek niye

Ne bileyim iş çıkışına gidin, hadi şurada yemek yiyelim deyin

Hafta sonuna program yapın ya da 2 günlüğüne abanta filan gidin

Evde bile yapılacak çok şey var

Aman evlendik heyecan söndü bende ilgiyi başkasında arıyorum diye bir şey olmaz

Ya şimdi o adamdan da karşılık gelse beraber olsanız o adam sizinle bir gelecek düşünmez. Eşini aldatan beni neden aldatmasın der

Siz o sevdadan vazgeçin, ama olmuyorsa da boşanın

Sen dua et paylaşabildiğin haftasonların var eşi uzakta olanlar ne yapsın ben gibi...belki 5 ay görüşemiycez ama kendimi ne boşlukta hissediyorum nede sevgisiz. Eğerki çalışmıyorsan bence biran önce iş bul kendine çünkü boş otura otura çok dinlemişsin kendini. Hiç bir evlilik dört dörtlük değildir tabikide herkeste eksiklik var fakat yerine koyacağımız şeyi iyi seçmeliyiz...Kendini ibadete ver Rabbim bu tehlikeli ve günah yoldan kurtarır seni...

Konu sahibine dün gece..konuyu biraz açar mısn? hissettiklerin tam olarak nasıl? o kişiyle neler paylaşıyorsunuz? sana tavrı nasıl? vs...gibi bir soru sordum ama baktığım kadarıyla cevaplamamış..

Buna bir yanıt verse daha gerçekçi yorumlar olabilir..

Aynı bu sebep yüzünden yuvası dağılmak üzere olan biriyim .Eşim ve bayan arkadaşıyla samimiyeti.Bunu kabullenmemem zalimlik mi?Eşime de aynı şeyleri tekrarlıyorum.Kusura bakma ama sizin genişliğinizi aklım almıyor.Değer yargısı dediğin şey bir kişinin bile mutsuzluğuna sebep olacaksa (ki o kişi en yakınınız ve güvendiğiniz kişiyse ,bir ömür paylaşmayı düşündüğünüz kişi) burada bir yanlışlık var bana göre.Yuvanı kurtarmak istiyorsan eşine saygı gösteriyorsan sevgiyi başka varlıklarda aramalısın.Karşı cinsten birinde değil.Faydalı işler yapmanı kafan dağılsın diye tavsiye etmiştim.Buraya derdini açıp yorumumu beğenmiyor ve bir de eleştiriyorsun hem de sert şekilde.Arkadaşım bir süre o kişiyle görüşmemen kafanı toplamana yardımcı olacaktır.İnşallah tez zamanda ailen için doğru olanı yaparsın.Allah yardımcın olsun.

Eşinizden göremediğiniz ilgiyi belki de size normal şekilde yaklaşan
başka bir erkekte bulmaya çalışıyorsunuz.
Bu, şu an eşinizin erkek arkadaşı, yarın başka biri olabilir.

Lütfen kendinize gelin, evli olduğunuzu unutmayıp, kendinize çekidüzen verin.
Bir an önce duygularınızı kontrol altına alın, hatta o kişiyle görüşmeyin...

insana rahatta batıyormuş arkadaş okadar sorunun içinde paylaşımımız azalsa bıle dönüp kimseye bakasım gelmiyor böyle rahat olunca macera aranıyor sanırım şimdi ben yaşadığım sorunlara üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…