- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi mercan3535
-
5 senedir evliyim. 4 senede flört dönemimiz oldu. Flört dönemimizde çook şenşakrak bir ilişkimiz vardı. Artık eve geliyoor işe gidiyoor. Beraber hafta sonları geziyoruz. Ama birbirimize olan paylaşımımız çok azaldı. yakın arkaşı olduğu için onunla çok görüşüyoruuz ve sanki eksik şeyleri oo dolduruyormuş gibi geliyoor. Kendimi hissettiklerim karşısında çok kötü hissediyorrum. Napıcağımı şaşıyoruum. Kimseye belli edemiyorum. Kendimi alamıyoruum.
siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyoruum. Dünya sandığınız gibi bir yer değiil. Çıkın lütfeen şu iki bacak arasındaan. Benim burda yasadığım duygusal bir boşluuk.duygusal bir tatminsizliik. Olaylara biraz geniş bakıın. ilk taşı hiç günağı olayan atsın lütfeen. Ben nerdeyim sizz nerdesiniz.
Kaç defa soruldu ama net yanıt vermiyorsunuz ? Bu arkadaşın sizin duygularınızdan haberi var mı yok mu? İlişki olmasına izin vermedim derken? Duygularınız karşılıklı ama kendinize engel oldunuz sınırladınız mı nedir yani kesin olarak?
Çünkü sadece sizin kendi içinizde bunu yaşamanız farklı, karşıdakine hissettirerek yada aynı duyguları yaşayarak devam ettirmeniz farklı? Dolayısıyla buna açıklık getirirseniz daha net fikirler alabilirsiniz.
Agir elestirenlere, yargisiz infaz yapanlara kizardik ama bu tutum beni daha cok rahatsiz etti. Biraz fazla degil mi bu hosgoru hanimlar?
Ne demek yahu esimin boslugunu arkadasi dolduruyor?
Ayni seyi esi konu sahibesine yapsa erkekler soyledir boyledir derdik oyle degil mi?
Adamcagizin bir sucu gunahi da yok. Neymis, eskisi kadar vakit ayiramiyormus. Tebrikler, bu da zaten gonlunun baska yerlere kaymasi icin cok makul bir sebep.
Yapmayin hanimlar ya ben mi yanlis anliyorum bariz sekilde esinin arkadasina gonlunun kaydigindan bahseden birini teselli mi ediyorsunuz?
Burada bazen konu aciliyor, esini aldatanlar itirafta bulunuyor. Onlara yapilan elestirileri hatta hakaretleri dusunuyorum da. Tamam onlari da dogru bulmuyorum ama karsilikli olmamasi mi bu hosgorunun sebebi? Benim gozumde ikisinin hic farki yok. Karsi taraf adim atsa belki karsilik bile bulacak...
konuyu ve yorumları okudum,okudum okudum ve şok oldum.kk kadınları ne kadar anlayışlıymış.
yapmayın hanımlar,bir erkek bunları yapsa hep beraber lanet etmiyor muyuz.hep birlikte kötülemiyor muyuz.hem cinsimiz olunca aldatma olmuyor mu.madem boşluktan gönül kayabiliyor,erkeklerin yaptıklarını da makul karşılayalım
Boşanman gerektiğini söyleyenlere gülenler olmuş ama tekrar ediyorum boşanmalısın
Sen bu adamı sevseydin gönlün başkalarına kaymazdı. Bence zorlamamalı ve aşık olabilecğin birine tutunmalısın. Hangi devirde yaşıyoruz? Niye sevmediğimiz biriyle bir hayatı paylaşma konusunda bir toplum baskısıyla iteleniyoruz? Aynı durumda bir erkek olsa normal karşılanır. Aşık oldu adam der geçiştiririz ama kadın aşık olunca ayıplıyoruz. Kadınlar robot mu? Bizim gönlümüze başka birileri giremez mi?
faydalı işler yapmakla bunun ne alakası var anlayamadım. Faydalı seyler yapmadığı mı nerden biliyosunuz onuda bilmiyorum. Bayan arkadaşlarım farklıdır sevginin yeri farrklıdır. Ben sizde bir genişlik göremiyoruum. Sadece yargılayan kendi deger yargılarıyla yargılayan birini görüyoruum. yargılaya bilirsiniz. Beğenmeye de bilirsiniz. Kendinize göre tek haklı da siz olabilirsiniz. Bana göre bu sert bir düşünce ancak dar bir zihnin ürünü olabilir umarım hayatta yaptınız hatalarda kendinize bu kadar zalim davran mıyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?