Eşimin ardaşına ilgi duyuyoruum. Kendimi çok kötü hissediyorum

Flört dönemlerinizdeki gibi yaşayın hayatınızı.. Bugünleri geride bırakıp bir zamanlar yanına koşarak gittiğin adamı düşün ve tutun ona. Otur karşısına konuş. Sen elinden geleni yaptıktan sonra hala olmuyorsaa evliliğini uzatmanın bir anlamı yok.. Eşinin arkadaşına yakınlık hissetmenle yabancı birine yakınlık hissetmen arasında bir fark görmüyorum.

Her gün gezicek haliniz yok ya hafta sonları çıkıyormuşsunuz işte... Arada bi her ilişkide monotonluk olur.. Kişiler hayat yaşayışlarına , sorumluluklar, mücadeleden dolayı kimi zaman içine kapanabiliyo.. Eşinize bu içinizdeki sorunları ona karşı beklentilerinizi,artık eskisi kadar paylaşımınızın neden azaldığını sorabilirsiniz eminim size vericek bi cevabı olucaktır.. Gelelim size siz her boşluğa düştüğünüzde birine mi ilgi duyarsınız İnsan eşinin arkadaşından hoşlanır mı , yada yan gözle bakar mı ? Siz hata yapıyosunuz

bu sizin hayatınız elbette eleştirmek bana düşmez fakat size tavsiyem eşinizin yerine geçin yani empati kurun.empatiye rağmen bu durum doğal görünüyorsa yapacak birşey yok.

Çooookkkkk ayıppp

O boşluğu eşinin arkadaşına ilgili duyarak değil de..
Birşeylerle uğraşarak doldurmalısın..
Hobiler vs...
Yada dualarla da doldurabilirsin o boşluğu..
İnşallah şeytana uyup bir hata yapmazsın.

Son düzenleme:
Agir elestirenlere, yargisiz infaz yapanlara kizardik ama bu tutum beni daha cok rahatsiz etti. Biraz fazla degil mi bu hosgoru hanimlar?

Ne demek yahu esimin boslugunu arkadasi dolduruyor?

Ayni seyi esi konu sahibesine yapsa erkekler soyledir boyledir derdik oyle degil mi?

Adamcagizin bir sucu gunahi da yok. Neymis, eskisi kadar vakit ayiramiyormus. Tebrikler, bu da zaten gonlunun baska yerlere kaymasi icin cok makul bir sebep.

Yapmayin hanimlar ya ben mi yanlis anliyorum bariz sekilde esinin arkadasina gonlunun kaydigindan bahseden birini teselli mi ediyorsunuz?

Burada bazen konu aciliyor, esini aldatanlar itirafta bulunuyor. Onlara yapilan elestirileri hatta hakaretleri dusunuyorum da. Tamam onlari da dogru bulmuyorum ama karsilikli olmamasi mi bu hosgorunun sebebi? Benim gozumde ikisinin hic farki yok. Karsi taraf adim atsa belki karsilik bile bulacak...

Gayet normal. Herkes aşık olabilir. Böyle bir durumla karşılaşabiliriz. Olgunlukla karşılamak en mantıklısı. Eşinizi sevmiyorsanız erkenden yolunuzu çizmelisiniz. Hoşlandığınız adamla veya başkasıyla yolunuza devam edebilirsiniz ama sevmediğiniz bir adamla bir ömürü paylaşamazsınız. Eziyet kendinize yaptığınız. Çocuğunuz olsun ya da olmasın kendinize soracağınız sorulara dürüstlükle cevap verin ve oyalanmayın.

yok artık daha neler .... insanlar ne tehlikeli olmuş . arkadaşıma bile bakabilcek demek eşim . kardeşim kendine gel saçma bri yola girme . yazık günah . koca kadınsın .

siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyoruum. Dünya sandığınız gibi bir yer değiil. Çıkın lütfeen şu iki bacak arasındaan. Benim burda yasadığım duygusal bir boşluuk.duygusal bir tatminsizliik. Olaylara biraz geniş bakıın. ilk taşı hiç günağı olayan atsın lütfeen. Ben nerdeyim sizz nerdesiniz.

Duygusal boşluk olsun fiziksel boşluk olsun.Kabul edilemez .neden başka şekilde doldurmayı düşünmüyorsun.Neden bayan arkadaşlarınla gidermiyorsun bu boşluğu?Ya da daha faydalı işlerle?Yazık,eşin hak etmiyor bunu.Bunun adı genişlikse ben de geniş olmamayı tercih ediyorum.

Şimdi buraya eğer şöyle yazsaydınız;
'Kocam duygusal boşluğunu arkadaşımla dolduruyor.' Emin olun yüzde doksanının vereceği cevap 'Aldatmanın duygusal boşluğu,fiiksel boşluğu yoktur.Aldatmak aldatmaktır! Boşa gitsin!' olurdu.Tabi bu en basit cevaplardan birisi...eşinize söylenecek lafları saymıyorum bile. Ben hala aynı şeyi söylüyorum.Madem eşinizin arkadaşıyla duygusal boşluk dolduracak durumdasınız,boşanın.Eşinize yazık çünkü.
Hiçbirimizin eşi 7-24 dibimizde değil...Bazen yorgunluktan işten güçten araya böyle soğukluk girebilir.zamanla düzelir geçer gider.Ne bekliyorsunuz ki evlenmişsiniz zaman geçmiş hala flört dönemindeki gibi olmaz bişeyler zamanla monotonlaşır.Siz ufak tefek şeylerle bile renk katabilirsiniz.
Bu arada sorulmuş ama cevap vermemişsiniz sanırım.Ne gibi bir muhabbetiniz var ki eşinizin arkadaşıyla? umarım bunun farkında değildir ???

cinsellikle bir alakası yook. Cinsellik dediniz sey malesef hayatımızı anlamlı kılmıyoor. Ben hasta değilim. Mutsuzum bir kadınım. Çünkü hayatı, sevgiyi bazende acıyı paylaşmaktır bence evlilik. evet duygularımın rotası şaştı ama rota saşınca sizce gemide ye mi sorulur sen nereye gidiyorsun diye yoksa kaptana mı?

tamam o zaman eşinle konuş ve ayrıl .. sen ne yapmak istiyorsun hem evli olup hemde eşinina rkadaşıyla ilişki yaşamak mı .. hem duygusal boşluktayım diyorsun hem ayrılmıyorsun adamdan .

faydalı işler yapmakla bunun ne alakası var anlayamadım. Faydalı seyler yapmadığı mı nerden biliyosunuz onuda bilmiyorum. Bayan arkadaşlarım farklıdır sevginin yeri farrklıdır. Ben sizde bir genişlik göremiyoruum. Sadece yargılayan kendi deger yargılarıyla yargılayan birini görüyoruum. yargılaya bilirsiniz. Beğenmeye de bilirsiniz. Kendinize göre tek haklı da siz olabilirsiniz. Bana göre bu sert bir düşünce ancak dar bir zihnin ürünü olabilir umarım hayatta yaptınız hatalarda kendinize bu kadar zalim davran mıyorsunuzdur.

boşlukta olduğunuz belli ama eşinizin arkadaşıyla görüşmeye devam ederseniz bu işin içinden çıkamazsınız
eşinizi seviyo musunuz bu evliliği yürütmek istiyo musunuz anlamadım
eğer istemiyosanız eşinizin vaktini almayın boşuna
bence biraz kendinizi eşinizin yerine koyun o sizin arkadaşınızdan hoşlansa ne hissederdiniz diye belki yardımcı olur

bu arada eşinizin arkadaşıyla olan ilişkiniz ya da yakınlığınız ne boyutta dğer tarafta sizden hoşlanıyo mu mesela ya da aranızda bi ilişki var mı cevaplarsanız sevinirim
çünkü ben bi ilişkinin başladığı izlenimine kapıldım

Son düzenleme:

ilişki olmasına izin vermediim. Eşimi Seviyorum. 'bence biraz kendinizi eşinizin yerine koyun o sizin arkadaşınızdan hoşlansa ne hissederdiniz diye belki yardımcı olur' kesinlikle katılıyorrum. Zaten bu bile kendimi kötü hissettiriyoor.Karmakarışık allak bullak olduum. İnsan bazen çaresiz kalıyoor. Birşeylerii değiştirmek düzeltmek istiyor ama gücü yetmiyoor

bence bi psikologa gitmelisin biz ne kadar yardımcı olabiliriz ki
her kafadan bi ses çıkıyo
sizi en iyi yönlendirecek kişi psikolog bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…