- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
- Konu Sahibi mercan3535
-
5 senedir evliyim. 4 senede flört dönemimiz oldu. Flört dönemimizde çook şenşakrak bir ilişkimiz vardı. Artık eve geliyoor işe gidiyoor. Beraber hafta sonları geziyoruz. Ama birbirimize olan paylaşımımız çok azaldı. yakın arkaşı olduğu için onunla çok görüşüyoruuz ve sanki eksik şeyleri oo dolduruyormuş gibi geliyoor. Kendimi hissettiklerim karşısında çok kötü hissediyorrum. Napıcağımı şaşıyoruum. Kimseye belli edemiyorum. Kendimi alamıyoruum.
Agir elestirenlere, yargisiz infaz yapanlara kizardik ama bu tutum beni daha cok rahatsiz etti. Biraz fazla degil mi bu hosgoru hanimlar?
Ne demek yahu esimin boslugunu arkadasi dolduruyor?
Ayni seyi esi konu sahibesine yapsa erkekler soyledir boyledir derdik oyle degil mi?
Adamcagizin bir sucu gunahi da yok. Neymis, eskisi kadar vakit ayiramiyormus. Tebrikler, bu da zaten gonlunun baska yerlere kaymasi icin cok makul bir sebep.
Yapmayin hanimlar ya ben mi yanlis anliyorum bariz sekilde esinin arkadasina gonlunun kaydigindan bahseden birini teselli mi ediyorsunuz?
Burada bazen konu aciliyor, esini aldatanlar itirafta bulunuyor. Onlara yapilan elestirileri hatta hakaretleri dusunuyorum da. Tamam onlari da dogru bulmuyorum ama karsilikli olmamasi mi bu hosgorunun sebebi? Benim gozumde ikisinin hic farki yok. Karsi taraf adim atsa belki karsilik bile bulacak...
siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyoruum. Dünya sandığınız gibi bir yer değiil. Çıkın lütfeen şu iki bacak arasındaan. Benim burda yasadığım duygusal bir boşluuk.duygusal bir tatminsizliik. Olaylara biraz geniş bakıın. ilk taşı hiç günağı olayan atsın lütfeen. Ben nerdeyim sizz nerdesiniz.
sinemaya gidip ayrı filimlere giren çiftler olduğunu da duymuştum. ne acı.
çiftler birbiri için fedakârlık gösterebilmeli.
paylaşımlarını artırmak için gayret göstermeli.
bazen kadın, bazen de erkek eşini ihmal edebiliyor.
fakat bu telafi edilemeyecek bir kayıp veya tedavi edilemeyecek bir hastalık değil.
bir aile danışmanına başvurabilirsiniz.
ayrıca size Sema Maraşlı'nın kitaplarını tavsiye ederim.
bu arada sizin cinsel hayatınız yolunda mı?
sakın bunların arkasında cinsel tatminsizlik veya eksiklik yatıyor olmasın?
cinsellikle bir alakası yook. Cinsellik dediniz sey malesef hayatımızı anlamlı kılmıyoor. Ben hasta değilim. Mutsuzum bir kadınım. Çünkü hayatı, sevgiyi bazende acıyı paylaşmaktır bence evlilik. evet duygularımın rotası şaştı ama rota saşınca sizce gemide ye mi sorulur sen nereye gidiyorsun diye yoksa kaptana mı?
Duygusal boşluk olsun fiziksel boşluk olsun.Kabul edilemez .neden başka şekilde doldurmayı düşünmüyorsun.Neden bayan arkadaşlarınla gidermiyorsun bu boşluğu?Ya da daha faydalı işlerle?Yazık,eşin hak etmiyor bunu.Bunun adı genişlikse ben de geniş olmamayı tercih ediyorum.
tamam o zaman eşinle konuş ve ayrıl .. sen ne yapmak istiyorsun hem evli olup hemde eşinina rkadaşıyla ilişki yaşamak mı .. hem duygusal boşluktayım diyorsun hem ayrılmıyorsun adamdan .
boşlukta olduğunuz belli ama eşinizin arkadaşıyla görüşmeye devam ederseniz bu işin içinden çıkamazsınız
eşinizi seviyo musunuz bu evliliği yürütmek istiyo musunuz anlamadım
eğer istemiyosanız eşinizin vaktini almayın boşuna
bence biraz kendinizi eşinizin yerine koyun o sizin arkadaşınızdan hoşlansa ne hissederdiniz diye belki yardımcı olur
bu arada eşinizin arkadaşıyla olan ilişkiniz ya da yakınlığınız ne boyutta dğer tarafta sizden hoşlanıyo mu mesela ya da aranızda bi ilişki var mı cevaplarsanız sevinirim
çünkü ben bi ilişkinin başladığı izlenimine kapıldım
ilişki olmasına izin vermediim. Eşimi Seviyorum. 'bence biraz kendinizi eşinizin yerine koyun o sizin arkadaşınızdan hoşlansa ne hissederdiniz diye belki yardımcı olur' kesinlikle katılıyorrum. Zaten bu bile kendimi kötü hissettiriyoor.Karmakarışık allak bullak olduum. İnsan bazen çaresiz kalıyoor. Birşeylerii değiştirmek düzeltmek istiyor ama gücü yetmiyoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?