Yukarıda bir yorumda uzmandan yardım al denmiş sana.Verdiğin cevaplardan aşırı öfkelisin,hatta kendinle kavgan var.Yoo sakın cevaplara kızıyorum deme.Bu konuyu açarken tepkilerin ne olacağını az çok anlamışsındır.Kendine duyduğun öfkenin sebebi,yaptığının yanlış olduğunun,bahanelerinin geçersiz olduğundan emin olduğun için.Bak diyorsun ki,arkadaşına hissettrimedim.O farkında değil.Gerçekten emin misin?İnsanlar duygusal bir yörüngeye girdiği zaman herşeyi kendi hissettikleriyle yorumlarlar.Erkeklerin bazıları bazı konularda salak olabilir ama,hepsi karşı cinsin ona olan hislerini anlamada zehir zemberektir.Sen sadece kendini kandırırsın farkında değil diye.Çünkü buna inanmak iyi gelir sana.Aynı yaptığın şeye kılıf olarak kocanın ilgisizliğini göstermeye inanmanın sana iyi gelmesi gibi.Kocan ilgisiz olabilir,ama bu senin hissettiklerine bahane olamaz.Yuva bu yuva.Kolay değil.Evlilik risktir.Kumar oyunudur.Kaybetmeye başladığında mızıkçılık,şike yapmayacak,oyunu bitireceksin.
Hayatta benim başıma şu bu gelmez demem.İnsanız.İnsanın başına herşey gelir.Önemli olan o fırtınalarda kıyıya nasıl ulaşabildiğimizdir.Kendi su alan teknenden,dümeni kırık tekneye atlama.Çok üzülürsün.Duygusal boşluk değil,ruhsal boşluk sen de ki.Doktora git iyi gelir.Hatta evlilik terapisi alın eşinle.