Eşimin ardaşına ilgi duyuyoruum. Kendimi çok kötü hissediyorum

Yerinde olsam surada sana verilen cevaplar için şükrederdim..

Kimseye sana gösterilen anlayış gösterilmedi desem yeri var..

Yani benim en azından gördüğüm böyle...

Hatunlar aranızda var mı böyle bir şey yaşayan abla bizim yorumları beğenmedi.

konuya cevap yazmaktan korkuyorum konu sahibi neredeyse hıncını üyelerden almak üzere..

herkes zaman zaman boşluğa düşer ama sadece bazıları bunu başka şekilde kapatmaya çalışır.o arkadaşınızla samimiyetiniz nedir ailecek mi görüşüyorsunuz onunda size ilgisi var mı gibi basit sorular sormuş herkes ama bu kadar sayfa boyunca sizden tek cevap gelmemiş ancak milleti azarlamakla meşgulsünüz..

aynı konuyu başka bir arkadaş eşim en yakın arkadaşımdan hoşlanıyor diye açsaydı adamı asardık burada o yüzden pozitif ayrımcılık yapıp oulmlu konuşamıycam.o kişi ile görüşmenizi kesin bunun başka yolu yok.

Hepimizin ceza puanı 80 ve üzeri olduğu icin olabilir mı:)

ben cok guzel laflar hazırladım ama icimde tutuyorum :)

ya evet tam bir çelişki bu çelişki zaten beni yiyor. teşşekür ederim yorumunuz için

cevaplarımı okuya bilirsiniz. farkındaysanız elimde bir sopa yok sözlerim bir şeyleri kıracaksa bu kalpler değil düşünceler olabilir ancak

Yok düşünsel bazdada da bir şey kırdığınız yok millet yine bildiğini okuyacaktır..

Ne ilksiniz bu forumda ne de sonsunuz..Sadece yorum getirenlere karşı bir eleştirisel tavır takınıyorsunuz..

Buradakiler sizce malayani şeylerden mi bahsediyor size ?

Uzak durun diyorlar..

Canımlı diye başlayan cümleler eşliğinde üstelik..Diyorumya ben bu konuda ilk ılımlı yorumlar gördüğüm bir konunun içindeyim..

Yani beklentiniz ne ? Yaptıgınıza kılıf biçip duruyorsunuz..

Biliyor musunuz acı olan şu ! İlgi diyorsunuz..Bu ortada yaşanılması muhtemel olan bir gönül ilişkisinden daha beter..Söze dökülmedi daha diyorsunuz ama bana göre çoktaaaaan birbirinizin farkındasınız..

Çekim tek taraflı değil..Farkında bu adam bu durumun..Göz en etkin anlatma biçimidir bana göre..

Ben ilgi delisi şımarık bir kadın değilim. Öyle gül dökülsün başından yıldızlara adım yazılsın derdin de hiç değilim ki şaşadan hiç hoşlanmam. sadelikten incelikten zerafetten hoşlanırım. Öyle değerli şeylere kıymet vermem. Önemli olan maddenin anlamıdır ne ifade ettiğidir. Her insan gibi sadece mutlu olmak istiyorum. Başka aşlara falan yelken açamak istemiyorum. Eşimi seviyorum. ama ikilem yaşıyorum. sevmesem Bu mücadeleyi vermezdim. gereken neyse onu yapardım.

ben tüm sayfaları okuyamadım ama sizin kendi sosyal çevreniz nasıl ? yakın arkadaşlarınız beraber ne bilim yemeğe, alışverişe gittiğiniz sohbet edip dertlerinizi paylaştığınız kimseler var mı şu an hayatınızda bunu merak ettim ben ? acaba arkadaşlarınız uzağınızda mı paylaşımlarınız mı azaldı onlarla ? sanırım eşinizle birlikte en çok görüştüğünüz kişi bu adam ?

ya arkadaşım başından durumu ayrıntı anlatsana
soruyoruz anlatmıyosun sonra da milleti azarlıyosun
ayrıca karşı tarafın farkında olmadığına da ben inanmıyorum
bazı yazıların kendini ele veriyo bence
mesela o farkında bile değil demiyosun da ben izin vermedim diyosun
kusura bakma ama eğer gerçekten suçlu hissetsen bi daha o adamla asla görüşmezsin kendine engel olursun
bence evliliğini kurtarmak istiyosan bunu yapmalısın

Son düzenleme:

Herkes istediğini düşünmekte özgür. Nevermind

evet eşimle birlikte en çok görüştüğüm bu adam. ailemden uzaktayım her zaman göremiyorum. Kız kardeşim var o da uzakta onunla telefonda görüşüyorum. Burda arkadaşlarım var ama can ciğer değil. Alış verişe gidiyoruz.

Herkes istediğini düşünmekte özgür. Nevermind

işte biz de bu özgürlük hakkımızı kullanıyoruz konuna göre özgür düşüncelerimizi yazı dili ifade edip senin tarafından özgürlüğümüze pranga yiyoruz :))

Diyorsunya ''Beni anlayan beri gelsin '' Hah işte bunu dediğin vakit fikir özgürlüğümüz konusunda fikir teatisi zaten edemeyiz..

Uzak dur işte..Daha ne denilebilir..

Fiziksel olarak vücuduna sirayet etmiş bir hastalık olsa melhem sür,bitki çayı iç,zart yap zurt yap derdik..

Eh işte tek çare UZAK DURMAK ! lamı cimi var mı daha bunun ?

göz göze gelmek çare olsa buraya konu açmazdın..Yani dert belli derman belli...

Ama yok ben sağ kulağımı sol elle tutacağım diyorsan kk'daki ablalar ona da bulur bir çare

allah kolaylık versin senin de durumun zor muş

ben sizi gerçekten anlıyorum
ortada ahlaka mugayyir bir durum yok
sadece düşünsel bazda bi yönelim var
bu da inanın ki burda sizi aşağılayan kadınların çoğunda var
kendi bilinçaltlarında da bu tür düşünceler olduğu için bu kadar saldırganlar da farkında değiller
bilinçleri bilinçaltlarını bastırıyor, bilinçaltı da sizi

kadının fıtratı doğuştan anne olma güdüsüyle beraber yaratılmış
belli yaşa geldiğimizde içimizde derin bir sevgi ve sevilme isteği bulunuyor
bu derin, boyutsuz sevgi erkeklerde yok
çünkü anne olacak biziz
bir çocuğu doğurma ve büyütme süreci öyle sıkıntılı ki
bu kadar derin sevgi olmasa katlanamazdı anne

çocuğu olmayan kadınlar bu sevgi (sevme/sevilme) güdüsünü salt eşleri ile doldurmaya çalışıyor
ama yetmiyor
çünkü asla tek erkeğin dolduracağı kadar sığ değil bu sevgi

eğer evliliğinizde herşey yolundaysa anne olun derim
fıtratın size sunduğu sevgiyi doğru yönde kanalize edin, yani yavrunuza
o zaman asla böyle sıkıntılar yaşamayacaksınız emin olun

Yeni başlığınız yakında şu olur eşimin arkadaşıyla yattım çoooooook pişmanımmm.sizin gb kadınlardan ve erkeklerden iğreniyorum.kusura baksan da olur!

iğrene bilirsin de burası senin öğürme yerin değil. tualeti kullanmalısın bence. ayrıca senin neye iğrendin diye bir başlık açmadım. ama sen böyle bir başlık açıp orda isdeğin kadar öğüre bilirsin.

peki nedir ileriye dönük fikirlerin ;iz

yaptığınız paylaşım için teşekkür ederim.

Herşeye ceza veriyorlar, kk değil devlet dairesi sanki deniyor diye kendimi tutayım diyorum ama bir yandan da Kazen'in taviz verme muneeeee sözleri çınlıyor kulaklarımda.
Konu sahibesi ve yorumları aşırıya giden yorumcular kulağım uğuldamaya başlamadan yorumlarınıza çekidüzen verin lütfen.

6 günlük ban yedim daha taze. Yazsam mı ki içimden geçenleri amaaaaan atın ölümü arpadan olsun deyû.

Amanın pek zehirli konuşurum bugünlerde başım dumanlı zaten bir aylık ceza yerim billahi; en iyisi bu konuya yorum yapmayayım.

tamam canım hemen ayrılıyoruum sen rahat olll

ilk mesajımda ılımlı yorum yaptım ama siz onu görmek yerine insanları azarlıyorsunuz, neden?

kim böyle bir şeyi kabul edebilir ki?

Ayrılmayacaksan sana ne gibi tavsiyeler gelebilir, bir iki görüş hevesini al dön mü, yoksa kendini başka şeylere yöneltmi?

Cevabını bildiğin soruyu sorma da ki amac ne?

Kendi düşünceleri ni onaylatmak mı?

Madem evde kendi kendine sıkılyorsun ilgi bekliyorsun gir işe çalış arkadaşım herkes sevgi açlığını başkasında mı gideriyor

Bir de azarlıyorsunuz hayret yani

Önce sorulan sorulara cevap vermeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…