Eşimin ardaşına ilgi duyuyoruum. Kendimi çok kötü hissediyorum

Iste sirf bu yuzden ne esim benim arkadaslarimla samimi olsun, nede ben onun arkadaslariyla samimi olayim..

Sanirim yeni bir heyecan ariyorsun ama coook yanlis yoldasin arkadasim... o heyecani esinle tekrar yasamalisin..

Mesela guzel bir tatil yapabilirsiniz birlikte... veya haftanin belirli gunleri etkinlik gununuz olabilir.. en basiti 1000 parcali yapboz alin birlikte yapboz yapin... veya haftada bir gunun aksami tv ve bilgisayar acilmasin.. sadece mum isiginda sohbet edin, eski resimlerinize videolariniza bakin...

Istedikten sonra her turlu evliliginizi tazeleyebilirsiniz... esinle acik acik konus...

Kolaya kacip nefsine uyma... senin helalin varken neden haram olana kaysin gozun?

herifte evlimi????????

ben kimseyi azarlamıyorum. Ama Haddini aşanlar var. Niye açtım bu konuyu daha önce böyle bir şey yaşamış deneyimlemiş veya tanık olmuş insanlar var ise fikirlerini almak için yada benim gibi ikileme düşmüş insanlarla dertleşmek için. yoksa ayrılmayı bende düşüne biliyorum. Kimsenin hakaretine de ihtiyacım yok. Düşüncelerini saygı çercevesinde ifade ettiği sürece her fikre saygılıyım.

o kadar ılımlı yorum yapıp soru soranla cevaplayabilirsin o zaman hoşuna gitmiyorsa es geç bu kadar basit
evli mi vb soruları dönüp duruyor anlat da daha iyi yardım etsin insanlar yaşamayan anlamaz moduna girmeye gerek yok
kimse kimseyi görmüyor bilmiyor bilgisayar kapandığına kimse kimseyi hatırlamıyor bile

Hepimizin ceza puanı 80 ve üzeri olduğu icin olabilir mı:)

ben cok guzel laflar hazırladım ama icimde tutuyorum :)

Canim ,icinde hazırladığın laflari bana ozelden at hatta hepiniz atin ben tek tek soylerim konu sahibine henuz bi ceza puanim yok diye biliyorum:) hanfendi sevgili konu sahibi; ahlak dışı davranışlarını burada kimse hoş karsilayamaz onun icin boşuna saldirma sana saygisini bozmadan hak vermeyenlere. Hak verilecek tek bir noktan yok.kocan sana ilgisizse bunu onun ilgisini cekmeye gayret ederek yenebilirsin.kocan olmayan birinden görmüş olduğun ilgi tam olarak evliligine zarar mi getirir yarar mi? Saniyorum ki sen yarar olarak goruyorsun.uzgunum esiniz icin sizin gibi birine senelerini vermis ve hala bi haber omrunu veriyor.yazik.bence hastasiniz.ruh sağlığınızı iyi gormuyorum kesinlikle.aile terapisi bile paklamaz sizi.malum yanlis yaptginizi anladiginiz icin bi adim atmış ama devaminda kendinizi hakli gorerek bu adimi da hice saymissinz.gecmis olsun acil sifalar dilerim yureginize..

Son düzenleme:
cidden bu bekar adamın evli çiftle ne işi var böyle içli dışlı..tamam bekarlarla konuşulur, gidilir gelinir ama işin içine evlilik girince bir mesafe koyarsın arana..
bu ilgiden sende rahatsızsan görüşme olsun bitsin..hani vicdan azabı duyuyorsan

İnsanların hayatlarında inişli çıkışlı süreçler olabiliyor...evlilikte eşler birbirne destek olmalı mesela eşinizin sizinle ilgilenmesini beklemek yerine siz ilgilenin hatta daha da çok ilgilenin bu ilginin mutlaka size bir geri dönüşümü olacaktır...siz sanırım evliliğinizi beyninizde bitirmişsiniz eşinize karşı ilginiz bitmiş ki duygularınız başkasına kaymış neticede yıllarca eşinizle birarada olmuşsunuz sıkılmışta olabilirsiniz.bunu ancak siz bilebilirsiniz.....bu duygularınızı bir gözden geçirin ve o şahıstan uzak durun en azından bunu yapabilir ve evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız kurtarabilirsiniz..kendinize engel olamazsanız bunun neticesinde felakete sürüklenebilirsiniz...bu tür olaylar yüzünden cinayetler işleniyor Allah korusun eşiniz bu durumu anlarsa çok kötü olabilir.duygusal boşluklar kendinize hakim olamayıp karşı tarafa belli ettiğiniz anda şekil değiştirir ve sonu malum herşeyi tartın düşünün öyle karar verin..ya bu şahısla biraraya gelmekten kaçıp eşnizle üstün bir çaba sarfedip daha çok ilgilenirsiniz yada duygularınıza teslim olup eşinizin ,sizin ve karşınızdaki şahısın huzunu kaçırırsınız karar size kalmış..hayat siizn hayatınız ama karşınızdakilerin de hayatlarını düşünmek zorundasınız..umarım bu duygulardan kurtulursunuz ve evliliğiniz yoluna girer eşinize adapte olursunuz....

sizin çift olarak görüştüğünüz birileri yok mu
evli bi çift neden bekar biriyle görüşüyo ki
görüşemez diye bi kural yok tabiki yanlış anlaşılmasın ama bu kadar sık olması tuhaf geldi
genelde evli çiftler birbirleriyle görüşmez mi ben mi yanlış biliyorum

mercan3535,
evlilikle flört dönemi birbirinden çok farklıdır, 5 yıllık evlisiniz, evlendiğinizde ilk zamanlar canımlar, cicimler olmuştur mutlaka ama artık oturmuş bir evlilik var ortada, her dakika el ele kol kola olmazsınız artık, hayatınızda bazı boşluklar var, heyecan istiyorsunuz eşinizin arkadaşına ilgi duymanız bu yüzden, korkarım ki o boşlukları dolduramazsanız her geçen gün o kişiye olan ilginiz artacak ve ne eşinize sevginizi gözünüz görecek ne de o adama ilgi duyduğunuz için vicdan azabı duayacaksınız, bebek sahibi olun denmiş, eşinizi seviyorsunuz tamam ama sevmek bebek sahibi olmak için yeterli değil, içinde bulunduğunuz boşluğu dolduracağının garantisi de yok, ya doldurmazsa ya hisleriniz kuvvetlenirse bu sefer eşiniz+ çocuğunuz için vicdan muhasebesine girersiniz.

Bence en kısa zamanda uzman birinden yardım alın, sizi hasta kabul ettiğim için değil, sakın yanlış anlamayın, içinizde yaşadığınız boşlukların sebebini net bir şekilde ortaya koymanız için objektif yol gösterici uzman bir bakış açısına ihtiyacınız var, belki eşinizi sevdiğinizi zannediyorsunuz, belki sevgi değil alışkanlık, duygularınızı ve ne yapmak istediğinizi öğrenmek için uzman yardımı alın, ne zaman ki aslında istediğiniz nedir öğrenirsiniz işte o zaman hayatınıza bir yön verebilirsiniz.

Duygusal boşluğunu dolduran kişi olmuş eşinin arkadaşı
Benim de sevgilimin çok yakın çok da yakışıklı bir arkadaşı var
Ne yalan söyleyim biraz hoşlandım çocuktan sonra kendime çok kızdım tabi

Sonra bir baktım ki gelip geçici bir şeymiş

Sen de sakın çok kapılma, bu gelip geçici bir şey emin ol, hataya düşme sakın
Hep eşinin güzel yanlarını düşünmeye çalış, eşinle geçirdiğiniz güzel ve romantik anıları hatırla, ilişkinizi tazelemeye çalış

Bu boşluktan çıkmayı kendin başaracaksın

Evet bende öyle düşünüyorum ne eşimin arkadaşı benle samimi olsun nede benim arkadaşımla eşim samimi olsun ne gerek var ki? aldatmalar zaten hep böyle başlamıyor mu malesef hepte yakın arkadaşlardan oluyor bayan olsun erkek olsun.Aldatan erkelerde kadınlarda hep eşlerini suçluyorlar ama terapistlere göre aldatma önce beyinde başlıyor ve eşi ne yaparsa yapsın ona batar ve bahanesi olur diyorlar...bu durumda olanlara Allah yardım etsin yinede zor bir durum.

aynen katılıyorum
insanın kafası karışınca aklı dışarı gidince eşi ne yaparsa batıyo çevremde çok görüyorum böyle örnekler

bence her evli kadın başkasının eşinin bazı konularda daha iyi oldugunu düşünür, belki sizinkide böyle bir duygudur
komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor.
biz kadınlarda, eşinin jestlerini reklam edip hava atma vb. ile birbirini kıskandırma yarışı var.
fakat fırsatını bulduklarında bir de bakıyorsun aynı kadınlar eşlerini şikayet yarışına girmişler.
kimse kocasından memnun değil... kime sorsan en beteri kendi kocası.
oysa kendi eşimizin iyi taraflarını görmek istesek bal gibi görürüz.

Ah canım sağol kadın merakımı??:26: giderdiğin için..
Ben de yatıp kalkıp senin durumunu düşünüyordum zaten..içime dert oldugönlümü yapıp cevap verdiğin için sağolasın..
---------------
Ya ben anlamıyorum, kadına yorum yapabilmek için ..ayrıntılı anlatır mısın? ..diyorsun suç oluyor..:26: Niye bu kadar merak ettin yazayım da kadın mrakın gitsin..gibi saçma sapan bir yanıt veriyor..
Bence sizin aklınız yerinde değil gerçekten...Adam iyice aklınızı başınızdan almış..

..ah canım benim de başıma geldi çok normal olabilir kalbinin sesini dinle..diye cevaplar almak istediğini baştan yazsaydın rahatsızlık vermezdik hiçbirimiz..

sadece zaman kaybısın ..

hadi sana eyvallah..

Son düzenleme:

Canım arkadaş bana da çemkirmiş..halbuki hiç yorum yapmadım sadece 3 kere konuyu açar mısın? nasıl bir bağlantınız var gibilerndn sordum cevap alamayınca da ..neden bu tarz soruları es geçiyorsun ? dedim..

buna karşılık bana da ..çok merak ettiysen yazayım da kadın merakın(ne demekse) geçsin, gönlün olsun gibi, ukalaca bir yorum yapmış..Sanki ben yoldan geçerken tuttum kolundan da..anlat bakalım aranızda ne var dedim? sanki konuyu biz açtırdık zorla..

Sonradan da, sizin gibiler yazmasın..demiş bana..
Yani sadece çanak tutanların mesajlarını istiyor arkadaş..Bu o anlama gelir..

Bence boş yere vaktinizi harcamayın..

Yaptığı hatanin farkinda ola ola bu kadar zevk alan ve bunu normallestirmeye calisan bi insanin dogruyu bastirma cabasi sadece :) gercekten vakit harcamaya değmez

kendin soyluyorsun kucuk goz suzmeleri diye yani birbirinizin gozune bakarak konusuyosunuz ve haberi yok diyorsunuz ilk gozden anlasilir bi kisiyi begendigin
arkadaslar cocuk yap demisler ama bence sen once kafandaki durumu duzet

10 ceza puanim var oyuzden makul yazilar yazmaya calisiyorum ceza almamak icin
yoksa hicbir sekilde Kabul edilcek bi yani yok budurumun
bide soru soran arkadaslari tersleyip durmussunuz kusura bakma ama Burda kimse sana iyi yapiyosun demez

bir çok kişinin başına gelebilecek bişey
ama bu sorunu iyi yönetmek lazım
rahatsızsın ki buraya konu açmışsın
bir kere her evlilik zamanla monotonlaşır
kendine iyi bir uğraş bul eşine sarmaktan vazgeç
koca kadınsın nefsine söz geçir
o adamla görüşme biraraya gelmemek için
kendini zorla.size geliyorsa eşinle yanlız bırak
adam güvenmiş evine almış
senin yaptığına bak
silkelen kendine gel neyapıyorum de
evliliğine odaklan gerekirse profosyonel destek al
yoksa zamanla içinden çıkılmaz yanlışlara düşer
ömür boyu pişmanlık yaşarsın
herşey elinde
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…