- 25 Mart 2013
- 570
- 321
- 323
- Konu Sahibi mercan3535
-
evet eşimle birlikte en çok görüştüğüm bu adam. ailemden uzaktayım her zaman göremiyorum. Kız kardeşim var o da uzakta onunla telefonda görüşüyorum. Burda arkadaşlarım var ama can ciğer değil. Alış verişe gidiyoruz.
herifte evlimi????????
herifte evlimi????????
ilk mesajımda ılımlı yorum yaptım ama siz onu görmek yerine insanları azarlıyorsunuz, neden?
kim böyle bir şeyi kabul edebilir ki?
Ayrılmayacaksan sana ne gibi tavsiyeler gelebilir, bir iki görüş hevesini al dön mü, yoksa kendini başka şeylere yöneltmi?
Cevabını bildiğin soruyu sorma da ki amac ne?
Kendi düşünceleri ni onaylatmak mı?
Madem evde kendi kendine sıkılyorsun ilgi bekliyorsun gir işe çalış arkadaşım herkes sevgi açlığını başkasında mı gideriyor
Bir de azarlıyorsunuz hayret yani
Önce sorulan sorulara cevap vermeyi deneyin.
ben kimseyi azarlamıyorum. Ama Haddini aşanlar var. Niye açtım bu konuyu daha önce böyle bir şey yaşamış deneyimlemiş veya tanık olmuş insanlar var ise fikirlerini almak için yada benim gibi ikileme düşmüş insanlarla dertleşmek için. yoksa ayrılmayı bende düşüne biliyorum. Kimsenin hakaretine de ihtiyacım yok. Düşüncelerini saygı çercevesinde ifade ettiği sürece her fikre saygılıyım.
Hepimizin ceza puanı 80 ve üzeri olduğu icin olabilir mı:)
ben cok guzel laflar hazırladım ama icimde tutuyorum :)
Iste sirf bu yuzden ne esim benim arkadaslarimla samimi olsun, nede ben onun arkadaslariyla samimi olayim..
Sanirim yeni bir heyecan ariyorsun ama coook yanlis yoldasin arkadasim... o heyecani esinle tekrar yasamalisin..
Mesela guzel bir tatil yapabilirsiniz birlikte... veya haftanin belirli gunleri etkinlik gununuz olabilir.. en basiti 1000 parcali yapboz alin birlikte yapboz yapin... veya haftada bir gunun aksami tv ve bilgisayar acilmasin.. sadece mum isiginda sohbet edin, eski resimlerinize videolariniza bakin...
Istedikten sonra her turlu evliliginizi tazeleyebilirsiniz... esinle acik acik konus...
Kolaya kacip nefsine uyma... senin helalin varken neden haram olana kaysin gozun?
Evet bende öyle düşünüyorum ne eşimin arkadaşı benle samimi olsun nede benim arkadaşımla eşim samimi olsun ne gerek var ki? aldatmalar zaten hep böyle başlamıyor mu malesef hepte yakın arkadaşlardan oluyor bayan olsun erkek olsun.Aldatan erkelerde kadınlarda hep eşlerini suçluyorlar ama terapistlere göre aldatma önce beyinde başlıyor ve eşi ne yaparsa yapsın ona batar ve bahanesi olur diyorlar...bu durumda olanlara Allah yardım etsin yinede zor bir durum.
komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor.bence her evli kadın başkasının eşinin bazı konularda daha iyi oldugunu düşünür, belki sizinkide böyle bir duygudur
kıymetli vaktinizi almak istemem. karşı tarafı da ben düşüncem. evli olsa nolur olmasa nolur. Kadın merakınıza cvp vereyim sizinde gönlünüz olsun. Bekar arkadaşlar.Öyle aşna şifne de olmuyor. O bana espiri yapıyor ben ona gülüyorum yada göz ucuyla birbirimizi süzmüyoruz. Öyle bir sey yok. Birbirimizle konuşuyoruz dertleşiyoruz. Çeşitli konularda sohbet ediyoruz. Üzüldüğüm konularda moral veriyor. Ne o play boy ne ben play girl'üm. Ne fantazi yapmısınız şaşırıyoruuz. İzin vermedim dediğim şey fiziksel değil zihinsel. renk vermedim yani. Bu durumu da ben söylemeden kimse bilemez. Ama duygularım var malesef hem eşime hem ona. olamaz mı böyle bir şey. Yani böyle bir şey sadece bana mı oldu yanii başka yaşayan biri yok mu? sizin yerinize onlar yazsa daha ii olacak?
ilk mesajımda ılımlı yorum yaptım ama siz onu görmek yerine insanları azarlıyorsunuz, neden?
kim böyle bir şeyi kabul edebilir ki?
Ayrılmayacaksan sana ne gibi tavsiyeler gelebilir, bir iki görüş hevesini al dön mü, yoksa kendini başka şeylere yöneltmi?
Cevabını bildiğin soruyu sorma da ki amac ne?
Kendi düşünceleri ni onaylatmak mı?
Madem evde kendi kendine sıkılyorsun ilgi bekliyorsun gir işe çalış arkadaşım herkes sevgi açlığını başkasında mı gideriyor
Bir de azarlıyorsunuz hayret yani
Önce sorulan sorulara cevap vermeyi deneyin.
Canım arkadaş bana da çemkirmiş..halbuki hiç yorum yapmadım sadece 3 kere konuyu açar mısın? nasıl bir bağlantınız var gibilerndn sordum cevap alamayınca da ..neden bu tarz soruları es geçiyorsun ? dedim..
buna karşılık bana da ..çok merak ettiysen yazayım da kadın merakın(ne demekse) geçsin, gönlün olsun gibi, ukalaca bir yorum yapmış..Sanki ben yoldan geçerken tuttum kolundan da..anlat bakalım aranızda ne var dedim? sanki konuyu biz açtırdık zorla..
Sonradan da, sizin gibiler yazmasın..demiş bana..
Yani sadece çanak tutanların mesajlarını istiyor arkadaş..Bu o anlama gelir..
Bence boş yere vaktinizi harcamayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?