- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
Kendinizi daha önce anlatmadiginiz için mi kötü hissediyorsunuz?merhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
daha önce anlatmak istedim aslında ama cesaret edemedim nedenseKendinizi daha önce anlatmadiginiz için mi kötü hissediyorsunuz?
Anlatamam diyorsanız da yapacak bir şey yok ki.
Yani bilse nolur bilmese nolur. Ara ara karşılaştığı biriymiş sonuçta. Ama siz de aynı ortamda bulunup konuşmak durumunda kalıyorsanız söyleyin bence. Sonra öğrenirse farklı fikirlere kapılabilir esiniz.
eşim biraz hassas bi insan bir de aklında olur hep, yani bişey demez bana mesela ama bu sebeple aramızda soğukluk olsun istemiyorumGecmis gecmiste kalms zaten bence esine anlat anlayisla karsilar yoksa o kisi dile getirirse bu sefer esin suan olan bi olay sanabilir anlat kurtul. Zaten pek bisey gecmemis aranizda
söyleyip durduk yere aklına sokmak da istemiyorum aslındaharbiden çok tuhaf bi durum yaa
ben de inanın ne diyeceğimi bilemedim
ben olsam sanırım bir şey söylemezdim
Hm peki baskasndan ogrenme ihtimali var mi ogrenirsede sna demiycek mi neden solemedn die sende bu sebeble solemedm dicen oda yalan soyluyosun gibi seyler soyluycek her iki durumda vahim benceeşim biraz hassas bi insan bir de aklında olur hep, yani bişey demez bana mesela ama bu sebeple aramızda soğukluk olsun istemiyorum
Anlat bence eşinden önce olmuş sonuçta evet belki istemediğin tepkilerle karşılaşabilirsin ama sonunda yatışır kesnlkle. Sen söylemeden eski sevgilinin söylediğini düşünsene. Ya da senin görüştüğün birinin eşinin eski sevgilisi olması ve senin bunu bilmemen. Anlat bence ve mesafeli olsun ya da kendi tercihi hiç görüşmesinmerhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
Onu eşinden ne duy ne dinle ne bir şey sor.En alakasız nasıl olabiliyorsan öyle ol.merhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?