- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
Anlatman lazım ondan öğrenirse çok daha kötü olurmerhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
Eşiniz size ters tepki vermeyecek ise söyleyin bence.merhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
E tabiki belli olmz yani nasil guveniceksin anlat bencefarklı şehirlerdeyiz, başka bilen de yok aslında ama o kişi birine anlatmadıysa tabi
Ben olsam söylerdim. Ama Yani o kişinin arkadaş cevresinde yarın bir gün pis pis konusup eşinin kulağına gitme ihtimali varsa anlat. Eğer yoksa bu saatten sonra yapacak bişey yok sizin karşılaşma ihtimaliniz yoktur diye düşünüyorum böyle bir ihtimal söz konusu değilse de anlatma. Gereksiz eşinin aklını bulandirmis olursun.merhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
Katılıyorum yaa. Ne kadar dram yapılmış altı üstü 3 aylık bir tanışıklik için. Fiziksel olarak ciddi bir paylaşım olmadıysa, ya da aşık degildiyseniz o kadar da büyük bir mevzu yok bence. Ayrıca bu adamı eşinizin arkadaşı olarak simasini tanıyacağınızin bilince de ise eş, sizin yaptığınız yalan oluyor. 3 ünüz aynı ortamda bulduğunuz oluyorsa da, kocayı aptal yerine koymuş oluyorsunuz.Ben söylerdim. Bana da söylenmesini isterdim. Kendinizi düşündüğünüz için (aranız bozulur diye) eşinizin bilmesi gereken bir bilgiyi saklıyorsunuz. Öyle geçmiş gitmiş amann öğrenmesin canım düşüncelerine katılmıyorum. Çünkü öğrendiğinde bir şeyler değişecek araya mesafe koyacak o kişiyle. Bu da en doğal hakkı. Düşürdüğünüz durum hoş değil. Ve bence bunda abartacak bir şey yok. Kafada çok kurmayın yok diğer arkadaşlarıyla da görüşmeyecek ortama girmeyecek. Bırakın eşiniz karar versin ne yapacağına.
Siz belli ki bu iş ortaya çıkar diye şüphe ediyorsunuz. Malesef korktuklarımız başımıza gelir. Anlatın ne olcaka olsun. Eşiniz dolaylı yollardan öğrenirse daha çok başınız ağrır.daha önce anlatmak istedim aslında ama cesaret edemedim nedenseşuan anlatamam çünkü hem kırılır çok üzülür hem de bir daha o kişiyle karşılaşmamak için çaba içerisine girer fakat genelde toplu halde görüşüyorlar arkadaşlarıyla, yani onunla aynı ortamda olmıyım derken arkadaşlarıyla görüşemez olur. yok ben hiç aynı ortamda bulunmadaım o kişiyle şuana kadar, inşallah da bulunmam
Ay şunu yazmaya geldim. Okuya okuya, oha diye diyeHerkes ne kadar abartmış. Evlenmeden önce hepimizin uzun kısa pek çok ilişkisi olmuştur. Ortak çevre de pekala kalabilir. Mesela eşimin eski sevgilisi iş arkadaşıydı, sevgiliyken ortak grubumuz vardı çok kez denk geldik. Merhabalaştık. Ne olacak yani, olmamış ayrılmış. Şu an benim ilk gençliğimin geçtiği şehirde yaşıyoruz. Pandemi öncesi gittiğimiz mekanlardan birimde eski sevgilim çalıyor. Merhabalaşmıyoruz ama bundan rahatsızlık da duymuyorum. Ne alaka yani? Yaşanmış bitmiş. Olmamış. Herkes kendi yoluna bakmış. Sıradan biri benim için. Bu kadar abartmak çok saçma.
Belki de öğrenmez. Erkeklere böyle şeyleri kolay kolay söylemezler. Aşırı tepki verebilir çünkü. Ben sandığınız gibi kötü bi durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum zaten söylediğiniz gibi ortada bir şey yok içinizi ferah tutunben de öyle düşünüyorum ama olmaz olmaz olacağı olur öğrenir ne biliyim, ortada bişey de yok aslında
Linç edilirim diye korkuma yazamadım benim ilk aşkım ilk sevgilim tiyatrocu. Bazen ufak tefek yan rollerde oynar. Eşim de bilir, tv de görse söyler hatta bak çıktı diyeAy şunu yazmaya geldim. Okuya okuya, oha diye diyeAbartının bu kadarına pes diyorum.
Gerçekten eşleriniz onlardan önce rahibe hayatı yaşadığınızı mı sanıyor? Yani bu adam benim eski sevgilimdi deyince ne oluyor? Cidden anlamadığım için soruyorum.
Yorumlara bakılırsa biz aşmışız bu konuları. Herkes sorun ediyor. Benim lisedeki sevgilim bikaç sene önce eşimle aynı grupta müzik yaptı. Denk geldiğimizde “bu şapşi iki ay benim elimi tutamamıştı” diye dalga geçmiştim.Linç edilirim diye korkuma yazamadım benim ilk aşkım ilk sevgilim tiyatrocu. Bazen ufak tefek yan rollerde oynar. Eşim de bilir, tv de görse söyler hatta bak çıktı diyeonla hala sosyal medyada fln da arkadaşız. Ne olacak Allah aşkına yaaa
Ben de şaşırdım vallahi yorumlara yani bilse ne olacak bilmese ne olacakYorumlara bakılırsa biz aşmışız bu konuları. Herkes sorun ediyor. Benim lisedeki sevgilim bikaç sene önce eşimle aynı grupta müzik yaptı. Denk geldiğimizde “bu şapşi iki ay benim elimi tutamamıştı” diye dalga geçmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?