- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
Bence empati yaparak karar verin anlatıp anlatmamaya. Siz olsanız bilip onun olduğu ortamlara girmemeyi mi yoksa hiç bilmeyip aynı ortamda bulunmayı mı tercih ederdiniz?daha önce anlatmak istedim aslında ama cesaret edemedim nedenseşuan anlatamam çünkü hem kırılır çok üzülür hem de bir daha o kişiyle karşılaşmamak için çaba içerisine girer fakat genelde toplu halde görüşüyorlar arkadaşlarıyla, yani onunla aynı ortamda olmıyım derken arkadaşlarıyla görüşemez olur. yok ben hiç aynı ortamda bulunmadaım o kişiyle şuana kadar, inşallah da bulunmam
Buna çok benzer bir olay yaşadım, eşime söylemediğim durumu eşim birkaç ay sonra öğrenmişti, o zaman eşimle sevgiliydik ama kendisine söylemedim diye durumu öğrenince benden ayrılmıştı. Bu yüzden o kişiyle siz de aynı ortama öyle ya da böyle giriyorsanız mutlaka söyleyin, girmiyorsanız bence yine söyleyin, sonradan başkasından öğrenirse daha kötü olabilir. Eşinizi siz bizden daha iyi tanıyorsunuz böyle bir durumda anlayış gösterir mi göstermez mi, vereceği tepki ne olur bunu da düşünün tabimerhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
Ben şöyle diyeyim konudaki eşin ben olsam şimdi söylesen işkillenirim sakladıysan bir şey var demek ki yoksa neden çekindin derim keşke ilk fark ettiğinde öyle sıradan bir şey gibi söyleseydin aaa ben tanıyorum gibisine ya da bir yerden çıkaracağım ya falan gibi sanki unutmuşsun gibi şimdi söyleme bence çocuk ne diyip ağzından kaçıracak ki aklı başında kim gidip bir erkeğe karın benim eski sevgilim dermerhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
daha önce anlatmak istedim aslında ama cesaret edemedim nedenseşuan anlatamam çünkü hem kırılır çok üzülür hem de bir daha o kişiyle karşılaşmamak için çaba içerisine girer fakat genelde toplu halde görüşüyorlar arkadaşlarıyla, yani onunla aynı ortamda olmıyım derken arkadaşlarıyla görüşemez olur. yok ben hiç aynı ortamda bulunmadaım o kişiyle şuana kadar, inşallah da bulunmam
Ee adamı görmemişsiniz canlı. Belki o bile değildir ya fotoda benzetmissinizdir. Emin olun önce bencesöyleyip durduk yere aklına sokmak da istemiyorum aslında
esiniz cok kiskanc biri mi yoksa anlayisli? ben esime anlatirdim boyle bir durumu, en azindan salak yerine koymamak icin. ama esim de cok takmaz genelde boyle seyleri, oh ne guzel ben evlendim iste falan der herhalde.merhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
Eşinden onceymis.merhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
farklı şehirlerdeyiz, başka bilen de yok aslında ama o kişi birine anlatmadıysa tabiHm peki baskasndan ogrenme ihtimali var mi ogrenirsede sna demiycek mi neden solemedn die sende bu sebeble solemedm dicen oda yalan soyluyosun gibi seyler soyluycek her iki durumda vahim bence
ben de öyle düşünüyorum ama olmaz olmaz olacağı olur öğrenir ne biliyim, ortada bişey de yok aslındaSakın anlatma. Neden anlatasın ki. Durduk yere huzurunuzu bozma lütfen
Anlatılabilir.merhaba hanımlar, bir sorum var. eşimin arkadaşı (arkadaştan ziyade ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştığı denk gelince selamlaştığı) kişi ile eşimle evlenmeden evvel 2-3 ay kadar bir görüşmemiz olmuştu. sevgili gibi diyemem tam olarak. ama karşımdaki kişi beni seviyordu ve ben bitirince baya üzülüp ısrarla devam etmek istemişti. neyse sonuç olarak ben evlendim fakat eşim bu durumu bilmiyor ve o kişiyle ara ara arkadaş ortamında karşılaşıyor. ben de vicdan yapıyorum, kendimi kötü hissediyorum. ama bu saaatten sonra da anlatamam. içim hiç rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?