Eşimin Arkadaşı

Adam yatak fantazilerini anlatıyor kusura bakmayın benim midem geniş değil:)
valla yatak fantazilerini dinleyen eşinizle hala daha berabersiniz neticede değil mi?
bende bunu anlamıyorum. insanın bazı doğruları olur. bunda zaten sıkıntı yok. bu doğruların dışına çıkılıyorsa 2 alternatif olur. ya o ortamdan uzaklaşırsınız. yada o doğruları kabul edersiniz.
şimdi midem geniş değil dediniz ya neden o zaman hala evlisiniz? neden eşinize rest çekip gitmiyorsunuz?
üstelik eşiniz sizin istediğinizi yapmaktansa arkadaşıyla görüşmeye devam edip mesajları sizden saklamayı tercih ediyor. yani bir yerde sizi kandırıyor. neden hala berabersiniz?

ben söyleyeyim. çünkü eşinizin arkadaşı yüzünden eşinizden ayrılmanız çok saçma. özellikle ondan başka sorununuz yoksa. o yüzden bence kendi kendinizi yiyip bitireceğinize ve bu sebeple eşinizle tartışıp kendi ilişkinizi soğutacağınıza eşinizin arkadaşlarına karışmayın olsun bitsin..

Niye insanlar evlenmeden önce kötü kişilerle mi arkadaşlık ediyor. Ya da evlenince bekar arkadaşları mı atıyoruz. Bence evlenince insanların üstüne yeterince sorumluluk biniyor zaten bir de başka şeyleri değiştirmeye çalışıp insanları darlamaya gerek yok. Etrafta bir sürü mutsuz evlilik var. Çoğu nedenden değiştirmeye çalışmaktan oluyor. Konu sahibinin eşi bu adamla zaten arkadaşmış. Adamın evlenince karakteri mi değişecek. Demek ki öyle insanla dost olabilen biri. Engellesen ne olacak. Her şey önce beyinde başlar sonra faaliyete dökülür.

Kabul ettiğimi nerden çıkardınız ki bugün resti çektim zaten
Eşimle sorun yaşamak istemesem mesajları görmezden gelirdim
Oldu o zaman sorun yaşamayalım diye o istediği her şeyi yapsın bende istediğim her şeyi yapayım ne perhiz bu ne lahana turşusu evlilik bu mu

Doğru fakat biz yeni tanıyoruz eşlerimizi umduğumuz bu değildi...

="Kalbimmavi, post: 54194331, member: 857648"]Doğru fakat biz yeni tanıyoruz eşlerimizi umduğumuz bu değildi...
Çoğu zaman Umduğumuzla bulduğumuz aynı olmaz zaten. Olay Umduğumuz ve bulduğumuz arasındaki fark. Fark azsa tolere edilir ama uçurum kadar fark varsa orda bi durup düşünmeliyiz karşımızdakini darlamak yerine. Çünkü kişi değişmiyor kolay kolay. Olay değiştirmeye çalışana oluyor.

Su anlattiklarinizi esiniz yapsa neysede esinizin arkadasinin hayati kendini ilgilendirir ne sizi ne esinizi baglamaz.anlataya calistigim bu aslinda ama sanırım basarili olamayacagim. Size bol sans dilerim.umarim hersey istediginiz gibi sonuclanir.

Misin yanina giden mis pisin yanina giden pis kokar demisler,.. ksbkma ama demeki senin esinin karekterindede boyle sapkinliklar varki hala normal gorup arkadasiyla gorusebiliyor.. bu durum tam tersi olsaydi sen kadin oldugun icin duymadigin lafta kalmazdi ve sana ithamlarda bulunur asla gorusturmezdi seni.. ayagini yere saglam bas ve gorusmiyceklerini o arkadasla belirt.. bosanma sebebi felan asla degil bu durum ama bir sure sonra neler olur tahmin edebiliyorum.. bir insan kendine kisiligine yakin buldugu kisilerle bulusur gorusur.. bence buna son verdirmelisin gerekiorsa sert bir dille konus.. nekdar sacma ya evlisin ve evliligin en basit gerekliligi olan cevreni hala duzeltemiorsun esin icin soyluyorum bunu..

Cocugun sevgilisine ulasip anlatin durumu en fazla esinizle bikac gun tartisirsiniz ama baglarida kopar boyleleri hepsi benim manyagi oluyor ayni anda 10 kizla gorusse birini kaybetmek delirtir

Canım erkeklerin kendi aralarında böyle saçma konuşmaları çok yaparlar;
benimkide arkadaşları ile aynı sohbetlerde

Ben de eşinizin aynı tipte bir insan olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın. Normal bir insanın midesi bulanır. Ayrıca bu adam nette bir şeyler okumuyor yakın arkadaşının s... hayatını dinliyor. Midesi alıyormuş demek ki.

İlginç bir konu cidden yani bir erkek bu konuları bekar erkek arkadaşlarina anlatır bence. Bi adamın tutup capkinliklarini sapkinliklarini evli birine ballandirarak anlatması, evli adamın da yokluktan çıkmışcasina ağzı açık ayran budalasi gibi dinlemesi aptalca! Bence gözünüzü ayırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…