- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Allah sabır versin canım.. sonuna kadar haklısın sakın eve gelmiyor diye vicdan yapma.. adam olsun..Arkasındayım tabi şu an eşim eve gelmedi bana trip attığı için arayıp sormayı düşünmüyorum
valla yatak fantazilerini dinleyen eşinizle hala daha berabersiniz neticede değil mi?Adam yatak fantazilerini anlatıyor kusura bakmayın benim midem geniş değil:)
Niye insanlar evlenmeden önce kötü kişilerle mi arkadaşlık ediyor. Ya da evlenince bekar arkadaşları mı atıyoruz. Bence evlenince insanların üstüne yeterince sorumluluk biniyor zaten bir de başka şeyleri değiştirmeye çalışıp insanları darlamaya gerek yok. Etrafta bir sürü mutsuz evlilik var. Çoğu nedenden değiştirmeye çalışmaktan oluyor. Konu sahibinin eşi bu adamla zaten arkadaşmış. Adamın evlenince karakteri mi değişecek. Demek ki öyle insanla dost olabilen biri. Engellesen ne olacak. Her şey önce beyinde başlar sonra faaliyete dökülür.="merveeeeeeeee717, post: 54191174, member: 804190"]Canım öncelikle eşinin görüşmesi gerçekten saçma. İnş görüşmeye bir son verir eşin de.
Başka bir duruma gelecek olursak şimdi sevgili kk üyeleri trend konularında çok konuşulan bir konu vardı şuan da trende eşim ve arkadaşları mın arasında kaldım diye orada konu sahibine destek çıkanlar burada da senin eşine sahip çıkmaları gerekiyor özgürlük var ya evlilik de bunu gerektirir diyenler bla bla bla yani sacmalayanlar
Evlendiysen eğer arkadaş çevren değişir nokta !
Kabul ettiğimi nerden çıkardınız ki bugün resti çektim zatenvalla yatak fantazilerini dinleyen eşinizle hala daha berabersiniz neticede değil mi?
bende bunu anlamıyorum. insanın bazı doğruları olur. bunda zaten sıkıntı yok. bu doğruların dışına çıkılıyorsa 2 alternatif olur. ya o ortamdan uzaklaşırsınız. yada o doğruları kabul edersiniz.
şimdi midem geniş değil dediniz ya neden o zaman hala evlisiniz? neden eşinize rest çekip gitmiyorsunuz?
üstelik eşiniz sizin istediğinizi yapmaktansa arkadaşıyla görüşmeye devam edip mesajları sizden saklamayı tercih ediyor. yani bir yerde sizi kandırıyor. neden hala berabersiniz?
ben söyleyeyim. çünkü eşinizin arkadaşı yüzünden eşinizden ayrılmanız çok saçma. özellikle ondan başka sorununuz yoksa. o yüzden bence kendi kendinizi yiyip bitireceğinize ve bu sebeple eşinizle tartışıp kendi ilişkinizi soğutacağınıza eşinizin arkadaşlarına karışmayın olsun bitsin..
Doğru fakat biz yeni tanıyoruz eşlerimizi umduğumuz bu değildi...Niye insanlar evlenmeden önce kötü kişilerle mi arkadaşlık ediyor. Ya da evlenince bekar arkadaşları mı atıyoruz. Bence evlenince insanların üstüne yeterince sorumluluk biniyor zaten bir de başka şeyleri değiştirmeye çalışıp insanları darlamaya gerek yok. Etrafta bir sürü mutsuz evlilik var. Çoğu nedenden değiştirmeye çalışmaktan oluyor. Konu sahibinin eşi bu adamla zaten arkadaşmış. Adamın evlenince karakteri mi değişecek. Demek ki öyle insanla dost olabilen biri. Engellesen ne olacak. Her şey önce beyinde başlar sonra faaliyete dökülür.
Çoğu zaman Umduğumuzla bulduğumuz aynı olmaz zaten. Olay Umduğumuz ve bulduğumuz arasındaki fark. Fark azsa tolere edilir ama uçurum kadar fark varsa orda bi durup düşünmeliyiz karşımızdakini darlamak yerine. Çünkü kişi değişmiyor kolay kolay. Olay değiştirmeye çalışana oluyor.="Kalbimmavi, post: 54194331, member: 857648"]Doğru fakat biz yeni tanıyoruz eşlerimizi umduğumuz bu değildi...
Su anlattiklarinizi esiniz yapsa neysede esinizin arkadasinin hayati kendini ilgilendirir ne sizi ne esinizi baglamaz.anlataya calistigim bu aslinda ama sanırım basarili olamayacagim. Size bol sans dilerim.umarim hersey istediginiz gibi sonuclanir.Kabul ettiğimi nerden çıkardınız ki bugün resti çektim zaten
Eşimle sorun yaşamak istemesem mesajları görmezden gelirdim
Oldu o zaman sorun yaşamayalım diye o istediği her şeyi yapsın bende istediğim her şeyi yapayım ne perhiz bu ne lahana turşusu evlilik bu mu
Misin yanina giden mis pisin yanina giden pis kokar demisler,.. ksbkma ama demeki senin esinin karekterindede boyle sapkinliklar varki hala normal gorup arkadasiyla gorusebiliyor.. bu durum tam tersi olsaydi sen kadin oldugun icin duymadigin lafta kalmazdi ve sana ithamlarda bulunur asla gorusturmezdi seni.. ayagini yere saglam bas ve gorusmiyceklerini o arkadasla belirt.. bosanma sebebi felan asla degil bu durum ama bir sure sonra neler olur tahmin edebiliyorum.. bir insan kendine kisiligine yakin buldugu kisilerle bulusur gorusur.. bence buna son verdirmelisin gerekiorsa sert bir dille konus.. nekdar sacma ya evlisin ve evliligin en basit gerekliligi olan cevreni hala duzeltemiorsun esin icin soyluyorum bunu..Kafamı kurcalayan bir durum var arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimin liseden bir arkadaşı var eskiden bulunduğumuz yerdeydi şimdi başka bir yerde ama neredeyse günlük görüşürler.
Çocuğun karakterinden ve kendisinden gerçekten tiksiniyorum. Sevgilisi olmasına rağmen her gece başka bir kızla birlikte oluyor bunu eşime anlatıyor fantezilerini neler yaptıklarını bi kaç defa denk geldim okurken şok oldum ve eşim bu insanla arkadaşlığın devam ediyor. Bir kere tatile gitti bu arkadaşı yabancı bir kadınla tanışmış yenge yanında mı dedi duydum sesini eşim balkona çıktılar yarım saat telefonda konuştular. Eşimle kvg ettim kaç defa bu insanla görüşmeyeceksin diye hala görüşüyor bu insanla
Eşim bu karakterde bir insanla nasıl görüşüyor üstelik o adamın anlattıkları şeyi nasıl dinliyor
Ya o mesajlar aklıma geldikçe deliriyorum
Sizce eşim bu insanla niye hala görüşüyor ben şhsen böyle bir kişiyle arkadaşlık yapmazdım
Eşimin karakterini bildiğimi zannediyorum ama bu insanla görüştükçe eşimden şüphelenmeye başlıyorum
Ben kızdığım için mesajları siliyor artık çoğu zaman
Nasıl bir tavır takınayım sizce
İlginç bir konu cidden yani bir erkek bu konuları bekar erkek arkadaşlarina anlatır bence. Bi adamın tutup capkinliklarini sapkinliklarini evli birine ballandirarak anlatması, evli adamın da yokluktan çıkmışcasina ağzı açık ayran budalasi gibi dinlemesi aptalca! Bence gözünüzü ayırmayınKafamı kurcalayan bir durum var arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimin liseden bir arkadaşı var eskiden bulunduğumuz yerdeydi şimdi başka bir yerde ama neredeyse günlük görüşürler.
Çocuğun karakterinden ve kendisinden gerçekten tiksiniyorum. Sevgilisi olmasına rağmen her gece başka bir kızla birlikte oluyor bunu eşime anlatıyor fantezilerini neler yaptıklarını bi kaç defa denk geldim okurken şok oldum ve eşim bu insanla arkadaşlığın devam ediyor. Bir kere tatile gitti bu arkadaşı yabancı bir kadınla tanışmış yenge yanında mı dedi duydum sesini eşim balkona çıktılar yarım saat telefonda konuştular. Eşimle kvg ettim kaç defa bu insanla görüşmeyeceksin diye hala görüşüyor bu insanla
Eşim bu karakterde bir insanla nasıl görüşüyor üstelik o adamın anlattıkları şeyi nasıl dinliyor
Ya o mesajlar aklıma geldikçe deliriyorum
Sizce eşim bu insanla niye hala görüşüyor ben şhsen böyle bir kişiyle arkadaşlık yapmazdım
Eşimin karakterini bildiğimi zannediyorum ama bu insanla görüştükçe eşimden şüphelenmeye başlıyorum
Ben kızdığım için mesajları siliyor artık çoğu zaman
Nasıl bir tavır takınayım sizce
Ee kızı ara şöyle böyle böyle yapıyor senin yatak maceralarını benimkine anlatıyor diyeVar tabi Canım
Birde arkadaş arkadaşın....... dir demişler"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?