- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Çok yanımda konuşmuyor tam nasıl bir muhabbet olduğunu bilmiyorum bi kaç defa tesadüfi denk geldim benimle bile açık açık konuşmaz sadece dinleyip gülüyor mu yoksa yorum mu yapıyor bilmiyorumEşinin o tür mesajlara cevabı nasıl oluyor??
Yani arkadaşına gaz mı veriyor yoksa bırak artık şu işleri tarzında mı???
Bence hesabını sormalısın..Gülmüş
Ben sadece görüştüğü kızları anlattığını zannediyordum bu kadar özele girdiğini bilmiyordum tepki gösterdim çok ağır laflar soktum ama ortalığı ayağa kaldırmadım tam muhabbeti bilmediğim için ama bugün resti çektim artıkİlk öğrendiğiniz de çok mu pasif tepki verdiniz ? Yani nasıl bu kadar yüz bulabildi eşiniz. Gayet normal bişeymiş gibi çıkıp balkonda dinliyor falan.
Canım konu sahibi ben değilim hikayeler yok bizde yada ben görmedim henüz...Bence hesabını sormalısın..
Mesajlarını yakaladım bi kaç kere dedin ya onları sordum.. konuşmaları değil..Çok yanımda konuşmuyor tam nasıl bir muhabbet olduğunu bilmiyorum bi kaç defa tesadüfi denk geldim benimle bile açık açık konuşmaz sadece dinleyip gülüyor mu yoksa yorum mu yapıyor bilmiyorum
İyi yapmışsınız gerçekten de hiç tolere edilecek bir şey değil.Ben sadece görüştüğü kızları anlattığını zannediyordum bu kadar özele girdiğini bilmiyordum tepki gösterdim çok ağır laflar soktum ama ortalığı ayağa kaldırmadım tam muhabbeti bilmediğim için ama bugün resti çektim artık
Tepki gösterdim arada kızdım da bu sefer mesajlarını sildi arkadaşınınMesajlarını yakaladım bi kaç kere dedin ya onları sordum.. konuşmaları değil..
Eşini en iyi sen anlarsın sen tanırsın..
Ne diyeceğimi bilemedim..
Benim kocada edep olsa,bana böyle şeyler atma derdi ama yok...Bence hesabını sormalısın..
Evet canim karıştırdim hemen düzelttim ama yinede yakalandım :))))Canım konu sahibi ben değilim hikayeler yok bizde yada ben görmedim henüz...
Tamam işte o mesajlardan bahsediyorum..Tepki gösterdim arada kızdım da bu sefer mesajlarını sildi arkadaşının
Hangi kız bu sert seven mi yazmış sadeceTamam işte o mesajlardan bahsediyorum..
Ilk zamanlar yakaladığın zaman mesajlardaki cevapları neydi diye?
Yok artık. Eşiniz de her şeyi biliyor demekki o da zevk alıyor. Biri yanımda eşiyle sevgilisiyle münasebetinden bahsetmeye kalksa ki bahsedemez, hemen susturuyorum. Böyle şeylerden hiç hoşlanmam.Artık ne kadar ayrıntılı anlatıyor orayı bilmiyorum ama eşim mesaj da şu sert seven mi yazmış o zaman şok oldum zaten
Kopardım artık keyfi bilir şu saatten sonra o adamı ya hayatından çıkarır ya çıkarırYok artık. Eşiniz de her şeyi biliyor demekki o da zevk alıyor. Biri yanımda eşiyle sevgilisiyle münasebetinden bahsetmeye kalksa ki bahsedemez, hemen susturuyorum. Böyle şeylerden hiç hoşlanmam.
Eşiniz de duymak istiyor ki devam ediyor arkadaşlığına.
Benim eşime bir arkadaşı böyle bir şeyden bahsetse kıyamet kopar. Herkes haddini, yerini bilecek.
adam eşinizin arkadaşı. neden görüşmesin ki. ayrıca sanki çocuğunuzmuş gibi azarlamalar görüşmeyeceksin vs diye yasak koyymalar çok saçma. yasak elma daha tatlıdır bunuda unutmayın.Kafamı kurcalayan bir durum var arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimin liseden bir arkadaşı var eskiden bulunduğumuz yerdeydi şimdi başka bir yerde ama neredeyse günlük görüşürler.
Çocuğun karakterinden ve kendisinden gerçekten tiksiniyorum. Sevgilisi olmasına rağmen her gece başka bir kızla birlikte oluyor bunu eşime anlatıyor fantezilerini neler yaptıklarını bi kaç defa denk geldim okurken şok oldum ve eşim bu insanla arkadaşlığın devam ediyor. Bir kere tatile gitti bu arkadaşı yabancı bir kadınla tanışmış yenge yanında mı dedi duydum sesini eşim balkona çıktılar yarım saat telefonda konuştular. Eşimle kvg ettim kaç defa bu insanla görüşmeyeceksin diye hala görüşüyor bu insanla
Eşim bu karakterde bir insanla nasıl görüşüyor üstelik o adamın anlattıkları şeyi nasıl dinliyor
Ya o mesajlar aklıma geldikçe deliriyorum
Sizce eşim bu insanla niye hala görüşüyor ben şhsen böyle bir kişiyle arkadaşlık yapmazdım
Eşimin karakterini bildiğimi zannediyorum ama bu insanla görüştükçe eşimden şüphelenmeye başlıyorum
Ben kızdığım için mesajları siliyor artık çoğu zaman
Nasıl bir tavır takınayım sizce
Adam yatak fantazilerini anlatıyor kusura bakmayın benim midem geniş değil:)adam eşinizin arkadaşı. neden görüşmesin ki. ayrıca sanki çocuğunuzmuş gibi azarlamalar görüşmeyeceksin vs diye yasak koyymalar çok saçma. yasak elma daha tatlıdır bunuda unutmayın.
eşim bana gelse şu arkadaşınla artık görüşmeyeceksin ondan tiksiniyorum dese günde 3 kere görüşürüm.
Evet aynen öyle biripeter pan sendromu daha yeni hiç büyümek istemeyen tipler
ya eşiniz niye dinliyor ki insanın midesi kalkar iki lafından biri kız götürmek bide aldatıyyor
eşiniz cevap vermese ilgisiz davransa başkasına kayacak
adam pohpohlanma bekliyor eşiniz de pohpohluyor sanırım
Aaa bildiğin arkadaşının mesajlarına karşılık vermiş çok sinir bozucu ve mide bulandırıcı birşey...Hangi kız bu sert seven mi yazmış sadece
Arkasındayım tabi şu an eşim eve gelmedi bana trip attığı için arayıp sormayı düşünmüyorumAaa bildiğin arkadaşının mesajlarına karşılık vermiş çok sinir bozucu ve mide bulandırıcı birşey...
Verdiğin tepkinin arkasında dur canım ezdirme kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?