Eşimin Arkadaşı

Eşinin o tür mesajlara cevabı nasıl oluyor??
Yani arkadaşına gaz mı veriyor yoksa bırak artık şu işleri tarzında mı???
Çok yanımda konuşmuyor tam nasıl bir muhabbet olduğunu bilmiyorum bi kaç defa tesadüfi denk geldim benimle bile açık açık konuşmaz sadece dinleyip gülüyor mu yoksa yorum mu yapıyor bilmiyorum

İlk öğrendiğiniz de çok mu pasif tepki verdiniz ? Yani nasıl bu kadar yüz bulabildi eşiniz. Gayet normal bişeymiş gibi çıkıp balkonda dinliyor falan.
Ben sadece görüştüğü kızları anlattığını zannediyordum bu kadar özele girdiğini bilmiyordum tepki gösterdim çok ağır laflar soktum ama ortalığı ayağa kaldırmadım tam muhabbeti bilmediğim için ama bugün resti çektim artık

Çok yanımda konuşmuyor tam nasıl bir muhabbet olduğunu bilmiyorum bi kaç defa tesadüfi denk geldim benimle bile açık açık konuşmaz sadece dinleyip gülüyor mu yoksa yorum mu yapıyor bilmiyorum
Mesajlarını yakaladım bi kaç kere dedin ya onları sordum.. konuşmaları değil..

Eşini en iyi sen anlarsın sen tanırsın..
Ne diyeceğimi bilemedim..

İyi yapmışsınız gerçekten de hiç tolere edilecek bir şey değil.

Artık ne kadar ayrıntılı anlatıyor orayı bilmiyorum ama eşim mesaj da şu sert seven mi yazmış o zaman şok oldum zaten
Yok artık. Eşiniz de her şeyi biliyor demekki o da zevk alıyor. Biri yanımda eşiyle sevgilisiyle münasebetinden bahsetmeye kalksa ki bahsedemez, hemen susturuyorum. Böyle şeylerden hiç hoşlanmam.
Eşiniz de duymak istiyor ki devam ediyor arkadaşlığına.
Benim eşime bir arkadaşı böyle bir şeyden bahsetse kıyamet kopar. Herkes haddini, yerini bilecek.

Kopardım artık keyfi bilir şu saatten sonra o adamı ya hayatından çıkarır ya çıkarır

adam eşinizin arkadaşı. neden görüşmesin ki. ayrıca sanki çocuğunuzmuş gibi azarlamalar görüşmeyeceksin vs diye yasak koyymalar çok saçma. yasak elma daha tatlıdır bunuda unutmayın.
eşim bana gelse şu arkadaşınla artık görüşmeyeceksin ondan tiksiniyorum dese günde 3 kere görüşürüm.

peter pan sendromu daha yeni hiç büyümek istemeyen tipler

ya eşiniz niye dinliyor ki insanın midesi kalkar iki lafından biri kız götürmek bide aldatıyyor

eşiniz cevap vermese ilgisiz davransa başkasına kayacak

adam pohpohlanma bekliyor eşiniz de pohpohluyor sanırım

Adam yatak fantazilerini anlatıyor kusura bakmayın benim midem geniş değil:)

Evet aynen öyle biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…