Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

Bu ne samimiyet?
Kocama durumu anlatırdım, kıskançsın hastasın gibisinden bir cevap alsam aynını ben yapsam nasıl olur derdim?
Deneyin.

Çalışmıyorsanız çocuğu okuldan siz alın arkadaşınızı çağırmayın ya dışarıda görüşün ya siz gidin şuan bişey yok ama olabilir

Evet haklısınız ama diğer konularda da sıkıntı yoksa her şey yolundaysa yada bana göre yoksa diyelim neden peki
Aldatılmak ne kadar acıysa,bu ikilemi yaşamak daha da acı bence.Netlestirin bu durumu.Akıllı bir kadın hissediyorsa malesef ki doğrudur.Bana arafta kaldığım durumlar daha zor gelir her zaman.Ama tercih sizin elbet.Ayrica her gün okuldan aynı zamanda çocukları almalarını geçtim selamlaşırlar geçerler.İnsan ne konuşur her gün her gün ya.Onleminizi erken alın.Paylasimlar artikça aralarında ilgili alaka da artar zamanla.

Bi kere o soru işareti geldiyse tamam artık, biseyler oturana kadar tekrar güvenmek çok zor. Ama burada farkettigim kadarıyla kadın birseyler hissediyorsa çoğu zaman doğru çıkıyor.
Kadının eve gelmesine müsade etmeyin, çocuğuda mümkünse siz alın. Ama eşiniz hoşlandıysa ne yaparsa yapin görüşmek için zaman mekan yaratacaktır. O kadına karşı duygulari varsa eyleme gecirmemisse bile evliliğe devam eder misiniz buna karar verin.

Ek olarak şunu söylemek istiyorum, bu ilgiyi arkadaşınızın anlamaması imkansız, kadınlar ilgiyi hemen anlar. Neden hala görüşmeye devam ediyor sizce?

Haklıs7nızben aynı şekilde aldatıldım ve anında boşandım hatta evliydi kadın kocasıyla geliyordu. şimdi böyle görünce travmam nüksetti

İşte okulda da birbirini buluyorlar,o kadar kalabağın içlnde nasıl oluyorsa,zaten soruyorum belli etmeden gördün mü,ne konuştunuz diye?

Bizim de sosyal medyada olsun, çevremizde olsun görüştüğümüz eşler,ayrılar,bekarlar var,önemli olan tavır meselesi,hem ben bundan rahatsızlık duyduğum için patlama ihtiyacı duydum,alın işte eşimden duymaya çekindiğim sen kıskançsın,hastasın etiketini sizden aldım , teşekkürler

Bizim de çevremizde var,hatta komşum ayrı eşinden bana gelir gider,başka arkadaşlarımız da var,bize gelir kalırlar,zaten ben bunda bir tuhaflık hissetmeden paylaşmazdım,
Menekse hanim son durum ne?
Esinize dediniz mi cocugu servise verelim diye?
Bir adim attiniz mi yani

Yavaştan ilişkiyi kes. Kadın sağlam olsa da kocan hiç sağlam değil ha bu gider başkası gelir onu da bil.

Sherlock holmes nasil geldi aklina bu masallah

Vaayyyy bu cok iyi fikir

Daha once diyenler olmus. Kendi numaranizi onun numarasi olarak kaydet. Yani onun adini yazin kendi numaraniza ve whatsapp yazismalarinizi silin

Bizim de çevremizde var,hatta komşum ayrı eşinden bana gelir gider,başka arkadaşlarımız da var,bize gelir kalırlar,zaten ben bunda bir tuhaflık hissetmeden paylaşmazdım,
Eşinizle konuşup konuşmadığınızi israrla yazmiyorsunuz. Başka mesajlara cevap verip cikiyorsunuz.

Kadin bir sey yapmamis ki???

Kalbi kırılmasın diye takipten çıkardıp eşine sen yanlış anlama ya instasını dondurmuş desinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…