- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.285
- 78
- Konu Sahibi menekse1990
-
Bu ne samimiyet?Merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Merhaba arkadaşlar,
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Aldatılmak ne kadar acıysa,bu ikilemi yaşamak daha da acı bence.Netlestirin bu durumu.Akıllı bir kadın hissediyorsa malesef ki doğrudur.Bana arafta kaldığım durumlar daha zor gelir her zaman.Ama tercih sizin elbet.Ayrica her gün okuldan aynı zamanda çocukları almalarını geçtim selamlaşırlar geçerler.İnsan ne konuşur her gün her gün ya.Onleminizi erken alın.Paylasimlar artikça aralarında ilgili alaka da artar zamanla.Evet haklısınız ama diğer konularda da sıkıntı yoksa her şey yolundaysa yada bana göre yoksa diyelim neden peki
Haklıs7nızben aynı şekilde aldatıldım ve anında boşandım hatta evliydi kadın kocasıyla geliyordu. şimdi böyle görünce travmam nüksetti
Kadının eşinize yaklaşımı nasıl ? Yani mesafeli mi yoksa çok mu dışa dönük bir hatun ?
Eşiniz için bir şey diyemicem, resmen fırsat bekliyormuş ve siz de bilmeden bu işi kolaylaştırmış gibi olmuşsunuz.
Çocuğunuzu servise verme durumuna bende katılıyorum ve arkadaşınızla görüşmeyi kesmek yerine dışarıda görüşmeye devam etmenizi, bu esnada eşinizden gelecek olası tepkileri merak ediyorum. Neden eve davet etmiyorsun diyecek duruma gelmiş mi
İşte okulda da birbirini buluyorlar,o kadar kalabağın içlnde nasıl oluyorsa,zaten soruyorum belli etmeden gördün mü,ne konuştunuz diye?Ben anlamadım kadın evinize geldi tamam eşiniz de farklı davrandı hissettiniz bunu. Peki kadın gidince sen kocanın karşısına geçip de "sen hayırdır oran buran niye ayrı oynuyor?" diyerek şöyle bir evi başına yıkıp niye hesap sormadınız? Adam suçlasın hasta desin vs niye bu kadar sindiniz. Ben olsam kırarım bir tarafını okulda değil konuşmak görünce kaçar. Ayrıca kadın da istese uzak durabilir okulda? Ne alaka ne paylaşıp konuşabilir hergün. Bak yine sinir oldum tepenize çıkarmayın şu adamları ya
Bizim de sosyal medyada olsun, çevremizde olsun görüştüğümüz eşler,ayrılar,bekarlar var,önemli olan tavır meselesi,hem ben bundan rahatsızlık duyduğum için patlama ihtiyacı duydum,alın işte eşimden duymaya çekindiğim sen kıskançsın,hastasın etiketini sizden aldım , teşekkürlerTamam kadın / koca anlar da. Bazı insanlar da gerçekten kafasında kuruyor ya. Eşimin tavrı değişik geliyor diyorsun sana öyle gelmiş olabilir mi? Zaten insan misafir gelince hal ve hareketlerine ayrı sempati eklemez mi ? Tam olarak da ne yaptığını da anlatmamissiniz adamın yani. Napti mesela ona fındık kırdı sana kırmadı mi ne yaptı ?
Okul çıkışı ben de erkek-kadin velilerle sohbet ediyorum kaldı ki arkadasimsa daha çok ediyorum. Benim de arkadaşımın esleri sosyal medyada ekli üstelik ben ekledim. Karşı taraftaki kadın bence boşanmış olduğu için bu sizdeki koruma içgüdüsü. Çok acı.
Ben anormal bişey görmedim sory.
Bizim de çevremizde var,hatta komşum ayrı eşinden bana gelir gider,başka arkadaşlarımız da var,bize gelir kalırlar,zaten ben bunda bir tuhaflık hissetmeden paylaşmazdım,Bence mesele boşanmış olmak değil. Bu insanlar evli olsa da göz diker ki.
Menekse hanim son durum ne?Bizim de çevremizde var,hatta komşum ayrı eşinden bana gelir gider,başka arkadaşlarımız da var,bize gelir kalırlar,zaten ben bunda bir tuhaflık hissetmeden paylaşmazdım,
Yavaştan ilişkiyi kes. Kadın sağlam olsa da kocan hiç sağlam değil ha bu gider başkası gelir onu da bil.Merhaba arkadaşlar,
Sherlock holmesAklıma çok fena bir komplo geldi ya. Bu kadın sizinle tanışmadan önce eşinizle flört ediyordu da bilerek mi sizinle arkadaş oldu acaba? Daha yakın olmak için böyle bir plan yapmış olabilirler.
Yoksa niye her gün görüşüyorlar ne alaka?
VaayyyyHava soğuk sen yolunu değiştirme, serviste arkadaşlarıyla sosyalleşerek gelir bahanesi ile sen ona sormadan çocuğu servise yazdır.
Çaktırmadan kadının telefon numarasını onun rehberindeki rastgele bir rakamını değiştir. Yani silme rehberden numarayı değiştir. Silersen göze batar
Daha once diyenler olmus. Kendi numaranizi onun numarasi olarak kaydet. Yani onun adini yazin kendi numaraniza ve whatsapp yazismalarinizi silinMerhaba arkadaşlar,
Eşinizle konuşup konuşmadığınızi israrla yazmiyorsunuz. Başka mesajlara cevap verip cikiyorsunuz.Bizim de çevremizde var,hatta komşum ayrı eşinden bana gelir gider,başka arkadaşlarımız da var,bize gelir kalırlar,zaten ben bunda bir tuhaflık hissetmeden paylaşmazdım,
Kadin bir sey yapmamis ki???Evimize kimseyi davet etmeyeceğiz bu gidişle
Walla devir kötü insan korkuyor
Kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişler
Sen arkadaşım de o senin kocanla olmak istesin tühhh yazık
O kadını evine alma canım sen
O kocanla da konuş zaten tepkilerinden anlarsın neyin ne olduğunu
Kalbi kırılmasın diye takipten çıkardıp eşine sen yanlış anlama ya instasını dondurmuş desinmiHava soğuk sen yolunu değiştirme, serviste arkadaşlarıyla sosyalleşerek gelir bahanesi ile sen ona sormadan çocuğu servise yazdır.
Çaktırmadan kadının telefon numarasını onun rehberindeki rastgele bir rakamını değiştir. Yani silme rehberden numarayı değiştir. Silersen göze batar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?