eşimin arkadaşından pis mesaj

O zaman kaybetmeye mahkumuz eşilerin şikayet etmek istemiyor olabilirler konuyu ilerletip farklı boyuta çıkarmayıp kendi kendine çözülmesini bekliyosa konu sahibi ortada çözülecek bir konun olmaması ben bu mesajın en iğreçini bir başka agızdan duymudum halen evlilikleri devam ediyor yanı bu iğrençlik bazı munasebetsiz erkekler arasında döner olmıyacak birşey değil ama tabiki normalde değil burda olmuyacak şey okşar der gibi bir iki tokat yedim birazda boğazımı sıktı demek sindirilmiş bir toplunun olağan olarak karşıladığı şeyin abesliği
Konuyu topalamak gerekirse hiç bir canlı hiç bir varlık bunu hak etmez sizdeki yara bu mesajın iğrençliğinden çok size yapılan öz sagınızı yidirecek olmanız olmalı kimilerine göre bir boşama sebebi olmayabilir ama bunu sonu kocamda "döverse severde birazcıkta öldürebilir" mahiyetii taşımamalıdır

Babasının eve gelip kızını alması gerekiyordu zaten. Normal bu. Sebediyete vermek nedir. Hangi baba bir hayvan (bunu hayvanları aşağılamak için söylemiyorum onlarda haketmiyor bunu) muamelesi görmesini ister? Şu an konuşulan şeyin dayak olması gerekirken hala o mal mesajın konuşulması ayrı bir olay...

dayak yedin ve ozur bekliyosun ya neden kendini bukadar aciz halr getiriyosunki bugun seni doven bidahakine sokaga atacak bukadar mi anlamiyosun bukadarmi kor oldun birak su hanzo herifi yazik sana ben arkadasini falan umursamiyorum suan asil onemli konu senin dayak yemen bi care bulmaya bak ya bosan bu barzodan

Eşiniz de bu tarz muhabbetlere girmese ne arkadaşı böyle hadsiz konuşurdu ne de sıkılan boğaz , atılan tekme size karşı olurdu

Bir çok erkeğin hatta bazen kadınların da nadiren yaptığı bir iğrençlik bu maalesef o kadar çok var ki yatağını anlatan erkekler nefret ediyorum nefrettt

O serefsiz adami kapinin onune koy hemen simdi!
Ev zaten babanin galiba.
Ise gitmistir galiba simdi.
Savur pencereden asaga butun elbiselerini iceri giremesin.
Kapiyi neyide acma.
Bide yagmur yagsin tamda su an oh mis.
Butun elbiseleri sirilsiklam camur olur.
Bunlari yapmadan once bi darm raporu al.

Bir çok erkeğin hatta bazen kadınların da nadiren yaptığı bir iğrençlik bu maalesef o kadar çok var ki yatağını anlatan erkekler nefret ediyorum nefrettt
Hayır yani adamın tipine bakıyorsun çok efendi görünüyor ama önden giden kadını başaşağı süzüp yanındakiyle pis pis muhabbete giriyor kamu dairesinde bile buna şahit oldum. Bence eşim yapmaz diye bir kriter yok

evet söyledim babam tepki vermedi kızlar
Ohaaa diyorumm öyle eşmi olur bi mesaj için karısını dövecek üstüne kadında özür bekleyecek babada bişi demycek.. ben olsam kii Allah düşürmesin o adamı eve almam öyle babayda baba demem.. benm babam ağzını burnunu dağıtr eline verirdi valla.. Allah yardmcın olsun cicim ama eşinden özür beklemek yerine biraz burnunu sürtsen iyi olur..

Arkadasına agzının payını vermedıgıne mı uzuluyorsunuz. Adam sıze neler yapmış allah askına sız hala ne derdındesınız .

in

insanın babasının arkasında olmaması ne kötü bisey üzülmeki senin ki öz degil ailenle altlı üstlü oturuyosun o ev sizin mi en önemkisi bu siddeti normallestirme ne olursa olsun demekki üvey baban annen zamanında biseyler yasatmıskı adam bunu normal görüyo evlilikte asla olmaması gereken sey siddet ve aldatmadır

en azından adamı yani esini evden uzaklastır ayrılmasanda git karakola sikayetci ol gözü korkar para cexası alır
peki annen ne yaptı

mutlulukgibisiyok dedi:
gözlerim şişti ağlamaktan sesim kısıldı ve ben bunları haketmedim seni affetmicem asla diyorum boşan o zmn kızım diyor ya of

zaten bunu demesi bile yeter ille bosan diye yola cıkmaya korkuyosan git karakola en azından korkar adam rahat yani suan bisey yapamaz modunda üzüldüm siiz her halukarla korucak abla abi anne hala teyze yokmu

Esiniz size tekme tokat atti ama siz hala arkadasinin seviyesiz mesajinizi dusunuyorsunuz oyle mi? Bunun icin bir kadin dovulur mu demissiniz? Pardon bir kadin ne icin dovuluyordu? Yani ne olursa aa ama burda dovulur iste diyebiliriz? Siz burada esim bana vurdu, cok kotuyum diye mesaj yazsaydiniz farkli seyler yazardim. Ama sizin siddetten ziyade arkadasinin attigi mesajla ilgili sıkıntınız var. Bir erkegin ailesi ile ayni binada otururken esine siddet uygulamasi artik uc nokta. Baba katil olur vallahi ama sizin babaniz da siddetten cok mesaja takilmis galiba. Vallahi cok ilginc ailesiniz vesselam.

Karısını ailesinin yaşadığı apartmanda dövecek kadar cesur olması için bunu yaptığında herhangi bir tepkiyle karşılaşmayacağını biliyor olmalı. Ki karşılaşmamış zaten. At sahibine göre kişner.
Ayrıca bu tür muhabbetler maalesef bazı erkekler arasında normal kabul ediliyor. Eğer öyle olmasaydı "ne diyorsun sen arkadaş" demez mi insan? Belki yanılıyor da olabilirim belki sadece arkadaşının terbiyesizliğidir bu bilemem ama şu an meselenin boyutu epey değişmiş görünüyor Allah kolaylık versin ailen sana destek değil gördüğüm kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…