- 8 Aralık 2011
- 45.743
- 166.615
- 798
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
O zaman kaybetmeye mahkumuzBoşanma işi ayrı hikaye. Maddiyatı,gidecek yeri olmayan kadınlara Allah kurtarsından başka bir şey diyemeyiz zaten.
Ama olay zihniyette saklı bence. Buraya boşanma imkanı olmayan çok kadın yazıyor ama hiçbiri şiddeti içselleştirmiyor,normal görmüyor. Kocam dövdü hayvan diye konu açıyorlar biz de eli kırılsın diyoruz. Bu kadınlar kendi değerlerinin farkında,şiddete de karşılar. İmkanı olsa çekmezler. Konu sahibesi ehhh bir iki tekme tokat attı önemli değil şeklinde yazmış akıllara ziyan cidden.
Babanda sorumlu olmak istemedi herhalde belki kendine hakim olamayacaktı vs vs belki babandan cesaret alıp evden cikacaktin bunlara sebebiyet vermek istemedi sanırım. Ayrıca eşim konuşmaz diyorsun arkadaş ortamlarındaki muhabtini bilemeyiz ki yanlış anlama beni tabiki de konusuyorsa yanlış bisey yapıyor ben hep biz kadınlar kocalarimizi cekisitiyorsak erkeklerde illaki muhabtini yapiodr diye dsnuyrm
Eşiniz de bu tarz muhabbetlere girmese ne arkadaşı böyle hadsiz konuşurdu ne de sıkılan boğaz , atılan tekme size karşı olurdu
Hayır yani adamın tipine bakıyorsun çok efendi görünüyor ama önden giden kadını başaşağı süzüp yanındakiyle pis pis muhabbete giriyor kamu dairesinde bile buna şahit oldum. Bence eşim yapmaz diye bir kriter yokBir çok erkeğin hatta bazen kadınların da nadiren yaptığı bir iğrençlik bu maalesef o kadar çok var ki yatağını anlatan erkekler nefret ediyorum nefrettt
Ohaaa diyorumm öyle eşmi olur bi mesaj için karısını dövecek üstüne kadında özür bekleyecek babada bişi demycek.. ben olsam kii Allah düşürmesin o adamı eve almam öyle babayda baba demem.. benm babam ağzını burnunu dağıtr eline verirdi valla.. Allah yardmcın olsun cicim ama eşinden özür beklemek yerine biraz burnunu sürtsen iyi olur..evet söyledim babam tepki vermedi kızlar
gözlerim şişti ağlamaktan sesim kısıldı ve ben bunları haketmedim seni affetmicem asla diyorum boşan o zmn kızım diyor ya of
Arkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
Yuhhh yuhh yuhhh!oha yani! Anne baba eş kelimeleri ne zaman bu kadar içi boş,anlamsızlaştı?? Aileniz,eşinizle olan aileniz ve çevreniz çok farklı.. kafamda canlandırmadım.. Allah yardımcınız olsn ben başka yorum yapamıycamevet söyledim babam tepki vermedi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?