eşimin arkadaşından pis mesaj

Bence de , boğazınızı da arkadaş sıktı zaten.

Herkes hakettiği gibi yaşıyor. Daha doğrusu herkes kendine hak gördüğü şekilde yaşıyor.
Bunu iyi sorgulamak lazım.sebepler nedenler orda yaşamaya zorluyor olabilir. Ama bu konularda arkanızda duracak kimse yoksa bile engüzel önlemi cezalarımız veriyor bütün kadınların bundan haberdar olup haklarına sahip çıkmalı anne babanız olması şart değil kendi carelerinizi kendiniz bulmalısınız.Ceza yasalarımız bunu sağlıyor..

Anlaşılan sizin eşinizde arkadaşına bu primi vermiş siz görünce yan çiziyor,çok bi seçeneğinde yok seni dövdüğü halde ses etmeyen baban,boşanalım desen hemen gidecek bi kocan var çok zor sahipsiz olmak,arkadaşım sen kendine sahip çık,annen yokmu destek olucak.

Adam seni bildiğin dovuyor
sende buna değil arkadaşınin mesajına takmışsin....
Az silkelende kendine gel...
düzenli olarak şiddet görüyorsun.
Ayrıca 3 mesajindan eşim aslında iyi biri melek gibi yazmışsın...
vazgec arkadaşım polyannaciliktan
senın kocan karısına şiddet uygulayan bir piskopat...
Ayrıca buna göz yuman babaninda yatacak yeri yok.evladı eziyet cekerken ses cikarmayan her ebeveyn benim gözumde bir hiçtir....

Eşiniz ozel hayatını otda burda konuscak adam degıl ama sızr tekme tokat dalabılcek bırı ben anlamıyorum kocasını şikeyet ederken niye överki insan tamam adam trtbıyesızlık yapmıs ama kocanız sıze yapabılcegı en kotu şeyı yapmıs ne dıyelım cesurmuş kocanız karısının aılesıyle aynı bınada oturup karısını dovcek kadar bravo kocanın kanatlatı cıksa bıle ıyı bırı degıl

Eşine güveniyor musun? Arkadaşın o mesaji eşinin seninle olduğunu düşünerek yazdiğini sanmiyorum. Ya aldatiliyorsun ya da eşin mahremini ortaya döküyor.
Dayak olayina girmiyorum bile

Ne demek tekme atmak boğaz sıkmak ulan?! Bir babanın elin denyosunun kızını incitmesine bu tepkisizliği zaten baştan aşağı rezalet! İslâm'ın ayyuka çıkardığı, yücelttiği, cenneti ayaklarının altına serdiği kadını üzmenin cezasını biliyor mu o adam müsveddesi acaba?! Örümcek kadar kafaları, incir çekirdeği kadar haysiyetleri olmayan, namuslarını ona buna meze yapan insan bozması yaratıklar için ASLA kendini üzme ablacığım! O mesaj olayından sonra çok özür dilese tatlı şeyler söylese dahi dini olarak sana boşanma hakkı doğuyor, değil el kaldırması. Boşan. Ve kendine güzel, huzurlu bir hayat kur. Ailen baskı yapacak diye çekiniyorsan da boşan. Hiçbir ihtimalle daha rezil bir hayatın olmayacak. Sana o herifin yanında hiçbir zaman sahip olamayacağın güzelliklerden bahsediyorum. Kesinlikle uğraşma. Eğer acı çekmesini istiyorsan tırnaklama, at bir öğünlük yemeğine felç eden öldürmeyen bir zehir ki ona her gün yemek yaptığının farkına varsın, görsün zarar vermenin daniskasını, Hanya'yı Konya'yı. Mal herifler..! Sadakatin, vefanın bedelini nankörlükle ödeyen karakterin kırıntısının dahi emaresinin görülmediği adam ufakları. Kendi değerinin ayırdında ol ablacığım. Böyle sırtlan sürülerinin göz dağı vermesine izin verme! Unutma, sen, teşbih yapmak gerekirse, aslansın. Ve aslanlar tek kaldıklarında da kraldır.

Boşanma işi ayrı hikaye. Maddiyatı,gidecek yeri olmayan kadınlara Allah kurtarsından başka bir şey diyemeyiz zaten.

Ama olay zihniyette saklı bence. Buraya boşanma imkanı olmayan çok kadın yazıyor ama hiçbiri şiddeti içselleştirmiyor,normal görmüyor. Kocam dövdü hayvan diye konu açıyorlar biz de eli kırılsın diyoruz. Bu kadınlar kendi değerlerinin farkında,şiddete de karşılar. İmkanı olsa çekmezler. Konu sahibesi ehhh bir iki tekme tokat attı önemli değil şeklinde yazmış akıllara ziyan cidden.

Anladım şimdi, ama yinede her nedenle olursa olsun kadın ve hiçbir canlın hak etmez..
Hak etmez ama yediği tekme tokata rağmen hala onunla beraber olmayı sürdürecekse hiç kusura bakmasın sonuna kadar hak ediyor demektir o şiddeti. Adam daha ne yapsın ayrılmasını gerektirecek. İlla elli yerinden bıçaklanmasına gerek yok, sözlü ya da fiziksel şiddet gördüğü anda o ilişki bitmeli ama konu sahibi hala yok çok az vuruyor sert vursa ölürmüşüm kocam çok iyidir deyip duruyor gel de sinir olma. bu şekilde şiddeti hazmetmek nasıl bir kafa yapısı ki.

Eşinin arkadaşı zaten seviyesiz esiniz ondan da seviyesiz ne demek tekme tokat

Babanda sorumlu olmak istemedi herhalde belki kendine hakim olamayacaktı vs vs belki babandan cesaret alıp evden cikacaktin bunlara sebebiyet vermek istemedi sanırım. Ayrıca eşim konuşmaz diyorsun arkadaş ortamlarındaki muhabtini bilemeyiz ki yanlış anlama beni tabiki de konusuyorsa yanlış bisey yapıyor ben hep biz kadınlar kocalarimizi cekisitiyorsak erkeklerde illaki muhabtini yapiodr diye dsnuyrm

Vay be herkes espri yi iğrenç buldu . galiba benim içime erkek kaçtı . Bu mesajı görünce ben derdim ki arkadaşını yalancı cikarmayalim diyip dudaklara gömülüRdüm . ama asil olay şiddet durumunda çıkardı. buna asla tahammül edemezdim sonu farklı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…