- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
Anlamadım!siz konu sahibinin hak etiğinimi düşünüyorsunuz?umarım yanlış anlamışımdır....
ben eşime değil arkadaşına sinirliydim zaten dedim ara konuş ya da mesaj at o öyle biri değil şaka yapmış işte dedi geçiştirmeye çalıştı ama bana çok ayıp geldi bilmiyorum eşim de çok rahat karşılayınca çok kötü oldum
Bunu iyi sorgulamak lazım.sebepler nedenler orda yaşamaya zorluyor olabilir. Ama bu konularda arkanızda duracak kimse yoksa bile engüzel önlemi cezalarımız veriyor bütün kadınların bundan haberdar olup haklarına sahip çıkmalı anne babanız olması şart değil kendi carelerinizi kendiniz bulmalısınız.Ceza yasalarımız bunu sağlıyor..Herkes hakettiği gibi yaşıyor. Daha doğrusu herkes kendine hak gördüğü şekilde yaşıyor.
Bunu iyi sorgulamak lazım.sebepler nedenler orda yaşamaya zorluyor olabilir. Ama bu konularda arkanızda duracak kimse yoksa bile engüzel önlemi cezalarımız veriyor bütün kadınların bundan haberdar olup haklarına sahip çıkmalı anne babanız olması şart değil kendi carelerinizi kendiniz bulmalısınız.Ceza yasalarımız bunu sağlıyor..
ben bana vurdun dediğim zaman sende beni tırnaklarını geçiriyorsun diyo kızlar bunun için kadın dövülür mü ve ben o an o kadar sinirliydim ki beni dinlemiyordu zıtlaşıyordu
Hak etmez ama yediği tekme tokata rağmen hala onunla beraber olmayı sürdürecekse hiç kusura bakmasın sonuna kadar hak ediyor demektir o şiddeti. Adam daha ne yapsın ayrılmasını gerektirecek. İlla elli yerinden bıçaklanmasına gerek yok, sözlü ya da fiziksel şiddet gördüğü anda o ilişki bitmeli ama konu sahibi hala yok çok az vuruyor sert vursa ölürmüşüm kocam çok iyidir deyip duruyor gel de sinir olma. bu şekilde şiddeti hazmetmek nasıl bir kafa yapısı ki.Anladım şimdi, ama yinede her nedenle olursa olsun kadın ve hiçbir canlın hak etmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?