eşimin arkadaşından pis mesaj

kızlar eşim normal hayatımızda melek gibi herşeyiyle harika ama bir tartışma olduğu zaman asla kendine toz kondurmuyor

Tartışma anlarınızda normal hayatınıza dahil konu sahibi .

Eşinin arkadaşı böyle bir cesareti eşinden almış olmalı . Zaten adam arkadaşını arayıp ne diyorsun sen demek yerine seninle kavga etmiş .

Yanlışı yanlışla örtmeye çalışmış
Ne desem boş
Çok üzüldüm adınıza
Umarım hatasını anlar bide hatayı anlamayıp pis pis oturanlarda var

tmm arkadaşı çok terbiyesizlik etmiş ama ben olsam o kadar büyütmezdim. olan size olmuş. şeytan araya nifak sokmuş

Melek gibi adam karısına aslaa tekme atmaz elini kaldırmaz. İnsan kavga ederken sinirliyken bağırır çağırır sağı solu kırar döker bunlar olabilir. Ama size vuran bir adam çok iyi melek değildir kendinizi kandırmayın...

Çünkü oğulları errrrkek, ufak bir hata yapıp karısını öldürmüş, olabilir yani. Pislik insanlar.

Çok zor, çok; umarım çocukcağız atlatabilir

Aaaa olur mu ufak hatası bile yoktur adamın, kadın kendisini öldürtecek ne yapmıştır kim bilir?? Kadın olsaydı da kendini öldürtmeseydi.

eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana halaabartıyorsun diyo.

Yahu bu neyin kafası adam size tekme bile atmış siz halen mesajdasınız
Şoktayım resmen

Eşinizde fevri davranmış sizde. Başta tartışmışsınız belkide eşinizi tahrik etmişsinizdir bağırmalarınızla sözlerinizle erkekler bağıran kadından nefret eder ve bi anda sabırları taşıp malesef ki şiddet uygulamaya engel olamıyorlar. Şu an da bir çocuk gibi sizle inatlaşıyor olabilir söylediği hiç bir sözü kalbî söylediğini pek zannetmiyorum . O arkadaşını arayıp senin yüzünden kavga ettik bir daha bana patavatsız msjlar sakın atma demesi gerek yoksa bu salak arkadaş daha çok kavga etmenize sebep olucak. Sizde olayları büyütmeden halledin, ani çıkışlar haklıda olsanız haksızda olsanız işi sarpa sarmaktan başka bi işe yaramıyor malesef

Karekter yoksunu erkekler ve altında bir yalan saklayan erkekler hemen tepki olarak şiddete baş vururlar ..

Ben senin düşüncelerini ve ruh halini hissede biliyorum, yapacak bir şey yok özür dileyecek gene kapanacak konu......

erkekler aslında özel hayatlarını biz kadınlar gibi paylaşmaz biz daha çok paylaşıyoruz ben Eşinizin sizin seks hayatınızı anlatacağını sanmam yani normal bi adam bunu yapmaz o arkadaşının terbiyesizliği çok mu sık seks yapıyorsunuz acaba ya da eşiniz böyle bi izlenim mi yarattı arkadaşına
ama eşinizin size şiddet göstermesi öküzlüğünden

Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu Recep İVedik filminden bir replik.Bazen ben de kullanıyorum kayınvalidem telefonu açmayınca falantabi yüzüne söylemiyorum
Eşinizin özel hayatını anlatması gibi bişey yok yani bence.Ama sonrasında yaptıkları hayvanlık kere hayvanlık o ayrı.

Probleminiz esinizin siddet uygulamasi.
Onemli olan o terbiyesiz arkadasi degil, siddet. Durumun vahimiyetinin farkinda misiniz?

Siz de o size vurmadan önce onu tırmaladınız mı. İkiniz de bir acayipsiniz.
Bence konu sahibi baya kasinmis gibi geldi...bende tirmalamaya takildim.Niye kadin erkegi yolsun bagirsin erkek armut toplasin ...oyle bi dunya yok arkadas.Kadin ve erkegin gucu bir olmayabilir ama herkesin gururu var ve erkekler de oyle car cur herseye bagiran kadini istemez.Fazla abartilmis mesaj olayi...aralarinda demek ki boyle sakalar normal ki adam yazmis

Ne diyorsunuz? "Erkegin dedikodusu koyden koyedir" deyimini hic duymadiniz mi?
Erkekler aralarinda seks yarismalari yapar iddialara girerler.
Ben de kadinlarin neden erkekler icin" o yapmaz" dedigini anlamiyorum.
%99 u herseyi yapar, sizin ruhunuz duymaz.

Birde konu sahibi (madem sizin icin sex bu kadar anormal pis kaka)babaniza boyle bi mesaj geldigini nasil anlattiniz tam cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…