- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
kızlar eşim normal hayatımızda melek gibi herşeyiyle harika ama bir tartışma olduğu zaman asla kendine toz kondurmuyor
tmm arkadaşı çok terbiyesizlik etmiş ama ben olsam o kadar büyütmezdim. olan size olmuş. şeytan araya nifak sokmuşArkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
kızlar eşim normal hayatımızda melek gibi herşeyiyle harika ama bir tartışma olduğu zaman asla kendine toz kondurmuyor çok bunaldım artık ne yapayım gideyim ağzını burnunumu kırayım saçmalama kötü niyeti yok dedikçe delirdim bana vurdu bu sefer
Çünkü oğulları errrrkek, ufak bir hata yapıp karısını öldürmüş, olabilir yani. Pislik insanlar.
Çok zor, çok; umarım çocukcağız atlatabilir
Yazan oldu mu bilmiyorum ama bu Recep İVedik filminden bir replik.Bazen ben de kullanıyorum kayınvalidem telefonu açmayınca falanArkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
Bence konu sahibi baya kasinmis gibi geldi...bende tirmalamaya takildim.Niye kadin erkegi yolsun bagirsin erkek armut toplasin ...oyle bi dunya yok arkadas.Kadin ve erkegin gucu bir olmayabilir ama herkesin gururu var ve erkekler de oyle car cur herseye bagiran kadini istemez.Fazla abartilmis mesaj olayi...aralarinda demek ki boyle sakalar normal ki adam yazmisSiz de o size vurmadan önce onu tırmaladınız mı. İkiniz de bir acayipsiniz.
Ne diyorsunuz? "Erkegin dedikodusu koyden koyedir" deyimini hic duymadiniz mi?erkekler aslında özel hayatlarını biz kadınlar gibi paylaşmaz biz daha çok paylaşıyoruz ben Eşinizin sizin seks hayatınızı anlatacağını sanmam yani normal bi adam bunu yapmaz o arkadaşının terbiyesizliği çok mu sık seks yapıyorsunuz acaba ya da eşiniz böyle bi izlenim mi yarattı arkadaşına
ama eşinizin size şiddet göstermesi öküzlüğünden
Gercekten super alakasiz olmus. 21. yuzyilda burclara inanmak... Internet gibi bilgiye ulasilabilen bu devirde...Biraz alakasız olacak fakat merak ettim esinizin Ve sizin burcu nedir?
Mesaj attım anlattım ama.malesef dinleyen yok ben yine de söylemek istiyorum daha ikinizde cocuksunuz bu yüzden olmuş ya hayati kendize zindan etmeyin ölümlü dünya su.anda git eşinden özür dile öp okşa onu gurur yapma deki rabbim senin.rızan için yapıyorum güzel güzel bak eşine emin ol oda.senden özür diler konuyu da bir daha açma kapat daha sakin ağırbaşlı hanımefendi.ol ... bence eşine aşık olarak evlenmiş birisin kiymetini bil değerini düşürme hayati zehir etme ... esin ailenin yakınında oturmayı kabullenmiş ama hata yapmış sen.ailenden güç alıp eşine karşı crmkiriyorsun gibi geldi bana ...neyse benden bu kadar ilerde anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?