- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi willedwoman
-
Bende bunlarla bir daha görüşmezdim yahu kanser ölüm gibi durumlar da. Bile kiskanclik yapacaksa kimseyle de görüşmesinler üstelik bilmem kaç yıllık tanıdıklari adam ve karısıBakmayacaksınız. Bu kadar densizce telefon ederken bunu da hesap etmiştir herhalde kadın. Eşinizden saklamayın ama. Çünkü saklamanızı gerektirecek bir durum yok. Adam da eşinin tavrı yüzünden ne sizi ne de eşinizi arayıp özür dilememiş. E bu durumda bu insanlarla görüşülür mü?
Eşini aramaliydiniz ve durumu onunla konuşup kocasını da telefona isteyip sonra kocasina gecmis olsun demeliydiniz babasi icin. Kadın sizin esinizi arasa siz de rahatsiz olurdunuz belki.
Elestiren cok olacak malum zihniyetlerce ama herseyin bi yolu yordami var.
Ya da esiniz arayip, siz de telefonu esinizden sonra alip gecmis olsun dileyebilirdiniz. Kadın buradakilerin tersine, cok da ileri görüşlüymüs üzgünüm.
Polemige kapaliyim, alintilamayin lütfen.
Kusura bakmayın da herseyin usulü var. Tabiiki eşini araman, onunda senin eşini araması lazım. Çok extra bi durum olur tamam ama bende hoslanmam. Aldatma hikayelerini dinleyince çok ta masum durumlar değil bunlar. Sizin öyle niyetiniz olmasa bile ileriyi bilemezsiniz
Kadın haklı; ne o öyle samimiydi doğrudan aradım tavırları. Bostan korkuluğu o kadın o evde. Sen onu yok sayarsan o da sana yerini anımsatır.
Agzinin payini vermis iste sana.Artik ona gore davranirsin.
Su konuyu savunanlarin kendi kocalari aransa böyle ne hissederler acaba.Aman klasik kk cogunlugu iste : p insanlikta zirve : p
Herseyin olcusu insan değildir.
Neden arayamaz. Her kadın ve erkek potansiyel şey mi?Ne kadar yakın olursanız olun, abi kardeş gibi olsanız da arayamazsınız, kadın haklı adamın eşini aramanız gerekirdi, adamı aramak kocanıza düşer size değil.
Valla ben o kadını yerden yere vuran konu sahibini haklı bulan biriyim.Su konuyu savunanlarin kendi kocalari aransa böyle ne hissederler acaba.Aman klasik kk cogunlugu iste : p insanlikta zirve : p
Herseyin olcusu insan değildir.
Ayrıca en önemli nokta bu duruma düşüren, kötü düşünen, kadını seks objesi gören vs. vs. hep kadınlar.Ay şu kocalarını herkesten kıskanan kadınların soyu bir tükenmeden rahat etsek.. arkadaşımın annesi boşandığı bilmiyor alt kartlarına boşanmış bir çocuklu kadın taşınmış ve yanımda dediği kadın boşanmış alma evine kocana göz koyar !! Düşüncenin çirkinliğine mi yanayım 60 senesini boşa geçirmiş bir insanın varlığına mi bilemedim.. Allah korusun böyle tiplerden ne diyeyim
merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
kadın haklı kıskanıyor kocasını kötü bir düsünce belkı ama artık günümüzde kadın erkek dost olamaz imajı kaldı.görüsmezsiniz olur bıter.merhaba hanımlar,
eşimin 15 yıllık arkadaşı ailecek görüşüyoruz. eşiyle de aram iyi eşimin arkadaşıda eşide yaşça bizden büyükler ama kafamız sohbetimiz uyuyor. eşimin arkadaşı x abi ben hastalansam başıma bi iş gelse geçmiş olsun demek için arar beni yada iyi bişey olsa hayırlı olsun demek için arar. neyse bunun babası rahatsızlanmış sanırım kanser. bende eşime dedim x abiyi arayım geçmiş olsun deyim dedim eşimde ara dedi. aradım konuştuk babasının durumunu sordum. yapabileceğimiz bişey olup olmadığını sordum kapattım teli. bir saat aradan sonra eşi beni aradı birdaha herhangi bir durum için x'i değil beni ara dedi. bende yanlış anlaşıldığımı eşini abi gibi sevdiğimi söyledim. sen yinede birdaha arama dedi. kapattı telefonu. birde ben eşini ilk defa aradım. tamamen iyi niyetle. muhtemelen kavga etmişler. bu durumdan eşime bahsetmedim ama çok üzüldüm.
siz o kadınla aynı yerde oksijen alıyosunuz n belli. sen ve o kadın gibiler kocanızı koyun bi fanusa arada güneşletin ekmeni yemeğini verin ama sakın insan içine cıkmayın mazallah bu zihniyetle bi bende var sanıp rezil olursunuz.
Uygunsuz bir davranış, hoş karşılanmaz. Kadın evli erkek de evli, kadınların konuşması uygun olur.Neden arayamaz. Her kadın ve erkek potansiyel şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?