eşimin arkadaşının karısı eşini benden kıskanıyor.

x abi beni hiç birzaman sohbet amaçlı aramadı hep bi hastalık olmuştur geçmiş olsun demek için aramıştır. en son aradığındada kpss yi kazanıp atandığımda hayırlı olsun demek için aramıştı.

Iste ben bu yuzden gorusmuyorum kiskanc hanimlarla.
Nereden nem kapacaklari belli olmuyor ve insan da diken ustunde oluyor.
Demek ki icten ice kiskaniyordu sizi ama yanlis bir hareketinizi gormedigi icin bir sey yapamiyordu.
Hastalikli dusunceleri var muhtemelen.
15 senedir tanidigi insan hakkinda boyle dusunebiliyorsa bence de gorusmemenizde yarar var.

Size de gecmis olsun.
Gercekten kotu hissediyor insan kendini ama asil su an tanismis oldunuz ne yazik ki.

hımmm...ortada bir güvensizlik var gibi...doğru olanı yapmışınız...ama madem aile dostunuz...müsait bir zamanda mutlaka x abinin eşiyle konuşup durumu izah edin tavrına görede tavrını koyarsınız...onun yaptığı yanlış bu durumda.

yani böyle konuşmasa olabilirdi. ben kendi hayatımdan pay biçtim. atıyorum görümcem ben hamile olduğumda eşimi tebrikledi ben kendimi de tebrik edilmiş saydım. ha beni de arasa daha hoş olurdu tabi.

X abinin babası kanser olduğu için aradım başka durum olsa elbette sizi ararım deseydiniz keşke
BU durumda eşiniz destek olmak için aradım ama siz insanlık nasibinizi almamışsınız
bundan sonra ne sizle ne abiyle görüşmem

İnsanın aklına hep sonradan geliyor

Kanser olan adamın babası.. 15 yıllık arkadaşı olan adamın babası.
Eşini araması garip olmaz mıydı?
Öyle çok samimi muhabbetleriniz de yokmuş yani üstelik.
Ben olsam tutulup kalırdım sanırım ama gerçekten o an bir laf çarpmak güzel olurdu.

Ne kadar yakın olursanız olun, abi kardeş gibi olsanız da arayamazsınız, kadın haklı adamın eşini aramanız gerekirdi, adamı aramak kocanıza düşer size değil.

Kadının yaptığı nasıl terbiyesizlik öyle . Eşine güvenmiyor da sizi de hiç tanımamış mı böyle bir şekilde karşılık vermiş. Eşinize söyleyin mutlaka ona göre mesafe koyarsınız.

Ne kadar yakın olursanız olun, abi kardeş gibi olsanız da arayamazsınız, kadın haklı adamın eşini aramanız gerekirdi, adamı aramak kocanıza düşer size değil.
Nasil yani insanlik yapip aramis ustelik gecmis olsun diye.Sohbet etmemis insanlik yapmis.Neresi yanlis anlamadim.

Niyetim sizi itham etmek değil ancak öncesinde size birikmiş anladığım kadarıyla kadın. Ben yanlıştır demiyorum ama abi olarak arkadaş olarak fiziksel temas yani sarılmak gibi şakalaşmak gibi tavırlarınız oluyor muydu? Acaba bunları biriktirip size kin mi güttü

Size karşı çok büyük bir saygısızlık yapmış onca senelik arkadaşlığa asla yakışmayacak bir davranış yerinizde olsam eşime anlatır görüşmezdim asla

Neden? O adam benim de eşimin de arkadaşıysa ben neden arayamıyorum? Her gece aramıyor sonuçta düzgün bir zamanda düzgün bir niyetle aramış. Ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…