Eşimin arkadaşının karısı

Sizde erkekler çay doldurmayı bilmiyor mu herşeyi sizden mi bekliyorlar.

Kendi yaşam tarzınıza uygun arkadaşlar edinin. Bana gelen misafir haremlik selamlık oturmak istese ben kapıdan uğurladıktan sonra bir daha isimlerini anmam evimde çünkü bana göre değil. Kadın erkek tarafına gidip eşinize temas edebiliyorsa uygun arkadaş değilsiniz birbirinize demektir bu. Görüşmek zorunda değilsiniz neden zorlayacaksınız ki?

Haremlik-selamlık Arap adetidir. Madem o adeti uyguluyorsunuz o Zaman sadece kendiniz gibi düşünen kişilerle görüşün.
Bu arada Eşinizin şikayet eder gibi elimi tuttu demesi de gayet itici..
Benim ağzımdan yollu kelimesi çıktı mı Allah aşkına doğru okuyun öyle yorum yapın lütfen. Yorumlarımı okuduysanız kadının kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum dedim sadece tavrı öyle. Kadını nasıl uyarayım diye de sormadım eşime ne demeliyim diye sordum

Ben zaten kadına suç bulmadım kadını nasıl uyarayım demedim eşime ne diyeyim dedim

Haremlik-selamlık Arap adetidir. Madem o adeti uyguluyorsunuz o Zaman sadece kendiniz gibi düşünen kişilerle görüşün.
Bu arada Eşinizin şikayet eder gibi elimi tuttu demesi de gayet itici..
Cocuk gibi adam izlenimi uyandi bende. Nasil muhafazakarmis anlamadim, normalde lafini bile yapmamasi gerekirdi. Kadin belli ki gayriihtiyari dokundu, ne bilsin. El ele tutusup ask yasamadilar yani saniyelik bir olaydir olsa olsa.

Kadin erkek ayri oturanlarla ilgili pek hos anilarim yok, en sonuncusu gecen cuma oldu. Cok asiri rahatsiz edici bir ortam, uzak akraba olmasina ragmen sinir oldum,bir daha gitmeyi asla dusunmuyorum. Onlarda da akil olsa benim gibi birini cagirmazlardi zaten

Kıskançlık gibi bi durum yok zaten sadece hafif rahatsızlık var bunu dile getirdim ama konu nerelere geldi.

Muhafazakarım dedi ya , haremlik selamlık otururum dedi ya. Sözde yaşam şekline saygıdan dem vuranlar iyi dalga geçmiş
Nasıl çok eğlendiniz mi bayan modernler!
Aynen yorum bile yapmak gelmiyo içimden böylelerine muhafazakar kelimesi duymaya görsünler.

O derece samimi olana kadar anlamadınız mı karşınızdaki insanların muhafazakar olmadığını ?
Bana samimi gelmediniz.
Madem yaşam tarzınıza aykırı bir ortam oluşuyor,ilerletmeseydiniz arkadaşlığınızı,zorla gelmiyor o insanlarda sonuçta değil mi ?

Kıskançlık gibi bi durum yok zaten sadece hafif rahatsızlık var bunu dile getirdim ama konu nerelere geldi.
Gelir arkadaşım gelir. Burası kk , muhafazakar lafına alerjisi olanlarla dolu. Konumu kapattır bence. Canın daha fazla sıkılmasın.

Kirmizi bence önemli bir şey değilmiş anlıkmış ama siz daha önce de kadını markaja almışsınız zaten başkasının da saçına dokundu diye. Görüşmeyin ona da yazık, siz de böyle diken üstünde olmazsınız., huzurunuz bozulmaz.

Konudan uzakta bir şey sormak istiyorum ama ama sana değil direkt o yüzden üstüne alınma:)

Ya kızlar hepinizin mı kocası Brad ya, hiç mi Kamil' in karısı yok aranızda; benim sokakta gördüğüm eciş büçüş, kötü giyinen, boyu kısa, yüzü orantısız ve göbekli erkekler kimin kocası :)) bdv de dolanınca kendimi aşırı yakışıklı Nordik erkeklerinin güzelliklerinden bezmiş eşlerinin açtığı konular arasından dolanıyor gibi hissediyorum:))))

Kocam çok yakışıklı gören kadınlar sulanıyor gibi bişey mi dedim ben. Hatta konuyu saptırmayın kıskançlıkla alakası yok dedim. Konuyu doğru okuyun ondan sonra yorum yaparsınız ne bu acele.

Kocam çok yakışıklı gören kadınlar sulanıyor gibi bişey mi dedim ben. Hatta konuyu saptırmayın kıskançlıkla alakası yok dedim. Konuyu doğru okuyun ondan sonra yorum yaparsınız ne bu acele.

Sana özellikle not yazdım üstüne alınma sana yazmadım diye, sen daha dikkatli oku istersen.

kocan ciddi olmalı yani siz demeden ciddi olmalı.. ya da görüşmeye çağırılırsanız bi bahne uydurun. bir teklif ederler iki teklif ederler, sonra bırakırlar heralde

Tekrar okudum yazını evet resmen kıskançlık yapıyorsun ve çok ama çok ilginç de bir eşin var. Daha ilk iki cümlende başlamışsın gıybet yapmaya" eşi rahat biraz, hem davranışları hem sohbeti ama eşli öyle değil" , " kocam elimi tuttu dedi" demişsiniz sonra; yok bir anlık eline dokundu demişsiniz tutmak değil, laflarınız çelişkili. İlk paragrafınızı okuyan sanki kadın özellikle eşinin yanına oturdu ve ellerini tuttu sanacak, ama sonradan yazdıklarınızdan aksı anlaşılıyor.

Daha sakin ve şakacı bir uslup ile yazmıştım ama haketmiyorsunuz, babanızın oğlu değiller görüşmezseniz olur biter, omlarında hayatından sofralarına oturup arkalarından gıybet yapan birileri eksilmiş olur.

Evet fesatsınız. Muhafazakarım dedi ya dokundu herkese.
Bak arkadaşım fesat düşünmek ayrıdır fesat olmak ayrıdır
Pembe patik dersem akla kız bebek gelmez mi
Siyah beyaz dersem beşiktaş?
Ay gibi dersem güzel yüz gibi gibi
Bendede kırmızıaşk aşkın en tutkulu halini gözümde canlandırdı bunu burada muhafazakarım diyen biriyle bağdaşdaştıramadım o kadar
Siz zaten şavaş cephenizi hazırlamışsınız size gelecek her yoruma potansiyel tehlike olarak bakıyorsunuz hiç öyle bir niyetim yoktu
Bence burada fesat düşünen sizsiniz
Biri ne demişti geodal hakında ne düşünmeliyim ne düşünür yada düşünmezseniz onu yapın efem düşüncelerinize kilit vuracak değiliz

Son düzenleme:
Oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…