- 21 Nisan 2017
- 149
- 111
- 103
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Sizde erkekler çay doldurmayı bilmiyor mu herşeyi sizden mi bekliyorlar.haremlik selamlik oturunca erkeklerin oturdugu yere kim servis yapiyor ? misafirin cayi bitince diger odayami sesleniyor ? sirf arkadasiz diye zorla gorusmek zorunda degilsiniz. nice biten arkadasliklar dostluklar var . sizde sizi yadirgamayacak kafa dengi olduklarinizla vakit gecirin .
Haremlik-selamlık Arap adetidir. Madem o adeti uyguluyorsunuz o Zaman sadece kendiniz gibi düşünen kişilerle görüşün.
Bu arada Eşinizin şikayet eder gibi elimi tuttu demesi de gayet itici..
Benim ağzımdan yollu kelimesi çıktı mı Allah aşkına doğru okuyun öyle yorum yapın lütfen. Yorumlarımı okuduysanız kadının kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum dedim sadece tavrı öyle. Kadını nasıl uyarayım diye de sormadım eşime ne demeliyim diye sordumBir siz namus ehlisiniz degil mi diger kadin kocanizla ufak bi temas kurdu misafirlerini bir arada agirladi diye hafif yollu ,zararli bi tip .....bence gorusmeyin rahatsizsaniz sòzleşme imzalamadiniz neticede.
Ayriyeten eşli toplaniliyorsa neden beraber oturulmuyor beraber oturulmuyorsa neden kadinlar ayri erkekler ayri zamanlarda toplanmiyor
Ben zaten kadına suç bulmadım kadını nasıl uyarayım demedim eşime ne diyeyim dedimbence eşiniz mesafeyi ayarlayamamış..böyle bir duruma maruz kalsam elalemin karısına değil kendi kocama suçu bulurum madem muhafazakar rahatsız oluyorum diyor görüşmeniz çok saçma görüşmeyin...ayrıca ayrı oturma durumuna gelince madem arkadaşsınız samimiyetiniz var burda bize dert yanana kadar gıybet edene kadar arkadaşınızı çekin kenara bu şekil oturacaksak biz gelelim eşimde bende rahatsız oluyoruz deyin.el tutup şaka yapacak kadar samimiyetiniz varsa bunu da söyleyebilirsiniz bence !
Cocuk gibi adam izlenimi uyandi bende. Nasil muhafazakarmis anlamadim, normalde lafini bile yapmamasi gerekirdi. Kadin belli ki gayriihtiyari dokundu, ne bilsin. El ele tutusup ask yasamadilar yani saniyelik bir olaydir olsa olsa.Haremlik-selamlık Arap adetidir. Madem o adeti uyguluyorsunuz o Zaman sadece kendiniz gibi düşünen kişilerle görüşün.
Bu arada Eşinizin şikayet eder gibi elimi tuttu demesi de gayet itici..
Kıskançlık gibi bi durum yok zaten sadece hafif rahatsızlık var bunu dile getirdim ama konu nerelere geldi.Senin düşünmene fırsat bırakmadan eşinde bitecek olay.Elimi tuttu napıcaam?Diyene kadar.
Kıskanacak bir şey de yok ya.Sadece mevcut samimiyete göre münasebetsiz bir durum var, onu da eşiniz halletsin çocuk değil herhalde, kendini ifade edebilir.
evet.Zjshjwhehwhweh neden ki herkes sizin istediğiniz beğendiğiniz idealize ettiğiniz ya da gizliden gizliye dayattığınız şekilde yaşamak zorunda mı? Diğer türlü saçma(?) mı oluyor? Pehh..
Aynen yorum bile yapmak gelmiyo içimden böylelerine muhafazakar kelimesi duymaya görsünler.Muhafazakarım dedi ya , haremlik selamlık otururum dedi ya. Sözde yaşam şekline saygıdan dem vuranlar iyi dalga geçmiş
Nasıl çok eğlendiniz mi bayan modernler!
saçma olduğunu düşünmek de benim fikrim. siz de saygı duymalısınız :)Siz tercih etmiyorsunuz diye saçma olmuyor. Saygı duyun biraz.
Gelir arkadaşım gelir. Burası kk , muhafazakar lafına alerjisi olanlarla dolu. Konumu kapattır bence. Canın daha fazla sıkılmasın.Kıskançlık gibi bi durum yok zaten sadece hafif rahatsızlık var bunu dile getirdim ama konu nerelere geldi.
Üfff saçma yorumlarınızı çekin konumdanBu nasıl mükemmel ve göz alıcı bir erkek ki; kadın hem eşinin hem de eşinin iş arkadaşlarının (günde en az 8 saat gördüğü insanlar) yanında gözü dönüp erkeğe dokunmaktan kendini alamıyor.
Kocam çok yakışıklı gören kadınlar sulanıyor gibi bişey mi dedim ben. Hatta konuyu saptırmayın kıskançlıkla alakası yok dedim. Konuyu doğru okuyun ondan sonra yorum yaparsınız ne bu acele.Kirmizi bence önemli bir şey değilmiş anlıkmış ama siz daha önce de kadını markaja almışsınız zaten başkasının da salına dokundu diye. Görüşmeyin ona da yazık, siz de böyle diken üstünde olmazsınız.
Konudan uzakta bir şey sormak istiyorum ama ama sana değil direkt o yüzden üstüne alınma:)
Ya kızlar hepinizin mı kocası Brad ya, hiç mi Kamil' in karısı yok aranızda; benim sokakta gördüğüm eciş büçüş, kötü giyinen, boyu kısa, yüzü orantısız ve göbekli erkekler kimin kocası :)) bdv de dolanınca kendimi aşırı yakışıklı Nordik erkeklerinin güzelliklerinden bezmiş eşlerinin açtığı konular arasından dolanıyor gibi hissediyorum:))))
Kocam çok yakışıklı gören kadınlar sulanıyor gibi bişey mi dedim ben. Hatta konuyu saptırmayın kıskançlıkla alakası yok dedim. Konuyu doğru okuyun ondan sonra yorum yaparsınız ne bu acele.
kocan ciddi olmalı yani siz demeden ciddi olmalı.. ya da görüşmeye çağırılırsanız bi bahne uydurun. bir teklif ederler iki teklif ederler, sonra bırakırlar heraldeArkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Bak arkadaşım fesat düşünmek ayrıdır fesat olmak ayrıdırEvet fesatsınız. Muhafazakarım dedi ya dokundu herkese.
OlduBak arkadaşım fesat düşünmek ayrıdır fesat olmak ayrıdır
Pembe patik dersem akla kız bebek gelmez mi
Siyah beyaz dersem beşiktaş?
Ay gibi dersem güzel yüz gibi gibi
Bendede kırmızıaşk aşkın en tutkulu halini gözümde canlandırdı bunu burada muhafazakarım diyen biriyle bağdaşdaştıramadım o kadar
Siz zaten şavaş cephenizi hazırlamışsınız size gelecek her yoruma potansiyel tehlike olarak bakıyorsunuzhiç öyle bir niyetim yoktu
Bence burada fesat düşünen sizsiniz
Biri ne demişti geodal hakında ne düşünmeliyim ne düşünürşenir yada düşünmezseniz onu yapın efem düşüncelerinize kilit vuracak değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?