- 21 Nisan 2017
- 149
- 111
- 103
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Yok kadına bişey diyemem zaten tarzı öyle demekkiO hanımı değil,eşinizi uyarın bence.
Nasıl arkadaşlık bu elini tutma saçını tutma falan. İlginçmiş.. kadın erkek ayrı oturan gruptansanız böyle arkadaş ortamlarına hiç girmemeniz gerekmezmiydi.İşte ben de elini tutturma nasıl diyim ki ilk söylediğinde niye çekmedin dedim o an tepki veremedim kalakaldım dedi. Bide sadece el tutma değil konuşmaları da çok rahat. Aynı gruptan başka bi arkadaşın eşinin de saçlarına dokunmuş mesela kötü niyeti yoktur sanmıyorum ama nedense benim hoşuma gitmedi
Hayır öyle değil toplanınca arkadaş grubu hep beraber toplandığımız zamanlar da oluyor zaten genelde öyle oluyor. Diğer arkadaşa gittiğimizde onlar da oluyor nasıl olacak o zaman. Ya da biz davet ettiğmizde herkesi davet ediyoruz iş arkadaşları grup oluşturdular hepsini çağırıp onları ayırmak olur mu. Yarın işte yüzüne bakıcak eşim.bu ne ya ? arkadas olduk bidefa, görüşmezsek olmaz ne demek ben anlamadım, bu kadar kesin çizgileriniz varsa, arkadas olana kadar hiç mi farketmediniz, e şimdi farkettiniz hadi ama kopamıyosunuz, çok garip çok
Eşim iş arkadaşlarıyla grup oluşturmuşlar onun ısrarıyla görüştüm ilk grup olarak eşler de dahil birbirine gitmeye başladı herkes sırayla. Öyle gelişti yani yoksa ben yeni kişilerle tanışmayı sevmiyorum zaten.Nasıl arkadaşlık bu elini tutma saçını tutma falan. İlginçmiş.. kadın erkek ayrı oturan gruptansanız böyle arkadaş ortamlarına hiç girmemeniz gerekmezmiydi.
O da sizin tercihiniz hiç mi haremlik selamlık duymadınız.Kadın erkek ayrı oturur kısmından başka hiçbir şey saçma gelmedi.
Ciddi ciddi oturup konusucaksin canim esinle baska yolu yok iyi o zaman elin adamida gelsin bizi opsun sarilsin bizde o an tepki veremedim diyelim bakalim neler oluyoİşte ben de elini tutturma nasıl diyim ki ilk söylediğinde niye çekmedin dedim o an tepki veremedim kalakaldım dedi. Bide sadece el tutma değil konuşmaları da çok rahat. Aynı gruptan başka bi arkadaşın eşinin de saçlarına dokunmuş mesela kötü niyeti yoktur sanmıyorum ama nedense benim hoşuma gitmedi
Her defasında değil bir kere oldu sadece el tutma ama bi daha da olmaz değil tabi. Tek konu da bu değil yaniher gittiğinizde kadın ,eşinizle yan yana dizdize mi oturuyor sureklı elını tutma fırsatı buluyor.
Hayır rahat da olsa bir kadın, akrabası dışında bir erkeğin nasıl sürekli eline dokunabilir yani.Bu kadının kocası da mı rahatsız olmuyor.
Aynı şeyi siz de onun eşine yapmayı deneyin.Komik bişey olunca eline dokunun ay ilahi sen de falan gibi.Yada açık açık elini tuttuğunda bir eline birde gözüne bakın ve hissettirin.
Her defasında değil bir kere oldu sadece el tutma ama bi daha da olmaz değil tabi. Tek konu da bu değil yani
Senin canını sıkan tek konu bu değil evet.Her defasında değil bir kere oldu sadece el tutma ama bi daha da olmaz değil tabi. Tek konu da bu değil yani
Ya da konu içinde konuşurken ondan bağlantısız bir şekilde eşim kadınlarla tokalaşmaz diyebilirim. Böylece hem kendini geri çeker hem de direk ona bişey söylemiş olmam.Ben anlayabiliyorum. Esinizin orda kadina bu tip seyler bizi rahatsiz eder demesi bence cok ayip kacar. Arkadasinin karisi sonucta. Arkadasina soylese hic olmaz. Karina mukayet ol der gibi ki, hicbir art niyetle yaomadigina da eminiz. Sadece onun icin normal olan bizler gibi dusunenlere abes gelebiliyor. En makulu sizin soylemeniz. Kadinlar birbirini daha iyi idare eder. "Lutfen yanlis anlama. Bizde erkek kadin tokalasmaz bile genelde. Senim yaotigin bir yanlis yok. Sadece biz bu sekilde alistigimiz icin rahatsiz olabiliyoruz." Gibi bir konusma yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?