- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
bende rahat bir ınsanım ya da öyle sanıyorum bilmiyorum ama kimsenin elini tutmuyorumArkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Tek konu bu değil derken herkes el tutmaktan girmişte onun için dedim.Senin canını sıkan tek konu bu değil evet.
Asıl konu nedir?
Seni üzen nedir?
Evet kesinlikle. Yakinliginiz ne boyutta bilmiyorum ama su sacina dokunmak falanda ne biliyim. Eside kadindan daha rahat sanirim. Mumkunse siz kesin vallahi gorusmeyi. Cunku kendini tumuyle degistiremez. Dokunmasa konusmasi rahatsiz edecek. Esinizlede sorun yasarsiniz illaki.Ya da konu içinde konuşurken ondan bağlantısız bir şekilde eşim kadınlarla tokalaşmaz diyebilirim. Böylece hem kendini geri çeker hem de direk ona bişey söylemiş olmam.
AynenKadın erkek ayrı oturur kısmından başka hiçbir şey saçma gelmedi.
Gülüm sen konu açarken senin için problem olan husus eşinin eline dokunulmus olmasi...Tek konu bu değil derken herkes el tutmaktan girmişte onun için dedim.
Gülüm sen konu açarken senin için problem olan husus eşinin eline dokunulmus olmasi...Tek konu bu değil derken herkes el tutmaktan girmişte onun için dedim.
kadin erkek ayri oturup elini tutuurmasi esinin az dengesiz oldugunu gosterir
benim bilidgim oyle insanlar yolda kadin gorse kafasini çeviriyor valla
yani sorun eisnizde , arkadaslar hakli sadece sen muhafazakrsin esin deil
ya adam etkilenmiş olsa, bir daha buna müsaade edecek olsa kalkıp sana söylemez. çok büyütmüşsün.
eşin bir daha ona göre oturacaktır görürsün. belki de dokunulduğunda adamın suratı değişti, kadın da pişman oldu gayriihtiyari dokunduğuna. mevzu yok ortada, merak etme. ben kefilim valla bak.
bizimkiler de bazen haremlik selamlık oturur, mevzuya hakimim güven bana.
Bazı insanlar buraya insanlarla alay edip kendini rahatlatmak için girmiyor anlaşılan
Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Esinizde muhafazakarsa bunun neyini dusunuyorsunuz. La havle..Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Hayırdır ne bu sinirEsinizde muhafazakarsa bunun neyini dusunuyorsunuz. La havle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?