Eşimin arkadaşının karısı

bende rahat bir ınsanım ya da öyle sanıyorum bilmiyorum ama kimsenin elini tutmuyorum
bence kadın rahat değil eşinizde muhafazakar değil elini tutturduğuna göre

Ya da konu içinde konuşurken ondan bağlantısız bir şekilde eşim kadınlarla tokalaşmaz diyebilirim. Böylece hem kendini geri çeker hem de direk ona bişey söylemiş olmam.
Evet kesinlikle. Yakinliginiz ne boyutta bilmiyorum ama su sacina dokunmak falanda ne biliyim. Eside kadindan daha rahat sanirim. Mumkunse siz kesin vallahi gorusmeyi. Cunku kendini tumuyle degistiremez. Dokunmasa konusmasi rahatsiz edecek. Esinizlede sorun yasarsiniz illaki.

Tek konu bu değil derken herkes el tutmaktan girmişte onun için dedim.
Gülüm sen konu açarken senin için problem olan husus eşinin eline dokunulmus olmasi...

Bunun üzerine acmissin.
İnsanlar o sebep ordan yaklaşıyor
Eşin tutturmasaymis da derler
Kadının yapısı bu art niyeti yok belki de derler...

Ben bu hususta eşinin o an herkesin içinde tepki veremediğini düşünüyorum...

Eşinle konusmussun zaten
Bir daha olmaz sanmam

Ya gidince daha uygun bir yere oturur
Ki sende yanında ol.
Fazla oturmayın bahane bulup kalkın
Bir iki derken aramazlar bile zamanla

Tek konu bu değil derken herkes el tutmaktan girmişte onun için dedim.
Gülüm sen konu açarken senin için problem olan husus eşinin eline dokunulmus olmasi...

Bunun üzerine acmissin.
İnsanlar o sebep ordan yaklaşıyor
Eşin tutturmasaymis da derler
Kadının yapısı bu art niyeti yok belki de derler...

Ben bu hususta eşinin o an herkesin içinde tepki veremediğini düşünüyorum...

Eşinle konusmussun zaten
Bir daha olmaz sanmam

Ya gidince daha uygun bir yere oturur
Ki sende yanında ol.
Fazla oturmayın bahane bulup kalkın
Bir iki derken aramazlar bile zamanla

Siz de eşinizin dibinden ayrılmayın madem rahatsız oluyorsunuz, ya da görüşmeyin. Kadını uyarmak yanlış olur.

ya adam etkilenmiş olsa, bir daha buna müsaade edecek olsa kalkıp sana söylemez. çok büyütmüşsün.
eşin bir daha ona göre oturacaktır görürsün. belki de dokunulduğunda adamın suratı değişti, kadın da pişman oldu gayriihtiyari dokunduğuna. mevzu yok ortada, merak etme. ben kefilim valla bak.

bizimkiler de bazen haremlik selamlık oturur, mevzuya hakimim güven bana.

Elini sıkı sıkı tutturmamış zaten kadın bi anlık dokunup çekmiş bişey anlatırken yani gayriihtiyarı ona göre çok normal bize göre değil. Eşimin hoşuna gitse bana anlatmaz heralde ben görmedim
Çünkü o söyledi
kadin erkek ayri oturup elini tutuurmasi esinin az dengesiz oldugunu gosterir
benim bilidgim oyle insanlar yolda kadin gorse kafasini çeviriyor valla
yani sorun eisnizde , arkadaslar hakli sadece sen muhafazakrsin esin deil

Bazı insanlar buraya insanlarla alay edip kendini rahatlatmak için girmiyor anlaşılan

Bazı insanlar buraya insanlarla alay edip kendini rahatlatmak için girmiyor anlaşılan

ama canım sen de biraz abartmışsın. onun dışında bu mevzulara pek yakın olmayanlar da başka algılayabiliyor. kadınlar kulubu her tür kadının olduğu kozmopolit bir yer :)

siz kadın erkek ayrı oturmayı hayat görüşü olarak benimsedi iseniz kimseyi böyle yaşamıyor diye yaftalayıp yanlış değerlendiremezsiniz. ben de insanlarla konuşurken dokunarak konuşurum samimi arkadaşlarımla ve bunda bir beis görmem çünkü niyetim pis değil. büyük ihtimalle o arkadaşınızın da niyeti kötü değil. kafa yapılarınız uyuşmuyorsa görüşmeyin ve bence böylece kimseye o rahat biz muhafazakarız gibi sınıflandırmalar yapmak zorunda kalmazsınız.

İyi de grup yaptık Nasıl çıkalım olur mu

Kafa yapınız uymuyor işte

Eşli görüşüp haremlik selamlık oturulan bir eve ikinciye gitmem

Sonuçta ben oraya eşim aracılığı ile gelmişim eşimden ayrı yerde tanımadığım insanlarla oturacağım bu bana ters birlikte oturmak da size ters

Bahane bulur gitmez kendinize uygun arkadaş edinirsiniz olur biter

Esinizde muhafazakarsa bunun neyini dusunuyorsunuz. La havle..

Sizden farkli gorus ve yasam tarzina ait insanlarla iliskiniz sınırlı olsun, bundan daha uygun bir cozum goremiyorum neticede uyum saglamaniz icin ödün vermeniz gerek.
Karsi taraftan ödün vermesini beklemek biraz bencilce olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…