Eşimin arkadaşının karısı

Ve bu yüzden siz kadını uyarmak falan mı istiyorsunuz yani? Ne kadar garip olur böyle bir şey hayal edemiyorum.
Bence siz random sosyalleşmek için fazla muhafazakarsınız. Eşinizle birlikte o arkadaş grubundan ayrılın. Daha kafanıza göre insanlarla takılın.
Eşiniz ona hep (yani siz yanınızda olmadığı zamanlarda da ) çok resmi davranıyor olsa kimse bir yerine dokunmaya kalkmazdı zaten, tabi kadın sapık falan değilse.
Ben de beni kocamdan ayrı yerde oturtmaya kalkan olursa genelde bir süre sonra kalkar onun yanına gider otururum. Kendi arkadaşlarımda böyle bir şey zaten yok ama ailede akrabalarda olabiliyor. Ya kocamıza gülerse ya dokunursa diye öbür odada korkuyla oturan kadınlar bırakıyor muyum arkamda bilmem

Herkes aynı kafa yapısına ait insanlarla görüşsün. Sen haremlik selamlık takılıyormuşsun o insanlarla görüş. Bende aynı şekilde muhafazakar insanlarla görüşmemeye çalışıyorum. Geçenlerde kadın arkadaşım ona rağmen aynı ortamda denk geldik. Ona rağmen beni bile gerdi arkadaş sağolsun eşi orda diye. Hani sen geriliyosun tamam ama emin ol karşı tarafı da geriyosunuz böyle. Görüşmeyin olsun bitsin cidden çekilmiyo böyle

Bence inançlarınızdan taviz vermeseydiniz bu sorun hiç olmazdı . Yani siz ayrı oturmayı tercih ediyorsanız, onlara da bunu belirtmeniz gerekir, aksi taktirde görüşmezsiniz sadece eşler görüşür . Biz de ayrı oturmayı tercih ediyoruz ve karma ortamda oturmak zorunda kalmadık hiç çünkü tercihlerimizi ona göre yaptık .

Aman tanrim demek kizli erkekli oturuyorsunuz. Namahrem be namahrem. Ustelik kadin kocaniza dokunmus cunku RAHAT bir kadin.. ne kadar fesat iciniz. Kadini tanısam arar bunlarla muhattap olma derim..birde sizi arkadas saniyor kendine yazik uzuldum onun adina.

katılıyorum bizde öyle .. Kabul eden ona gore saygı duyuyor

bunlar tamamen hayat bakış açısı ile ilgili durumlar.
o öyle oturuyor bu böyle oturuyor diye tü ka ka dememek gerekiyor.
herkes kendi ilkeleriyle yaşar.
bir başkasının ne yapıp yapmadığı değil eşimle aynı çerçeveden bakıyor musunuz önemlidir.
bu suçlamak değil ancak tavizler yaşam tarzını değiştiren durumlar...
ister dindar olun, ister dine inanıp yaşamayan biri, gerek ateist olun, isterseniz de muhafazakar bir insan olun. bu toplumun her bir bireyi için geçerli bir durumdur.

Son düzenleme:
Eşinizi anladık muhafazakar kimseyle tokalaşmaz falann. Tamam da bu bayan eşinin iş arkadaşıysa huyunu suyunu bilir , tokalaşmadığını kesin bilir!!! Ona göre davranır. Bilmiyorsa ozaman eşin iş yerinde normal dışarda muhafazakar mı takılıyor anlamadım

Mazeret uydurmak zorunda değilsiniz. Biz eşli görüşmelerde ayrı oturduğumuz için kadın erkek birarada rahat edemiyoruz dersiniz. Durum zaten bundan ibaret, dürüst olun.
Kendi evinize de çağıracakmışsınız, o zaman nasıl olacak ? Veya çağırın, ayrı oturtun, büyük ihtimalle kendileri gruptan çekilir. Kadın erkek ayrı oturduktan sonra bunun adı eşli görüşme olmuyor aslında. Hanımlar ayrı günde toplanabilir.

Ben olsam görüşmem canım... valla seni çok iyi anlıyorum bu konuda; yıllar süren bir dostluğum vardı. Sırf açık saçık giyiniyor ve aynı şekilde eşimin yanında rahat davranıyor diye arkadaşlığımı toptan bitirdim . Kimse senin ve ailenin huzurundan kıymetli değil. Eşine de açık açık söyle; ben söyledim kıskandığımı ve bana destek verdi. Haklısın dedi. Görüşmeyi kestim. Kafam rahat. Eşini suçlamadan anlat açık açık onun olduğu ortama girmeyin.

Bence boşa kuruntu yapıyorsunuz, kadının da adamın da kötü bi niyeti yok. En fazla üstü kapalı eşinizi uyarın fazla samimi olmasın. Birde ne olacak ki eşinize güvendikten sonra

özgüven probleminiz olduğunu düşünüyorum. Biraz kendinize güvenin çok rahatsız oluyorsanız eşinizi uyarırsınız. Eşinizin size anlatmasıda garip tepkisini verseymişte sizi huzursuz etmeseymiş. Eşiniz sizin dikkatinizi çekmeye çalışıyor da olabilir...kendi çevrenizden dışarı çıkmayın bence..

Gorusmesek olmaz simdi kismi da bana degisik geliyor. Niye gorusulmesin yahu 1. dereceden akraba mi bunlar. Yeri geliyor 1. derece akrabanizla bile gorusmeyebiliyorsunuz. Siz normalde haremlik selamlik oturacak kadar muhafazakar bir yapidan bahsederken gorustugunuz insanlarin konusurken esinizin elini tutmasindan bahsediyorsunuz.
Hayat tarziniza uygun kisilerle gorusmezseniz bugun olmasa bile yarin illa ki bir problem cikar.
Hayatiniz neyse o sekilde yasayin etrafa baska sekilde gostermenize gerek yok

Kocanız da en az o kadın kadar rahatmış yani. Kendi de halinden memnunmuş ki tepki göstermemiş. Elini çekip anlayacağı bir bakış yeterdi o kadına. Anlardı yani. Bence görüşmeyin. Eşiniz böyle tepkisiz kalırsa canınızı sıkacak daha çok şey yaşarsınız.

Eşimin eşli arkadaşları çoktur hepimiz rahat takılırız hiç birimiz muhafazakar değiliz ama birbirimizin eşlerine sokularak dokunarak muhabbet de etmiyoruz niye bu şekilde örnek verdim? Kadının Eşinden yüz bulduğunu anla diye...
Kadın Eşinin elini tutmak istediğinde eşin elini çekerse, eşin biraz mesafeli davranırsa o kadın da anlar ve kendisini biraz geri çeker...

Bazı insan temas kurarak iletişim halinde olmayı sever ve alışkanlıktır karşısında kim olursa olsun bunu yapar...

Eşinde bitiyor herşey, mesafe koyarsa kadının dibine girmezse kadın da anlar bence...

Bu gözler paravanli düğün gördü ayrı oturmak ne ki....muhafazakarlik iyi biseydir kadın erkek birbirini görmez ayrı oturunca size gelince gö-rüş-me-yin.
Ayrı düğün salonları tuttuk , erkekler ayrı bayanlar ayrı salondaydı . Çok çok rahat bir düğündü herkes çok memnun kaldı . Niye dalga geçiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…