- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Ve bu yüzden siz kadını uyarmak falan mı istiyorsunuz yani? Ne kadar garip olur böyle bir şey hayal edemiyorum.Elini tutma öyle tahmin ettğiniz gibi değil hani bişey anlatırken bazı insanlar karşıdakine dokunarak anlatmayı sever ben de bayan varsa karşımda eline dokunurum yada omzuna ama erkeğe yapmam yani. O da bir anlık dokunmuş o yüzden bişey demeye fırsat olmamış hani öyle sıkı sıkı tutma değil tabiki.
Aman tanrim demek kizli erkekli oturuyorsunuz. Namahrem be namahrem. Ustelik kadin kocaniza dokunmus cunku RAHAT bir kadin.. ne kadar fesat iciniz. Kadini tanısam arar bunlarla muhattap olma derim..birde sizi arkadas saniyor kendine yazik uzuldum onun adina.Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
katılıyorum bizde öyle .. Kabul eden ona gore saygı duyuyorBence inançlarınızdan taviz vermeseydiniz bu sorun hiç olmazdı . Yani siz ayrı oturmayı tercih ediyorsanız, onlara da bunu belirtmeniz gerekir, aksi taktirde görüşmezsiniz sadece eşler görüşür . Biz de ayrı oturmayı tercih ediyoruz ve karma ortamda oturmak zorunda kalmadık hiç çünkü tercihlerimizi ona göre yaptık .
Ben olsam görüşmem canım... valla seni çok iyi anlıyorum bu konuda; yıllar süren bir dostluğum vardı. Sırf açık saçık giyiniyor ve aynı şekilde eşimin yanında rahat davranıyor diye arkadaşlığımı toptan bitirdim . Kimse senin ve ailenin huzurundan kıymetli değil. Eşine de açık açık söyle; ben söyledim kıskandığımı ve bana destek verdi. Haklısın dedi. Görüşmeyi kestim. Kafam rahat. Eşini suçlamadan anlat açık açık onun olduğu ortama girmeyin.Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Bence boşa kuruntu yapıyorsunuz, kadının da adamın da kötü bi niyeti yok. En fazla üstü kapalı eşinizi uyarın fazla samimi olmasın. Birde ne olacak ki eşinize güvendikten sonraArkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Gorusmesek olmaz simdi kismi da bana degisik geliyor. Niye gorusulmesin yahu 1. dereceden akraba mi bunlar. Yeri geliyor 1. derece akrabanizla bile gorusmeyebiliyorsunuz. Siz normalde haremlik selamlik oturacak kadar muhafazakar bir yapidan bahsederken gorustugunuz insanlarin konusurken esinizin elini tutmasindan bahsediyorsunuz.Arkadaşlar başka başlık bulamadığım için bunu yazdım. Benim konum şu; eşimin arkadaşlarıyla ailecek görüşüyoruz birbirimize gidip gelmeye başladık ama arkadaşlarının eşlerinden bi tanesi çok rahat takılıyor. Bize göre değil yani konuşmaları hareketleri olsun. Eşi öyle değil gayet sakin ama kadın biraz rahat eşim de farketmiş konuşurken bişe anlatırken elimi tuttu dokundu falan dedi eşimde bende muhafazakarız, eve gelen misafirler kadın erkek ayrı oturur bizde. Ama oraya gittiğimizde herkes bir arada oturuyor. Eşimle bir bayanın o şekilde rahat konuşmasından şakalaşmasından rahatsız oluyorum açıkçası. Şimdi herkes senin kocana mı bakıyor diyecek olanlar olacak ama konu o değil öyle bişey yok yani. Sadece her insan her davranıştan hoşlanmaz olay bu. Görüşmesek olmuyor arkadaş olduk bi kere ve hadi artık biz gelmiyoruz gitmiyoruz diyemeyiz ortada bişey yokken. Şimdi biz oraya giderken eşime ne demeliyim uyarsam öyle bi hareket yaptığında gülme ciddi ol falan desem kıskanıyorum sanır ve aklına hiç yoktan bişey sokmuş olurum. Diğer türlü de eşim kötü bi tepki vermiyor öyle bi olay karşısında mesela elini tuttuğunda çekme gibi sonra da eve gelince bana anlatıyo.
Ayrı düğün salonları tuttuk , erkekler ayrı bayanlar ayrı salondaydı . Çok çok rahat bir düğündü herkes çok memnun kaldı . Niye dalga geçiyorsunuzBu gözler paravanli düğün gördüayrı oturmak ne ki....muhafazakarlik iyi biseydir kadın erkek birbirini görmez ayrı oturunca size gelince gö-rüş-me-yin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?