eşimin arkadaşının karısı

bir de esim cok yakisikli demeyi birak esine asla begendigini belli etme hattq arada gozunu cok kisma gulerken cizgilerin belirginlesiyor de ne bilim alnin biraz aciliyor mu ne de hic bulamassan dilini fircala arada bi ne zaman gorsem sari de

Bende beğendim bu fikri, o sana kusur buluyorsa sende ona kusur bul hha ha

beni tanıyan herkes çok güzel olduğumu eşimle çok yakıştığımızı söylerler ama ben hep eşimden eksik hissediyorum kendimi
işte bunu yapmayacaksın
bak herkes de diyormuş
her zaman ben güzel kadınım diye kendini telkin edeceksin

bu arada kadında bir falso yoksa eşine dikkat et derim
bir kez aldatmış affetmişsin bence daha da dikkatli olmalı
bide çok rahatsızsan mesafe koy aranıza görüşmeleri azalt..

angelina jolie kim oluyo biz daha güzeliz herkes bilir herkes öyle der mükemmeliz iyiki varız ohhh

Bu arada hepsini okumadım ama kadının eşi o bakışları fark etmiyor mu?Tavsiyem çok sık görüşmeyin aslında kadın da rahatsız olsaydı o da görüşmek istemezdi

75 kiloyum şu an ama boyum olduğundan göstermiyorum

Bi bilsem.

Onu bunu bilmem de Allah bazı kadınlara çok cömert davranıyor boy pos her şey yerinde maşallah ben bile bakarken böle oluyorum

Sadece kendin için kendine bak, kafana takılanların üstüne git, spora yazıl vs. Sen mutlu hissettikçe eşinin aslında şu an sandığın kadar yakışıklı olmadığını göreceksin. Bu algıda yanılma oluyor, öz güveni çok hasar almış bir arkadaşım yolda gördüğü herkesi ama herkesi kendinden güzel bulurdu. Hatta çok güzel bulurdu şaşırtıcı şekilde istisnası yoktu.

Kesinlikle eşin için yap demiyorum değişikliği, gerçekten şu bir gerçek bakımlı kadınlar kendini mutlu hissediyor. Spora git mesela fit bir vücut yap, boyun da uzunmuş salına salına yürü sokaklarda

kadın esmer kara kaşlı kara gözlü tiplerden.orta boylu zayıf güzel ama.
mmmm . Vefat eden bir arkadaşımın it kocası geldi aklıma .Ne eziyet ederdi kadına ben kara kaşlı kara gözlü kadın istiyorum diye p...k .Kadın da albenili değil kumral açık tenli personel müdürü kariyerli ve bir o kadar da alçakgönüllü iyi bir kadındı rahmetli . Offff .

o da acaba arkadaşım karıma mı bakıyor diye düşünse rahatsız olmazmısın herşey iyiyse yine hurusuzsan ailece görüşme sıklığını azaltmalısın.sen senden başka en çok gördüğü kadın o olduğun için sıkıntı yapıyor olabilirsin fakat sen onu görmediğinde herhangi bir kadına uzun süre bakıyorda olabilir.yani elinin erdiği yer var ermediği yer var. en önemlisi tamam olumsuz şeyler için önlem alınmalı fakat adamın içinde kötü bir niyet varsa bunu onun kanından olsun olmasın kimse engelleyemez.

aa neden vefat etti çok üzüldüm

aa neden vefat etti çok üzüldüm
ben de çok üzüldüm tam 38 yaşındaydı .Benden bir kaç yaş büyüktü hatta ben geçen sene 38 e girince çok hüzünlendim ve üzerine yaşadığım zamanlar bana Allahtan bir hediye gibi geliyor .İyiler gerçekten de erken ölüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…