- 13 Aralık 2013
- 689
- 442
- 133
- Konu Sahibi ucaolimbera
-
bir de esim cok yakisikli demeyi birak esine asla begendigini belli etme hattq arada gozunu cok kisma gulerken cizgilerin belirginlesiyor de ne bilim alnin biraz aciliyor mu ne de hic bulamassan dilini fircala arada bi ne zaman gorsem sari de
Himmm yorum yapmiştim eşinize güvenin diye ama bi kere aldatilmissaniz tedbiri elden bırakmayın o zamanTam 'Yine çok yakışıklı eş vakası' diye espri yapacaktım ki, aldatıldığınızı okudum. Keşke karakteri de yakışıklı olsaymış..
işte bunu yapmayacaksınbeni tanıyan herkes çok güzel olduğumu eşimle çok yakıştığımızı söylerler ama ben hep eşimden eksik hissediyorum kendimi
angelina jolie kim oluyoesimle beni gorenler guzellik bakimindan esimi benden cok cok alt seviye de bulurlar ama bizim evin brad pittidir o adam da nasil bi kendine oz guven varsa yada bana nasil empoze etmisse artik,nasil yakisikli bulurum sorma gitsin.O yuzden bakimini yap ve oyle bi isle ki adamin beynine kendini angelina jolie sansin seni ama once sen oyle san
kendini.
75 kiloyum şu an ama boyum olduğundan göstermiyorumCanım bulunduğun durum gerçekten zor... AMA hiç bizaman kafanı eyme eşine karşı o ne yapıosa arkadaşının kızınamı bakıo sende erkeklere bak... eğer o oyleyse sende yap... ve açık bi insanmısın bilmiyorum ama dekolte giy ve bak bakalım eşin seni dekolteli görunce kıskanacakmı? sevgisini ölç... ve bırak o gelsin senın yanına... (cinsel anlamda) hatta naz yap işe yarar belki... bu arada senı zamannda aldatması kötu olmuş... keşke zamannda bunu duydugn zaman dersini verseymişsin.. ayrca kaç kılosunki? diyetsyen bırıysen okdr çok kılolu oldgnu dusunmyorum ayrca selülit her kadında wardır..... sen bakmlı ol dekoltelı gez bakalm eşinnin tepkisi ne olucak bol bol makyaj yap ...ayrıntılarıda bize yaz... ALLAH yardmcın olsun ve sabır versin..İNŞ hersey yoluna girer...
çok teşekkür ederimValla konu sahibesi ben senin cici, saf ve iyi niyetli bir insan oldugunu dusunuyorum. Uyanik , g.vat kocan da seni saf bulmus kandiriyor, sevginden zaafindan faydalaniyor. Yazdiklarini okurken yazik diye dusundum, daha iyisini hakediyorsun.
Bi bilsem.Herkes cevrem ve beni taniyanlar beni cok guzel bulur diyo sanki iyy ne cirkinsin yada vasatsin diyecekler sahsen ben cirkin buldugum halde arkadasima tanidigima cirkinsin demiyorum gerek yok yersiz kac kisi derki sonra tanimlarken "cevrem tarafindan begenilen biriyim" ama niye boyyyyle boylleee kiiiii..... vallah biktimdi iyi espri bu arada bide konu sahibi esin cok fena bide aldatilma varmis pembis gozluklerini nezaman kirican ?
çocuğumuz yok dha 1 senelik evliyiz.nişanlı iken aldatmıştıkaç senelik evlisiniz, çocuk varmı, eşiniz sizi ne zaman aldatmıştı..
kadın esmer kara kaşlı kara gözlü tiplerden.orta boylu zayıf güzel ama.kadın nasıl tarif etsene
mmmm . Vefat eden bir arkadaşımın it kocası geldi aklıma .Ne eziyet ederdi kadına ben kara kaşlı kara gözlü kadın istiyorum diye p...k .Kadın da albenili değil kumral açık tenli personel müdürü kariyerli ve bir o kadar da alçakgönüllü iyi bir kadındı rahmetli . Offff .kadın esmer kara kaşlı kara gözlü tiplerden.orta boylu zayıf güzel ama.
nişanlıyken aldattı madem ayrılmana engel olan şey neydi ?çocuğumuz yok dha 1 senelik evliyiz.nişanlı iken aldatmıştı
şeytan tüyü var demekki adamda .nişanlıyken aldattı madem ayrılmana engel olan şey neydi ?
aa neden vefat etti çok üzüldümmmmm . Vefat eden bir arkadaşımın it kocası geldi aklıma .Ne eziyet ederdi kadına ben kara kaşlı kara gözlü kadın istiyorum diye p...k .Kadın da albenili değil kumral açık tenli personel müdürü kariyerli ve bir o kadar da alçakgönüllü iyi bir kadındı rahmetli . Offff .
ben de çok üzüldüm tam 38 yaşındaydı .Benden bir kaç yaş büyüktü hatta ben geçen sene 38 e girince çok hüzünlendim ve üzerine yaşadığım zamanlar bana Allahtan bir hediye gibi geliyor .İyiler gerçekten de erken ölüyoraa neden vefat etti çok üzüldüm
o tüyü biyerine dikerdim ben olsamşeytan tüyü var demekki adamda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?