eşimin arkadaşının karısı

Benim eşim de beni kıskandığından çirkinsin der. Hep bahane bulmaya çalışır. 32 yıllık hayatımda bir kere bile güzel miyim ya da kızlar yakışmış mı gibi bir cümle kurmadan kadınlı erkekleri herkesten güzelsin lafını duymuş biri olarak aslında eşimin tek derdinin benim özgüvenimi yıkmak olduğunu biliyorum ve bunu ona da söyledim.
Amacın öz güvenimi yıkmak ve senden başkası tarafından beğenilmeyeceğimi düşünmemi sağlamak çünkü kendini çirkin buluyorsun dedim.
Bazen insan bilinçli olmalı tamam her konuda olamıyor ama görünen köyde kılavuz istemiyorsa akıllıca davranmak gerek diye düşünüyorum.
Sonuç olarak eşim söylediğimin gerçek olduğunu kabul etti.

doğru.iyiler fazla yaşamaz derler.çok üzüldüm gerçekten.Allah rahmet eylesin.

eşin arkadasının karısına yan gözle bakıyosa eşin karaktersiz anacım...o adamdan bi nane olmazç..dıkkat et suprızlerle karsılasma..

evinize gelen arkadaşının çooook güzel karısına, çooook yakışıklı eşinizin bakması asla ve asla kabul edilemez. misafir çıplak bile gelse, siz ucube bile olsanız. öncelikle böyle bir iğrençlik varsa ortada eşinize bahaneler üretmeyin.

selülitmiş te, kiloymuş ta. kiloyu verin çoksa ama selülit inanın bir çok kadında var. sporu hayat tarzı haline getirenler hariç zayıf kadınlarda bile oluyor, kaldı ki o güzel hatunda da olabilir ve kaldı ki kocanız kurban olsun selülitlerinize.

o kadar yakışıklı adam sanmam ki çirkin bir kadınla evlensin. eminim siz de güzelsinizdir ama eşiniz sizin özgüveninizi ezip geçmiş. yapmayın. siz kendinizi çirkin, şişko gördükçe o daha çok üstünüze gelecek ve eğer yarın bir gün bi b.k yerse kendini haklı görecektir.

hiç belli etmeyin. hatta "ne güzel kadın" filan deyin ve hatta arada yakışıklı adamlara da "yakışıklı adam" filan diye serpiştirin ve kendinizi övün alttan alta.

böyle hayat geçmez çünkü

Kıskanır mıyım bilmiyorum. Eşimin ve kadının tavırlarına bağlı bu durum. Eşinize kendinizi eksik bulduğunuzu hissettirmeyin.
Minyon tipliyim. Çok da iddialı olduğumu düşünmüyorum. Ama eşime hiç yansıtmıyorum.
Arada sesli kendim için şu şarkıları söylüyorum:
Ah beni alan yaşadı
Dertlerini de boşadı
----------------------
Çok tatlıyım çok
Beni veren ALLAH'a şükürler olsun
Çok güzelim çokkk
Sen güzelden anlarsınnnn

tırım tırımmmm :))

Aynaya bakın. Ay çok güzel olmuşum kendimi çok beğendim MAŞAALLAH deyin. Eşinizde duysun. Hıhhh...
Başarılar:)

her kadın bu durumda kendini biraz kötü hisseder...
güzellik kadınlar için çok önemli çünkü...
eşinin bakmasına gelinceeeeeee bence uyarabilirsin..
öyle suçlar gibi değil ama biraz imayla fln kendine gelir sanırım...

Aynaya bakın. Ay çok güzel olmuşum kendimi çok beğendim MAŞAALLAH deyin. Eşinizde duysun. Hıhhh...
Başarılar:)
Yok zaten güzel olduğum ve erkekler tarafından fark edildiğim için yaptığını kabul etti. Hatta ona kalırsa kapan diyor, sırf kıskandığı için. sanki yüzüm görünmeyecek :)) erkek aklı işte..

Erkeklerde çok ilginç varlıklar gerçekten. ALLAH yardımcımız olsun...

kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.
Ortalık güzel kadın dolu.İş hayatında da,güncel hayatında da türlü türlü insanla karşılaşabilir.Biz de yakışıklı insanlarla karşılaşabiliriz.Bu sadakatle alakalı birşey.Bence kendi arkadaşının karısına hayran hayran bakan eşinin ahlakını sorgula.Tabii bu senin hissiyatın.

güzelle bakmak sevaptır.ama sen görüşmemeye çalış o aile ile sana iyi gelmiyor.kadın ne yapsın güzel olmak suç mu.

daha cok esımın arkadaslarının eslerı turbanlı kapalı yanı ben acıgım gıttıgımde geldıklerınde kendımı tuhaf garıp hıssedıyorum bunu hıssettırıyorlar , kıskanmam tabıkı ama sen kıskanıyorsun ya bu karşı tarafa daha degısık gelebılıyor yanı farklı hıssedılıyor .
Esıne guvenmıyorsun bence sen evlı barklı kadın

sizin özgüveninizi yıkıyorsa bilinçaltınza işletmiş çirkin diye ondan başkasını beğenir mi diye düşünüyorsunuz. bu fikre isyan ediyorsunuz fakat bir yandan da kabul ediyorsunuz gizli komut gibi,siz özgüveninizi onaracak uğraşılara yönelin derim sizin özgüveniniz tamsa çok aşırı önemli olmuyor özgüveni tam olan ve böyle olduğu bilinen insanlar kolay aldatılmaz.özgüveni yaralı insanlar hep kafalarındaki kelepçe yüzünden yanlış davranış sergiler,sonra bak düşündüm böyle başıma geldi. sonra aynaya bakılır nerem çirkindi acaba diye.

Bakımsız mısınız? yani kendinize özen göstermiyor musunuz? eğer öyleyse bende kendime daha dikkat ederdim. Laf aramızda eşimin arkadaşı gelsin hanımıyla vs bende ne giysem diye dolanıyorum.Ama normalde standart insanlık hali... Bazı insanlar üşenmiyor arkadaşım :) İnsan karşısına çıkınca toplanıyorum bende :) ama bi rimel bi allıksız da çıkmıyorum.tavsiyem budur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…