- 28 Nisan 2011
- 109
- 13
- 118
- 37
- Konu Sahibi ucaolimbera
-
çok seviyordum onu.bağlanmıştım.o da defalarca özür diledi peşimden ayrılmadı affettimnişanlıyken aldattı madem ayrılmana engel olan şey neydi ?
Benim eşim de beni kıskandığından çirkinsin der. Hep bahane bulmaya çalışır. 32 yıllık hayatımda bir kere bile güzel miyim ya da kızlar yakışmış mı gibi bir cümle kurmadan kadınlı erkekleri herkesten güzelsin lafını duymuş biri olarak aslında eşimin tek derdinin benim özgüvenimi yıkmak olduğunu biliyorum ve bunu ona da söyledim.şimdi şöyle eşim aşırı derecede yakışıklı bir adam.aşırı.bundan dolayıdır ki çapkın.bense pek güzel hissetmem kendimi.eşim de beni fazlaca eleştirir güzellik konusunda.işte selulitlerin var kilolusun da bilmemne de.zoruma gider.belki bu,nedenle bu güvensizlik.ayrıca bir kez aldatıldım.
doğru.iyiler fazla yaşamaz derler.çok üzüldüm gerçekten.Allah rahmet eylesin.ben de çok üzüldüm tam 38 yaşındaydı .Benden bir kaç yaş büyüktü hatta ben geçen sene 38 e girince çok hüzünlendim ve üzerine yaşadığım zamanlar bana Allahtan bir hediye gibi geliyor .İyiler gerçekten de erken ölüyor
nasıl yanitutar birileri dalga geçer yine beklerim yani
kızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız
Benim eşim de beni kıskandığından çirkinsin der. Hep bahane bulmaya çalışır. 32 yıllık hayatımda bir kere bile güzel miyim ya da kızlar yakışmış mı gibi bir cümle kurmadan kadınlı erkekleri herkesten güzelsin lafını duymuş biri olarak aslında eşimin tek derdinin benim özgüvenimi yıkmak olduğunu biliyorum ve bunu ona da söyledim.
Amacın öz güvenimi yıkmak ve senden başkası tarafından beğenilmeyeceğimi düşünmemi sağlamak çünkü kendini çirkin buluyorsun dedim.
Bazen insan bilinçli olmalı tamam her konuda olamıyor ama görünen köyde kılavuz istemiyorsa akıllıca davranmak gerek diye düşünüyorum.
Sonuç olarak eşim söylediğimin gerçek olduğunu kabul etti.
Yok zaten güzel olduğum ve erkekler tarafından fark edildiğim için yaptığını kabul etti. Hatta ona kalırsa kapan diyor, sırf kıskandığı için. sanki yüzüm görünmeyecek :)) erkek aklı işte..Aynaya bakın. Ay çok güzel olmuşum kendimi çok beğendim MAŞAALLAH deyin. Eşinizde duysun. Hıhhh...
Başarılar:)
Yok zaten güzel olduğum ve erkekler tarafından fark edildiğim için yaptığını kabul etti. Hatta ona kalırsa kapan diyor, sırf kıskandığı için. sanki yüzüm görünmeyecek :)) erkek aklı işte..
Ortalık güzel kadın dolu.İş hayatında da,güncel hayatında da türlü türlü insanla karşılaşabilir.Biz de yakışıklı insanlarla karşılaşabiliriz.Bu sadakatle alakalı birşey.Bence kendi arkadaşının karısına hayran hayran bakan eşinin ahlakını sorgula.Tabii bu senin hissiyatın.kadın çok güzel.ben bile hayran hayran bakıyorum kadın olduğum halde.eşim de bakıyor sanki.arada yakalıyorum hayran bakışlarını.rahatsız oluyorum.
kızlar eşinizin arkadaşının karısı sizden güzel olsa onu kıskanır mıydınız?ailecek görüşüyor olsanız dahi.utanarak söylüyorum ben çok kıskanıyorum onu.eşim ona bakıyor sanki.siz olsaydınız ne yapardınız kıskanır mıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?