Eşimin arkadaşının mesajı

Kesinlikle art niyetli. Bir de yazıyla kendini ifade ederken daha detaylı düşünür insan. Hani ağzından kaçırmış, yanlış ifade etmiş, dili sürçmüş gibi bir durum yok. İğrenç bi insan. Uzak dur.

Bence eşine de sizi örnek verdi, bir kadın için onur kırıcı bir durum. Uzak durun eşinize de gösterin mesajı

Sormamın sebebi kadının benim telefonlarıma bile dönmeyecek kadar sinirli yada üzgün olmasıydı ayrıca sormasaydım bana bunları anlatıp kendi pis zihniyetini belli etmeyecekti biz de her zamanki samimiyetimizle arkadaşça görüşmeye devam edecektik ne mal olduğunu anlayamayacaktım

Evet oldukça gereksiz samimiyet ama ben hiçbir zaman ona bu kadar samimiyet göstermedim tamam eşimin arkadaşı iyi anlaşıyoruz çiftler olarak görüşüyoruz geziyoruz falan ama asla ona o haddi vermediğimi düşünüyorum

Elbette içinde bulunduğunuz şartları siz daha iyi değerlendirirsiniz.
'Ne mal olduğunu anlama' konusunda haklı olabilirsiniz bu da farklı bir bakış açısı.
Ben kişisel olarak mesafeli bir insanım.
İnsanların özel hayatına karışmayı hele de
karı-koca arasındaki mevzulara dahil olmayı tercih etmem.
Bu nedenle ben kendi bakış açımla yorum yaptım.

Adam biraz kendini beğenmiş egoist bir tip eşimde bekarken çok çapkındı evlenince değişti falan diye anlatırdı önceden
Demek ki evlenince değişmemiş. Bence eşinize söyleyin ve ailecek mesafe koyun. Kişiliği daha gelişmemiş ki hem karısına hem de size karşı bu tarz laflar ediyor. Bir de ergen gibi arabuluculuk bekliyor.

Tabiki eşine söylemelisin, söylemezsen ne olacak illaki görüşmek görüştürülmek zorunda kalacaksın evinize girip çıkacak gelmesin görüşmeyelim onlarla desen eşin bi açıklama bekleyecek senden o yüzden sıcağı sıcağına söylemen en doğrusu

Size mi yuruyor anlamadim ki.
Hic iyi kokular almadim.
Bir daha cevap yazmama gibi dusunmenizde haklisiniz ...

Eşinizle paylaşın..

Evet söyleyeceğim karısıyla iyi bir arkadaşlığımız vardı ama ikisiyle de görüşmemek en iyisi olacak galiba

Aslinda lafin yeri gelmis siz de ben de sizin gibi erkeklere sinir oluyorum karisi dogum yapmis ona bir evlat vermis bakimiyla ugrasiyor vs siz de onun kilosuna takmissiniz gibi bir sey soyleyin de bari yaptigi densizliği farketsin belki utanır

adam sana yürümüş açık ve net yani..

Keşke öyle bir cevap verseydim bende sonradan pişman oldum haddini bildirmediğim için ama o an ne yazacağımı bilemedim

Sen vermedin zaten
Adam densiz
Yani kötü niyetli olmasa bile yanlış anlaşılmaya yol açıcak şeyler söylememeli

Evet söyleyeceğim karısıyla iyi bir arkadaşlığımız vardı ama ikisiyle de görüşmemek en iyisi olacak galiba
Zaten o kadin muhtemelen artik sizinle gorusmek istemeyecek. Size yazdiklarini esine de soylediyse kadin telefonlarinizi o yuzden acmiyordur.

Size asildigini dusunmuyorum. Ama bosbogaz ve karaktersiz oldugu kesin. Esini baska bir kadina anlatan adam benim gozumde karaktersizdir.

Acaba evde de esine sızı mi ornek gosterıyordu ki? Sizin telefonunuzu acmamasını buna bagladık dogrusu size ıcten ıce sınır olmus olabilir kıyaslandıgı icin.. Size direkt boyle soyleyen adam esine de soyler bence sen de onun gibi ol fln.. Kavga da o sekılde buyur zaten

Ben de boyle dusundum hatta direkt bunu dusundum

Canım uzak dur ...benzerini yaşadım
Vatandaş ilk başlarda keşke karım senin gibi olsa senden ilham alsa derken bir zaman sonra kocanın yerinde olmak isterdim ...ben daha zenginim şöyleyim böyleyim ama kocan gibi şanslı değilim kocanı çok kıskanıyorum falan demeye başladı ve çok rahatsız etti beni ...çok sıkıntı çektim ne yapacağımı bilemedim anlatamadım ...psikolojim sinir sistemim altıüst olmuştu ... şehir dışından gelip otelde kaldığımız oteli falan bulup yan odamızı falan tutmuştu kabus gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…