- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Arkadaş da olsanız kavga eden karı-kocayı barıştırmaya çalışmanız hata.
Ne oldu da kavga ettiniz?Diye özellerini irdelemeniz ve bunu arkadaşınız olan çiftten, erkek olana sormanız hata.
Tamam adamın ağzından çıkanı kulağı duymuyor da buna zemin hazırlayan da sizsiniz.
Ne gerek var böyle şeylere?
İş bu noktalar geldikten sonra eşinizi de bilgilendirin elbette.
Ama arkadaşlardan birinin yazdığı gibi
kendi yorumunuzu katmadan,
'böyle yazmış' deyip,mesajı gösterin sadece.
Evet oldukça gereksiz samimiyet ama ben hiçbir zaman ona bu kadar samimiyet göstermedim tamam eşimin arkadaşı iyi anlaşıyoruz çiftler olarak görüşüyoruz geziyoruz falan ama asla ona o haddi vermediğimi düşünüyorumEşine söyleme
İletişimi kes
Hayatından çıkar
Belki kötü niyetli değil ama gelip eşinin dedikodusunu yapması fiziğini eleştirmesi ve senle kıyaslaması hoş değil
Bu tip şeylere gerek yok
Gereksiz samimiyetler bunlar
Elbette içinde bulunduğunuz şartları siz daha iyi değerlendirirsiniz.Sormamın sebebi kadının benim telefonlarıma bile dönmeyecek kadar sinirli yada üzgün olmasıydı ayrıca sormasaydım bana bunları anlatıp kendi pis zihniyetini belli etmeyecekti biz de her zamanki samimiyetimizle arkadaşça görüşmeye devam edecektik ne mal olduğunu anlayamayacaktım
Demek ki evlenince değişmemiş. Bence eşinize söyleyin ve ailecek mesafe koyun. Kişiliği daha gelişmemiş ki hem karısına hem de size karşı bu tarz laflar ediyor. Bir de ergen gibi arabuluculuk bekliyor.Adam biraz kendini beğenmiş egoist bir tip eşimde bekarken çok çapkındı evlenince değişti falan diye anlatırdı önceden
Evet söyleyeceğim karısıyla iyi bir arkadaşlığımız vardı ama ikisiyle de görüşmemek en iyisi olacak galibaTabiki eşine söylemelisin, söylemezsen ne olacak illaki görüşmek görüştürülmek zorunda kalacaksın evinize girip çıkacak gelmesin görüşmeyelim onlarla desen eşin bi açıklama bekleyecek senden o yüzden sıcağı sıcağına söylemen en doğrusu
Selamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Neyse geçen akşam eşimin arkadaşı sosyal medyadan msj atmış ismim Ayşe olsun iyi akşamlar Ayşe rahatsız etmiyorum umarım bende cevap olarak bir şey mi oldu abi?dedim x le kavga ettik annesine gitti sen bir konuşur musun dedi (x karısı)
Bende yarın bir ararım dedim daha önce de kavga etmişerdi eşimle biz barıştırmıştık
Ertesi gün cevapsız görüntülü arama bildirimi geldi instagramdan yanlışlıkla aradım pardon diye mesaj atmış ardından cevap vermedim
Bir saat sonra mesaj atmış konuştunuz mu diye bende aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı bence sana kızgın ne oldu da bu kadar büyük kavga ettiniz dedim (bu arada eşimin haberi var benden yardım istediğinden ben söyledim)
Attığı mesaj şu ;çocuk doğduğundan beri kendine bakmaz oldu ben de onu uyardım sık sık kendine bak,salma kilo ver diye kötü niyetle değil onun iyiliği için ama o anlamıyor sürekli kavga eder olduk dedi ardından senin de çocuğun var ama bak sen kendine bakıyorsun hiç anne gibi değilsin senin gibi kadınlara imreniyorum keşke x de biraz seni örnek alsa dedi
Ben x e haksızlık etme o çok güzel bir kadın sizin bebeğiniz daha küçük zamanla kendini toparlar anne olmak kolay değil bence sen şimdi eşinin yanına git ve özür dile barışırsınız elbet dedim deneyeceğim ama seninle konuşmak iyi geldi dedi iyi geceler x abi dedim çıktım
Açıkçası ilk başta art niyetli düşünmemiştim ama sonradan rahatsız oldum zaten mesaj atarsa tekrar cevap vermeyi düşünmüyorum ama eşime son yazdıklarını söylemedim sizce söylemeli miyim bilmiyorum
Keşke öyle bir cevap verseydim bende sonradan pişman oldum haddini bildirmediğim için ama o an ne yazacağımı bilemedimAslinda lafin yeri gelmis siz de ben de sizin gibi erkeklere sinir oluyorum karisi dogum yapmis ona bir evlat vermis bakimiyla ugrasiyor vs siz de onun kilosuna takmissiniz gibi bir sey soyleyin de bari yaptigi densizliği farketsin belki utanır
Sen vermedin zatenEvet oldukça gereksiz samimiyet ama ben hiçbir zaman ona bu kadar samimiyet göstermedim tamam eşimin arkadaşı iyi anlaşıyoruz çiftler olarak görüşüyoruz geziyoruz falan ama asla ona o haddi vermediğimi düşünüyorum
Zaten o kadin muhtemelen artik sizinle gorusmek istemeyecek. Size yazdiklarini esine de soylediyse kadin telefonlarinizi o yuzden acmiyordur.Evet söyleyeceğim karısıyla iyi bir arkadaşlığımız vardı ama ikisiyle de görüşmemek en iyisi olacak galiba
Ben de boyle dusundum hatta direkt bunu dusundumZaten o kadin muhtemelen artik sizinle gorusmek istemeyecek. Size yazdiklarini esine de soylediyse kadin telefonlarinizi o yuzden acmiyordur.
Size asildigini dusunmuyorum. Ama bosbogaz ve karaktersiz oldugu kesin. Esini baska bir kadina anlatan adam benim gozumde karaktersizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?