Eşimin arkadaşının mesajı

T
Tabiki göster eşine ve irtibatı kesin.

İyi yapmışsınız çünkü ilerde haklıyken haksız konuma düşebikirdiniz.

Yok dönmedi geri bende aramadım daha fazla karışmamak için
Eşinizin arkadaşına karşı tavrı nasıl olacakmış peki artık konustunuz mu?o size gorusmeni istemiyorum demiş ama kendisi görüşmeye devam edecek miymiş?

Mesajı eşinize gösterin ve bir daha yazarsa da cevap vermeyin bence. Elinizden geleni yapmışsınız ancak karşı tarafın niyeti sanki pek iyi değil gibi. Yanlış anlaşılacağı ihtimalini düşünmeden sizin görünümünüz hakkında bu kadar rahat konuşması hoş değil.

Eşinizin arkadaşına karşı tavrı nasıl olacakmış peki artık konustunuz mu?o size gorusmeni istemiyorum demiş ama kendisi görüşmeye devam edecek miymiş?
Görüşmeyi kesinlikle istemiyor ama yüzleşmekte istiyor zaten arkadaşının o düşüncelerinden sonra hala görüşmek istiyorsa ben onun sevgisinden şüphe ederim

Kesinlikle soyle oyle arkadasmi olur ya bence bidaha gorusmeyinde basina dert alirsin

Offf rezil erkek modeli. Bunlar kimseyle mutlu olamazlar adrianayı getir adrianacım biraz fazla mı bronzsun ne ben beyaz tenli kadınlardan hoşlanırım der. Jennifer lopez’i getir basenlerin çıktı sanki zayıfla istersen biraz der. Hiç oralı bile olmayın cevap dahi vermeyin

Art niyetli....insan böyle düşünüyorsa bile ayıp yanlış anlaşılır diye söylemez...direk art niyetli

Bana da normal gelmedi ama konduramadım ilk başta sonuçta eşimin yakın arkadaşı eskiye dayanan arkadaşlıkları var ve biz dört yıla yakındır tanışıyoruz çiftler olarak

Ben adamın kötü niyeti olduğunu sanmıyorum var böyle adamlar eşlerinin herşeyine karışana kaynanadan beter adam derdini açık ve net anlatmış burda imreniyorum tarzı bir cümle kullandı diye bu kadar olay çıkartmaya gerek yok bence ne var insanlar iltifat edemezmi örnek göstermiş sizi yani sizse çocuk doğurmuşsunuz ama zayıflamışsınız bide yakın arkadaşı eşinizin art niyeti olsa bile cesaret edemez sizin tavırlarınızdan o adam sizi çözmüştür zaten 4 yıldır tanıyoruz diyorsunuz bence abartı eşinize anlatırsanız da hoş değil adam ısrarla asılmadığı sürece

Karısını seninle kıyasladığı için kadın evden gitmiş bence. Kim bilir neler söyledi kadına.

Iyi niyetli mi kötü niyetli mi olduğunu bilemem ama patavatsızlık etmiş.
Eşimin bir teyzesi var. Çok severim çok da iyi bir kadındır. Ama kocasından çok çektiği için kocasına soğumuş.
Benim kayinvalide de mıç mıç kocasının peşine dolanan bir kadın. Kocacim kocacim diye ( bana göre çok itici ve Kayınpederim de çok sinir olur bu duruma)
Bir gün eşimin teyzesinin kocası milletin içinde " bir ablana bak bir sana bak. Sen de onun gibi ol niye olmuyorsun " dedi. Kayınpederim ve eşim kıpkırmızı oldu.
Eşine söylersen acayip tepki verir.

Son düzenleme:
Kesinlikle söyle aynı leylerin daha ağırı başımdan geçti bu böyle başlar sen sustukça tepene tepene tacizleri devam eder bir iki mesaj derken kendini konuşyr bulursn höen kestirip at ben söylemedm yatıp kalkan orospu muamelesine maruz kaldm çok apır bedeller ödedm

Ben çok yersiz buldum. Ayrıca o bir erkek olarak öncelikle eşiniz ile konuşup - böyle böyle bir durum var ayşe eşimle konuşsun belki yumuşar - demesi gerekirdi. Direk sizinle iletişime geçmesi nedir? Hiç hoş değil. Kabul edilir bir yanı yok.
Resmen aranmış - bu tarz konuşmalara da izin vermeseydiniz keşke. Kesinlikle tüm yazışmayı eşinizle paylaşın derim. Sonra daha büyük bir bomba patlamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…