- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Ohaa ee ne oldu sonra pekiCanım uzak dur ...benzerini yaşadım
Vatandaş ilk başlarda keşke karım senin gibi olsa senden ilham alsa derken bir zaman sonra kocanın yerinde olmak isterdim ...ben daha zenginim şöyleyim böyleyim ama kocan gibi şanslı değilim kocanı çok kıskanıyorum falan demeye başladı ve çok rahatsız etti beni ...çok sıkıntı çektim ne yapacağımı bilemedim anlatamadım ...psikolojim sinir sistemim altıüst olmuştu ... şehir dışından gelip otelde kaldığımız oteli falan bulup yan odamızı falan tutmuştu kabus gibiydi
Haklisiniz insanin aklina gelmeyebilir o an bir daha yazarsa acimayin yapistirin cevabiKeşke öyle bir cevap verseydim bende sonradan pişman oldum haddini bildirmediğim için ama o an ne yazacağımı bilemedim
Sizinki baya saplantı takıntı boyutuna varmış Allah korusunCanım uzak dur ...benzerini yaşadım
Vatandaş ilk başlarda keşke karım senin gibi olsa senden ilham alsa derken bir zaman sonra kocanın yerinde olmak isterdim ...ben daha zenginim şöyleyim böyleyim ama kocan gibi şanslı değilim kocanı çok kıskanıyorum falan demeye başladı ve çok rahatsız etti beni ...çok sıkıntı çektim ne yapacağımı bilemedim anlatamadım ...psikolojim sinir sistemim altıüst olmuştu ... şehir dışından gelip otelde kaldığımız oteli falan bulup yan odamızı falan tutmuştu kabus gibiydi
Tamam canım o zaman bence hiç bir şey söylemeden mesajları okut. Yakın arkadaşı mı bir de bu pislik adam. Kesinlikle okutmalısın bence canım.Öyle sinirli kıskanç biri değildir ama yakın arkadaşı olduğu için söylemekte kararsızım
Terbiyesiz herif!! Kesin eşine de seni örnek gösteriyordur .. seni bosuna mesgule atmadı bence.. uzak dur ya boşver ne halleri varsa görsünler.. barısmamaları belki de daha hayırlıdır
seni yokluyor, bence söylemelisin...Selamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Neyse geçen akşam eşimin arkadaşı sosyal medyadan msj atmış ismim Ayşe olsun iyi akşamlar Ayşe rahatsız etmiyorum umarım bende cevap olarak bir şey mi oldu abi?dedim x le kavga ettik annesine gitti sen bir konuşur musun dedi (x karısı)
Bende yarın bir ararım dedim daha önce de kavga etmişerdi eşimle biz barıştırmıştık
Ertesi gün cevapsız görüntülü arama bildirimi geldi instagramdan yanlışlıkla aradım pardon diye mesaj atmış ardından cevap vermedim
Bir saat sonra mesaj atmış konuştunuz mu diye bende aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı bence sana kızgın ne oldu da bu kadar büyük kavga ettiniz dedim (bu arada eşimin haberi var benden yardım istediğinden ben söyledim)
Attığı mesaj şu ;çocuk doğduğundan beri kendine bakmaz oldu ben de onu uyardım sık sık kendine bak,salma kilo ver diye kötü niyetle değil onun iyiliği için ama o anlamıyor sürekli kavga eder olduk dedi ardından senin de çocuğun var ama bak sen kendine bakıyorsun hiç anne gibi değilsin senin gibi kadınlara imreniyorum keşke x de biraz seni örnek alsa dedi
Ben x e haksızlık etme o çok güzel bir kadın sizin bebeğiniz daha küçük zamanla kendini toparlar anne olmak kolay değil bence sen şimdi eşinin yanına git ve özür dile barışırsınız elbet dedim deneyeceğim ama seninle konuşmak iyi geldi dedi iyi geceler x abi dedim çıktım
Açıkçası ilk başta art niyetli düşünmemiştim ama sonradan rahatsız oldum zaten mesaj atarsa tekrar cevap vermeyi düşünmüyorum ama eşime son yazdıklarını söylemedim sizce söylemeli miyim bilmiyorum
Belkide adam sürekli sizi anlatarak kavga ediyordu Karısıyla bak oppsiye senin gibi mi falan gibisinden ....ki öyleyse eğer kaçarak uzak laş bence arkadaşım burnuma iyi kokular gelmiyor bu iştenOlabilir çünkü hiç böyle açmamazlık yapmazdı dertleşmek için arardı hatta ama aramama geri bile dönmedi iki gün oldu
Yok zaten numaralarımız birbirimizde yok karısında var whatsapptan yazmadı eşime de söyleyeceğimMünasebetsiz adam,resmen asılmış size...
Eşinize söyleyin,whatsapptan da engelleyin bence
Evet dediğim gibi daha önce de barıştırmamızı istemişti ama bunu direk bana değil eşime söylemişti şimdi direkt bana mesaj atması garip gelmişti zatenAsılmıyor denmiş yorumlardan ama öyleyse neden önce durumu eşinizle paylaşmamış ? Bence adam sizi arzuluyor ve yoklamış. ‘İmreniyorum’ ifadesine gerek yoktu.
Söyleme bence ama dikkat et bu adamın gözü sende olabilir..Selamlar herkese eşimin ve benim arkadaş olarak görüştüğümüz bir çift var
Neyse geçen akşam eşimin arkadaşı sosyal medyadan msj atmış ismim Ayşe olsun iyi akşamlar Ayşe rahatsız etmiyorum umarım bende cevap olarak bir şey mi oldu abi?dedim x le kavga ettik annesine gitti sen bir konuşur musun dedi (x karısı)
Bende yarın bir ararım dedim daha önce de kavga etmişerdi eşimle biz barıştırmıştık
Ertesi gün cevapsız görüntülü arama bildirimi geldi instagramdan yanlışlıkla aradım pardon diye mesaj atmış ardından cevap vermedim
Bir saat sonra mesaj atmış konuştunuz mu diye bende aradım açmadı müsait değilim diye mesaj attı bence sana kızgın ne oldu da bu kadar büyük kavga ettiniz dedim (bu arada eşimin haberi var benden yardım istediğinden ben söyledim)
Attığı mesaj şu ;çocuk doğduğundan beri kendine bakmaz oldu ben de onu uyardım sık sık kendine bak,salma kilo ver diye kötü niyetle değil onun iyiliği için ama o anlamıyor sürekli kavga eder olduk dedi ardından senin de çocuğun var ama bak sen kendine bakıyorsun hiç anne gibi değilsin senin gibi kadınlara imreniyorum keşke x de biraz seni örnek alsa dedi
Ben x e haksızlık etme o çok güzel bir kadın sizin bebeğiniz daha küçük zamanla kendini toparlar anne olmak kolay değil bence sen şimdi eşinin yanına git ve özür dile barışırsınız elbet dedim deneyeceğim ama seninle konuşmak iyi geldi dedi iyi geceler x abi dedim çıktım
Açıkçası ilk başta art niyetli düşünmemiştim ama sonradan rahatsız oldum zaten mesaj atarsa tekrar cevap vermeyi düşünmüyorum ama eşime son yazdıklarını söylemedim sizce söylemeli miyim bilmiyorum
Evet eşimle problemlerimiz vardı çok şükür şimdi eskiye göre daha iyiyyiz yani bilmiyorum biz onlar gibi sorunlarımızı pek dışarı yansıtmadık kendi içimizde yaşadık eşim de öyle özelimizi anlatmayı sevmez ama anlatmışta olabilirOncekı konularınıza bakıldığında esınızle problemleriniz oldugu anlasılıyor bu durumu o adam biliyor olabilir mi bu bosluktan faydalanmaya calsıyo olabilir mı
Ne dedi peki arkadasıEşime mesajları gösterdim neden hemen bana söylemedin dedi arkadaşını aradı derdi ne bunun bir de bana anlatsın bakalım diye çok sinirledi bıraksam evine gidecekti bir daha asla konuşmanı karısıyla da görüşmeni istemiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?