Eşimin arkadaşının mesajı

Ohaa ee ne oldu sonra peki

Terbiyesiz herif!! Kesin eşine de seni örnek gösteriyordur .. seni bosuna mesgule atmadı bence.. uzak dur ya boşver ne halleri varsa görsünler.. barısmamaları belki de daha hayırlıdır

Keşke öyle bir cevap verseydim bende sonradan pişman oldum haddini bildirmediğim için ama o an ne yazacağımı bilemedim
Haklisiniz insanin aklina gelmeyebilir o an bir daha yazarsa acimayin yapistirin cevabi

Sizinki baya saplantı takıntı boyutuna varmış Allah korusun

Eşinize söylemenizi de eşiyle aralarına girmenizi de tehlikeli buldum. Adamdan hoşlanmadım. Bence ailece uzaklaşin. Adam niyeti bozmuş olabilir. Esinize sürekli bunların kavgasiyla.mi ugrasicaz diye bahane üretip uzaklaşin

Öyle sinirli kıskanç biri değildir ama yakın arkadaşı olduğu için söylemekte kararsızım
Tamam canım o zaman bence hiç bir şey söylemeden mesajları okut. Yakın arkadaşı mı bir de bu pislik adam. Kesinlikle okutmalısın bence canım.

Terbiyesiz herif!! Kesin eşine de seni örnek gösteriyordur .. seni bosuna mesgule atmadı bence.. uzak dur ya boşver ne halleri varsa görsünler.. barısmamaları belki de daha hayırlıdır

Olabilir çünkü hiç böyle açmamazlık yapmazdı dertleşmek için arardı hatta ama aramama geri bile dönmedi iki gün oldu

seni yokluyor, bence söylemelisin...

Olabilir çünkü hiç böyle açmamazlık yapmazdı dertleşmek için arardı hatta ama aramama geri bile dönmedi iki gün oldu
Belkide adam sürekli sizi anlatarak kavga ediyordu Karısıyla bak oppsiye senin gibi mi falan gibisinden ....ki öyleyse eğer kaçarak uzak laş bence arkadaşım burnuma iyi kokular gelmiyor bu işten

Asılmıyor denmiş yorumlardan ama öyleyse neden önce durumu eşinizle paylaşmamış ? Bence adam sizi arzuluyor ve yoklamış. ‘İmreniyorum’ ifadesine gerek yoktu.

Asılmıyor denmiş yorumlardan ama öyleyse neden önce durumu eşinizle paylaşmamış ? Bence adam sizi arzuluyor ve yoklamış. ‘İmreniyorum’ ifadesine gerek yoktu.
Evet dediğim gibi daha önce de barıştırmamızı istemişti ama bunu direk bana değil eşime söylemişti şimdi direkt bana mesaj atması garip gelmişti zaten

Oncekı konularınıza bakıldığında esınızle problemleriniz oldugu anlasılıyor bu durumu o adam biliyor olabilir mi bu bosluktan faydalanmaya calsıyo olabilir mı

Adamın mesajları ne olursa olsun evli çocuklu çiftin küsüp küsüp bizi baristirin demesi çok saçma .
Bırakın karışmayın ne halleri varsa görsünler yarın obur gün sizi suçlu çıkarır böyleleri.
Koskoca insanlar araya kimsenin girmesine gerek yok kendileri halletsinler.
Adamın niyeti de kesinlikle kötü hanzonun teki bence.

Söyleme bence ama dikkat et bu adamın gözü sende olabilir..

Oncekı konularınıza bakıldığında esınızle problemleriniz oldugu anlasılıyor bu durumu o adam biliyor olabilir mi bu bosluktan faydalanmaya calsıyo olabilir mı
Evet eşimle problemlerimiz vardı çok şükür şimdi eskiye göre daha iyiyyiz yani bilmiyorum biz onlar gibi sorunlarımızı pek dışarı yansıtmadık kendi içimizde yaşadık eşim de öyle özelimizi anlatmayı sevmez ama anlatmışta olabilir

Bence sana soylediklerini esinede soylemistir. X kendine bakiyor sen bakmiyosun vs diye. Kiz sanada gicik kapmis olabilir. Hic muhatap olma bundan sonra ben olsam gorusmeyide keserim

Eşime mesajları gösterdim neden hemen bana söylemedin dedi arkadaşını aradı derdi ne bunun bir de bana anlatsın bakalım diye çok sinirledi bıraksam evine gidecekti bir daha asla konuşmanı karısıyla da görüşmeni istemiyorum dedi

Ne dedi peki arkadası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…